- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.475
- 548
Tam tersi olunca kimse annemle her gün gorusmeme karışamaz oluyor e o zaman adam da her gün annesine torun gösterebilir onun da en doğal hakkı bu evlilik değil ki annelerimizi babalarimizi eyleyelim her gün mademTabi canım. Annesinden babasından çıkmayan kocayı kim ister.. o ne kadar sevimsizse bu da o kadar itici.
Ama bu sorumun cevabı değil ki her gün akşam çocuğu alıp annemin görmek hakkı deyip gitse kabul eder misinizBen iki aileyi ayirmanaya calisiyorum zaten heriki traafa gostermeye calisiyrm
Kınada değil nişandakileri alıyorlar bizim orda. Düğündekileri de erkek tarafı alır düğünü onlar yaptığı için. Aldı mı acaba bu damadın ailesi de ??? Ama artık kalmadı bu adetler. Gençler ev araba alıyor.Olmaz mı ? Kınada takılan paraları kiz tarafı alıyor bazı adetlerde.
Bilen bilir bunu
Hem
Siz hiç erkek tarafının gelinin bütün altını alıp, sonrada gelin eş ailesine düşman olup
Eşine " görüşme " dediğini duydunuz mu
Ya da gördünüz mü kk da ?
Niye kk da diyorum
Çünkü burada en çok bu konular oluyor .
Es görüşmesin bakalım koca ailesiyle
Nasıl yerden yere vurulup
Dünyanın en büyük sorunu çıkıyor!!
O yuzden kocası kessin sesini otursun aşağı. Kaldı ki geri vermiş kadın paraları.
Anasının evine gelin getirırken problem yoktu tabii.
Adam zaten kin duymaya hazır biri
Ve kadına köle gözüyle bakan biri
Eşinizin amacı o zaten .O nederse o olckmis bktm bu soylemlerden bakalm knsmuyorz ne olck
Eşiniz her gün cocugunuzu alıp annesine gitse işten sonra size dese ki annem torununu görecek hakkı var kabul eder misiniz
Tam tersi olunca kimse annemle her gün gorusmeme karışamaz oluyor e o zaman adam da her gün annesine torun gösterebilir onun da en doğal hakkı bu evlilik değil ki annelerimizi babalarimizi eyleyelim her gün madem
Ben kınada para alan anneyi nornal bulmuyorum ki. Ama adet öyle alıyorKınada değil nişandakileri alıyorlar bizim orda. Düğündekileri de erkek tarafı alır düğünü onlar yaptığı için. Aldı mı acaba bu damadın ailesi de ??? Ama artık kalmadı bu adetler. Gençler ev araba alıyor.
Karar verdim empatide kuruyirum tm haftada 1 2 azalticm annm hergun gelmk gtmek istyo bunada caltrmadan snirlama getircem isim vr dyip.Ben anneme düşkünüm derdim haftada sadece 2 gün gidiyorumtamam kocam karışamaz asla ama her gün hergün benim gidesim gelmez vallahi.
Ben evlenip hala kök ailesiyle dengeyi kuramayan kadın erkek hoş bulmuyorum. Gelelim eşimin annenle görüşme demesine. Ailemle istediğim zaman görüşürüm.Esim annemle sık gorusmemi istemiyor yakininda oturuyoruz.bunu bilerek tasindik.hergun gorusmek zorundamisin diyor degilim ama torununu ozluyorlar ne yapabilirim ki. Hayir goremezsiniz diyememki.
Bazen tartismalarimiz oluyor sirf tartismayalim diye annemlere gitmemek icin bahaneler uretiyorum annemlere karsi.
En sonki tartismamiz yine gitgel mevzusu sık gidip gelinsin istemiyorum diyor ki kendi ailesi ile haftaici olmasada her haftasonu neredeyee hep bulusuyoruz ben memnunum seviyorum ailesini fakat artik bende gitmicem ne yapiyorsa aynisini yapicam.neyse 2 gundur konusmuyoruz cuma gunu disari ciktin cocugumla annemle disarda gorustum esime solemedim ve esim aksam bunu anladi gorustunmu dedi hayir dedim yalan soyledim.israrla sordu evet gorustum kizicaksin diye sana soylemedim dedm ve suan konusmuyoruz buyuzden küs kalinirmi yanasmiyor kac defa gittim yanina yok bende biraktim artik...buyuk bir yalanmi sizce abartmiyormu sanki baska bisey yaptim alttarafi annemle disarda ayakustu gorustum ve gorusmedim dedim.
Hergun gorusme diyor tabiki torunlarini gorebilirler ama hergun hergun sevmiyorum diye kendi yok işte ama beni busekil kısıtlıyor siz olsaniz nasil davranirdirniz
Yo niye erkeklerin ailesini de her gün görme hakkı var o hakkı niye kullanamıyorAynı şey olmuyor. Adam çalıştığı için her akşam ailesine giderse ailece geçirecekleri vakitten çalmış olacak. Ama kadın çalışmıyor. Ne yapsın. Adamın ailesine bir tek hafta sonu gidiliyor diye haftanın 5 günü evde tek mi otursun?
Madem buna izin vermezsiniz eşinizin de buna izin vermesini beklemeniz absurd değil mi
Dogru diyorsunuz gorusmeyn demiyir sadece hergun gidip gelmeym aliskanlik haline gelmesin bu diyorr bn tabrimi koyuyorm ama bos umrunda deil ve kmusmuyrz bakalm mereye kdrYo niye erkeklerin ailesini de her gün görme hakkı var o hakkı niye kullanamıyor
Ailemizden bence de vakit calmamaliyiz bu arada çekirdek aile denilen bir şey var Hah onda anne baba ve çocuk vardır
Kadın neden evde duruyor çocukla ilgilenmek ve evin sorumluluğu için değil mi evde her gün erkek de annesiyle görüşsun o zaman kadın gitsin çalışsın her gün bir yere giden insanın ben tüm sorumluluğumu eksiksiz yerine getiriyorum söylemine ben inanmiyorum kusura bakmayın erkek ve erkek ailesi söz konusu olunca herkes tepkisini koyabiliyorken konu kadına gelince aşırı pozitif ayrımcılık yapıyoruz bence
Bu arada adam düğün takılariyla kızın annesinin evinin dibinden ev almış görüşmesini istemeyen erkeğin yapacağı birsey değil bu
Karar verdim empatide kuruyirum tm haftada 1 2 azalticm annm hergun gelmk gtmek istyo bunada caltrmadan snirlama getircem isim vr dyip.
Arkadaslar herkese cevap yazdim ben istedgm zaman istemedgm zaman gorusurum yada gorusmem bunu esime dedgmde gt onlarla yasa diyor.sizin tavsiyeniz herkesle mesafeli olmudur ? Ve esime annemle gorusmedm dyip gorustm yalan soledim oyuzden knusmuyor nasil tavir sergilim kosnumuyrz zaten knusursak sizce nasil olur beynimi toparlamam lazm okudukca karstm ben.s.s
Beni asla ailesne zorla goturmez gitmezsem problem yaratmaz ben istedgm icin gderz ztenKayınvalide ile eşit olmadığınız bile söylenmişsiz eşinizi peşinizden suruklemiyorsunuz o işteyken gorusebilirsiniz işleriniz rutininiz aksamiyorsa. Ama o her haftasonu sizi götürüyor değil mi? Kayınvalide ile her haftasonu yeterli zaten. Fazla bile . her gün anneye gitmek fazla ise Haftada 3 güne indirin annenizle gorusmeyi ama eşiniz ondan da hoşlanmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?