- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
Benim eşim lafını yapsa naparım biliyor musun ? İnan paralarım. Bana küsüyor bazen aklınca , yüzüne bile bakmıyorumİsin enteresan tarafı ise
Koca her haftasonlari ailesiyle gorusturuyor, vakit geçiriyor .
Ama post sahibinin ailesini pek görmemesine rağmen istemiyor.
"Hadi len ordan " adama derler.
Bir de ben böyle adamı haklı bulacağım!
Adam size oynuyor yahu !Beni zorlasl gorusturnuyor istersek gderz istemessek gtmyz suan kaynananin yapablcgi seyleri annm bana yapiyor
Bugun cagrdlr gtmiytz meselaAdam size oynuyor yahu !
Siz ailenizle bozuk olun diye öylesine konsuuyor
Biraz gözünüzü acın. Gitmeyin bakalım ailesine haftasonlari
Ne oluyor. E hadi deneyin görün!! 1 ay gitmeyin
Gidin gidin sizin kaynananiz yapmıyor annenizin yaptığını. Gidin kaynanaciginiza.Bugun cagrdlr gtmiytz mesela
O zaman ben kendi yapacağımı söyleyeyim , görüşmemi falan asla azaltmam. Niyeti belli ki anneni tamamen saf dışı etmek. Kendi ailesine de gitmem. Defolsun kendi gidip görsün. Sinir oluyorum böyle heriflere. Madem ailesi olmayan biriyle olmak istiyordu öyle bir kadın tercih edecekti.
O inatsa ben 10 katı inadım.
Aile cepte duracak,maddi manevi zorluk anında hemen koşacaklar yoksa gelsin,gitsin torun sevsin bunlar lüx hatta gereksiz.Bende kök aileden kopamamışımiyi ki kopamamışım. Şey bu ailelerle görüşme diyen aileler o zaman burada boşanma konusunda falan hemen neden aileniz ne diyor ? Destek mi ? Falan diye soruyorsunuz hani ailelerden kopuluyordu ? Hani koca rahatsız ise anneyi bile görmeye biliyorduk. Aa pardon tabi o zaman anneyi kullanmak lazım , koca olmayınca anne kıymetli.
Neyse daha bişiler yazarım da yzmayacağım.
Öyle 1 -2 seferlik eşiniz bilerek susuyor kurnaz cunku . Alt mesajı şu aklıncaBugun cagrdlr gtmiytz mesela
Abla bi karar ver. Bi her işimi yaparım eksik kalmam diyorsun bir de işim gücüm var diyorsun. Zaten işini gücünü bitirmeden her gün koşa koşa gidiyorsan haksızsın bu durumda. Ayrıca baban anan gelirken randevu mu alacak ? Bende aileme bi telefon açar giderim, onlarda aynı şekilde. Kocam surat yapsa bükerim o suratını.Bak annem bazi yerlerde haksz bikere habersz aksamustu gelmslerdi babamla.esim snrlenmisti dogal olrak annemdir asla silmem etmem haksz oldgu yerler var...yk demiyirm buyuzden kendi annemi bldgm icin sadece sinirlama gtircm o istiyoki hergun brbrmzde olalm ama isim gucum var bunuda diyorm bazen tripleniyo ama yapck bse yk esimede kiziyorm hangi kadin kocasndan annesine gderken gideblrmiym diyor. Ssinir oluyorm oda gorumsyn demiyrm ama azaltn dyor
Ben de annemle gün içerisinde defalarca arasirim benim de en yakın dostumdur ama ayni apartmanda yaşamak istemem hayatımın her anını annemle geçirmek istemem bu şekilde yaşayan bu kadar içli dışlı olan insanlar hep sorun yaşıyor çevremde gorusme annenle dememiş adam bence siz yanlış anlıyorsunuz her gün her gün istemiyorum demiş durduk yere de dememiş bu arada konu sabinin annesi çok anlayışsız benim annem dört ayda bir bulundugum yere gelir bir hafta kızım hadi işin varsa bir yere gidecekseniz bugün gelme der istedigin zaman git evine derNe alaka ? Adama görüş diye zorluyor mu ? Bir insan annesiyle dertleşmeyecekte kimle dertleşecek ? Benim annem enn yakın dostumdur. Günde belki 10 sefer araşırız. Görüntülü ararım kızımı görür. Bak evladın olacak inan böyle konuşma sınanırsın. Birisi yarın öbür gün kızına / oğluna görüşme annenle dese hee tamam rahatsız oluyor damat mı diyeceksin ? Yapmayın Allasen ya.
Kaynana ne yapacak,ne bekliyorsunuz kadından.sizin ilişkiniz çıkar üzerine mi kurulu anlamadım.eşiniz küs diye dert ediyorsunuz merak etmeyin canı bir kaç gün sonra sizinle konuşmak isteyecektirBeni zorlasl gorusturnuyor istersek gderz istemessek gtmyz suan kaynananin yapablcgi seyleri annm bana yapiyor
Tabi canım. Çocuk varsa özellikle ve kadın boşanacaksa burada ki o kök aile çetesi hemen ee annen baksın çocuğa , sen çalış diyorlarAile cepte duracak,maddi manevi zorluk anında hemen koşacaklar yoksa gelsin,gitsin torun sevsin bunlar lüx hatta gereksiz.
Sizin düşünceleriniz çok net ve anlaşılır
Aslında post sahibi kocasından yanaGidin gidin sizin kaynananiz yapmıyor annenizin yaptığını. Gidin kaynanaciginiza.
Bu bağımlı olmak değil ki. Bu birlikte vakit geçirmek. Ben anneme yakın otursam her gün uğrar en azından bi kahve içerdim. Anneme yarın öbür gün bir şey olursa ve ben yeterince vakit geçirmemiş olursam bunun acısını atamam içimden.Ben de annemle gün içerisinde defalarca arasirim benim de en yakın dostumdur ama ayni apartmanda yaşamak istemem hayatımın her anını annemle geçirmek istemem bu şekilde yaşayan bu kadar içli dışlı olan insanlar hep sorun yaşıyor çevremde gorusme annenle dememiş adam bence siz yanlış anlıyorsunuz her gün her gün istemiyorum demiş durduk yere de dememiş bu arada konu sabinin annesi çok anlayışsız benim annem dört ayda bir bulundugum yere gelir bir hafta kızım hadi işin varsa bir yere gidecekseniz bugün gelme der istedigin zaman git evine der
Evet çocuğum olacak ama ben ona bağımlı olmakistemiyirum herkes annesini görmeli tabi ki bu dünyada bizi en çok seven değer veren kişiler onlar ama bazi anneler sınır nedir asla anlamıyor ben o annelerden olmak istemiyorum insalh çocuklarım evlendiğinde de kendime bir uğraş bulurum her gün her gün onları rahatsız etmem
Eşim annesine her gün gidio görebilir inan hiç kızmam, umurumda da olmaz. Ha annesine gidip görecek diye eve saat 10 da gelirse evet orada şalterler atar. Kadın tüm gün evde zaten , işini de yapıyormuş neden görüşmesin yahu ?Annesi ile her gun gorusen esiniz olsa burda muhtemelen yerden yere vururduk sütten kesilmemis, gobek bagi kesilmemis annesiyle diye
Her gun anne ile gorusmek bana yersiz geliyor. Neden evlenildi o halde?
Diger yandan siz gorusuyorsunuz her gun esiniz gorusmuyor. Mudahale etmesi sacma.
Hergun size kayinvalideniz gelse siz de rahatsiz olursunuz ama eşinizinki galiba kiyaslama. Ve annenle buluştugun için kusmek normal ve dogru degil. Sizin yaptiginiz da pek dogru degil. Haftada 1e dusurun gorusmelerinizi. Hem sorun kalkar hem eşitlik olurEsim annemle sık gorusmemi istemiyor yakininda oturuyoruz.bunu bilerek tasindik.hergun gorusmek zorundamisin diyor degilim ama torununu ozluyorlar ne yapabilirim ki. Hayir goremezsiniz diyememki.
Bazen tartismalarimiz oluyor sirf tartismayalim diye annemlere gitmemek icin bahaneler uretiyorum annemlere karsi.
En sonki tartismamiz yine gitgel mevzusu sık gidip gelinsin istemiyorum diyor ki kendi ailesi ile haftaici olmasada her haftasonu neredeyee hep bulusuyoruz ben memnunum seviyorum ailesini fakat artik bende gitmicem ne yapiyorsa aynisini yapicam.neyse 2 gundur konusmuyoruz cuma gunu disari ciktin cocugumla annemle disarda gorustum esime solemedim ve esim aksam bunu anladi gorustunmu dedi hayir dedim yalan soyledim.israrla sordu evet gorustum kizicaksin diye sana soylemedim dedm ve suan konusmuyoruz buyuzden küs kalinirmi yanasmiyor kac defa gittim yanina yok bende biraktim artik...buyuk bir yalanmi sizce abartmiyormu sanki baska bisey yaptim alttarafi annemle disarda ayakustu gorustum ve gorusmedim dedim.
Hergun gorusme diyor tabiki torunlarini gorebilirler ama hergun hergun sevmiyorum diye kendi yok işte ama beni busekil kısıtlıyor siz olsaniz nasil davranirdirniz
Hayır post sahibi annesiyle görüşmekten çok memnun bence. Ama eşi öyle bir psikolojik şiddet uygulanış ki , kadın nasıl uzaklaşsam diye düşünüyor.Aslında post sahibi kocasından yana
Ama bir yandan da anneyle görüşmeme fikri kararsızlıkla sonuçlanıyor.
Oyle yapicm ama knusmalar farklilastkca suan brbrmizi kiryorzHergun size kayinvalideniz gelse siz de rahatsiz olursunuz ama eşinizinki galiba kiyaslama. Ve annenle buluştugun için kusmek normal ve dogru degil. Sizin yaptiginiz da pek dogru degil. Haftada 1e dusurun gorusmelerinizi. Hem sorun kalkar hem eşitlik olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?