Esim 2 gundur konusmuyor haklimi?

Tabi canım. Annesinden babasından çıkmayan kocayı kim ister.. o ne kadar sevimsizse bu da o kadar itici.
Tam tersi olunca kimse annemle her gün gorusmeme karışamaz oluyor e o zaman adam da her gün annesine torun gösterebilir onun da en doğal hakkı bu evlilik değil ki annelerimizi babalarimizi eyleyelim her gün madem

Kınada değil nişandakileri alıyorlar bizim orda. Düğündekileri de erkek tarafı alır düğünü onlar yaptığı için. Aldı mı acaba bu damadın ailesi de ??? Ama artık kalmadı bu adetler. Gençler ev araba alıyor.

Eşiniz her gün cocugunuzu alıp annesine gitse işten sonra size dese ki annem torununu görecek hakkı var kabul eder misiniz

Aynı şey olmuyor. Adam çalıştığı için her akşam ailesine giderse ailece geçirecekleri vakitten çalmış olacak. Ama kadın çalışmıyor. Ne yapsın. Adamın ailesine bir tek hafta sonu gidiliyor diye haftanın 5 günü evde tek mi otursun?

Ben kınada para alan anneyi nornal bulmuyorum ki. Ama adet öyle alıyor
Kızını düşünüp almaması lazım orası apayrı bir durum.

Benim asıl anlatmak istediğim şey su;
Bunlar aileler arasında olabilir. Ama görüşme etme denemez buna hakkı yok. Kendi de fırsat buldukça görüşüyor ailesiyle zaten.

Misal aynı durumda kadın olsa görüşmeye maruz bırakılıyor, ama post sahibinin ailesi adam gelmeden evden gidiyor zaten.
Ben buna kızıyorum

Annesinin yaptığı adet olarak ok..
Ama yine de adete uymaması gerekirdi.

Ben evlenip hala kök ailesiyle dengeyi kuramayan kadın erkek hoş bulmuyorum. Gelelim eşimin annenle görüşme demesine. Ailemle istediğim zaman görüşürüm.

Yo niye erkeklerin ailesini de her gün görme hakkı var o hakkı niye kullanamıyor
Ailemizden bence de vakit calmamaliyiz bu arada çekirdek aile denilen bir şey var Hah onda anne baba ve çocuk vardır
Kadın neden evde duruyor çocukla ilgilenmek ve evin sorumluluğu için değil mi evde her gün erkek de annesiyle görüşsun o zaman kadın gitsin çalışsın her gün bir yere giden insanın ben tüm sorumluluğumu eksiksiz yerine getiriyorum söylemine ben inanmiyorum kusura bakmayın erkek ve erkek ailesi söz konusu olunca herkes tepkisini koyabiliyorken konu kadına gelince aşırı pozitif ayrımcılık yapıyoruz bence
Bu arada adam düğün takılariyla kızın annesinin evinin dibinden ev almış görüşmesini istemeyen erkeğin yapacağı birsey değil bu

Bende ailemle istedgm zaman gorusurum annem sıkbogaz etmese bazen daraliyorum ama tmm anladim sizi cok tesekkurler

Dogru diyorsunuz gorusmeyn demiyir sadece hergun gidip gelmeym aliskanlik haline gelmesin bu diyorr bn tabrimi koyuyorm ama bos umrunda deil ve kmusmuyrz bakalm mereye kdr

Kayınvalide ile eşit olmadığınız bile söylenmiş siz eşinizi peşinizden suruklemiyorsunuz o işteyken gorusebilirsiniz işleriniz rutininiz aksamiyorsa. Ama o her haftasonu sizi götürüyor değil mi? Kayınvalide ile her haftasonu yeterli zaten. Fazla bile . her gün anneye gitmek fazla ise Haftada 3 güne indirin annenizle gorusmeyi ama eşiniz ondan da hoşlanmaz.

Karar verdim empatide kuruyirum tm haftada 1 2 azalticm annm hergun gelmk gtmek istyo bunada caltrmadan snirlama getircem isim vr dyip.

Siz her gün görüşmek istemiyorsanız bu sizi ilgilendirir, sizin bileceğiniz iştir,sizin keyfiniz bilir.

Ama eşin ortamda olmadığı bir zaman diliminde size yasaklama getirme hakkı yok.Olamaz, saçmalık ötesi.

Bence kendi iradenizle karar vermelisiniz gorusme surelerine, her gun goruşmeyi siz de istemiyorsaniz anneniz israr ediyor diye yapiyorsaniz yapmayin. Onun disinda yalan soylemenize kizmasi hakli, bir şeyi yalan soyleyecekseniz yapmayin ya yalan soylemeyin, yaptiysaniz yaptiginizi savunun. Ben de kizarim yalana. Gerekirse tartisilir.

Beni asla ailesne zorla goturmez gitmezsem problem yaratmaz ben istedgm icin gderz zten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…