- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
Ya ben yapacaklarımı yazıp gaza getirmeyeyim. Ama tavrında kararlı durmaz ve özür falan dilersen sonu gelmez. Ben masayı yine hazırlarım isterse gelir yer. Küs olunca öyle yapıyorum. Biz 7 günün 5 i küs geçiriyoruz2 gundur yemek hazir kahblti hazir diyordum aksam yemegi icin yemek yaptm ama kurmadim kurmucamda ayni ortamda olmak istemeyene yemekde hazirlamam hakszmiym sizce ?
Yangına korukle gitme normal oldugun gıbı ol sakın sessiz ol ama kavgacı olma2 gundur yemek hazir kahblti hazir diyordum aksam yemegi icin yemek yaptm ama kurmadim kurmucamda ayni ortamda olmak istemeyene yemekde hazirlamam hakszmiym sizce ?
Yok aramız gayet iyi neden eş ailesiyle alakası olsun ki bu durumun kendi ailemi sorsanız anlarım ben aksine şu an baya eş ailesini savunuyorum annemin her gün torununu görmeye hakkı var deniyorsa bende gider götürürüm akşam çocuğumu ona da karşı konu sahibiSizin eş ailesiyle ilgili bir travmanız mı var?
Ayni ortamda bulunanda suc dedi benmle knsrkem sirf bundan dolayi ne yedim kendm nede hazrldm kendi yedi bn sadece kizima yedrdm cok snrlyimYa ben yapacaklarımı yazıp gaza getirmeyeyim. Ama tavrında kararlı durmaz ve özür falan dilersen sonu gelmez. Ben masayı yine hazırlarım isterse gelir yer. Küs olunca öyle yapıyorum. Biz 7 günün 5 i küs geçiriyoruz
Yok kendinizi direkt damadın yerine konumlandırdınız ve ciddi canhıraş yorum yazıyorsunuz da sıkıntı var gibi göründü bana o yüzden.Yok aramız gayet iyi neden eş ailesiyle alakası olsun ki bu durumun kendi ailemi sorsanız anlarım ben aksine şu an baya eş ailesini savunuyorum annemin her gün torununu görmeye hakkı var deniyorsa bende gider götürürüm akşam çocuğumu ona da karşı konu sahibi
Kendi ailelerimizin hakları kadar eşimizin ailesinin de hakları var
Evlendikten sonra ailene düşkünlüğün devam ediyorsa evliliğin oturmamış demektir, öğren bunuBende anamda kalıcamKök aileciler Şoook
KıazzzHayır değimiş. Akşam kadın evinde yemeğini yapmış bekliyormuş. Sabah ne yapsın yaw kocasını resimene bakınıp , senin anan benim için doğurmuş diye dans mı etsin dhhd
Yo herhangi bir sorunum yok zamanında oldu cozulmeseydi şu an evli kalmazdim hamile hiç kalmazdim ben anneme her gün gidecegim dediğim halde biri bunu istemiyorsa onunla da evli kalmazdimYok kendinizi direkt damadın yerine konumlandırdınız ve ciddi canhıraş yorum yazıyorsunuz da sıkıntı var gibi göründü bana o yüzden.
Yo herhangi bir sorunum yok zamanında oldu cozulmeseydi şu an evli kalmazdim hamile hiç kalmazdim ben anneme her gün gidecegim dediğim halde biri bunu istemiyorsa onunla da evli kalmazdim
Bende mesela bu adamın nasıl evli kaldığını düşünüyorum ben olsam böyle bir eş istemem hayatımda hafta içi istediği kadar ailesiyle görüşecek benim ailem arada bir ziyaret edince birde akşamları ailesini ağırlamak isteyecek üstüne üstlük ben bu kadar samimiyet istemiyorum dediğimde benim annemle ilgili konuşup bana gidip gelmeyle ilgili yalan söyleyecek adam bence konuda yüzde yüz haklı ben olsam anasının evine yollamıştım
Yok ben erkeği de gönderirim vallahi annem annem ben annemle kalacağım diyorsa hiç çekemem annesine gitsin ben sıkılırımTabi kadın erkeğin isteklerine uymadığı zaman anasının evine gönderilmesi gereken bir varlıktır
Ay bı de çok fenasiniz sadece kadınla ilgili söylediğim kısma yorum yapmışsınız ama tam okursanız annemle iliskime karışan adamla da evli kalmayacağımi yazmışım :)Tabi kadın erkeğin isteklerine uymadığı zaman anasının evine gönderilmesi gereken bir varlıktır
Kesinlikle dedgnz gbi yanls bse ypmadm sadece yalan solememelydm ama bni ozorluyoCalismiyor olucam,20 aylik bebegim olucak ,annemlerle yakin olucam ve konu sahibinin dedigine gore evde duzenimi aksatmayacagim ve kocam bana karisacak o yokken anneme gidip gelmeme he ?Alninda karislamadik yer birakmam.
Keske ailemle yakin otursaydim.Eminin gunasiri giderdim Istedikleri kadar kök aileci desinler.Aynen oyleyim...Cocugumu,evimi aksatmadiktan sonra ki arada aksatirim da nolucak hayati %100 dogru yasamiyoruz istedigim kadar gorusurum.Kaldi ki gunde min 3.kez telefonda konusuruz bos muhabbet te olsa.Bu da mi kök aileden ayrilamadin oluyor acaba simdiKiymetini bil valla.Annemle babami en son kasim ayinda gordum.
Ama aynı zamanda konu sahibinin annesiyle ilişkisine karışan adamı haklı buluyor aynı zamanda eşiniz her gün annesine giden bir adam olsa bunu düzeltmediği takdirde (bu müdahaledir) boşanacağınızı söylüyorsunuz. Bu ikilem değil mi?Ay bı de çok fenasiniz sadece kadınla ilgili söylediğim kısma yorum yapmışsınız ama tam okursanız annemle iliskime karışan adamla da evli kalmayacağımi yazmışım :)
Yok değil her gün annesiyle görüşen biriyle evlenmem çünkü bana uygun değil ben evimde her gün birini istemem samimi ilişki sevmiyorum darlaniyorum ben öyle evime sürekli birileri gelsin olmadı ben işten gelince yine gelsin sevmiyorum vıcık vıcık ilişki ve bu ilişkileri nerde görsem sonucunda çok yüz göz olunduğunu düşünüyorumAma aynı zamanda konu sahibinin annesiyle ilişkisine karışan adamı haklı buluyor aynı zamanda eşiniz her gün annesine giden bir adam olsa bunu düzeltmediği takdirde (bu müdahaledir) boşanacağınızı söylüyorsunuz. Bu ikilem değil mi?
ÇoK saygılı bi evliliğim var ayakta bekliyor her anEvlendikten sonra ailene düşkünlüğün devam ediyorsa evliliğin oturmamış demektir, öğren bunu
Ben kötü tavsiye vermem cjjdjdjKıazzzbubendegilim düşündümde şarkı cidden etkili olabilir. İçinde ana geçiyor iyi ki seni doğurmuş benim için doğurmuş filan
İkilemler denizi ama sıkıldım konudan uğraşamayacağım. Diğer konuda bir başka üyeye sosyalleşmenin ne demek olduğunu anlatmak daha eğlenceli geldi şu an. Hayıllı forumlaa...Yok değil her gün annesiyle görüşen biriyle evlenmem çünkü bana uygun değil ben evimde her gün birini istemem samimi ilişki sevmiyorum darlaniyorum ben öyle evime sürekli birileri gelsin olmadı ben işten gelince yine gelsin sevmiyorum vıcık vıcık ilişki ve bu ilişkileri nerde görsem sonucunda çok yüz göz olunduğunu düşünüyorum
Ama ben zaten annemle ya da bir arkadaşımla samimiysem bunu değiştirmek istemiyorsam da eşimden ayrılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?