Esim 2 gundur konusmuyor haklimi?

Bazı harfleri size yasakladılar mı

Eşini mecbur tutmadığı, beraber geçirecekleri vakti sürekli bölmediği sürece, istediği kadar görüşsün ailesiyle. Hiçte yerden yere vurmam.
Aileyle sık görüşmek neden, yetişkin olmaya engel olsun.
Bana da aynı şehirde ayda bir gibi uzun vakitlerde yapılan ziyaretler tuhaf geliyor mesela.

Geri adım atma bro. Kocan gazı kaynanadan almıyordur umarım. Tekrar ediyorum hiç bir Allahın kulu bana annenle görüşme diyemez.

Anneyle görüşmek hobi demedim sürekli surkeli çocuğu darlayan ve başka hobisi ya da işi olmayan anneyi ben anlayamiyorum
Annem burda olsa haftada iki üç gün giderdim tabi ki ama bu kadar her gün her gün ben mi acaba duygusuzum bilmem çocuğuma vakit ayırırim 20 aylık en dağınık olduğu zamanlar evi toplarım ona besleyici bir yemek yaparım zaten üç gün iki gün zor dışarı çıkarım yani

Hayır bence eşe hak veriyor. Cunku annesi icin de laflar söylüyor. Kendiyle çelişiyor yani
Beni belki forumda az çok görmüşsündür, hani tarzımı biliyorsundur. Genelde kimseyi umursamam bildiğimi okurum.
Ama psikolojik şiddete zamanında eski nişanlım tarafından maruz kaldım. Ailemle içli dışlı olmamı istemediğini , korkak dövüşerek söylüyordu. Bir süre sonra acaba mı dedim. Yani kadın da tamamen bu durumda. Asla rahatsız değil ama diretilen bir kök aile olayı var :

Oyle yapicm ama knusmalar farklilastkca suan brbrmizi kiryorz
Defollu cumleler kurmayin. Inanin okadar anlamsiz bir nedenden dolayi kiriyorsunuz ki birbirinizi. Mesela şu an eşinizin yanina gitseniz bu konuyu konuşup halledelim deseniz. Ben de annemlerle sık sık gorusmemeye çalisicam de. Haftada 1-2 defa. Sizinkilerle de oyle yapalim de. Yani konuyu aslinda hemen bitirebilirsiniz. Evlilikde saygi bittiyse inanin bir omur bir yerde de yaşasaniz yuva olmaz sizinki. Guzelce konuşunca da kendi adiniza ozur dileyin o da dileyecekdir. Sarilin barişin. Konu da hallolsun

Geri adım atma bro. Kocan gazı kaynanadan almıyordur umarım. Tekrar ediyorum hiç bir Allahın kulu bana annenle görüşme diyemez.
Yk kaynanam gazlamaz haberleri yk kmsenin ama iki gundur farkedilir olablr bilmiyorm oda gorusme demiyor ama indr gorusmeni bire diyir mesela

Bebeğin yok daha değil mi ? Hiç öyle anlattığın gibi olmayacak :) ama yaşayıp göreceksin be papatya. Ben doğumdan sonra 4 ay annemde kaldım. Hayatımda yaşadığım en güzel süreçlerden biriydi.
Çocuk olduktan sonra hele kendini hapis hissediyorsun gerçekten ve o kahve muhteşem geliyor. Neyse inşallah benim gibi olmazsın diyeyim.

Psıkolojık şiddet var hem de fazlasıyla
Ama post sahibi kendiyle de çok çelişiyor.
Aklında hep şu var " acaba haklı mi?"

O düşünce bile doğru değil.

Yk kaynanam gazlamaz haberleri yk kmsenin ama iki gundur farkedilir olablr bilmiyorm oda gorusme demiyor ama indr gorusmeni bire diyir mesela
Neden yahu neden ? Niye bir gün ? Bana böyle dese inadına her gün giderim kocan bulmuş senin gibi hatunu, yükleniyor.

Herkes annenizi evliliğinize karışmakla suçlamış ama para mevzunda erkek ailesi de işin içine girmiş söylediğinize göre. Eşiniz kızdı sanıyorlar ama ailesi sokmuş çomağı bir de beraber oturmuşsunuz sanırım evlenince. Eş pek masum tabi.
Ya zaten iyi niyetli, aklı başında, efendi hiçbir erkek daha görmedim ki annenle görüşmeni istemiyorum desin.

Kadın çalışıyor Kocası bütün gün evdeyse gelsin otursun oğluyla.

Dogru diyisnz oda bana dun dedi hadsiz bilmem ne dedi.bende istiyorm hallolsn dye ama suan gdemem yanasmaz yne bana bnde gtmek istemiyorum zaten suan

Psıkolojık şiddet var hem de fazlasıyla
Ama post sahibi kendiyle de çok çelişiyor.
Aklında hep şu var " acaba haklı mi?"

O düşünce bile doğru değil.
İşte Amy bilemeyiz nasıl bir yapısı olduğunu. Bana düşseydi bu herif inan deli ederdim ben direkt söverdim gerçi hdhdhd

Adam haklı hergun hergun olmaz evliliğin ruhuna aykırı.
daha neler ya, beni doğuran anamla ne sıklıkta görüşeceğime karışacak kocaya hösst derim. haddini bilsin herkes. sırf o hoşlanmıyor diye insanlar kök aileleriyle bağlarını koparacak değiller ya. her gün görüşmek olmaz diyormuş kocası, ona ne allah aşkına. o istemiyorsa görüşmesin. hadi tamam evde her gün kaynana çekmek zorunda değil adam normaldir ama eşinin dışarda görüştüğüne de karışamaz. insanlar torunlarını elbette görmek ister sürekli. adam resmen psikolojik şiddet uyguluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…