Esim 2 gundur konusmuyor haklimi?

Valla ben sizin gibi düşünmüyorum bu konuda anne haksız eşin üslubu yanlış.

Şimdi sordum cevap bekliyorum
Habersiz aldığını bilmiyorum
Ben böyle bi durum yaşasam sanırım evimi taşırdım
Ama en baştan
Bu kadar yüzgöz olmadan
Lastik gibi uzamış konu
Şimdi adam daha kinli

Ben ailemle hergün görüşmezdim muhtemelen ama burda mesele o değil ki. Konu sahibi aileden kopamamış vs diye eleştirilebilir belki ama bu konuda bu kesinlikle eşini haklı yapmıyor. Adam işte, insanların yüzünü bile görmüyor. Zaten çoğunlukla dışarda görüşüyorlarmış. Eee ne demek görüşmeni istemiyorum? Ne haddine? Kesinlikle haklı değil.

Hatası neymiş ki annesinin
Tam anlamadım
Parayı geri vermiş
Ama para yüzünden de karısını boşayacak seviyeye gelen adam karşısında kim olsa evladına destek çıkar.
Kbakym bi konuyu duzeltcem para mevzusu evet dgru bosanma konusu dedgnz coook ileriki zamanlarda oldu ama para ile ilgili deildi konu tartstk ve anneme gtmstm oda kizim niye plr bole seyler evine git demedgi icin anneme karso braz cephe almsti ama snrraki hayatmzdada yne anneme larsi bi saygsszlk yapmadi etmedi ama durumlar suan bu anlattgm gbi

Kesinlikle ev islerim aksamaz ve esimde işte zaten hergun gelmesinler diyor
Adam biseyden giciklanmis demekki .. . Durup duruken söylemez heralde eskiden bi sürtüşme vs yasadi mi esin ailenle rencide edici kırıcı bisey mi dediler esine. ..

Ama en baştan
Bu kadar yüzgöz olmadan
Lastik gibi uzamış konu
Şimdi adam daha kinli
Evlendgmzde kinamda annemde para toplanmis ve vermemisti erkek tarafi bunu duyunca istediler ve annem cogunu vermek zorunda kaldi bazi yorlerde kinada verilen para anneninde ve bizde de boyledi ama onlar anlamadi.. dger konu ise evlendgmzde uzun zaman snra tartsp anneme gttm ben

Tabiki basbasa birseyler yaptgmiz cok var ama bazen onun ailesne gdyrz bazen gezmeden donuste ugruyoruz filan.ailesile ile ilk evlendgmde bir oturmustum bir problemim yok zaten sorun benim annemin hergun gormek istemesi .s
Evlenip karısını annesinin evine getiren adam da bi sussun her şeye karışmasın.

Bakin sizin her şeyine eyvallah edip annesiyle bir oturduğunuz adam bugün,kendisine hiçbir zarari olmayan bir konuda size ambargo koyuyor. Erkekler asla hiçbir şeyin değerini bilmiyor. Çok nankör bir davranış eşinizin yaptığı.

Kendisi işteyken sizin ne yaptığınız onu ilgilendirmez. Her şeye de eyvallah etmeyin .

Ben senin ananla oturuyordum daha düne o zaman da her gün senin ananla görüşüyorduk onu napıcaz? derdim ben olsam.

Ya kınada kıl kapmış sonra kadının her hareketi de batmış işte. O mevzuya da bir şey diyemiyorum. Yöreye göre değişebilen şeyler.

Bize düğünde takılanların hepsini biz aldık. Ama düğüne gelmeyip sonradan ailelere takı verenlerin takılarını iki aileden de almadık. Kime ne geldi bilmiyoruz bile.

Ha ama kv ya da annem şuraya borcum var şu kadar ihtiyacım var şeklinde muhabbete girseydi eşim de ben de olmaz demezdik eminim.

Anneye laf etmezken babaya isterse her gün gelsin diyen adamın sıkıntısı bizzat anneyle bu çok belli zaten.

Belki de konu sahibinin annesi de damattan hazzetmiyor ve kızını dolduruyor olabilir. Konu sahibi farketmeden annesinin evliliğine karışmasına müsade ediyordur. Çok parça parça anlatıyor.

Ama en baştan
Bu kadar yüzgöz olmadan
Lastik gibi uzamış konu
Şimdi adam daha kinli
Benim olaydan anladığım kısım, kınada ya da düğünde hediye edilen paraları vermemiş, o zaman ek koymuş işte.
Bunu anlayan damat kavga çıkarmış bir kısmını vermiş ama asla tamamını vermemiş, konu sahibi ailesinin evine dönmüş bu kavgalar yüzünden, annesi de pişkin pişkin kızına destek çıkmış kendi hırsızlığına.

İhtiyacın varsa ‘oğlum kızım böyle böyle, ben alacağım, geri ödeyeceğim dersin’ sinsice nifak sokmazsın bir aileye, hiç masum değil anne.

Adam biseyden giciklanmis demekki .. . Durup duruken söylemez heralde eskiden bi sürtüşme vs yasadi mi esin ailenle rencide edici kırıcı bisey mi dediler esine. ..
Esime bise demediler ama onceki yorunlarimda var arada bazi seyler yasandi oyuzden mimlendi anneme ve sık gorusme diyor hafta 3 4 gorusuyrz zaten oda iste oluyor.bazen ben sklnca isim var dyorm ama yalan soledm hakli herlde esim blmiyrm kafam dhada karisti burda.s

Sorularımı neden yanıtlamadınız
Kv para aldı mı sizden
Anneniz parayı habersiz mi aldı?
İyi de her normal anne baba evladı eşini terkedip gelip sığınsa geri git demez
Mutsuz olduğu için geldiğini anlar çünkü
Bumerang gibi geri mi fırlatsalardı?
Eşiniz istemiş ki dövse de sövse de kocandır git evine. Böylece bütün ipler onun elinde olacaktı. Neden kendinizi ifade etmiyorsunuz. Masanın altına saklanan ürken biri gibi yazıyorsunuz resmen

Bu yazıyı söze döküp yüzüne söyleyin.eşiniz çıkarcı biri düğünde takılan paralar altınlar nerde,sizin hesabınızda mı,yoksa eşinizin hesabında olan borçlara mı gitti?
Eşiniz sizi tek görmek istiyor arkanızda aile olsun istemiyor

Ne münasebet ya. Kimin haddine ailemle görüşmeme engel olmak. Birinin esi olmak demek anne babanin evladi olmaktan cikmak degildir.
Aileninle görüşmeniz eşinizi neden rahatsiz ediyor? Kim oluyor da buna mani olmaya calisiyor. Gercekten anlasilir gibi degil. Bunun tartisma konusu olmasi bile akil alir, kabul edilebilir değil.
Herkes yerini ve sınırlarını bilmeli. Bilmiyorsa öğrenmeli.

Suan 2 yil oldu ayrilali.okdr haklsnzki ben diyorm karisma ben istedgm zaman gorusr istedgm zaman gorusmem dyorm bide karismasam hic ckmazsnz brbrnzden dyor.evet annem bazen sık bogaz eidyor bazen anlamiyor ama herkes kendi annesine baksn uyuz oluyorm annme bse dedgnde bende hemen onunkini katiyorum.tek hakszlgm yalan soledm oda bunu abartyor zaten

Ben bukonuda diretim dmi kmse kmsnin ailesi ile gorusp gorusmedgne karisamaz.ben istiyormki karismasin ama olmuyo oyanasrsa ki braz zor neyapicm blmiyorm

Kinada verilen para olduğunuda düşünmüyorum. Düğün dedi ilk başta. Geri verildiğinide sanmiyorum. Durumu yumuşatmak adina diyor konu sahibi.

Ki kina memlekette olduğu için, düğun yerini tututor, olsa bile. Gerçekten burda gelin ve damat annesi ayrimi var. Gelin annesi ne yapsa mübah.

Evi terketme olayı parayla alakası yokmuş
Neyle ilgili terkettin konu sahibi evi?

Ya bizim burda da öyle kınada kız düğünde erkek tarafı alır
Bizim aileler paraları aldı altınları bize verdiler hiç sorun olmadı
Sonuçta aileler de masraf yapıyor düğün kına yaparken. Hiç konuşulmamış galiba nişanda falan bizde kınada kız tarafı alır deselerdi sonradan kına günü sorun çıkmazdı. Bi tanıdık da konuşmamıştı kına gecesi işi bozdular ayrıldılar mesela. İletişim çok önemli böyle şeylerde

Yalana teşvik eden eşiniz.bunu kabul edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…