- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
Çok haklısın kendince elbette.Size göre değil, bana göre sonuna kadar haklı.
Ben çocuğumu her gün anneanne babaannesiyle görüşmesini istemiyorum, kendim ve babasına güvenmişim, ebeveyn dışında terbiye görmesini istemiyorum.
Eski usul şeyleri duyup, öyle düşünceler yerleşmesine karşıyım.
Daha doğal hakkım var mı yahu?
TamamdirEşiniz sizi sindirmek istiyor. Gelmeyin boyle oyunlara .
Evinizi ihmal etmediğiniz sürece problem yok .
Sizin de evladınız var
Aynı şeyleri yaşamak ister mısınız?
Kaldı ki eşiniz ailenizle Gorusmek isterse görüşüyor. Kimse zorlamıyor bıle onu.
Ve yine tekrar ediyorum; aileler arası problemler olabilir
Eşler aile ile görüşmeye zorlamadığı sürece problem yok.
Genelde erkekler zorluyor tabı
Aynı şeyi kocanızın ailesiyle yaşasaydınız
Söz konusu bile olmazdı bu . Yine her hafta mecbur Gorusmek zorunda kalırdınız.
Eşinize anneniz konusunda taviz vermeyin.
Hayir gun icinde cay kahve bazen disarda parkda esim gelmeden evd eolurum yada annmler esim gelmeden gider zaten rahatsz etmemek icinAsıl sebep nedir birbirinizi ihmal mi ediyorsunuz. Atıyorum hergün eşiniz geldiğinde aileniz sizde mi oluyor veya geç saate kadar siz mi ailenizdesiniz ?
Asıl meseleden uzaklaşılıyor çünkü yorum yapılırken. Aileyle evlendikten sonra sık görüşmek başka bir mesele ki konuda dert olan bu değil. O konusa herkesin görüşü değişir dediğin gibi. Mesele eşin evde olmadığı bir vakit ne yapıp yapamayacağına karışması. Ben işteyken her gün parka gitmeni istemiyorum demesinden ne farkı var? Adamın rahatsız olma sebebi beni, evi ihmal ediyorsun bile değil. Tamamen şımarıklık.Ev işlerini de yaptığını yazmışsın.
Neden kk da şu anlaşılmıyor herkesin yapısı bir değil. Kimisi ailesini 10 yıl görmese bana mısın demez, kimisi her gün görmese rahat edemez.
Ben de anneme yakın otursam her gün görüşürdüm. Saatlerce gidip kalmam ama bi çay kahve yaparım. Valla koca çok var ama anne bir tane var. Bu kadına bir şey olsa kocası 2 gün ağlar ama anası bir ömür.
Hemen yok ailede kopamamışsınız bilmem ne , evlenince aileyi silmek mi gerekiyor ?
Kız çocuğu olan ve aileden kopamamış diyen kadınların ileride çocuklarına böyle sınırlama getiren adamları da hoş görmesini umuyorum. Adamın derdi ailenle görüşmemen.
Hayır değimiş. Akşam kadın evinde yemeğini yapmış bekliyormuş. Sabah ne yapsın yaw kocasını resimene bakınıp , senin anan benim için doğurmuş diye dans mı etsin dhhdAsıl sebep nedir birbirinizi ihmal mi ediyorsunuz. Atıyorum hergün eşiniz geldiğinde aileniz sizde mi oluyor veya geç saate kadar siz mi ailenizdesiniz ?
Sinirlama getircem tm konustgmzda ama.ama daha yarmsaat once knsmada sinirlendm senle ayni ortamda olana suç dedi bnde defol gt dedm ayni ortamda olmaknistemiyosan dedm aynisini dunde o bana demstiAilelerin bu kadar işin içinde olmasını doğru bulmuyorum. Düğünde takıları verme, kızını evine gönderme ama sen her gün git zaman geçir. Erkek ailesi olsaydı kadına boşan derdik çoğumuz, kadın ailesi olunca da değişmiyor düşüncem. Birey olamadan evlenmişsiniz kim ne derse onu dinliyorsunuz eşiniz hariç. Kök ailenize yerini bildirmezseniz eviniz yuva olmaktan çıkacak, çocuğunuzun da eşinizin de sizin de huzurunuz kaçacak. Normalde küsmeyi çocukça bulurum ama burada eşiniz haklı, defalarca konuşmuş kulak arkası etmişsiniz. Eşinizi cepte görüp asla söylediklerini ciddiye almamışsınız, adam da böyle bir çözüm bulmuş. Acilen ailenizi ön plana almalısınız.
Evet bu kesin.Ondan dolayi burda sirf görüşmenin sorun olduğunu sanmiyorum. Her gün görüşmek isteyen anne kesinlikle o evliliğe karişiyordur. Zaten daha önce konu sahibin eşi ile annesi arasinda sorun olmuş. Konu sahibide ne olduğunu söylemiyor.
Kesinlikle öyle. Ama ben burada ki kök aile kafasında ki kadınların çoğu konuda ailene git dediğini duydum. Aile joker onlar için.Asıl meseleden uzaklaşılıyor çünkü yorum yapılırken. Aileyle evlendikten sonra sık görüşmek başka bir mesele ki konuda dert olan bu değil. O konusa herkesin görüşü değişir dediğin gibi. Mesele eşin evde olmadığı bir vakit ne yapıp yapamayacağına karışması. Ben işteyken her gün parka gitmeni istemiyorum demesinden ne farkı var? Adamın rahatsız olma sebebi beni, evi ihmal ediyorsun bile değil. Tamamen şımarıklık.
Ama annem karismiyor evliligme sadece beni sıkboğaz ediyor onada esim brqz soleniyoEvet bu kesin.
Burda çok enteresan bir özgürlük algısı var ya, ben de çözemiyorumBende kök aileden kopamamışımiyi ki kopamamışım. Şey bu ailelerle görüşme diyen aileler o zaman burada boşanma konusunda falan hemen neden aileniz ne diyor ? Destek mi ? Falan diye soruyorsunuz hani ailelerden kopuluyordu ? Hani koca rahatsız ise anneyi bile görmeye biliyorduk. Aa pardon tabi o zaman anneyi kullanmak lazım , koca olmayınca anne kıymetli.
Neyse daha bişiler yazarım da yzmayacağım.
Bilmem ki belki kahvaltı hazırlarken mırıldana bilir o şarkıyı.Hayır değimiş. Akşam kadın evinde yemeğini yapmış bekliyormuş. Sabah ne yapsın yaw kocasını resimene bakınıp , senin anan benim için doğurmuş diye dans mı etsin dhhd
Günün birkaç saatini annenize ayırmanız bu kadar sorun olmamalı.Hayir gun icinde cay kahve bazen disarda parkda esim gelmeden evd eolurum yada annmler esim gelmeden gider zaten rahatsz etmemek icin
Karışmıyrsa nasıl sıkboğaz edebiliyor? Acaba siz konduramıyor olabilir misiniz? Karışmıyor sanıyorsunuz ama bu durumu siz içinizde normalleştirmiş olabilir misiniz?Ama annem karismiyor evliligme sadece beni sıkboğaz ediyor onada esim brqz soleniyo
Konuda detaylar eksik.
Ağlarsa anam ağlarKesinlikle öyle. Ama ben burada ki kök aile kafasında ki kadınların çoğu konuda ailene git dediğini duydum. Aile joker onlar için.
Bak üstünü zibilyon kez çiziyorum bana annenle konuşma dese öyle bir söverim ki gün görmemiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?