sigarayı bırakırken ben herkese çok çektirmiştimKonuşmayı deniyorum ama ben bu konuyu açınca hiç dinlemiyor bile
Sigarayı bıraktı onu öne sürüyor stresliyim filan diye ama sigarayı bırakmadan önce başlamıştı soğukluğu
ne kadar oldu sigarayı bırakalı peki, ben ona takıldımBelki de ama ne konuşsam iyi bişe bile söylesem tam tersini anlıyo evde hiç bişeyime karışmazdı ne alakaysa bu akşam çekmecelerime karışmaya başladı yani bi insan bu kadar değişebilir heralde
ondan kaynaklıda olabilir. ama zaman zaman olur böyle şeyler bazen banada oluyor. hayatımda eşimden başkada kimse yok üstelik sigarayıda bırakmış değilim. işleriyle alakalı sıkıntısı olabilir. bir buhran dönemi düzelir merak etme. dert ettiği birşey vardır. bence çok üstüne gitme soğuduğunu düşünüpte kendini üzme. uygun bir zamanı kolla yada yarat. bir problem mi var diye sor. benden uzaklaştığını düşünüp kendimi çok üzdüm falan diye konuş ılımlı bir üslupla yaklaşırsan neden böyle olduğunu açıklar.sormadan bilemezsin ne olduğunu.Konuşmayı deniyorum ama ben bu konuyu açınca hiç dinlemiyor bile
Sigarayı bıraktı onu öne sürüyor stresliyim filan diye ama sigarayı bırakmadan önce başlamıştı soğukluğu
Kesinlikle sigaradandır 2 ay önce aynı şeyleri yaşadık bizde eşim sigarayı bıraktı bana karşı sinirli anlayışsız ve ufacık şeyleri büyütüp beni tersleyen biri oldu şaşırdım bende soğudunmu benden diyorum bilmiyorum diyor :) noldu diyorum anlamadım bende bi tuhafım diyordu üstüne gittim biraz beni tersleyince anlaşamıyoruz boşanalım dedi şaşırdım tabi sonra sigaraya devam etti tekrardan normale döndü ilgisi falan tanıyamadım bende eşimi :)) gerçekten tuhaflaşıyorlar sigarayı bırakıyorlarsaKonuşmayı deniyorum ama ben bu konuyu açınca hiç dinlemiyor bile
180 degil, 190. Eski guzel huyuna donmeye megilli yinede galiba, neyse buda bisey :)190 mi
Kesinlikle sigaradandır 2 ay önce aynı şeyleri yaşadık bizde eşim sigarayı bıraktı bana karşı sinirli anlayışsız ve ufacık şeyleri büyütüp beni tersleyen biri oldu şaşırdım bende soğudunmu benden diyorum bilmiyorum diyor :) noldu diyorum anlamadım bende bi tuhafım diyordu üstüne gittim biraz beni tersleyince anlaşamıyoruz boşanalım dedi şaşırdım tabi sonra sigaraya devam etti tekrardan normale döndü ilgisi falan tanıyamadım bende eşimi :)) gerçekten tuhaflaşıyorlar sigarayı bırakıyorlarsa
Kızınıza Allah acil şifalar versinAilesinde bi rahatsızlığı olan yok
Annesiyle de aram iyi yani bi sorun yok
Maddi sıkıntımız da allaha şükür yok
İşi de iyi bu aralar
Bi işte belki kızımızla ilgili bi şey ama o benim kadar kafasına takmıyo
1 buçuk 2 aydır soğuktu farkediyodum
Ama şimdi yanımda bile durmak istemiyor
Yarın detaylı konuşmayı denicem ben ne Zaman soğuksun desem konuyu kapamaya çalışıyor
Allah Allah mutlaka bi sıkıntı olmalı. Aklına hemen başka kadın getirme. Huyuna git herşeyi bi anda konuşma meseleleri yavaş yavaş halletmeye çalışKonuşmaya çalışıyorum ama sağolsun duymazdan geliyor üstüne gidincede öyle bişe yok diyor
Telefonsuz aldatılmıyor mu? Ya da her aldatan telefonunda iz mi bırakmalı?Telefonu filan hep ortada karıştırdım bişe de bulamadım
Merhba arkadaşlar
Eşim çok değişti çoktandır bi soğukluk farkediyodum ama bu aralar iyice arttı
Beni görmek bile istemediğinin farkındayım ama benim eşim böyle değildi nasıl olur da bu kadar değişir anlayamıyorum ya
Çocuklarımızla arası çok iyi
Ama ben sanki canım desem çor anlıyo
Tartışmak için sudan bahaneler buluyo
Kendisiyle bu aralar konuşamıyorum bile
9 aylık kızım var birden fazla hastalıklarıyla boğuşurken eşiminde böyle yapması beni çok uzuyor
Kızlar fikirleriniz benim için çok önemli eşimin bu kadar değişmesine ne sebep olmuş olabilir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?