- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
Bu kadar da sinirlenme sadece sana hükmetmesine kimsenin izin verme. İçinden ne geçiyorsa onu yap. Annene gitmek istemediğinde gitme mesela ama kendin istemediğin için gitme.Ayni ortamda bulunanda suc dedi benmle knsrkem sirf bundan dolayi ne yedim kendm nede hazrldm kendi yedi bn sadece kizima yedrdm cok snrlyim
Kusura bakmayın ama neden eksik harf kullanıyorsunuz?cümleyi tam kurar mısınız?gözümüze yazıkBakin brbrmzde zaman ayiriyorz tbki herhaftasnu gtmiyorz ama cagirirlar gdersekde kendinistegmle gderm zorlamaz esim ama sudkkdan snra degsr kaynanam calisiyor sadece pazarlari evde oyuzden
Eşiniz ne dedi?Bi anneme gittim geldim 365 mesaj olmuşEvet pazar pazar anneme gittim
1 etkilemiyorben ara ara okudum ama kafama oturmayan şeyler var.
arada mi kaçırdım acaba diye düşünüyorum.
şimdi
1 annenizle görüşmek halinizi tavrınızı etkilemiyor
2 eşinizin haklı annenizin haksız olduğu bir durum yaşanmadı
3 anneniz sizin onla görüsmenizle kendini haklı ve yetkili görmüyor
4 anneniz dışında da arkadaşınız komşunuz var onlarla da görüsüyorsunuz
5 eşinizin ailesiyle beraber oturmussunuz başta orda da evinizi sorunsuz ayırdınız eşinizin kuyruk acısı yok.
ama eşiniz kafayı taktı anneye sürekli sorun çıkarıyor. S Seven34 böyle mi tablo
Hizli hemen cevap yazmak icinKusura bakmayın ama neden eksik harf kullanıyorsunuz?cümleyi tam kurar mısınız?gözümüze yazık
Aynen oyle ama kendi izin vermedgnde gidilmez izin verdgnde gdilir sinir oluyorum bktm artk ama yarin annene gidicem desem bise olmz konu brnim aileme gidince izin olayi cikiyorBu kadar da sinirlenme sadece sana hükmetmesine kimsenin izin verme. İçinden ne geçiyorsa onu yap. Annene gitmek istemediğinde gitme mesela ama kendin istemediğin için gitme.
Anahtarını aldın mı dediEşiniz ne dedi?
1 etkilemiyor
2 yasanmadi
3 hayir
4 evet gorusuyorum tbki annme gidersem haftada bir gtmedgmde oluyo annem genelde goruselim ister bnde bazen cagiririm bazen isim vr derim disarda parkda gorur oda cok deil zatem torunu icin onada laf eder esim.
5 evet ilk brlkte oturdm ev almak icin birikinti yaptk esyalari filan herseyi aldik takilarmizida kattik.boyle yani
Bkcz artk tskrlero zaman tavrınızda haklısınız eşiniz hatasını anlamadan alttan almayin
Kadının yeri pazar günü kocasının yanıdır.ayy ne düşündüm böyleAnahtarını aldın mı dedi
Sesli harfleri eleyerek yazmak daha zor ve zaman alıcı değil mi? Bence bir düzgün yazın bir de harfleri yutarak yazın ve saat tutun. İlk seferki daha kısa sürerHizli hemen cevap yazmak icin
Bu görsel hafıza değil yalnız da neyse, hadi yedim uzatasım yokYok kimseyi takip ettiğimden değil ama görsel hafızam iyidir.
Hemen böyle takip edilen kadın havasına bürünmeniz değişiktamam itiraf ediyorum gece gündüz sizi aratıyorum.
Herkes ıcınden ne gecıyorsa onu yapsin dersek evlılık olur mu bacımBu kadar da sinirlenme sadece sana hükmetmesine kimsenin izin verme. İçinden ne geçiyorsa onu yap. Annene gitmek istemediğinde gitme mesela ama kendin istemediğin için gitme.
Dedi olabilirrrrHerkes ıcınden ne gecıyorsa onu yapsin dersek evlılık olur mu bacım
İşte ben hayatım boyunca kimseden izin almadığım için (kendimi bildim bileli) eşimden hiç izin falan alamam. Baştan hatan bu olmuş. İzin almazsın ama haber verirsin.Aynen oyle ama kendi izin vermedgnde gidilmez izin verdgnde gdilir sinir oluyorum bktm artk ama yarin annene gidicem desem bise olmz konu brnim aileme gidince izin olayi cikiyor
Ayda 1 de sacma evet. Ama yakin oturmak her gun gotusmeyi gerektirmiyor.Eşini mecbur tutmadığı, beraber geçirecekleri vakti sürekli bölmediği sürece, istediği kadar görüşsün ailesiyle. Hiçte yerden yere vurmam.
Aileyle sık görüşmek neden, yetişkin olmaya engel olsun.
Bana da aynı şehirde ayda bir gibi uzun vakitlerde yapılan ziyaretler tuhaf geliyor mesela.
Neguzelİşte ben hayatım boyunca kimseden izin almadığım için (kendimi bildim bileli) eşimden hiç izin falan alamam. Baştan hatan bu olmuş. İzin almazsın ama haber verirsin.
Asla sunu yap bunu yap demez karismaz asla. Bilmiyorum rahatsz oluyorum benm taraflada snin tarflada sık gorusme sadece senin ailen icin degil benimkide gecerli diyor ama neblm kendi ailesi icin inandirici degilEşiniz için annenizle her gün görüşmenin ne gibi bir sakıncası olabilir? İzin mi alacaksın görüşmek için? Annenizin evliliğinizi etkileyecek söylemleri yoksa istediğiniz gibi davranabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?