Eşim 1-2 yada 3 ay ayrı kalmamız gerektiğini düşünüyor..

konuyu okuyunca çok üzüldüm boşvr öyle bir aileenin içinde büyütene kadar yalnız büyüt bebeğini.kaynanan insan olsa oğluna doğmamış bebeğin ne suçu var der. o kadar kolay değil bebeği almakta 7 yaşına kadar çalışsada çalışmasada anneye veriyorlar..

sadece ilk sayfayı okudum ve ona göre yorum yapıyorum.bazı erkekleri harbiden atacaksın kaynar kazanın içine haşlanana kadar da kapatacan ağzını! 4 aylık hamile eşini saçma sapan nedenlerde ortada bırakan adamdan ne koca olur ne baba olur..hatta ona adam da denmez ya neyse!! canım sen bebeğine yoğunlaş,önemli olan ikinizin sağlığı.Rabbim yardımcınız olsun.

canım,hamişlerin en tatlısı, hem hamilesin hem de böyle zor bir dönem içersindesin.anlattıklarınızdan yola çıkarak size söyleyebileceğim; siz iyi bir eşsiniz fakat eşiniz için aynı şey söylenemez ki. kendinizi suçlamayın bu sebep diye belirttiklerniz bir erkeğin, karısını ve doğmamış bebeğini terketmesine gerekçe gösterilmeyecek kadar komik olur.sizin yaptıklarınızı düşündüklerinizi hangi kadın günlük hayatında yapmamıştır ki.güzel anne adayı, sakın üzmeyin kendinizi vicdanen rahatsız olacağınız bir hatanız yok.bundan sonra sizi düşünmeyeni siz de düşünmeyin beklemeyin de onu.bebeğinizi düşünün.sizin bir mesleğiniz var mı ya da iyi bir işiniz? eğer varsa, hayat sizin için daha kolay olur...

eşin başka birine aşık olmuş veya etkilenmiş olabilir. o yüzden senin yaptıkların batıyordur ona.

kararını ver, eşin naparsa yapsın sana dönsün mü istiyorsun yoksa eşin olmadan şüphe ve kıskançlık krizlerine girmeden yaşamak mı?

icimden gecenleri suraya yazabilseydim... ya da elimde olsaydi da esim dedigin o adami bi guzel pataklayip silkeleyip aklini basina getirip ayaklarina kapandirip ozurler diletebilseydim.. cok sinirlendim cokkk...!

hayır değil her evlilikte olduğu gibi bizde kavgalar ettik ama bu neden böle oldu anlam veremedim büyütülecek bi sorun yok yani

Tühhh Allah o kocanı bildigi gibi yapsin,allah ona ummadigi yerden en belalısını versin!!!
Boşan git,boşannnn.....
Bende yeni evliyim ve bebek istiyoruz,yağmurdan koşarak geldik,çayimiz kahvemiz derken,bilgisayari actim,öylesine gözüme takildi yazdiklarin,inanki gecemiz mahvoldu!!!
Allah yardimcin olsun,iyi insanlrla karşılaşırsın insallah

eşiniz acık acık aldattığını sölemiş ayrrılmak içinde bi bahane bulmuş peşini bırakmıyor bu davanın....
üstelik bunu siz hamile iken yapıyor
aileniz arkanızdamı bilmem ama madem bukadar meraklı dünden razı bu adam sizden boşanmaya ben sizin yerinizde olsam o çocuğu babamın ewinde doğurur yüzünüde göstermem böle bi adama düşümnmeden boşarım...
belkide başa gelince daha zor oluyor büyük konuşmamak gerek ama eşiniz resmen benim hayatımda başka biri var boşanalım diyor size açık açık...

Canim,memleketlimsin,sen özelden yaz bana cep numarani ,belki tanidik cikariz,bi yardimim olur!!!
Benim mesaj hakkım henüz yok

Son düzenleme:
senin kıskançlıkların onu aldatmaya içmiş veya şüpheli davranışları seni kıskanmaya itmiş blemiyorum ama sonuçta öyle veya böyle bir aldatma olayı yaşanmış bence.eşinin senden soğuduğunu ama kararsız olduğunu düşünüyorum.belki de bebeğiniz olacağı için kararsız.en iyisi üstüne gitme kararını versin ve sana söylesin.sen sanırım ayrılmayı düşünmüyorsun.hayırlısı olsun senin ve bebeğin için

Son düzenleme:
Bu sizden talep ettiği 1-2-3 ay zarfında hayatını renklendirecek tabii..
Sonra paşa paşa dönecek evine..
Hamile karısını boşayacak değil ya,o kadar da değil elbet doğmamış çocuğundan vazgeçmek..
Kısaca 'blöf' yapıyor..

Sizi aldattığını da söylemiş zaten..
Kafa o yönde çalışıyor bu aralar demek..
Şimdi karar sizin..
Bu oyuna gelecek misiniz,gelmeyecek misiniz?

Son düzenleme:
erkeklerin peşinden koştukça kendilerini bi b.. zannediyolar. bırak defolsun gitsin ya, hem aldatıyo hem de sen onu kırmışsın. nasıl iş anlamadım.

Esim beni birakir diye korkuyorum demissin ama... zaten adam seni aldatiyormus seni birakali cok olmus canim... Artik yalvarma bence zaten geri donse ne olacak aldatmasina devam edecek bu kadar aciz olma gururunla ayakta dur.

bu dünyada benim eski sevgilimden daha adisi daha karaktersizi de varmış
çok kızdım kocana ama ayrılmak istememeni de anlıyorum
canım Allah yardımcın olsun, adilerle uğraşmak zor
en doğru kararı sen kendin verirsin biz ne desek boş
ama bitmeli artık
seni aldattığını söyleyen, sen hamileyken ayrılan bi erkekten sana hayır gelmez ki
emin ol tek başına paşalar gibi yaşarsın
bi başkası olmayacak bundan sonra
ama sen tek başına ayakta durabilecek güçte bi insansın bunu unutma

evet bende çalışıyorum 7 senedir aynı yerdeyim patronlarım bile arkamda oldugunu sölüyorlar ciddi anlamda bende soğudum zaten bundan

düşünüyorum açmayı iş çevremdekiler ve annem kesinlikle sen açmayacaksın o açacak sende tüm haklarını alacaksın diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…