Ben de öyleİşte Amy bilemeyiz nasıl bir yapısı olduğunu. Bana düşseydi bu herif inan deli ederdimben direkt söverdim gerçi hdhdhd
Siz şeyi kaçırıyorsunuz ama, konu sahibi akşam eşini yalnız bırakıp çocuğunu alıp annesine gitmiyor. Yani ondan çaldığı zamanı ailesine harcamıyor. Ya da onu da zorlamıyor görüşmesi için. Eşi işteyken görüşüyor zaten. Adam çalışmasa evde olsa diyelim, konu sahibi işe gittiği vakit annesine gitse hayır gitme der mi bunu sormalısınız. Bence demez.Eşiniz her gün cocugunuzu alıp annesine gitse işten sonra size dese ki annem torununu görecek hakkı var kabul eder misiniz
Evet dgru diyisnz ve tartsmayalm dyede solemiyormKadının üzerinde kurulan baskıya bakın, dışarı çıkıyor, annesiyle görüştüğünü eşinden saklıyor.
Asıl evlilik dediğin böyle olmaz.
Kölelik yapmak, en yakınlarıyla onun istediği şekilde görüşmek için evlenmiyor insanlar.
Ederim neden etmeyeyim?Eşiniz her gün cocugunuzu alıp annesine gitse işten sonra size dese ki annem torununu görecek hakkı var kabul eder misiniz
Size göre değil, bana göre sonuna kadar haklı.Psıkolojık şiddet var hem de fazlasıyla
Ama post sahibi kendiyle de çok çelişiyor.
Aklında hep şu var " acaba haklı mi?"
O düşünce bile doğru değil.
Evet esim isteykem gorusuyrm ve zorlamoyrm snde gorus dye zatenSiz şeyi kaçırıyorsunuz ama, konu sahibi akşam eşini yalnız bırakıp çocuğunu alıp annesine gitmiyor. Yani ondan çaldığı zamanı ailesine harcamıyor. Ya da onu da zorlamıyor görüşmesi için. Eşi işteyken görüşüyor zaten. Adam çalışmasa evde olsa diyelim, konu sahibi işe gittiği vakit annesine gitse hayır gitme der mi bunu sormalısınız. Bence demez.
Bu da sizin düşüncenizSize göre değil, bana göre sonuna kadar haklı.
Ben çocuğumu her gün anneanne babaannesiyle görüşmesini istemiyorum, kendim ve babasına güvenmişim, ebeveyn dışında terbiye görmesini istemiyorum.
Eski usul şeyleri duyup, öyle düşünceler yerleşmesine karşıyım.
Daha doğal hakkım var mı yahu?
Evet aklmda dedgn seklde acaba haklmi dye var ama mesela kendi ailesyle ustuste 2 gun cay yemek fasli oldgnda sorun olmuyo ozaman oda bensz gtsn banane hakszmynSize göre değil, bana göre sonuna kadar haklı.
Ben çocuğumu her gün anneanne babaannesiyle görüşmesini istemiyorum, kendim ve babasına güvenmişim, ebeveyn dışında terbiye görmesini istemiyorum.
Eski usul şeyleri duyup, öyle düşünceler yerleşmesine karşıyım.
Daha doğal hakkım var mı yahu?
Heh işte düşünmeniz gereken gerçek şeyler bunlar !Evet aklmda dedgn seklde acaba haklmi dye var ama mesela kendi ailesyle ustuste 2 gun cay yemek fasli oldgnda sorun olmuyo ozaman oda bensz gtsn banane hakszmyn
Eşiniz size gün içinde defalarca annenle görüsmeni istemiyorum,her gün her gün arama dese,her akşam "bugün konuştun mu" diye sorguya çekse,ne tepki verirsiniz?Ben de annemle gün içerisinde defalarca arasirim benim de en yakın dostumdur ama ayni apartmanda yaşamak istemem hayatımın her anını annemle geçirmek istemem bu şekilde yaşayan bu kadar içli dışlı olan insanlar hep sorun yaşıyor çevremde gorusme annenle dememiş adam bence siz yanlış anlıyorsunuz her gün her gün istemiyorum demiş durduk yere de dememiş bu arada konu sabinin annesi çok anlayışsız benim annem dört ayda bir bulundugum yere gelir bir hafta kızım hadi işin varsa bir yere gidecekseniz bugün gelme der istedigin zaman git evine der
Evet çocuğum olacak ama ben ona bağımlı olmakistemiyirum herkes annesini görmeli tabi ki bu dünyada bizi en çok seven değer veren kişiler onlar ama bazi anneler sınır nedir asla anlamıyor ben o annelerden olmak istemiyorum insalh çocuklarım evlendiğinde de kendime bir uğraş bulurum her gün her gün onları rahatsız etmem
E gitsin, bakın nasıl gözünüze batıyor, onunki de size batıyor.Evet aklmda dedgn seklde acaba haklmi dye var ama mesela kendi ailesyle ustuste 2 gun cay yemek fasli oldgnda sorun olmuyo ozaman oda bensz gtsn banane hakszmyn
EvetHeh işte düşünmeniz gereken gerçek şeyler bunlar !
Böyle sorgulayın işte
Dgru diyorsunuzE gitsin, bakın nasıl gözünüze batıyor, onunki de size batıyor.
Bir insan boş zamanını üst soyuna ayıracağına, alt soyuyla ilgilenip onun ihtiyaç ve donanımı konusunda hayatını şekillendirmeli.
Çocuk anneanneyle kaydırak kayarak babaanneyle çay içerek ömür geçirmemeli, ailece ve kendi özel zamanında yapacağı şeyler olmalı bazen babayla yalnız bazen anneyle.
Siz kendiniz ailenizle sıklıkla görüştüğünüz için eşinizin yanlışını da göremiyorsunuz.Dgru diyorsunuz
Eşiniz sizi sindirmek istiyor. Gelmeyin boyle oyunlara .
Dikkate aldm siziEşim annemle görüşme sıklığıma karışamaz, karıştırmam.
Ama ben de her gün her gün görüşmem.
O da istemez zaten, annem anlayışlı kadındır.
Ayrıca ben annemle birlikteysem annem çocuklarımla ilgilenir, işime gücüme destek olur. Onunla görüşmenin bize zararı olmaz ki,zaten gerçekten severler birbirlerini, neden istenmesin.
Tüm bu güzelliğe rağmen yine de her gün görüşmem.
Yerinizde olsam eşime karşı annemi ezdirmezdim.Ama annemle de her gün görüşmek zorundaymışım gibi yaşamazdım.Torunu her gün görmek zorunda değillerki. Kimse değil.
Eşinizi de sürüklemiyorsunuz madem karışmaya hakkı yok.
Eğer sizi annenizin tesiri altındaymış gibi hissediyor, onun güdümüyle yaşıyormuşsunuz gibi suçluyorsa bunun öyle olmadığına inandırın.
Kısaca annenizi de ezdirmeyin. Ama kendiniz de dilediğinizce gidin gelin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?