Esim 2 gundur konusmuyor haklimi?

Çok haklısın kendince elbette.
Peki geçen bir konuda gördüm kadın boşanacak ve çalışmaya gücüm yok diyordu, bebeği vardı ve yanlış hatırlamıyorsam ailenizin yanına gidin yazmıştın. O zaman da eski usul büyümüş olmayacak mı ? E o zaman desenize ona da ailenden uzakta büyüt diye.

Asıl sebep nedir birbirinizi ihmal mi ediyorsunuz. Atıyorum hergün eşiniz geldiğinde aileniz sizde mi oluyor veya geç saate kadar siz mi ailenizdesiniz ?

Tamamdir

Asıl sebep nedir birbirinizi ihmal mi ediyorsunuz. Atıyorum hergün eşiniz geldiğinde aileniz sizde mi oluyor veya geç saate kadar siz mi ailenizdesiniz ?
Hayir gun icinde cay kahve bazen disarda parkda esim gelmeden evd eolurum yada annmler esim gelmeden gider zaten rahatsz etmemek icin

Asıl meseleden uzaklaşılıyor çünkü yorum yapılırken. Aileyle evlendikten sonra sık görüşmek başka bir mesele ki konuda dert olan bu değil. O konusa herkesin görüşü değişir dediğin gibi. Mesele eşin evde olmadığı bir vakit ne yapıp yapamayacağına karışması. Ben işteyken her gün parka gitmeni istemiyorum demesinden ne farkı var? Adamın rahatsız olma sebebi beni, evi ihmal ediyorsun bile değil. Tamamen şımarıklık.

Hayır değimiş. Akşam kadın evinde yemeğini yapmış bekliyormuş. Sabah ne yapsın yaw kocasını resimene bakınıp , senin anan benim için doğurmuş diye dans mı etsin dhhd

Ailelerin bu kadar işin içinde olmasını doğru bulmuyorum. Düğünde takıları verme, kızını evine gönderme ama sen her gün git zaman geçir. Erkek ailesi olsaydı kadına boşan derdik çoğumuz, kadın ailesi olunca da değişmiyor düşüncem. Birey olamadan evlenmişsiniz kim ne derse onu dinliyorsunuz eşiniz hariç. Kök ailenize yerini bildirmezseniz eviniz yuva olmaktan çıkacak, çocuğunuzun da eşinizin de sizin de huzurunuz kaçacak. Normalde küsmeyi çocukça bulurum ama burada eşiniz haklı, defalarca konuşmuş kulak arkası etmişsiniz. Eşinizi cepte görüp asla söylediklerini ciddiye almamışsınız, adam da böyle bir çözüm bulmuş. Acilen ailenizi ön plana almalısınız.

Sinirlama getircem tm konustgmzda ama.ama daha yarmsaat once knsmada sinirlendm senle ayni ortamda olana suç dedi bnde defol gt dedm ayni ortamda olmaknistemiyosan dedm aynisini dunde o bana demsti

Evet bu kesin.

Kesinlikle öyle. Ama ben burada ki kök aile kafasında ki kadınların çoğu konuda ailene git dediğini duydum. Aile joker onlar için.
Bak üstünü zibilyon kez çiziyorum bana annenle konuşma dese öyle bir söverim ki gün görmemiş olur

Burda çok enteresan bir özgürlük algısı var ya, ben de çözemiyorum

Ama annem karismiyor evliligme sadece beni sıkboğaz ediyor onada esim brqz soleniyo
Karışmıyrsa nasıl sıkboğaz edebiliyor? Acaba siz konduramıyor olabilir misiniz? Karışmıyor sanıyorsunuz ama bu durumu siz içinizde normalleştirmiş olabilir misiniz?

Konuda detaylar eksik.

Aynen, konuda sanki hiçbir sebep yok gibi bahsetmiş ama sonradan başka yorumunda “geçmişteki bi olay yüzünden anneme karşı mimlendi” gibi bir şey yazmış.

E biz o olayı bilmeden nasıl yorumlayabiliriz, belki de adam haklı.

Hergun eşiniz ailesiyle görüşsek sizi rahatsız eder dimi burada erkeklerin ailesiyle telefonda görüşmeleri bile sorun oluyor okuyoruz ben eşinize hak verdim

Ağlarsa anam ağlar
Gerisi yalan ağlar " boşuna dememisler.

Ya yanlış anlaşılmasın ben de her gün görüşülmesinde sıkıntı var demiyorum. Ama özel alan denilen bir durum da vardır evlilikte. Annenizin bu durumu es geçmesi ve sizin de o alana girmesine izin vermeniz sıkıntıyı oluşturur.

Onun rahatsz olcagi bi konu yok tek hatam yalan soledm annemle gorstm diye ama bni yalana iten o kesnlkle asla yanasmicam ailesylede gorusmucem ayni sekil o gorusse ben ykken ben iste olsam banane ya gorussn ben itiraz etmem ama kesin kararm karisamaz bu firsati vermicm ona yalanda solemicem bn senin ailenle kisitlama getirmiyosam sende getirme arkds bktm artk ne oluyorsa olsn ozmn bn ilk basta niye bir oturmaya karar verdm ne hali varsa gorsun kmse benm aileme bsede diyemez bunu ona dyorm yok iste gornuyo etmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…