Bulustgmzda ornegn annem kahvltya cagrcak bni anneme gtmek icin dyorm anneme gidim kahvltya yk gtme soyle boyle diyor.gttigim zamanlarda oldu tabiki de amann bu konum uzarrrrr giderrrrrAsla sunu yap bunu yap demez karismaz asla. Bilmiyorum rahatsz oluyorum benm taraflada snin tarflada sık gorusme sadece senin ailen icin degil benimkide gecerli diyor ama neblm kendi ailesi icin inandirici degil
Koca koca insanların günlerce küsüp aynı evin içinde konuşmamasını, basit mevzulardan birbirlerini yok saymasını doğru bulmuyorum. Eşiniz gibi biri olsaydı eşim, "Git ötede küs" diye itelerdim evden, hiç gelemem böyle şeylere. Yalan söylemeye itilmişsiniz ancak yapmayın, bu da doğru değil. "Evet gidiyorum, görüşüyorum annemle" deyin, nedir yani? Sanki kuytularda sevgili görmeye gider gibi ne bu gizleme çabası?
Eşinize ayıracağınız vakitten çalmıyor, onu ihmal etmiyorsanız, niye bu anne kotası?
Ha ben her gün annemle görüşemem, sıkıntı basar ancak eskiden beridir böyleyim, bir süre beraber olsak yine bi çekilip tek kalasım gelir ki her gün kocamı görüyor olmak da sıkıcı ahshs. Tam tersine eşim "Her gün annenle görüşeceksin! Anan o senin ana anaağ!" dese bana, "Sana noluyor yaprağım?" derim. Aynı hesap.
Hayır diyeceksiniz bu karar basit neyine yıpranıyorsunuz ? Kaç yaşındasınız bu evlenen bireylerin karın erkek farketmez ana kuzusu oluşu beni inanılmaz itiyor.Anneme diyorum bugun anlasa yarin tekrar dyor yok kahvltya gel yk yemege gel bilmem ne.s yipraniyorm cidden
Dogru diyorsunuz sanirim evet dengeyi kuruyorum bazen beceremiyorum ben 27 esim 29 yasinda aksam kendi yanasti baristik ama birsuru sey dedi tabiki.annemle gorustum ama gorusmedm dedm yalan soyledm boyle seye cocugu alet etme durustlugu ogret filan zoruma gitti baristik sonucta ama artk cekiduzem vercem kimseyi kirmadanHayır diyeceksiniz bu karar basit neyine yıpranıyorsunuz ? Kaç yaşındasınız bu evlenen bireylerin karın erkek farketmez ana kuzusu oluşu beni inanılmaz itiyor.
Kendinize bir aile kurmuşsunuz önceliğiniz o olmalı tabiki anne baba baştacı ama dengeyi jurmak zorundasınız. Eşiniz zaten hayır görüşme demiyormuş haftada 1-2 görüşün ama hergün hergün benim eşim böyle yapsa benim için büyük bir sorun kabul edemem benle değil yalnızda gitse gerçekten benim için uzaklaşma soğuma sebebi.
Ayrıca eşiniz küsmüş üstüne bide ailesi çağırmış sizde gitmemişsiniz bu yaptığınızda çok hatalı siz hergün annenizle görüşürken haftanın 1 günü sadece eşinizin ailesine gidiyorken bu durumda hemen tavrı onun ailesine gitmemekle göstermişsiniz bence bu bencillik.
Ama sizi bu yalana iten esinizdi.Simdi de yalani ele alip size tepeden konusma fırsatı buldu.Eşiniz bana gecinmesi cok zor bi adam gibi geldi.Sizi manipüle ediyor bir kere ve hep kendi haklı.Siz de 10 kere görüşseniz de görüşmedim demeyin.Ama her türlü basinizi agritacak belli.Dogru diyorsunuz sanirim evet dengeyi kuruyorum bazen beceremiyorum ben 27 esim 29 yasinda aksam kendi yanasti baristik ama birsuru sey dedi tabiki.annemle gorustum ama gorusmedm dedm yalan soyledm boyle seye cocugu alet etme durustlugu ogret filan zoruma gitti baristik sonucta ama artk cekiduzem vercem kimseyi kirmadan
Demicem zaten bende sıkbogaz olmakdan hislanmiyorum ama annem istiyoki hergun dipdibe olalim kirmakda istemiyorum cocugum var isim gucum var yani.artk kirmadan etmeden isim var anne kizimla ilglnyrm fln dicem zamani geldgnde annmlerle bulusurmAma sizi bu yalana iten esinizdi.Simdi de yalani ele alip size tepeden konusma fırsatı buldu.Eşiniz bana gecinmesi cok zor bi adam gibi geldi.Sizi manipüle ediyor bir kere ve hep kendi haklı.Siz de 10 kere görüşseniz de görüşmedim demeyin.Ama her türlü basinizi agritacak belli.
Kesinlikle katiliyorum ole yapicmHer gün görüşmek iyi değil bence. Siz ayrı bir ailesiniz haftada bir yada iki yeterli
Benm annem fazla sık bogaz ediyor cocugum olmadan oncede oyleydi.bazen bunaliyorum ama haftada 1 yada 2 gorusmeyi indircem ben aksama kadar bazen evde bazen disari bazen eltmin ocujlari var biri 5 biri 12 yasinda onlarla oynuyor bayiliyor onlara dedgnz gbi hic ckmamazlk yada baskalaryla gorusmemezlk yapmiyorumm arkadasmlada gorusyrm ama annm istiyo surekli onla olim olmzkiBen şuan ailemle bir saat uzakliktayim.
Hafta sonları gidiyorum aileni ziyarete.
Eşimde kendi ailesine gidiyor.
Cocugum 15 aylik.
Tek başına çocukla evde durmak tüm gün aşırı yıpratıcı hemde çocuk içinde sikici.
Orada yeğenim var 10 yaşında olmasına rağmen onunla iyi aktivite yapıyor.
Çocuğum onun küçük olduğunun farkında hep onun pesinde.
Kendime de zaman yaratiyorum.
Rahatça kitap okuyorum cay içiyorum.
Çocuk sadece çekirdek aile ile olunca yabani davranıyor başkasını görünce.
Anneye aşırı bağımlı hale geliyor.
Benim arkadaşım tek büyütmek zorunda çocuk annesinin pantolonunun pacasini bırakmıyor.
Bir de babam yaşlı 80e merdiven dayamış kaç yıl daha yaşayacak?
Az çocuğu ile torunu ile zaman gecirsin.
Aynı ilde olsaydım da gün aşırı görürdüm.
Ki konu sahibi evde aksama kadar.
Bu zamanda kimse kimse ile görüşmuyor herkes ailesi ile gorusuyor.
Kadın aksama kadar napacak evde.
Eşi sırf hazimsizlik yapıyor.
Kendi ailesini de haftasonu görüyormuş daha ne?
Bir süre sonra agarofobi başlar zaten.
Hafta içi senin annenler, hafta sonu onun anneleri?
Gerçekten zor olmuyor mu her gün dışarı çıkıp birileri ile görüşmek?
Ha dimi madem bu kadar cok görmek istio torununu, kitleyin gidin cocugu doğru :)mesela gezme planı yapın çocuğu annnenize bırakın , eşinizle gezin çocuğu bırakın .
Ben cocugumu birakip gezmem onla gezeriz heppmesela gezme planı yapın çocuğu annnenize bırakın , eşinizle gezin çocuğu bırakın .
İsim oldugunda hastane filan goturemedigim yer olursa yoksa birakmam kimseyeHa dimi madem bu kadar cok görmek istio torununu, kitleyin gidin cocugu doğru :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?