Hadi ya acaba öyle bişe mi zaten üstüne gidince daha çok bunaltıyomuşum gibi me geliyor susup oturuyorumOlabilir bazen benim eşimde durgunlaşır beni görmek istemiyormuş gibi gelir ama genelde stres yorgunluk para konularından kaynaklı oluyor biraz üstüne gitmeyin
Bence öyle sonuçta ev geçindirmek çalışmak zor en azından ben öyle düşünüyorum ama tabi eşini sen daha iyi tanırsın biraz takip et bakalım üstüne gitmedenHadi ya acaba öyle bişe mi zaten üstüne gidince daha çok bunaltıyomuşum gibi me geliyor susup oturuyorum
Arkadaşım zaten aklım düşüne düşüne bi ton olmuş ne fark etcek 180 190Bu aksam da herkes bi degisik
Niye 190? 10 derece gecikme faizi mi
O zaman da iyice soğumasından korkuyorum işe yarar mı ki acabaBence fazla uErine dusne biraz sen cek kendini.ozlesin belki ise yarar
Denemekte fayda var :)Sen uzerine dustukce bogulup uzaklasir.
cekim yasasi kacan kovalanirbiraz rahat birak o salondaysa sen diger odada vakit gecir ne oldu ne oldu diye sorma o isterse anlatir istemiuorsa sordukca uzaklasir.
ben altinda farkli birsey aramadim biraz ozlesin.bu arada bakimi ihmal etme
Belki de ama ne konuşsam iyi bişe bile söylesem tam tersini anlıyo evde hiç bişeyime karışmazdı ne alakaysa bu akşam çekmecelerime karışmaya başladı yani bi insan bu kadar değişebilir heraldeaklina kötü şeyler getirme bence. o da zor günler geçiriyordum demissin ya bebeğin hastalığı falan oda kafasını takiyordur bu duruma.. bekli işleri kötüdür gelecek kaygısı başlamıştır?
Bakalım biraz üstüne düşmicem bakalım nasıl Olcak inş düzelirsigarayı yeni bıraktıysa çok normal. biraz toleranslı olmaya çalışın hiç kolay bir dönem değil =( ben 2 senedir fln içiyorken bırakmama rağmen 6 ay oldu hala "ahhh ahhh" derim.. Bahar zamanı olur böyle gel gitler.. bir de her gün güllük gülistanlık geçmez evlilikte. biraz rahat bırakın kendi kendine kalsın bir düşünsün. sadece onu çok sevdiğinizi her an yanında olduğunuzu hissettirin ama boğmayın. Biraz nefes almaya ihtiyacı olabilir..
Yok hiç ayırmadık yatağımızı ama çoğu zaman kızım geç yattığı için ondan sonra yatarımbirsey merak ediyorum geceleri berabermi yatiyorsunuz bebek varya odalar ayri mi
evet arkadas hakli..bazen benim esimde bi sebep sorun yokken oflar poflar ruhu sikiliyor oyle yani..bende huyunu ogrendigim icin onu neselendirmeye calisirim pekte ustune gitmem bi aradan sonra normale doner.Mutlaka bi sıkıntısı vardır biz nerden bilelim sıkılmıştır hayattan zevk almıyordur her gün aynıdır falan filan herşey olabilir ona sormayı dene tabiki
Yani 6 yıllık evliyiz ilk defa bu kadar soğuk davranıyor normal bi sıkıntı gibi gelmedi bana da o yüzden size danışmak istedimevet arkadas hakli..bazen benim esimde bi sebep sorun yokken oflar poflar ruhu sikiliyor oyle yani..bende huyunu ogrendigim icin onu neselendirmeye calisirim pekte ustune gitmem bi aradan sonra normale doner.
himmm ilk defa dedigine gore gercekten bir derdi var..soyle bi sicak oldugunuz birbirinize sarildiginiz an konuyu oraya getir doksun icini..Yani 6 yıllık evliyiz ilk defa bu kadar soğuk davranıyor normal bi sıkıntı gibi gelmedi bana da o yüzden size danışmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?