Esim 2 gundur konusmuyor haklimi?

İşte Amy bilemeyiz nasıl bir yapısı olduğunu. Bana düşseydi bu herif inan deli ederdim ben direkt söverdim gerçi hdhdhd
Ben de öyle cunku adam resmen kadını köleleştirmek istiyor.

Her kayınvalıdeyle sorun yaşayanın keşke görüşmemek gibi hakkı olsaydi
Tıpkı bu adam gibi
Istediği zaman gorusseydı.

Bana anormal gelen bu zaten
Sana dokunan eden yok, ama sen buna rağmen istemiyorsun.
Bu hadsızlık

Eşiniz her gün cocugunuzu alıp annesine gitse işten sonra size dese ki annem torununu görecek hakkı var kabul eder misiniz
Siz şeyi kaçırıyorsunuz ama, konu sahibi akşam eşini yalnız bırakıp çocuğunu alıp annesine gitmiyor. Yani ondan çaldığı zamanı ailesine harcamıyor. Ya da onu da zorlamıyor görüşmesi için. Eşi işteyken görüşüyor zaten. Adam çalışmasa evde olsa diyelim, konu sahibi işe gittiği vakit annesine gitse hayır gitme der mi bunu sormalısınız. Bence demez.

Evet dgru diyisnz ve tartsmayalm dyede solemiyorm

Eşiniz her gün cocugunuzu alıp annesine gitse işten sonra size dese ki annem torununu görecek hakkı var kabul eder misiniz
Ederim neden etmeyeyim?
Ben o esnada işteyim.
Çocuğum babaannesiyle tabi ki görüşebilir hergün.
Bunun için benden izin alınmasına da gerek yok.
Eşim babası ya hani. Çocuğu en az benim kadar düşünür zaten.

Psıkolojık şiddet var hem de fazlasıyla
Ama post sahibi kendiyle de çok çelişiyor.
Aklında hep şu var " acaba haklı mi?"

O düşünce bile doğru değil.
Size göre değil, bana göre sonuna kadar haklı.
Ben çocuğumu her gün anneanne babaannesiyle görüşmesini istemiyorum, kendim ve babasına güvenmişim, ebeveyn dışında terbiye görmesini istemiyorum.
Eski usul şeyleri duyup, öyle düşünceler yerleşmesine karşıyım.
Daha doğal hakkım var mı yahu?

Evet esim isteykem gorusuyrm ve zorlamoyrm snde gorus dye zaten

Bu da sizin düşünceniz

Evet aklmda dedgn seklde acaba haklmi dye var ama mesela kendi ailesyle ustuste 2 gun cay yemek fasli oldgnda sorun olmuyo ozaman oda bensz gtsn banane hakszmyn

Eşiniz size gün içinde defalarca annenle görüsmeni istemiyorum,her gün her gün arama dese,her akşam "bugün konuştun mu" diye sorguya çekse,ne tepki verirsiniz?

"Tamam hayatim haklısın,annemi daha az arayayım,ona da söyleyeyim beni daha az arasın" mi dersiniz cidden ? İşte aynı şey.Ha telefonda konuşmak ha gidip bi kahve eşliğinde iki çift sohbet etmek,hiç bir fark yok.

Bir de herkesin annesiyle ilişkisi farklıdır.Kimi her gün görüşmek ister,kimine ayda bir yeter.Kimsenin düzeni bozulmuyor ve kimse ihmal edilmiyorsa,şu yanlistir şu doğrudur denilemez.
Her ilişkinin dinamiği farklidir.

Son olarak bu kadar kaynana terörünün yaşandığı,kocaların eşlerine zulmettiği ve baskı altına aldığı bir ülkede bırakalım birazcik da kadinlar annelerine pozitif ayrımcılık yapsın.Yani her seferinde "Ama kaynanan olsa ...." diye başlayan karşı cümleler bu ülkede komik duruyor.

Evet aklmda dedgn seklde acaba haklmi dye var ama mesela kendi ailesyle ustuste 2 gun cay yemek fasli oldgnda sorun olmuyo ozaman oda bensz gtsn banane hakszmyn
E gitsin, bakın nasıl gözünüze batıyor, onunki de size batıyor.
Bir insan boş zamanını üst soyuna ayıracağına, alt soyuyla ilgilenip onun ihtiyaç ve donanımı konusunda hayatını şekillendirmeli.
Çocuk anneanneyle kaydırak kayarak babaanneyle çay içerek ömür geçirmemeli, ailece ve kendi özel zamanında yapacağı şeyler olmalı bazen babayla yalnız bazen anneyle.

Dgru diyorsunuz

Siz kendiniz ailenizle sıklıkla görüştüğünüz için eşinizin yanlışını da göremiyorsunuz.
Ne demek tüm tatili ailesiyle harcamak, sizin evladınız yok mu, var.
Ona neden özel zaman ayıramıyor tüm gününü, neden ilgilenemiyor?
Niye sizin aktiviteleriniz ‘aile’ ile sınırlı, çok yanlış şeyler bunlar.

Eşim annemle görüşme sıklığıma karışamaz, karıştırmam.
Ama ben de her gün her gün görüşmem.
O da istemez zaten, annem anlayışlı kadındır.
Ayrıca ben annemle birlikteysem annem çocuklarımla ilgilenir, işime gücüme destek olur. Onunla görüşmenin bize zararı olmaz ki,zaten gerçekten severler birbirlerini, neden istenmesin.
Tüm bu güzelliğe rağmen yine de her gün görüşmem.

Yerinizde olsam eşime karşı annemi ezdirmezdim.Ama annemle de her gün görüşmek zorundaymışım gibi yaşamazdım.Torunu her gün görmek zorunda değillerki. Kimse değil.
Eşinizi de sürüklemiyorsunuz madem karışmaya hakkı yok.
Eğer sizi annenizin tesiri altındaymış gibi hissediyor, onun güdümüyle yaşıyormuşsunuz gibi suçluyorsa bunun öyle olmadığına inandırın.

Kısaca annenizi de ezdirmeyin. Ama kendiniz de dilediğinizce gidin gelin.

Eşiniz sizi sindirmek istiyor. Gelmeyin boyle oyunlara .

Evinizi ihmal etmediğiniz sürece problem yok .
Sizin de evladınız var
Aynı şeyleri yaşamak ister mısınız?

Kaldı ki eşiniz ailenizle Gorusmek isterse görüşüyor. Kimse zorlamıyor bıle onu.

Ve yine tekrar ediyorum; aileler arası problemler olabilir
Eşler aile ile görüşmeye zorlamadığı sürece problem yok.
Genelde erkekler zorluyor tabı

Aynı şeyi kocanızın ailesiyle yaşasaydınız
Söz konusu bile olmazdı bu . Yine her hafta mecbur Gorusmek zorunda kalırdınız.

Eşinize anneniz konusunda taviz vermeyin.

Dikkate aldm sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…