Valla ben sizin gibi düşünmüyorum bu konuda anne haksız eşin üslubu yanlış.Valla benim kocam düğün üstü annemin ihtiyacı olduğu için aldığı parayı geri istese ve bunun için boşanma eşiğine getirse mevzuyu boşarım o kocayı. Annemi de araya sokmam. Ne münasebet özür dileyecek, yalayacak falan bi de
Şimdi sordum cevap bekliyorumTamamını vermemiş ve bilgileri olmadan el koymuş.
Yahu düşünüyorum kvdem bana ait bir eşyayı alsa para falan da değil ha, atıyorum bardak, hırsız o diye ortalığı ayağa kaldırırım, kaldı ki kocam buna çanak tutacak!
Ben kimim, bostan korkuluğu mu, bu ne biçim saygısızlık, nasıl bir yok sayılmak…
Kbakym bi konuyu duzeltcem para mevzusu evet dgru bosanma konusu dedgnz coook ileriki zamanlarda oldu ama para ile ilgili deildi konu tartstk ve anneme gtmstm oda kizim niye plr bole seyler evine git demedgi icin anneme karso braz cephe almsti ama snrraki hayatmzdada yne anneme larsi bi saygsszlk yapmadi etmedi ama durumlar suan bu anlattgm gbiHatası neymiş ki annesinin
Tam anlamadım
Parayı geri vermiş
Ama para yüzünden de karısını boşayacak seviyeye gelen adam karşısında kim olsa evladına destek çıkar.
Adam biseyden giciklanmis demekki .. . Durup duruken söylemez heralde eskiden bi sürtüşme vs yasadi mi esin ailenle rencide edici kırıcı bisey mi dediler esine. ..Kesinlikle ev islerim aksamaz ve esimde işte zaten hergun gelmesinler diyor
Evlendgmzde kinamda annemde para toplanmis ve vermemisti erkek tarafi bunu duyunca istediler ve annem cogunu vermek zorunda kaldi bazi yorlerde kinada verilen para anneninde ve bizde de boyledi ama onlar anlamadi.. dger konu ise evlendgmzde uzun zaman snra tartsp anneme gttm benŞimdi sordum cevap bekliyorum
Habersiz aldığını bilmiyorum
Ben böyle bi durum yaşasam sanırım evimi taşırdım
Ama en baştan
Bu kadar yüzgöz olmadan
Lastik gibi uzamış konu
Şimdi adam daha kinli
Evlenip karısını annesinin evine getiren adam da bi sussun her şeye karışmasın.Tabiki basbasa birseyler yaptgmiz cok var ama bazen onun ailesne gdyrz bazen gezmeden donuste ugruyoruz filan.ailesile ile ilk evlendgmde bir oturmustum bir problemim yok zaten sorun benim annemin hergun gormek istemesi .s
Ya kınada kıl kapmış sonra kadının her hareketi de batmış işte. O mevzuya da bir şey diyemiyorum. Yöreye göre değişebilen şeyler.Bence cocuguna git diyen annede sıkıntı var asıl.
Eşimin ailesiyle her hafta bile gorusmeyiz ayda bir belki, benim ailem zaten yurtdisinda hani oyle her gun gorusmeli bir ilişkimiz zaten yok ailelerle, yakin olsa da olmazdi ama kadin gorusmek istiyorsa şuan ki durum adami etkilemiyor, kizin annesini gormuyor bile nasıl gormedigi birinden bu kadar rahatsiz olur derdi başka sanki bilemedim.
Benim olaydan anladığım kısım, kınada ya da düğünde hediye edilen paraları vermemiş, o zaman ek koymuş işte.Şimdi sordum cevap bekliyorum
Habersiz aldığını bilmiyorum
Ben böyle bi durum yaşasam sanırım evimi taşırdım
Ama en baştan
Bu kadar yüzgöz olmadan
Lastik gibi uzamış konu
Şimdi adam daha kinli
Kesinlikle katılıyorum.Insanın kendi evi olunca bilmiyorum hala anne babasıyla yaşıyormus gibi olması bana normal gelmiyor her gün gören de en çok annesini seviyor da olmuyor yani bir insan ne paylaşır istemediği halde her gün
Esime bise demediler ama onceki yorunlarimda var arada bazi seyler yasandi oyuzden mimlendi anneme ve sık gorusme diyor hafta 3 4 gorusuyrz zaten oda iste oluyor.bazen ben sklnca isim var dyorm ama yalan soledm hakli herlde esim blmiyrm kafam dhada karisti burda.sAdam biseyden giciklanmis demekki .. . Durup duruken söylemez heralde eskiden bi sürtüşme vs yasadi mi esin ailenle rencide edici kırıcı bisey mi dediler esine. ..
Sorularımı neden yanıtlamadınızKbakym bi konuyu duzeltcem para mevzusu evet dgru bosanma konusu dedgnz coook ileriki zamanlarda oldu ama para ile ilgili deildi konu tartstk ve anneme gtmstm oda kizim niye plr bole seyler evine git demedgi icin anneme karso braz cephe almsti ama snrraki hayatmzdada yne anneme larsi bi saygsszlk yapmadi etmedi ama durumlar suan bu anlattgm gbi
Bu yazıyı söze döküp yüzüne söyleyin.eşiniz çıkarcı biri düğünde takılan paralar altınlar nerde,sizin hesabınızda mı,yoksa eşinizin hesabında olan borçlara mı gitti?Hafta 3 4 kez bulusma bazen parkda bazen evde skldgmda isim var diyorum bazen bunalinca beni sıkıstirdiklari zaman. Ama onun ailesiyle oturur cayimizi yemegimizi yeriz ama benim ailemle kimblr nezaman busekil oturnusuzdr benm hakkm deilmi ailemle kocamla oturup birgun yemek yiyip cay icmek
Ne münasebet ya. Kimin haddine ailemle görüşmeme engel olmak. Birinin esi olmak demek anne babanin evladi olmaktan cikmak degildir.Esim annemle sık gorusmemi istemiyor yakininda oturuyoruz.bunu bilerek tasindik.hergun gorusmek zorundamisin diyor degilim ama torununu ozluyorlar ne yapabilirim ki. Hayir goremezsiniz diyememki.
Bazen tartismalarimiz oluyor sirf tartismayalim diye annemlere gitmemek icin bahaneler uretiyorum annemlere karsi.
En sonki tartismamiz yine gitgel mevzusu sık gidip gelinsin istemiyorum diyor ki kendi ailesi ile haftaici olmasada her haftasonu neredeyee hep bulusuyoruz ben memnunum seviyorum ailesini fakat artik bende gitmicem ne yapiyorsa aynisini yapicam.neyse 2 gundur konusmuyoruz cuma gunu disari ciktin cocugumla annemle disarda gorustum esime solemedim ve esim aksam bunu anladi gorustunmu dedi hayir dedim yalan soyledim.israrla sordu evet gorustum kizicaksin diye sana soylemedim dedm ve suan konusmuyoruz buyuzden küs kalinirmi yanasmiyor kac defa gittim yanina yok bende biraktim artik...buyuk bir yalanmi sizce abartmiyormu sanki baska bisey yaptim alttarafi annemle disarda ayakustu gorustum ve gorusmedim dedim.
Hergun gorusme diyor tabiki torunlarini gorebilirler ama hergun hergun sevmiyorum diye kendi yok işte ama beni busekil kısıtlıyor siz olsaniz nasil davranirdirniz
Haklı çıkmak için senaryo yazıyorsunuz yine.Birinin bilgisi ve izni olmadan ona ait bir şeyi almak üstüne vermemek hırsızlıktır kudra…
Söyleyeceklerim bu kadar.
Suan 2 yil oldu ayrilali.okdr haklsnzki ben diyorm karisma ben istedgm zaman gorusr istedgm zaman gorusmem dyorm bide karismasam hic ckmazsnz brbrnzden dyor.evet annem bazen sık bogaz eidyor bazen anlamiyor ama herkes kendi annesine baksn uyuz oluyorm annme bse dedgnde bende hemen onunkini katiyorum.tek hakszlgm yalan soledm oda bunu abartyor zatenEvlenip karısını annesinin evine getiren adam da bi sussun her şeye karışmasın.
Bakin sizin her şeyine eyvallah edip annesiyle bir oturduğunuz adam bugün,kendisine hiçbir zarari olmayan bir konuda size ambargo koyuyor. Erkekler asla hiçbir şeyin değerini bilmiyor. Çok nankör bir davranış eşinizin yaptığı.
Kendisi işteyken sizin ne yaptığınız onu ilgilendirmez. Her şeye de eyvallah etmeyin .
Ben senin ananla oturuyordum daha düne o zaman da her gün senin ananla görüşüyorduk onu napıcaz? derdim ben olsam.
Ben bukonuda diretim dmi kmse kmsnin ailesi ile gorusp gorusmedgne karisamaz.ben istiyormki karismasin ama olmuyo oyanasrsa ki braz zor neyapicm blmiyormNe münasebet ya. Kimin haddine ailemle görüşmeme engel olmak. Birinin esi olmak demek anne babanin evladi olmaktan cikmak degildir.
Aileninle görüşmeniz eşinizi neden rahatsiz ediyor? Kim oluyor da buna mani olmaya calisiyor. Gercekten anlasilir gibi degil. Bunun tartisma konusu olmasi bile akil alir, kabul edilebilir değil.
Herkes yerini ve sınırlarını bilmeli. Bilmiyorsa öğrenmeli.
Tamamını vermemiş ve bilgileri olmadan el koymuş.
Yahu düşünüyorum kvdem bana ait bir eşyayı alsa para falan da değil ha, atıyorum bardak, hırsız o diye ortalığı ayağa kaldırırım, kaldı ki kocam buna çanak tutacak!
Ben kimim, bostan korkuluğu mu, bu ne biçim saygısızlık, nasıl bir yok sayılmak…
Benim olaydan anladığım kısım, kınada ya da düğünde hediye edilen paraları vermemiş, o zaman ek koymuş işte.
Bunu anlayan damat kavga çıkarmış bir kısmını vermiş ama asla tamamını vermemiş, konu sahibi ailesinin evine dönmüş bu kavgalar yüzünden, annesi de pişkin pişkin kızına destek çıkmış kendi hırsızlığına.
İhtiyacın varsa ‘oğlum kızım böyle böyle, ben alacağım, geri ödeyeceğim dersin’ sinsice nifak sokmazsın bir aileye, hiç masum değil anne.
Evi terketme olayı parayla alakası yokmuşEvlendgmzde kinamda annemde para toplanmis ve vermemisti erkek tarafi bunu duyunca istediler ve annem cogunu vermek zorunda kaldi bazi yorlerde kinada verilen para anneninde ve bizde de boyledi ama onlar anlamadi.. dger konu ise evlendgmzde uzun zaman snra tartsp anneme gttm ben
Yalana teşvik eden eşiniz.bunu kabul edin.Suan 2 yil oldu ayrilali.okdr haklsnzki ben diyorm karisma ben istedgm zaman gorusr istedgm zaman gorusmem dyorm bide karismasam hic ckmazsnz brbrnzden dyor.evet annem bazen sık bogaz eidyor bazen anlamiyor ama herkes kendi annesine baksn uyuz oluyorm annme bse dedgnde bende hemen onunkini katiyorum.tek hakszlgm yalan soledm oda bunu abartyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?