Esim 2 gundur konusmuyor haklimi?

Yok vallaha eskisi kadar kaynana terörü falan artık bence anne terörü daha çok olmaya başladı bizim ülkece ortamiz yok çünkü
Herkesin annesiyle tabi ki ilişkisi farklıdır ben eşimin de çocuğumu her gün bı yere suruklemesini istemezdim benim çocuğum annesiyle ve babasıyla büyüsün yani onlardan terbiye alsın onlarla oynasın vakit geçirsin tabi ki annaneye gidilsin kadınlar evde oturacak kimse annesine gitmesin demedim
Eşim benim ailemle iliskime karismaz bende onunkine karışmam ama bu hayatta hepimizin sorumluluğu var süper kahraman değiliz değil mi her şeye yetişemiyoruz ayrıca konu sahibi de annesine her gün gitmek istemiyor
Benim çocuğumu büyütmek için ben evde duruyorsam veya eşim o kişi artık anne baba olarak sorumluluk almıştır her gün bı yere sürüklenen çocuğun uyku düzeni nasıl olacak yeterli beslenecek mi madem her gün annane bakacaksa onun bakış açısıyla büyütecekse çocuğunu adamın da dediği gibi komple annesiyle yaşaması lazım kadının
Konu sahibinin kocasını bu yönden oldukça haklı buluyorum bu kadar içli dışlı bir ilişkiyi istememekte en tabii hakkı

Evet parkta görüşmesi bile sorun kaynana parmağı var orası kesin. Bir de demez mi hataları var annemlerin bir gün çat kapı geldiler diye

Valla annemle aram çok iyidir üç kızı var en çok biz konuşuruz görüntülü muhakkak ararım en az iki saat konuşuruz sırdaşımdir en yakın arkadaşım bende onun öyleyim bence hatta bana anlatır derdinu
diğerleri okuyor çocukların ondan da tabi fark ediyordur uzakta yaşıyor geldiginde iki gece en az sarılır yatarım ona burda yaşasa her gün evine gitmem çünkü benim bir evim ve hayatım var hele çocuğum varsa onunla anca ilgilenirim eminim çocuğum olmazsa isim olmasa da her gün gitmem çünkü onunla ayrı yaşıyorum bizim bağımız her gün bir araya gelmeye cogalmaz ki benden on iki saat uzakta yaşadığı için azalmaz da

Butun konuyu toparlayip ozetlemssniz sagolun tamda dedgnz gbi ve cok agir. Bnm ailemle yemek yememek cay icmemek esimsiz bnde isterm bende ailemle oturim zaman gecirim ama zorlamadm su zamana kdr ama artk ole olmck kendi ailesylede yeter artk
Tabi ki çok zor bir durum.Kim istemez ki eşiyle birlikte ailesine gitmek,ya da onları davet etmek,hep birlikte vakit geçirmek?Bu en doğal hakkınız.Tekrar söylüyorum.Eşinizi ailenizle sürekli görüşmesi için zorlasaydınız ya da annenizle görüşeceğim diye günlük rutininizi,ev düzeninizi aksatsaydınız kesinlikle eşinizi haklı bulurdum.Ama sizin durumunuzda eşiniz haklı falan değil.Daha fazla taviz vermeyin.Üstelik evliliğinizin ilk başlarında kayınvalidenizle birlikte yaşıyormuşsunuz.O zaman sorun yoktu tabi beyefendi için.Siz de sessiz kalmayın.Kendi ailesiyle aynı evde yaşarken gıkı çıkmasın,ama gün içinde annemle görüşüyorum diye laf söz etsin.Daha neler.Kendinde her şeye karışabilme hakkı bulduğuna göre zamanında fazla yüz vermişsiniz sanırım.Aileniz de size destek ne güzel,bu adamın saçma sapan dayatmalarına göz yummayın.Sınırlarınızı çizin ve o sınırlara saygı duyulması için kararlı olun.Bu arada yalan söylemeniz konusunda haksızsınız.Evet,sizi buna eşiniz zorlamış anlıyorum ama yine de hele ki böyle bir konuda yalan söylememelisiniz.

Aynen ole yalan solememem lazmdi ama kararlym

Elmayla armutu mu karıştırıyoruz aceba?
Hı, olabilir mi?
Misal, siz kullanılmış ayakkabı giymezsiniz, satın almazsınız değil mi?
Öyle bir hal olur gün olur devran döner ki ‘ay ben istemiyorum ya, başkasının giydiğini giyemem ıyk’ der, çıplak ayak kalırsınız asfaltta.
Zaman, mekan, şahıs, koşul, olay örgüsü yapamayıp laf sokma çabanız takdire şayan.
Gerçi kime ne anlatıyorsam

Beni de bu kadar takip etmeniz enteresan, fazla merak iyi değildir.

Bir pazar gunu olur veya haftaici aksam 8de gekir mesaiden.bn derim annmle babami caya cagirim ya olmz dnlencem ben haftaici kmsye istemem diyor kendi ailemde olsa dyor ama onlarinda geldikelri oluyo ve pazarda dahil

İnsan her gun gorusmekten sikilmazmi ya her gun torunlarini gormek gibi bi haklari yok siz cok yanlis dusunuyosunuz benim esim beni zorlamasa sadece kendi her gun ailesiyle gorusse inanilmaz sogurdum bende istemezdim kopamadiniz niye evlendinizki ozaman

Kimse kusura bakmasin da dogurdugum kız evladi evlendigi adamin izniyle göremem.Ben dogum yaptigimda bebegim kolik oldugu ve yardim almak icin sık sık anneme gittim.Kocamın buna müdahil olmaya hakkı yok ve olmadı da.Eşiniz onu gitmeye zorlamadiginiz sürece sizi dogurup büyüten kadinla görüşmenize karışamaz.Komple haksız kendisi.Kıskançmış gercekten.Alttan almayın bence.

Yok kimseyi takip ettiğimden değil ama görsel hafızam iyidir.
Hemen böyle takip edilen kadın havasına bürünmeniz değişik tamam itiraf ediyorum gece gündüz sizi aratıyorum.

Kadının sorumluluklarını yerine getirmediğini,çocuğun duzeninin bozulduğunu nerden çıkardınız ki ? Hiç öyle bir şey yazılmamış,yazılanlar üzerinden yorum yapmak zorundayız malum. Yoksa herkes bin tane senaryo yazabilir. Belki adam şiddet uyguluyor, belki kadının farklı sıkıntıları var dertlesmek istiyor.Belki belki belki...Kafamızdan çıkarım yapamayız ki,ne okuyorsak o.

Ananeye gidince neden sürüklenmiş olsun,parka gidince de sürükleniyor mu,evde dört duvar arasında kalmasındansa park bahçe ananane vs. ziyareti yapması daha güzel.
Çocuğun güzel yetiştirilmesi eve yapışık olmasını gerektirmiyor.

Siz telefonla annenizle konuşurken evi çocuğu ihmal mi etmiş oluyorsunuz ?

Kadın her gün gitmiyormuş,gidince on saat oturmuyormuş,aile saatinden çalinmiyor.Baba işten gelince oynasın,ilgilensin engelleyen yok.Nereden çıktı anane bakış açisiyla büyümesi ? Bu çocuk hiç evden çıkmasın mi kafası karışır diye.

Kadın istemiyorsa hiç görüşmesin,ama bu kendi kararı olsun diyoruz.Asil mesele bu.

Evlilik ruhu kanunları nerede yazıyor ? Çok merak ettim. Söyleyin de hemen alıp okuyalım
Sımdı benım adam her gun her gun ailesine gitse heyyyy noluyoo ne isin var her gun her gun derım senın bır evın var oraya arada gıt arada beraber gıdelım derım empati dersı kural 1 her gun ana baba evıne gidilmez

Bu eş en başından beri aile ile aranızdaki yakın ilişkiye vakıf değil mi ? Şimdi mi gözüne battı ? Hem de yakınlarına bile, isteye taşınmışken.

Anne eğer evin içine müdahil değilse, eşinizle aranıza nifak tohumları serpmiyorsa ve siz kendi üzerinize düşen iş bölümünü yapıp, eşe ayrılan vakitten kısmıyorsanız, anne sözüyle huzursuzluk çıkartmıyorsanız bu durumda eşiniz haklı değil.

Ailenizle zorla görüştürmüyorsunuz, dayatma yok, muhatap olmuyor ve zaten işten gelince evde kimseyi görmüyor yani düzeni falanda bozulmuş değil. O zaman bu durumu ego savaşına, benim sözüm geçmeli savaşına çevirmemeli.

Siz onun ailesi ile beraber otururken eminim aile kavramı çok önemliydi, anne-baba çok kutsaldı. Evden ayrılınca iyi saatte olsunlar mı dürttü kendisini ?

Bence sakin bir zamanda düzgünce konuşun ve çözün. Kendinizde çok sık görüşmekten hoşnut değilmişsiniz madem, elbet bir şekilde orta yol bulunur.

Bir pazar gunu olur veya haftaici aksam 8de gekir mesaiden.bn derim annmle babami caya cagirim ya olmz dnlencem ben haftaici kmsye istemem diyor kendi ailemde olsa dyor ama onlarinda geldikelri oluyo ve pazarda dahil
Adam burada haklı.

Ana babamın evi benim de evim. neyse tabi bu senin düşüncen.
Ama bunu bir kural gibi yazman çok tuhaf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…