Sabahdan aksama durmuyor yada ben durmuyorum tas catlaso 3 4 saat yada dha az gorusyrz ama ben onun ailesyle gezmelere gttgm bile oldu artk yeter etti ah bi knussa baslcm onaYa yanlış anlaşılmasın ben de her gün görüşülmesinde sıkıntı var demiyorum. Ama özel alan denilen bir durum da vardır evlilikte. Annenizin bu durumu es geçmesi ve sizin de o alana girmesine izin vermeniz sıkıntıyı oluşturur.
Konu sahibinin kocası çalışmadığı zamanlarda eşiyle ailesine gidiyormuş cumartesiYa yanlış anlaşılmasın ben de her gün görüşülmesinde sıkıntı var demiyorum. Ama özel alan denilen bir durum da vardır evlilikte. Annenizin bu durumu es geçmesi ve sizin de o alana girmesine izin vermeniz sıkıntıyı oluşturur.
Tamam annesi geçmişte hata yapmışta olabilir. Burada kaç kez yanlış yapan kaynana konusunu okuduk, kimse dedi mi ailesiyle görüşmesine karış eşinin diye ? Ben hatırlamıyorum. Kendisi görüşmeyebilir ama kadına karışamaz. Evlenirken ben adama tapumu vermedim.Aynen, konuda sanki hiçbir sebep yok gibi bahsetmiş ama sonradan başka yorumunda “geçmişteki bi olay yüzünden anneme karşı mimlendi” gibi bir şey yazmış.
E biz o olayı bilmeden nasıl yorumlayabiliriz, belki de adam haklı.
Ya evet öyle bir konu bile vardı. Eşim her gün annesiyle telde konuşuyor. Rahatsız oluyorum diyordu. Her gün işten gelince teline bakıyorum ne zaman konuşmuş kaç dakika konuşmuş. Sonra ağzından laf almaya çalışıyorum falan diyordu. Yorumlar da sağ olsun karışamazsım diye başlıyordu genelde ama anneci galiba o kadar ne konuşacak yediğiniz yemeğe kadar anlatıyordur evizinin içini biliyordur şeklinde idi.Hergun eşiniz ailesiyle görüşsek sizi rahatsız eder dimi burada erkeklerin ailesiyle telefonda görüşmeleri bile sorun oluyor okuyoruz ben eşinize hak verdim
O lohusalık döneminde ihtiyacın olmasi o kadar normal ki benim dediğim annemjzi bırakalım demek de değil aslındaBebeğin yok daha değil mi ? Hiç öyle anlattığın gibi olmayacak :) ama yaşayıp göreceksin be papatya. Ben doğumdan sonra 4 ay annemde kaldım. Hayatımda yaşadığım en güzel süreçlerden biriydi.
Çocuk olduktan sonra hele kendini hapis hissediyorsun gerçekten ve o kahve muhteşem geliyor. Neyse inşallah benim gibi olmazsın diyeyim.
Kesinlikle ben de böyle düşünüyorum. Adamın işte nerden aklına gelicek nigar şimdi annesinde mi acaba diye. Kaynana diyodur her gün anasında biz sadece iki gün görüyoruz, bize niye gelmiyor diyeKaynana iyi çalışıyor konudan anladığım o
Aslında ben bu soruya cevap vermiştimSiz şeyi kaçırıyorsunuz ama, konu sahibi akşam eşini yalnız bırakıp çocuğunu alıp annesine gitmiyor. Yani ondan çaldığı zamanı ailesine harcamıyor. Ya da onu da zorlamıyor görüşmesi için. Eşi işteyken görüşüyor zaten. Adam çalışmasa evde olsa diyelim, konu sahibi işe gittiği vakit annesine gitse hayır gitme der mi bunu sormalısınız. Bence demez.
Butun konuyu toparlayip ozetlemssniz sagolun tamda dedgnz gbi ve cok agir. Bnm ailemle yemek yememek cay icmemek esimsiz bnde isterm bende ailemle oturim zaman gecirim ama zorlamadm su zamana kdr ama artk ole olmck kendi ailesylede yeter artkKonuyu ilk okuduğumda konu sahibi eşini ailesiyle sık sık görüşmesi için zorluyor diye düşünüp adama sonuna kadar hak vermiştim.Ama ayrıntılar geldikçe böyle olmadığı anlaşıldı.Konu sahibi gündüz eşi işteyken annesiyle görüşüyormuş.Hatta çoğu zaman bebeğini dışarı çıkardığında parkta buluşuyorlarmış.Zaten annesi, istenmediğini bildiği için damadı eve gelmeden önce kalkıyormuş.Yani damat kayınvalideyi görmüyor bile.Bu durumda rahatsız olunacak ne olabilir ki?Evimin düzenini,bebeğimi,eşimi ihmal etmediğim sürece gün içinde ister annemle, ister arkadaşlarımla, ister kuzenimle vs. görüşürüm.Bundan eşe ne? Kaldı ki konu sahibi haftasonları eşinin ailesine yemeğe gidip onlarla uzun süre vakit geçirdiğini söylüyor.Ama kendi ailesiyle eşi arasında böyle birlikte yemek yeme,kahve,çay içme gibi uzun süreli birlikte zaman geçirme durumu yokmuş.Bu haksızlık değil mi?Bu arada şu kısım yanlış anlaşılmış.Konu sahibi, annesinin kınada aldığı paralar yüzünden eşiyle tartışıp ailesinin evine gitmemiş.Tartışma sonradan, başka bir konuda olmuş.Annesi de kızına sahip çıkıp arkasında durduğu için eşi, kayınvalideye kıl olmuş.Eşindir,ne derse ne yaparsa hakkıdır diyip kızını eve geri gönderseydi kadın değerli olurdu tabi.Eş kişisi,ailesinin kızının arkasında olmasını yani konu sahibinin istediği zaman kapıyı çarpıp gidebilecek durumda olmasını hazmedemiyor.Kendisine bağımlı olsun istiyor.Mesele bu.
Ben istemezdimEderim neden etmeyeyim?
Ben o esnada işteyim.
Çocuğum babaannesiyle tabi ki görüşebilir hergün.
Bunun için benden izin alınmasına da gerek yok.
Eşim babası ya hani. Çocuğu en az benim kadar düşünür zaten.
Aynen oleKesinlikle ben de böyle düşünüyorum. Adamın işte nerden aklına gelicek nigar şimdi annesinde mi acaba diye. Kaynana diyodur her gün anasında biz sadece iki gün görüyoruz, bize niye gelmiyor diye
Ailenle görüşmeni istemeyen yakından ev almaz demiş birisi de, yanlış okumadıysam konu sahibi ailelerin evi arasında 2 sokak var demişti
Yazık bir de çocuğu parka çıkarttığında görüşüyormuş çoğunda. Ona bile karışıyor adam. Kendi anası da çıkıversin parka. Hayret bir şey
Tamam annesi geçmişte hata yapmışta olabilir. Burada kaç kez yanlış yapan kaynana konusunu okuduk, kimse dedi mi ailesiyle görüşmesine karış eşinin diye ? Ben hatırlamıyorum. Kendisi görüşmeyebilir ama kadına karışamaz. Evlenirken ben adama tapumu vermedim.
Evlilik diye bir şey yok o zaman baksanıza. Değil 3.şahıs bilmem kaçıncı şahıslar var işin içinde. Üzülüyorum gerçekten. Ailenize bu kadar düşkünseniz,kendi ailenizi kurabilecek yetiye sahip değilseniz evlenmeyin demi yani? Hele bir de para konularına girildiğinde elfatiha geçmiş olsun.Konu sahibinin kocası çalışmadığı zamanlarda eşiyle ailesine gidiyormuş cumartesi
Pazar
Konu sahibi ise ailesiyle eşi olmadığı zaman görüşüyormuş
Düşününce özel alana giren koca ve ailesi oluyor aslında
Hee post sahibinin annesine para konusunda kin duymuş bir kere
Ve öyle ve böyle devam etmiş bu durum işte.
Ama esimi rahats etcek sekilde gorusmuyorki ya o iste ya bn annemde 2 3 saat otururm yada parkda gorusurm parkda bile gorustgmde yinemi der esimi parka her cktgnda gorusmesenz olmazmi mi bilmem neAdam görüşmeyi tamamen kes demiyormuş ki, her gün her gün görüşülmesinden rahatsız. Ve tekrar söylüyorum duruma göre haklı da olabilir.
Konu sahibi annesinin davranışlarından ve sık görüşmek istemesinden kendisi de rahatsız ama bir şey diyemiyor.
Bu pasiflikle belki davranışları da annesinin konuşmalarından vs etkileniyor olabilir. Benim eşimin zırt pırt annesiyle görüşmesi yüzünden hali tavrı, konuşması davranışı değişse ben de istemem sık görüşmesini.
Burada aynı şeyi yapan bi erkek hakkında konu açılsaydı yorumlar tam tersi olurdu bence. Bu adam ana kuzusu, büyüyememiş, sınır çizmeyi bilmiyor vs denilirdi.
Aynısını kadın yapınca, kocası ne hakla karışıyor deniliyor.
tamam yine haklısın diyelim o halde kadın boşanacağı zaman neden hemen ay ailene git deniliyor ? Madem kök aile olunca anneyle haftada 1 gün görüşmek gerekiyor.Adam görüşmeyi tamamen kes demiyormuş ki, her gün her gün görüşülmesinden rahatsız. Ve tekrar söylüyorum duruma göre haklı da olabilir.
Konu sahibi annesinin davranışlarından ve sık görüşmek istemesinden kendisi de rahatsız ama bir şey diyemiyor.
Bu pasiflikle belki davranışları da annesinin konuşmalarından vs etkileniyor olabilir. Benim eşimin zırt pırt annesiyle görüşmesi yüzünden hali tavrı, konuşması davranışı değişse ben de istemem sık görüşmesini.
Burada aynı şeyi yapan bi erkek hakkında konu açılsaydı yorumlar tam tersi olurdu bence. Bu adam ana kuzusu, büyüyememiş, sınır çizmeyi bilmiyor vs denilirdi.
Aynısını kadın yapınca, kocası ne hakla karışıyor deniliyor.
Bakin brbrmzde zaman ayiriyorz tbki herhaftasnu gtmiyorz ama cagirirlar gdersekde kendinistegmle gderm zorlamaz esim ama sudkkdan snra degsr kaynanam calisiyor sadece pazarlari evde oyuzdenEvlilik diye bir şey yok o zaman baksanıza. Değil 3.şahıs bilmem kaçıncı şahıslar var işin içinde. Üzülüyorum gerçekten. Ailenize bu kadar düşkünseniz,kendi ailenizi kurabilecek yetiye sahip değilseniz evlenmeyin demi yani? Hele bir de para konularına girildiğinde elfatiha geçmiş olsun.
Aile ancak mecburiyet anında camı kırıp alacağın bir şey olabilir bazıları için,bilmem. Buradaki bir çok kişiye göre aileme aşırı düşkün de olabilirim. Ama hem aileye yakın olup hem de kendi ayakların üstünde durulabiliyor ya, vallahi oluyor.Kesinlikle öyle. Ama ben burada ki kök aile kafasında ki kadınların çoğu konuda ailene git dediğini duydum. Aile joker onlar için.
Bak üstünü zibilyon kez çiziyorum bana annenle konuşma dese öyle bir söverim ki gün görmemiş olur
Sen benAile ancak mecburiyet anında camı kırıp alacağın bir şey olabilir bazıları için,bilmem. Buradaki bir çok kişiye göre aileme aşırı düşkün de olabilirim. Ama hem aileye yakın olup hem de kendi ayakların üstünde durulabiliyor ya, vallahi oluyor.
Yazmayayım dedim ama yazıcam, körle yatan şaşı kalkar beni de kendine benzettin. Anneleriyle anlaşamayan kadınların öyle yorum yaptğını düşünüyorum, hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?