Bazı harfleri size yasakladılar mıAnnesi yenege cagrdi beni aradi acmadm esimi aradlr bakarz dems ara annemi gelemiyrz de dedi ben arayamam sen ara sole dedim bana dedgi sey bana arayamam de baska bse ustne laf soleme blmem ne dedi bnde karismazsn istedgm gbi knsrm dedim bikac defa tekrarlandi bu cumleler senle ayni ortamda bulunanda suc dedi ben defol git annene dedm ayni cumleyi oda bana dun kurdu bnde ayni yerde durmaknistemye sen orda kapi dedm ve y.odasina gtti dhada kotuye gdyrz sanki
Eşini mecbur tutmadığı, beraber geçirecekleri vakti sürekli bölmediği sürece, istediği kadar görüşsün ailesiyle. Hiçte yerden yere vurmam.Annesi ile her gun gorusen esiniz olsa burda muhtemelen yerden yere vururduk sütten kesilmemis, gobek bagi kesilmemis annesiyle diye
Her gun anne ile gorusmek bana yersiz geliyor. Neden evlenildi o halde?
Diger yandan siz gorusuyorsunuz her gun esiniz gorusmuyor. Mudahale etmesi sacma.
Hayır bence eşe hak veriyor. Cunku annesi icin de laflar söylüyor. Kendiyle çelişiyor yaniHayır post sahibi annesiyle görüşmekten çok memnun bence. Ama eşi öyle bir psikolojik şiddet uygulanış ki , kadın nasıl uzaklaşsam diye düşünüyor.
Geri adım atma bro. Kocan gazı kaynanadan almıyordur umarım. Tekrar ediyorum hiç bir Allahın kulu bana annenle görüşme diyemez.Annesi yenege cagrdi beni aradi acmadm esimi aradlr bakarz dems ara annemi gelemiyrz de dedi ben arayamam sen ara sole dedim bana dedgi sey bana arayamam de baska bse ustne laf soleme blmem ne dedi bnde karismazsn istedgm gbi knsrm dedim bikac defa tekrarlandi bu cumleler senle ayni ortamda bulunanda suc dedi ben defol git annene dedm ayni cumleyi oda bana dun kurdu bnde ayni yerde durmaknistemye sen orda kapi dedm ve y.odasina gtti dhada kotuye gdyrz sanki
Anneyle görüşmek hobi demedim sürekli surkeli çocuğu darlayan ve başka hobisi ya da işi olmayan anneyi ben anlayamiyorumBu bağımlı olmak değil ki. Bu birlikte vakit geçirmek. Ben anneme yakın otursam her gün uğrar en azından bi kahve içerdim. Anneme yarın öbür gün bir şey olursa ve ben yeterince vakit geçirmemiş olursam bunun acısını atamam içimden.
sen olayları bence farklı yorumlamışsın. Bu bir uğraş falan değil. Anneyle görüşmek gibi bir hobi hiç duymadım ben
Beni belki forumda az çok görmüşsündür, hani tarzımı biliyorsundur. Genelde kimseyi umursamam bildiğimi okurum.Hayır bence eşe hak veriyor. Cunku annesi icin de laflar söylüyor. Kendiyle çelişiyor yani
Defollu cumleler kurmayin. Inanin okadar anlamsiz bir nedenden dolayi kiriyorsunuz ki birbirinizi. Mesela şu an eşinizin yanina gitseniz bu konuyu konuşup halledelim deseniz. Ben de annemlerle sık sık gorusmemeye çalisicam de. Haftada 1-2 defa. Sizinkilerle de oyle yapalim de. Yani konuyu aslinda hemen bitirebilirsiniz. Evlilikde saygi bittiyse inanin bir omur bir yerde de yaşasaniz yuva olmaz sizinki. Guzelce konuşunca da kendi adiniza ozur dileyin o da dileyecekdir. Sarilin barişin. Konu da hallolsunOyle yapicm ama knusmalar farklilastkca suan brbrmizi kiryorz
Yk kaynanam gazlamaz haberleri yk kmsenin ama iki gundur farkedilir olablr bilmiyorm oda gorusme demiyor ama indr gorusmeni bire diyir meselaGeri adım atma bro. Kocan gazı kaynanadan almıyordur umarım. Tekrar ediyorum hiç bir Allahın kulu bana annenle görüşme diyemez.
Bebeğin yok daha değil mi ? Hiç öyle anlattığın gibi olmayacak :) ama yaşayıp göreceksin be papatya. Ben doğumdan sonra 4 ay annemde kaldım. Hayatımda yaşadığım en güzel süreçlerden biriydi.Anneyle görüşmek hobi demedim sürekli surkeli çocuğu darlayan ve başka hobisi ya da işi olmayan anneyi ben anlayamiyorum
Annem burda olsa haftada iki üç gün giderdim tabi ki ama bu kadar her gün her gün ben mi acaba duygusuzum bilmem çocuğuma vakit ayırırim 20 aylık en dağınık olduğu zamanlar evi toplarım ona besleyici bir yemek yaparım zaten üç gün iki gün zor dışarı çıkarım yani
Psıkolojık şiddet var hem de fazlasıylaBeni belki forumda az çok görmüşsündür, hani tarzımı biliyorsundur. Genelde kimseyi umursamam bildiğimi okurum.
Ama psikolojik şiddete zamanında eski nişanlım tarafından maruz kaldım. Ailemle içli dışlı olmamı istemediğini , korkak dövüşerek söylüyordu. Bir süre sonra acaba mı dedim. Yani kadın da tamamen bu durumda. Asla rahatsız değil ama diretilen bir kök aile olayı var :
Neden yahu neden ? Niye bir gün ? Bana böyle dese inadına her gün giderimYk kaynanam gazlamaz haberleri yk kmsenin ama iki gundur farkedilir olablr bilmiyorm oda gorusme demiyor ama indr gorusmeni bire diyir mesela
Herkes annenizi evliliğinize karışmakla suçlamış ama para mevzunda erkek ailesi de işin içine girmiş söylediğinize göre. Eşiniz kızdı sanıyorlar ama ailesi sokmuş çomağıEvlendgmzde kinamda annemde para toplanmis ve vermemisti erkek tarafi bunu duyunca istediler ve annem cogunu vermek zorunda kaldi bazi yorlerde kinada verilen para anneninde ve bizde de boyledi ama onlar anlamadi.. dger konu ise evlendgmzde uzun zaman snra tartsp anneme gttm ben
Kadın çalışıyor Kocası bütün gün evdeyse gelsin otursun oğluyla.Hergun size kayinvalideniz gelse siz de rahatsiz olursunuz ama eşinizinki galiba kiyaslama. Ve annenle buluştugun için kusmek normal ve dogru degil. Sizin yaptiginiz da pek dogru degil. Haftada 1e dusurun gorusmelerinizi. Hem sorun kalkar hem eşitlik olur
Dogru diyisnz oda bana dun dedi hadsiz bilmem ne dedi.bende istiyorm hallolsn dye ama suan gdemem yanasmaz yne bana bnde gtmek istemiyorum zaten suanDefollu cumleler kurmayin. Inanin okadar anlamsiz bir nedenden dolayi kiriyorsunuz ki birbirinizi. Mesela şu an eşinizin yanina gitseniz bu konuyu konuşup halledelim deseniz. Ben de annemlerle sık sık gorusmemeye çalisicam de. Haftada 1-2 defa. Sizinkilerle de oyle yapalim de. Yani konuyu aslinda hemen bitirebilirsiniz. Evlilikde saygi bittiyse inanin bir omur bir yerde de yaşasaniz yuva olmaz sizinki. Guzelce konuşunca da kendi adiniza ozur dileyin o da dileyecekdir. Sarilin barişin. Konu da hallolsun
İşte Amy bilemeyiz nasıl bir yapısı olduğunu. Bana düşseydi bu herif inan deli ederdimPsıkolojık şiddet var hem de fazlasıyla
Ama post sahibi kendiyle de çok çelişiyor.
Aklında hep şu var " acaba haklı mi?"
O düşünce bile doğru değil.
Aynen oyleKadın çalışıyor Kocası bütün gün evdeyse gelsin otursun oğluyla.
Evlilik ruhu kanunları nerede yazıyor ? Çok merak ettim. Söyleyin de hemen alıp okuyalımAdam haklı hergun hergun olmaz evliliğin ruhuna aykırı.
daha neler ya, beni doğuran anamla ne sıklıkta görüşeceğime karışacak kocaya hösst derim. haddini bilsin herkes. sırf o hoşlanmıyor diye insanlar kök aileleriyle bağlarını koparacak değiller ya. her gün görüşmek olmaz diyormuş kocası, ona ne allah aşkına. o istemiyorsa görüşmesin. hadi tamam evde her gün kaynana çekmek zorunda değil adam normaldir ama eşinin dışarda görüştüğüne de karışamaz. insanlar torunlarını elbette görmek ister sürekli. adam resmen psikolojik şiddet uyguluyor.Adam haklı hergun hergun olmaz evliliğin ruhuna aykırı.
BencedeNeden yahu neden ? Niye bir gün ? Bana böyle dese inadına her gün giderimkocan bulmuş senin gibi hatunu, yükleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?