Âciz hakaret sayılmıyor mu ?HAkaretsiz konuşmaktan aciz misiniz
Niye aynı değil ya bende bunu anlamıyorum madem öyle adam çocuğa baksın kadın çalışsın adam da annesiyle isteği kadar görüşebilmeliSizin sorunuz konu ile aynı degil.
Eşi evdeyken anne ile görüşmüyor,gündüz yani eş çalışırken.H.sonu babanneye gitmek gb
Hergun gitmiyormkiii annem cagriyor ama gtmiyorm genelde o gelmeknistiyo ben haftada bir gidersem giderm yada disarda parkda fln kizimla gorusrz okdrrAnne bebeğe uyku düzeni kurmaya çalışıyorum vs demelisin. Ya aslında sabah olan duruma bir erkek karışmamalı bence de. Ama her gün annene gitmek yerine merak ediyorsa o gelsin görsün. Ev işini yaparsın hem böylece
İndrcem snrlama getrcem bakalm kimseyi krmadan etmedenBen annemlerle mecburen 3 gün görüşüyorum yetiyor artıyor bile. Ben her gün görüşmem ama konuda eşinizin tavrı sinir bozucu. Kök ailenizle görüşmenize karışamaz. İnsanların size bir zararı yoksa. Ki sanmıyorum olduğunu. 3 güne indirin en azından.
Yoo aciz yoksun demek. Hakaretsiz konuşmaktan yoksun musunuz başka anlama problemi başka.Tdk’dan kopya yaptırmayın bana. Her lafınız birbiriyle çelişirken ben size hakaret etmedim. Zaten bırakıyorum buRdaÂciz hakaret sayılmıyor mu ?
" anlama problemi "
"Aciz"
Bakın bakalım hangisi hareket
Onada tepki verirse dusurdugmde kesinlkle esimle mesafe koyarm neyaparsa yapar ozaman.Ne güzel yazmışsınız.
Bende aksama kadar gorusmuyrz cay kahve yada sadece bi kahvalti bukdrEv işlerini de yaptığını yazmışsın.
Neden kk da şu anlaşılmıyor herkesin yapısı bir değil. Kimisi ailesini 10 yıl görmese bana mısın demez, kimisi her gün görmese rahat edemez.
Ben de anneme yakın otursam her gün görüşürdüm. Saatlerce gidip kalmam ama bi çay kahve yaparım. Valla koca çok var ama anne bir tane var. Bu kadına bir şey olsa kocası 2 gün ağlar ama anası bir ömür.
Hemen yok ailede kopamamışsınız bilmem ne , evlenince aileyi silmek mi gerekiyor ?
Kız çocuğu olan ve aileden kopamamış diyen kadınların ileride çocuklarına böyle sınırlama getiren adamları da hoş görmesini umuyorum. Adamın derdi ailenle görüşmemen.
Ne güzel olurdu kadın çalışsa erkek çocuk baksa .Niye aynı değil ya bende bunu anlamıyorum madem öyle adam çocuğa baksın kadın çalışsın adam da annesiyle isteği kadar görüşebilmeli
Ya da gün içerisinde bu adam ise gitme sorumluluğunu alıyorsa kadın niye diğer sorumluluklari almıyor kadın ve erkek annesi niye aynı değil mesela sürekli eşitlikten bahsediyoruz ama kadınlar daha eşit oluyor niyeyse
Kına parasını alıyor eh bazı yerin adeti deyip konunun üstü örtülüyor
Kızının gitmesine eve izin vermiyor arkasında durmuş oluyor
Kızı isim var gelemem diyor ama yine de sınır koymasina izin vermiyor
Ama annanenin her gün torunu görmeye hakkı var diyoruz bu hak nerden geliyor
Şunları yapan kayinvalide olsa topa tutulmuştu kk da
O zaman ben kendi yapacağımı söyleyeyim , görüşmemi falan asla azaltmam. Niyeti belli ki anneni tamamen saf dışı etmek. Kendi ailesine de gitmem. Defolsun kendi gidip görsün. Sinir oluyorum böyle heriflere. Madem ailesi olmayan biriyle olmak istiyordu öyle bir kadın tercih edecekti.Bende aksama kadar gorusmuyrz cay kahve yada sadece bi kahvalti bukdr
Söyleyeyim eşiniz 2 güne indirseniz de söylenecek.Bende aksama kadar gorusmuyrz cay kahve yada sadece bi kahvalti bukdr
Kesinlikle katılıyorumAslında adamın amacı yavaş yavaş tamamen kestirmek. Haftanın 1 günü görüşsün
Yine aynı tepkiyi verecek.
İsin enteresan tarafı iseO zaman ben kendi yapacağımı söyleyeyim , görüşmemi falan asla azaltmam. Niyeti belli ki anneni tamamen saf dışı etmek. Kendi ailesine de gitmem. Defolsun kendi gidip görsün. Sinir oluyorum böyle heriflere. Madem ailesi olmayan biriyle olmak istiyordu öyle bir kadın tercih edecekti.
O inatsa ben 10 katı inadım.
Her gün evime gelen eş ailesini bende istemem sınır severim her gün her gün her konunun içinde özelim kalmayan bir ilişkiyi kabul edemem herkes tabi ki ailesini görecek ben annemle konuşuyorum uzakta oturuyor çok severim annemi dibimde otursa her gün gitmem benim çocuğumun da ilgiye ihtiyacı vardır evimin de bir sorumluluğu vardır bu hayat ortak değil mi valla dışarda çalışmak da çok kolay değilNe güzel olurdu kadın çalışsa erkek çocuk baksa .
Konu sahibinin derdi çalışmak degil eşi annesini sevmiyor görüşmesini gereksiz görüyor.
Siz annenize engel olan eş için ne düşünüyorsunuz onu diyin
Bak annem bazi yerlerde haksz bikere habersz aksamustu gelmslerdi babamla.esim snrlenmisti dogal olrak annemdir asla silmem etmem haksz oldgu yerler var...yk demiyirm buyuzden kendi annemi bldgm icin sadece sinirlama gtircm o istiyoki hergun brbrmzde olalm ama isim gucum var bunuda diyorm bazen tripleniyo ama yapck bse yk esimede kiziyorm hangi kadin kocasndan annesine gderken gideblrmiym diyor. Ssinir oluyorm oda gorumsyn demiyrm ama azaltn dyorO zaman ben kendi yapacağımı söyleyeyim , görüşmemi falan asla azaltmam. Niyeti belli ki anneni tamamen saf dışı etmek. Kendi ailesine de gitmem. Defolsun kendi gidip görsün. Sinir oluyorum böyle heriflere. Madem ailesi olmayan biriyle olmak istiyordu öyle bir kadın tercih edecekti.
O inatsa ben 10 katı inadım.
Beni zorlasl gorusturnuyor istersek gderz istemessek gtmyz suan kaynananin yapablcgi seyleri annm bana yapiyorİsin enteresan tarafı ise
Koca her haftasonlari ailesiyle gorusturuyor, vakit geçiriyor .
Ama post sahibinin ailesini pek görmemesine rağmen istemiyor.
"Hadi len ordan " adama derler.
Bir de ben böyle adamı haklı bulacağım!
Ne alaka ? Adama görüş diye zorluyor mu ? Bir insan annesiyle dertleşmeyecekte kimle dertleşecek ? Benim annem enn yakın dostumdur. Günde belki 10 sefer araşırız. Görüntülü ararım kızımı görür. Bak evladın olacak inan böyle konuşma sınanırsın. Birisi yarın öbür gün kızına / oğluna görüşme annenle dese hee tamam rahatsız oluyor damat mı diyeceksin ? Yapmayın Allasen ya.Her gün evime gelen eş ailesini bende istemem sınır severim her gün her gün her konunun içinde özelim kalmayan bir ilişkiyi kabul edemem herkes tabi ki ailesini görecek ben annemle konuşuyorum uzakta oturuyor çok severim annemi dibimde otursa her gün gitmem benim çocuğumun da ilgiye ihtiyacı vardır evimin de bir sorumluluğu vardır bu hayat ortak değil mi valla dışarda çalışmak da çok kolay değil
Adam kötü niyetli olsa aynı şekilde çıkarır altınları ailesine verirdi bence kızın ailesinin yanında ev almazdı bakın kiralamış ev almış adam
Ben kızım olsa her gün gorusmek için zorlamazdim çünkü herkesin bir hayatı olmalı çevremde ne kadar her gün gidip gelmeli çift varsa istisnasız sorun yaşıyor ben mutlu olanı görmedim
Duzen bozulmuyor evet yalan asla bida bu konu hakknda solememOna ne ki anlamadım.
Ben şuna karşıyım ailesine gidip seni de görüşmeye mahkum eder, zorlar. Kimse kimsenin ailesini her gün görmek istemez.
Ama o yokken gider görürsün, akşam yemegin hazır evinde eşini karşılarsin. Onun düzenini bozan bir durum yok.
Mantıklı bir sebep sunamiyor bile.
Hiç ilgilendirmez.
Taviz vermeyin. Bunun için yalan da söylemeyin.
Alışır sesini kesmeye.
Habersiz evladının evine 1 kez gelemeyecek mi? Haksız olduğu kısım diyince eşinize bir laf dedi sandım yuh yaBak annem bazi yerlerde haksz bikere habersz aksamustu gelmslerdi babamla.esim snrlenmisti dogal olrak annemdir asla silmem etmem haksz oldgu yerler var...yk demiyirm buyuzden kendi annemi bldgm icin sadece sinirlama gtircm o istiyoki hergun brbrmzde olalm ama isim gucum var bunuda diyorm bazen tripleniyo ama yapck bse yk esimede kiziyorm hangi kadin kocasndan annesine gderken gideblrmiym diyor. Ssinir oluyorm oda gorumsyn demiyrm ama azaltn dyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?