- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.389
- 798
Ben niye haklı çıkayım yahu, mevzuda değiliz ki.Haklı çıkmak için senaryo yazıyorsunuz yine.
Ben bukonuda diretim dmi kmse kmsnin ailesi ile gorusp gorusmedgne karisamaz.ben istiyormki karismasin ama olmuyo oyanasrsa ki braz zor neyapicm blmiyornNe münasebet ya. Kimin haddine ailemle görüşmeme engel olmak. Birinin esi olmak demek anne babanin evladi olmaktan cikmak degildir.
Aileninle görüşmeniz eşinizi neden rahatsiz ediyor? Kim oluyor da buna mani olmaya calisiyor. Gercekten anlasilir gibi degil. Bunun tartisma konusu olmasi bile akil alir, kabul edilebilir değil.
Herkes yerini ve sınırlarını bilmeli. Bilmiyorsa öğrenmeli.
Annem sadece kina dedi ben elime ole geldi direk ole yazdim konu yumusatmiyorum kina kapimin onunde oldu bnm erkek eviyle aramz 15dk idi.Kinada verilen para olduğunuda düşünmüyorum. Düğün dedi ilk başta. Geri verildiğinide sanmiyorum. Durumu yumuşatmak adina diyor konu sahibi.
Ki kina memlekette olduğu için, düğun yerini tututor, olsa bile. Gerçekten burda gelin ve damat annesi ayrimi var. Gelin annesi ne yapsa mübah.
Evet tabiki esim ama sonucta yalan soledn solemicktn diyorYalana teşvik eden eşiniz.bunu kabul edin.
Kbakmayn arada kaciriyorum hepsine bakmaya calisiyorim kv almadi annem kinada alms iste erkek tarafi ogrenince istedi ve cogunu geri verdi.kesinlkle demez ama esim anlamiyor.ben hep esime karsinkonusur ve savunurum asla urkek davranmam ama bazen sorf tartisip huzurmz kacmasn dye alttan aliyrm ama yoruluyorim en son bu yalanda patlak verdi nediyeym birsey derse karsmazssn ailemle gorusmeme dym ki zaten hergun gorusmek istemem isim var gucum var.oldki knusursak busfer git onlarla yasa der snir oluyorumSorularımı neden yanıtlamadınız
Kv para aldı mı sizden
Anneniz parayı habersiz mi aldı?
İyi de her normal anne baba evladı eşini terkedip gelip sığınsa geri git demez
Mutsuz olduğu için geldiğini anlar çünkü
Bumerang gibi geri mi fırlatsalardı?
Eşiniz istemiş ki dövse de sövse de kocandır git evine. Böylece bütün ipler onun elinde olacaktı. Neden kendinizi ifade etmiyorsunuz. Masanın altına saklanan ürken biri gibi yazıyorsunuz resmen
Ama anlayışlı olması lazım annenizinde. Sonra sizin evliliginizde sorun çıkacak. Emin olun o zaman anneniz sizin kadsr uzulmeyecek. Ben yazdiklarinizdan onu anlıyorum. Allah en hayırlı şekilde davranmanizi nasip etsin.Hicbisekilde aksatmiyorum biraz annem hayirdan anlamiyor..tripli
AminAma anlayışlı olması lazım annenizinde. Sonra sizin evliliginizde sorun çıkacak. Emin olun o zaman anneniz sizin kadsr uzulmeyecek. Ben yazdiklarinizdan onu anlıyorum. Allah en hayırlı şekilde davranmanizi nasip etsin.
Fark var mı? Erkek tarafı da aldı mı acaba düğün paralarından?'taki degil
Para almış. Ve sonra geri vermiş. Para diyor konu sahibi takı demiyor
Hayir almadiFark var mı? Erkek tarafı da aldı mı acaba düğün paralarından?
Niye konuyu kız anneleri olunca yumusuyor anlamıyorum erkek ailesi olsaydı şu durumda herkes ferdi ki eşin anne sütünden kesilmemiş bu adam akşam her gün torununu götürsün annesine o zaman eh gelinin annesinin görmeye hakkı varsa erkeğin annesinin de torununu görmeye hakkı varFark var mı? Erkek tarafı da aldı mı acaba düğün paralarından?
İmkanım olsa ben de her gün görürdüm elim adamını her gün görüyorum biraz da anamı görsem ne olmuş ki..Yine kk’da evliliğimin olmadığını öğrendiğim bir konu dahaHemen hemen her gün görüyorum annemi, göremezsin diyen adamın alnını karışlarım.
Burdaki üyeler de farklı davranmaz merak etme. Taraflı bakıyorlar olayaTamamını vermemiş ve bilgileri olmadan el koymuş.
Yahu düşünüyorum kvdem bana ait bir eşyayı alsa para falan da değil ha, atıyorum bardak, hırsız o diye ortalığı ayağa kaldırırım, kaldı ki kocam buna çanak tutacak!
Ben kimim, bostan korkuluğu mu, bu ne biçim saygısızlık, nasıl bir yok sayılmak…
Eve gitti birikitirip ev aldikBu yazıyı söze döküp yüzüne söyleyin.eşiniz çıkarcı biri düğünde takılan paralar altınlar nerde,sizin hesabınızda mı,yoksa eşinizin hesabında olan borçlara mı gitti?
Eşiniz sizi tek görmek istiyor arkanızda aile olsun istemiyor
Eşiniz her gün cocugunuzu alıp annesine gitse işten sonra size dese ki annem torununu görecek hakkı var kabul eder misinizHayir almadi
Tabi canım. Annesinden babasından çıkmayan kocayı kim ister.. o ne kadar sevimsizse bu da o kadar itici. Adam da her akşam kendi ailesine götürse çocuğu (onların da hakkı her gün görmek) çift olarak ne kalacak geriye?Niye konuyu kız anneleri olunca yumusuyor anlamıyorum erkek ailesi olsaydı şu durumda herkes ferdi ki eşin anne sütünden kesilmemiş bu adam akşam her gün torununu götürsün annesine o zaman eh gelinin annesinin görmeye hakkı varsa erkeğin annesinin de torununu görmeye hakkı var
Olmaz mı ? Kınada takılan paraları kiz tarafı alıyor bazı adetlerde.Fark var mı?
Ben iki aileyi ayirmanaya calisiyorum zaten heriki traafa gostermeye calisiyrmNiye konuyu kız anneleri olunca yumusuyor anlamıyorum erkek ailesi olsaydı şu durumda herkes ferdi ki eşin anne sütünden kesilmemiş bu adam akşam her gün torununu götürsün annesine o zaman eh gelinin annesinin görmeye hakkı varsa erkeğin annesinin de torununu görmeye hakkı var
O nederse o olckmis bktm bu soylemlerden bakalm knsmuyorz ne olckOlmaz mı ? Kınada takılan paraları kiz tarafı alıyor bazı adetlerde.
Bilen bilir bunu
Hem
Siz hiç erkek tarafının gelinin bütün altını alıp, sonrada gelin eş ailesine düşman olup
Eşine " görüşme " dediğini duydunuz mu
Ya da gördünüz mü kk da ?
Niye kk da diyorum
Çünkü burada en çok bu konular oluyor .
Es görüşmesin bakalım koca ailesiyle
Nasıl yerden yere vurulup
Dünyanın en büyük sorunu çıkıyor!!
O yuzden kocası kessin sesini otursun aşağı. Kaldı ki geri vermiş kadın paraları.
Anasının evine gelin getirırken problem yoktu tabii.
Adam zaten kin duymaya hazır biri
Ve kadına köle gözüyle bakan biri
Ben zaten butarafa herkese yakin olayim diye tasindim tabiki hergu. Hergun bulusmk istemiyorm ama olmuyo illa gormek istiyolar bazen bahane uretiyorum bazen geliyolar esim kusmekle bana haklimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?