- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
Soyle bısey var ailem bızı aradı esım yorgun da olsa buyrun gelın diyoruz ıkı tarafın ailesi farketmez oldu da ben annemlerı bıze oturmaya davet edelım dedıgımde esım de cok yorgunum baska zaman hafta sonu vs gelseler daha ıyı yıne de sen bılırsın der haklısın derım gunler cuvala gırmedı cagırmam benım esım oncelıgım olur sonra telafi eder kendısı zatenAdam hakli ama ozaman kendi aileside gelmesin dinlencekse
Konustgmzda knscz bakalmBu eş en başından beri aile ile aranızdaki yakın ilişkiye vakıf değil mi ? Şimdi mi gözüne battı ? Hem de yakınlarına bile, isteye taşınmışken.
Anne eğer evin içine müdahil değilse, eşinizle aranıza nifak tohumları serpmiyorsa ve siz kendi üzerinize düşen iş bölümünü yapıp, eşe ayrılan vakitten kısmıyorsanız, anne sözüyle huzursuzluk çıkartmıyorsanız bu durumda eşiniz haklı değil.
Ailenizle zorla görüştürmüyorsunuz, dayatma yok, muhatap olmuyor ve zaten işten gelince evde kimseyi görmüyor yani düzeni falanda bozulmuş değil. O zaman bu durumu ego savaşına, benim sözüm geçmeli savaşına çevirmemeli.
Siz onun ailesi ile beraber otururken eminim aile kavramı çok önemliydi, anne-baba çok kutsaldı. Evden ayrılınca iyi saatte olsunlar mı dürttü kendisini ?
Bence sakin bir zamanda düzgünce konuşun ve çözün. Kendinizde çok sık görüşmekten hoşnut değilmişsiniz madem, elbet bir şekilde orta yol bulunur.
Esim bnm aileye gelince yorgun kendine gelince degilSoyle bısey var ailem bızı aradı esım yorgun da olsa buyrun gelın diyoruz ıkı tarafın ailesi farketmez oldu da ben annemlerı bıze oturmaya davet edelım dedıgımde esım de cok yorgunum baska zaman hafta sonu vs gelseler daha ıyı yıne de sen bılırsın der haklısın derım gunler cuvala gırmedı cagırmam benım esım oncelıgım olur sonra telafi eder kendısı zaten
Arkadas yenı evlımı bılmıyorum ben de ılk zamanlar gıtcem dıye sureklı kavga ederdim esım bak burası artık senın evın evını benımse alıs vs sımdı 10 yıllık evlı olunca ıkı de kucuk cocuk olunca evden hazırlanıp cıkmak zor geliyor eskı günlerde bırbırımızı bu konularda uzdugumuze uzuluyorum sımdı inatlaşma olmamalıAna babamın evi benim de evim.neyse tabi bu senin düşüncen.
Ama bunu bir kural gibi yazman çok tuhaf.
Hahaha hic gulcegim yktuBi anneme gittim geldim 365 mesaj olmuşEvet pazar pazar anneme gittim
+1Eşiniz zaten iş yerinde oluyordur .
Ve o işten dönmeden siz eve geçip yemeklerinizi eminim yapmış oluyorsunuzdur
Afedersiniz de eşinize giren çıkan nedir bu durumda?
Eşiniz resmen fesat, kıskanç bir erkek . Erkeğin fesatı da hiç çekilmez.
Net tavır koyun sıze nasıl davranıyorsa siz de öyle davranın.
iki yetiskin insansiniz oturup anlasma yapin haftada bir yada iki haftada bir hafta sonu cumartesi birinizin ailesi pazsr digerinizin ailesine gidin. Sizin hic isiniz yokmu surekli anne yada kv olmazkiEsim annemle sık gorusmemi istemiyor yakininda oturuyoruz.bunu bilerek tasindik.hergun gorusmek zorundamisin diyor degilim ama torununu ozluyorlar ne yapabilirim ki. Hayir goremezsiniz diyememki.
Bazen tartismalarimiz oluyor sirf tartismayalim diye annemlere gitmemek icin bahaneler uretiyorum annemlere karsi.
En sonki tartismamiz yine gitgel mevzusu sık gidip gelinsin istemiyorum diyor ki kendi ailesi ile haftaici olmasada her haftasonu neredeyee hep bulusuyoruz ben memnunum seviyorum ailesini fakat artik bende gitmicem ne yapiyorsa aynisini yapicam.neyse 2 gundur konusmuyoruz cuma gunu disari ciktin cocugumla annemle disarda gorustum esime solemedim ve esim aksam bunu anladi gorustunmu dedi hayir dedim yalan soyledim.israrla sordu evet gorustum kizicaksin diye sana soylemedim dedm ve suan konusmuyoruz buyuzden küs kalinirmi yanasmiyor kac defa gittim yanina yok bende biraktim artik...buyuk bir yalanmi sizce abartmiyormu sanki baska bisey yaptim alttarafi annemle disarda ayakustu gorustum ve gorusmedim dedim.
Hergun gorusme diyor tabiki torunlarini gorebilirler ama hergun hergun sevmiyorum diye kendi yok işte ama beni busekil kısıtlıyor siz olsaniz nasil davranirdirniz
Ayy evet benim yazdığımda hiç evden çıkmasın kimseyi görmesin yazıyorKadının sorumluluklarını yerine getirmediğini,çocuğun duzeninin bozulduğunu nerden çıkardınız ki ? Hiç öyle bir şey yazılmamış,yazılanlar üzerinden yorum yapmak zorundayız malum. Yoksa herkes bin tane senaryo yazabilir. Belki adam şiddet uyguluyor, belki kadının farklı sıkıntıları var dertlesmek istiyor.Belki belki belki...Kafamızdan çıkarım yapamayız ki,ne okuyorsak o.
Ananeye gidince neden sürüklenmiş olsun,parka gidince de sürükleniyor mu,evde dört duvar arasında kalmasındansa park bahçe ananane vs. ziyareti yapması daha güzel.
Çocuğun güzel yetiştirilmesi eve yapışık olmasını gerektirmiyor.
Siz telefonla annenizle konuşurken evi çocuğu ihmal mi etmiş oluyorsunuz ?
Kadın her gün gitmiyormuş,gidince on saat oturmuyormuş,aile saatinden çalinmiyor.Baba işten gelince oynasın,ilgilensin engelleyen yok.Nereden çıktı anane bakış açisiyla büyümesi ? Bu çocuk hiç evden çıkmasın mi kafası karışır diye.
Kadın istemiyorsa hiç görüşmesin,ama bu kendi kararı olsun diyoruz.Asil mesele bu.
+1Eşinizin tavrı kesinlikle normal değil.
Ailenizi görmüyor bile doğru düzgün
Buna rağmen istemiyor.
Bence siz degil eşiniz annesinin dolduruşuna geliyor
Cocugumun duzeni bozlck sekilde gorusmuyorum zaten ayarlicm insallahiki yetiskin insansiniz oturup anlasma yapin haftada bir yada iki haftada bir hafta sonu cumartesi birinizin ailesi pazsr digerinizin ailesine gidin. Sizin hic isiniz yokmu surekli anne yada kv olmazki
Anne anne yada babaanede olunca cocugun duzenide bozuluyor yeme aliskanliklari yada ders calismiyorlar bir an once kendi duzeninizi kurun bence
Benim annemde her zaman cagirir ama isim var cocuklari gezdirecez gezmeye cikacaz alisveris yapacaz cocuklara ders calistiracam vs derim
Ben haftada bir kez yada iki haftada nlbir kez gidiyorum..
Ben hergun annem annem demiyorm eksikminokuyorsnz anlamiyorumki herneyse herkese tesekkurler saygi duyuyorumAyy evet benim yazdığımda hiç evden çıkmasın kimseyi görmesin yazıyor
Yapışık ilişkiler beni rahatsız ediyor yapışık yapışık annesinden ayrılmak istemeyen annesiyle kalsın adamda aynı fikirdeymis zaten her gün gitmek istiyorsan orda kal diyormuş bence konu sahibi toptan annesinin evine yerleşsin eş ne hakla karışabilir bu sayede adam da rahat eder her gün bik bik annemde annem diyen üç yaşında gibi davranan karısından uzak olur :)
Canım bız iyiliğine konuşuyoruz ben oyle yanı haftanın 7 gunu de gidilmezCocugumun duzeni bozlck sekilde gorusmuyorum zaten ayarlicm insallah
7gunu gitmiyorum haftada bir gidersem gidiyorum annem surekli gelmk istiyor yada parkda gorusuyrz torununu gorsn dyeCanım bız iyiliğine konuşuyoruz ben oyle yanı haftanın 7 gunu de gidilmez
Biliyorum tskr ederm 2 gundur yemek hazir kahblti hazir diyordum aksam yemegi icin yemek yaptm ama kurmadim kurmucamda ayni ortamda olmak istemeyene yemekde hazirlamam hakszmiym sizce ?Canım bız iyiliğine konuşuyoruz ben oyle yanı haftanın 7 gunu de gidilmez
Sizin eş ailesiyle ilgili bir travmanız mı var?Ayy evet benim yazdığımda hiç evden çıkmasın kimseyi görmesin yazıyor
Yapışık ilişkiler beni rahatsız ediyor yapışık yapışık annesinden ayrılmak istemeyen annesiyle kalsın adamda aynı fikirdeymis zaten her gün gitmek istiyorsan orda kal diyormuş bence konu sahibi toptan annesinin evine yerleşsin eş ne hakla karışabilir bu sayede adam da rahat eder her gün bik bik annemde annem diyen üç yaşında gibi davranan karısından uzak olur :)
Bende anamda kalıcamBi anneme gittim geldim 365 mesaj olmuşEvet pazar pazar anneme gittim
2 gundur yemek hazir kahblti hazir diyordum aksam yemegi icin yemek yaptm ama kurmadim kurmucamda ayni ortamda olmak istemeyene yemekde hazirlamam hakszmiym sizce ?Bende anamda kalıcamKök aileciler Şoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?