Cok haklisimiz size fazlasyla katiliyorum yalan solememeliydim ve sinirlama getircem ama ailemedi ezdrmem ynede.ama suan knusmuyor ne yapablrm blmyorm zamana brakcm artikBence kendi iradenizle karar vermelisiniz gorusme surelerine, her gun goruşmeyi siz de istemiyorsaniz anneniz israr ediyor diye yapmayin. Onun disinda yalan soylemenize kizmasi hakli, bir şeyi ya yapmayin ya yalan soylemeyin, yaptiysaniz yaptiginizi savunun. Ben de kizarim yalana.
Evet aynen oyleSiz her gün görüşmek istemiyorsanız bu sizi ilgilendirir, sizin bileceğiniz iştir,sizin keyfiniz bilir.
Ama eşin ortamda olmadığı bir zaman diliminde size yasaklama getirme hakkı yok.Olamaz, saçmalık ötesi.
Ne adeti ya… altın isteyen eşya isteyen kızlar neden taşlanıyor burda, o adet değil mi? Takı değil para diye neyi savunuyorsunuz normal bulmuyorsanız? Karı koca müsaade ederse verir düğün paRasından, ama damat ailesi öğrenince çoğunu vermiş yani lütfetmiş sağolsun. Damat elimizi versek kolumuzu kaptıracağız diye düşünüyor bu durumda. Adam karısını zorlamıyor benim aileme de git o zaman her gün demiyor ki. Nerden tutsak elimizde kalıyor.Ben kınada para alan anneyi nornal bulmuyorum ki. Ama adet öyle alıyor
Kızını düşünüp almaması lazım orası apayrı bir durum.
Benim asıl anlatmak istediğim şey su;
Bunlar aileler arasında olabilir. Ama görüşme etme denemez buna hakkı yok. Kendi de fırsat buldukça görüşüyor ailesiyle zaten.
Misal aynı durumda kadın olsa görüşmeye maruz bırakılıyor, ama post sahibinin ailesi adam gelmeden evden gidiyor zaten.
Ben buna kızıyorum
Annesinin yaptığı adet olarak ok..
Ama yine de adete uymaması gerekirdi.
Cok haklisimiz size fazlasyla katiliyorum yalan solememeliydim ve sinirlama getircem ama ailemedi ezdrmem ynede.ama suan knusmuyor ne yapablrm blmyorm zamana brakcm artik
Aslında adamın amacı yavaş yavaş tamamen kestirmek. Haftanın 1 günü görüşsünKayınvalide ile eşit olmadığınız bile söylenmişsiz eşinizi peşinizden suruklemiyorsunuz o işteyken gorusebilirsiniz işleriniz rutininiz aksamiyorsa. Ama o her haftasonu sizi götürüyor değil mi? Kayınvalide ile her haftasonu yeterli zaten. Fazla bile . her gün anneye gitmek fazla ise Haftada 3 güne indirin annenizle gorusmeyi ama eşiniz ondan da hoşlanmaz.
Siz kendinizde mısınız acaba ? Böyle bir adet var maalesefNe adeti ya… altın isteyen eşya isteyen kızlar neden taşlanıyor burda, o adet değil mi? Takı değil para diye neyi savunuyorsunuz normal bulmuyorsanız? Karı koca müsaade ederse verir düğün paRasından, ama damat ailesi öğrenince çoğunu vermiş yani lütfetmiş sağolsun. Damat elimizi versek kolumuzu kaptıracağız diye düşünüyor bu durumda. Adam karısını zorlamıyor benim aileme de git o zaman her gün demiyor ki. Nerden tutsak elimizde kalıyor.
Sizin sorunuz konu ile aynı degil.Ama bu sorumun cevabı değil ki her gün akşam çocuğu alıp annemin görmek hakkı deyip gitse kabul eder misiniz
İşinize gelince var evet. Kendinde olmayan sizsiniz. Erkek ailesi para almadıysa yine adet yerini bulmuş olmuyor farkındaysanız. Ha alsalardı kadına zaten kızmazlardıSiz kendinizde mısınız acaba ? Böyle bir adet var maalesef
Kesinlikle ev islerim aksamaz ve esimde işte zaten hergun gelmesinler diyor
Kesinlikle ev islerim aksamaz ve esimde işte zaten hergun gelmesinler diyor
EvetttUstune gitmeyin boyle durumlarda ustelemek karsi tarafi daha çok sisirir bence, eninde sonunda konuşacak nasilsa bosverin. Küsen adam hiç çekilmez eşiniz de ayri gicik.
Bence siz ailenizle görüşmeye acil sınır koymalısınız çünkü artık ilişkiniz baltalaniyorDogru diyorsunuz gorusmeyn demiyir sadece hergun gidip gelmeym aliskanlik haline gelmesin bu diyorr bn tabrimi koyuyorm ama bos umrunda deil ve kmusmuyrz bakalm mereye kdr
Evrt. Bnde oyle karar aldm biraz onceÇalışmıyorsunuz , ev yemek işleri tamam , ee ne istiyor bu adam ? Evliliklerde bu tür kısıtlamalar çekilmez oluyor.
Ancak bunun için de kavga edilmez. Huyuna giderek, he he deyip haftada 2 ye düşürün görüşmeyi.
Zamanla alışır duruma, gündem değişince alışır o da.
İşinize gelince var evet. Kendinde olmayan sizsiniz. Erkek ailesi para almadıysa yine adet yerini bulmuş olmuyor farkındaysanız. Ha alsalardı kadına zaten kızmazlardı
Tesekkur ederm konusrsa konusacagmBence siz ailenizle görüşmeye acil sınır koymalısınız çünkü artık ilişkiniz baltalaniyor
Eşinizle sakin ve net konuşun sana yalan söylememeliydim özür dilerim bunun bir bahanesi olamaz ama ben artık kocaman bir insanım kendi ailemle görüsme kararımı kendim alırım farkındayım bu aralar bu süre fazlaca arttı ama bende buna bir sınır getireceğim benim için öncelik biziz diyebilirsiniz
Anne bebeğe uyku düzeni kurmaya çalışıyorum vs demelisin. Ya aslında sabah olan duruma bir erkek karışmamalı bence de. Ama her gün annene gitmek yerine merak ediyorsa o gelsin görsün. Ev işini yaparsın hem böyleceKarar verdim empatide kuruyirum tm haftada 1 2 azalticm annm hergun gelmk gtmek istyo bunada caltrmadan snirlama getircem isim vr dyip.
Siz sanki daha önce de konu açmış mıydınız? Bu hikaye çok tanıdık geldi.Takı mevzusu olmustu dugunde kinada anneme bayaa para toplanmisti ve vermemisti esimle bu muhabbet olmstu ve birkere tartstm evden gttm anneme annem beni eve yollamadgi icin geri git kizim demedgi icin anneme karsi boyle oldu.
HAkaretsiz konuşmaktan aciz misinizAAnlama probleminiz var belli.
Sonuç ne olursa olsun
Bunun sonu aile ile görüşememek mi oluyor ? Aileler arasında problemler çıkıyor evet.
Ama görüşme demeye asla hakkı olamaz !!
Ne güzel yazmışsınız.Aslında adamın amacı yavaş yavaş tamamen kestirmek. Haftanın 1 günü görüşsün
Yine aynı tepkiyi verecek.
Ben annemlerle mecburen 3 gün görüşüyorum yetiyor artıyor bile. Ben her gün görüşmem ama konuda eşinizin tavrı sinir bozucu. Kök ailenizle görüşmenize karışamaz. İnsanların size bir zararı yoksa. Ki sanmıyorum olduğunu. 3 güne indirin en azından.Beni asla ailesne zorla goturmez gitmezsem problem yaratmaz ben istedgm icin gderz zten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?