Esim 2 gundur konusmuyor haklimi?

Ayni ortamda bulunanda suc dedi benmle knsrkem sirf bundan dolayi ne yedim kendm nede hazrldm kendi yedi bn sadece kizima yedrdm cok snrlyim
Bu kadar da sinirlenme sadece sana hükmetmesine kimsenin izin verme. İçinden ne geçiyorsa onu yap. Annene gitmek istemediğinde gitme mesela ama kendin istemediğin için gitme.

Bakin brbrmzde zaman ayiriyorz tbki herhaftasnu gtmiyorz ama cagirirlar gdersekde kendinistegmle gderm zorlamaz esim ama sudkkdan snra degsr kaynanam calisiyor sadece pazarlari evde oyuzden
Kusura bakmayın ama neden eksik harf kullanıyorsunuz?cümleyi tam kurar mısınız?gözümüze yazık

1 etkilemiyor
2 yasanmadi
3 hayir
4 evet gorusuyorum tbki annme gidersem haftada bir gtmedgmde oluyo annem genelde goruselim ister bnde bazen cagiririm bazen isim vr derim disarda parkda gorur oda cok deil zatem torunu icin onada laf eder esim.
5 evet ilk brlkte oturdm ev almak icin birikinti yaptk esyalari filan herseyi aldik takilarmizida kattik.boyle yani

Bu kadar da sinirlenme sadece sana hükmetmesine kimsenin izin verme. İçinden ne geçiyorsa onu yap. Annene gitmek istemediğinde gitme mesela ama kendin istemediğin için gitme.
Aynen oyle ama kendi izin vermedgnde gidilmez izin verdgnde gdilir sinir oluyorum bktm artk ama yarin annene gidicem desem bise olmz konu brnim aileme gidince izin olayi cikiyor

o zaman tavrınızda haklısınız eşiniz hatasını anlamadan alttan almayin

Aynen oyle ama kendi izin vermedgnde gidilmez izin verdgnde gdilir sinir oluyorum bktm artk ama yarin annene gidicem desem bise olmz konu brnim aileme gidince izin olayi cikiyor
İşte ben hayatım boyunca kimseden izin almadığım için (kendimi bildim bileli) eşimden hiç izin falan alamam. Baştan hatan bu olmuş. İzin almazsın ama haber verirsin.

Koca koca insanların günlerce küsüp aynı evin içinde konuşmamasını, basit mevzulardan birbirlerini yok saymasını doğru bulmuyorum. Eşiniz gibi biri olsaydı eşim, "Git ötede küs" diye itelerdim evden, hiç gelemem böyle şeylere. Yalan söylemeye itilmişsiniz ancak yapmayın, bu da doğru değil. "Evet gidiyorum, görüşüyorum annemle" deyin, nedir yani? Sanki kuytularda sevgili görmeye gider gibi ne bu gizleme çabası?

Eşinize ayıracağınız vakitten çalmıyor, onu ihmal etmiyorsanız, niye bu anne kotası?
Ha ben her gün annemle görüşemem, sıkıntı basar ancak eskiden beridir böyleyim, bir süre beraber olsak yine bi çekilip tek kalasım gelir ki her gün kocamı görüyor olmak da sıkıcı ahshs. Tam tersine eşim "Her gün annenle görüşeceksin! Anan o senin ana anaağ!" dese bana, "Sana noluyor yaprağım?" derim. Aynı hesap.

Ayda 1 de sacma evet. Ama yakin oturmak her gun gotusmeyi gerektirmiyor.
Ben fazla icli disli olmayı sevmedigim icin böyle düşünüyor olabilirim.
Ben 2 aileyi de senede bor görüyorum. Gönlüme gore vermiş Allah

Eşiniz için annenizle her gün görüşmenin ne gibi bir sakıncası olabilir? İzin mi alacaksın görüşmek için? Annenizin evliliğinizi etkileyecek söylemleri yoksa istediğiniz gibi davranabilirsiniz.

Eşiniz için annenizle her gün görüşmenin ne gibi bir sakıncası olabilir? İzin mi alacaksın görüşmek için? Annenizin evliliğinizi etkileyecek söylemleri yoksa istediğiniz gibi davranabilirsiniz.
Asla sunu yap bunu yap demez karismaz asla. Bilmiyorum rahatsz oluyorum benm taraflada snin tarflada sık gorusme sadece senin ailen icin degil benimkide gecerli diyor ama neblm kendi ailesi icin inandirici degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…