Esim 2 gundur konusmuyor haklimi?

Benim eşim lafını yapsa naparım biliyor musun ? İnan paralarım. Bana küsüyor bazen aklınca , yüzüne bile bakmıyorum umurumda değil yemin ederim. Boşanma aşamasında kadına hemen aile desteği soran üyeler , bu konuda er annen de az ötede dursun diyor.

Beni zorlasl gorusturnuyor istersek gderz istemessek gtmyz suan kaynananin yapablcgi seyleri annm bana yapiyor
Adam size oynuyor yahu !
Siz ailenizle bozuk olun diye öylesine konsuuyor
Biraz gözünüzü acın. Gitmeyin bakalım ailesine haftasonlari
Ne oluyor. E hadi deneyin görün!! 1 ay gitmeyin

Sevdiklerimiz hayattayken kiminle görüşüp görüşmeyecegimize keşke karismasa kimse..annemin en ihtiyacı olduğu zamanda ben eşimin saçma sapan laf sokmaları yüzünden yanında olamadim.hadi kavga çıkmasın ,hadi aramiz bozulmasin diye anneme kızdım.ama noldu annemi kaybettim şuan yok hiçbir şeyde onu geri getiremicek ...bazen sebepsiz yere eşime kiziyorum sucluyorum affedemiyorum.diyecegim o ki kıymetini bilin...kimsenin karışmasina izin vermeyin.

Ev kutsayicilari gelmiş mi konuya?

İşinizi, gücünüzü aksatmıyor, eşinizi hergün ailenizle muhatap etmiyorsanız, o işteyken onlarla görüşmenize karışamaz. Ne hakla karışıyor?
Ben de anneme yakın oturuyorum. Bazen üst üste gördüğüm oluyor. Eşimin buna laf ettiğini düşünemiyorum.

Aile cepte duracak,maddi manevi zorluk anında hemen koşacaklar yoksa gelsin,gitsin torun sevsin bunlar lüx hatta gereksiz.
Sizin düşünceleriniz çok net ve anlaşılır

Abla bi karar ver. Bi her işimi yaparım eksik kalmam diyorsun bir de işim gücüm var diyorsun. Zaten işini gücünü bitirmeden her gün koşa koşa gidiyorsan haksızsın bu durumda. Ayrıca baban anan gelirken randevu mu alacak ? Bende aileme bi telefon açar giderim, onlarda aynı şekilde. Kocam surat yapsa bükerim o suratını.

Ben de annemle gün içerisinde defalarca arasirim benim de en yakın dostumdur ama ayni apartmanda yaşamak istemem hayatımın her anını annemle geçirmek istemem bu şekilde yaşayan bu kadar içli dışlı olan insanlar hep sorun yaşıyor çevremde gorusme annenle dememiş adam bence siz yanlış anlıyorsunuz her gün her gün istemiyorum demiş durduk yere de dememiş bu arada konu sabinin annesi çok anlayışsız benim annem dört ayda bir bulundugum yere gelir bir hafta kızım hadi işin varsa bir yere gidecekseniz bugün gelme der istedigin zaman git evine der
Evet çocuğum olacak ama ben ona bağımlı olmakistemiyirum herkes annesini görmeli tabi ki bu dünyada bizi en çok seven değer veren kişiler onlar ama bazi anneler sınır nedir asla anlamıyor ben o annelerden olmak istemiyorum insalh çocuklarım evlendiğinde de kendime bir uğraş bulurum her gün her gün onları rahatsız etmem

Beni zorlasl gorusturnuyor istersek gderz istemessek gtmyz suan kaynananin yapablcgi seyleri annm bana yapiyor
Kaynana ne yapacak,ne bekliyorsunuz kadından.sizin ilişkiniz çıkar üzerine mi kurulu anlamadım.eşiniz küs diye dert ediyorsunuz merak etmeyin canı bir kaç gün sonra sizinle konuşmak isteyecektir

Aile cepte duracak,maddi manevi zorluk anında hemen koşacaklar yoksa gelsin,gitsin torun sevsin bunlar lüx hatta gereksiz.
Sizin düşünceleriniz çok net ve anlaşılır
Tabi canım. Çocuk varsa özellikle ve kadın boşanacaksa burada ki o kök aile çetesi hemen ee annen baksın çocuğa , sen çalış diyorlar ulen hani kök aileden kopmak lazımdı

Annesi ile her gun gorusen esiniz olsa burda muhtemelen yerden yere vururduk sütten kesilmemis, gobek bagi kesilmemis annesiyle diye
Her gun anne ile gorusmek bana yersiz geliyor. Neden evlenildi o halde?

Diger yandan siz gorusuyorsunuz her gun esiniz gorusmuyor. Mudahale etmesi sacma.

Bu bağımlı olmak değil ki. Bu birlikte vakit geçirmek. Ben anneme yakın otursam her gün uğrar en azından bi kahve içerdim. Anneme yarın öbür gün bir şey olursa ve ben yeterince vakit geçirmemiş olursam bunun acısını atamam içimden.
sen olayları bence farklı yorumlamışsın. Bu bir uğraş falan değil. Anneyle görüşmek gibi bir hobi hiç duymadım ben

Eşim annesine her gün gidio görebilir inan hiç kızmam, umurumda da olmaz. Ha annesine gidip görecek diye eve saat 10 da gelirse evet orada şalterler atar. Kadın tüm gün evde zaten , işini de yapıyormuş neden görüşmesin yahu ?

Annesi yenege cagrdi beni aradi acmadm esimi aradlr bakarz dems ara annemi gelemiyrz de dedi ben arayamam sen ara sole dedim bana dedgi sey bana arayamam de baska bse ustne laf soleme blmem ne dedi bnde karismazsn istedgm gbi knsrm dedim bikac defa tekrarlandi bu cumleler senle ayni ortamda bulunanda suc dedi ben defol git annene dedm ayni cumleyi oda bana dun kurdu bnde ayni yerde durmaknistemye sen orda kapi dedm ve y.odasina gtti dhada kotuye gdyrz sanki

Hergun size kayinvalideniz gelse siz de rahatsiz olursunuz ama eşinizinki galiba kiyaslama. Ve annenle buluştugun için kusmek normal ve dogru degil. Sizin yaptiginiz da pek dogru degil. Haftada 1e dusurun gorusmelerinizi. Hem sorun kalkar hem eşitlik olur

Aslında post sahibi kocasından yana
Ama bir yandan da anneyle görüşmeme fikri kararsızlıkla sonuçlanıyor.
Hayır post sahibi annesiyle görüşmekten çok memnun bence. Ama eşi öyle bir psikolojik şiddet uygulanış ki , kadın nasıl uzaklaşsam diye düşünüyor.

Oyle yapicm ama knusmalar farklilastkca suan brbrmizi kiryorz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…