Esim 2 gundur konusmuyor haklimi?

Adam hakli ama ozaman kendi aileside gelmesin dinlencekse
Soyle bısey var ailem bızı aradı esım yorgun da olsa buyrun gelın diyoruz ıkı tarafın ailesi farketmez oldu da ben annemlerı bıze oturmaya davet edelım dedıgımde esım de cok yorgunum baska zaman hafta sonu vs gelseler daha ıyı yıne de sen bılırsın der haklısın derım gunler cuvala gırmedı cagırmam benım esım oncelıgım olur sonra telafi eder kendısı zaten

Konustgmzda knscz bakalm

Esim bnm aileye gelince yorgun kendine gelince degil

2 gundur yemek hazir kahblti hazir diyordum aksam yemegi icin yemek yaptm ama kurmadim kurmucamda ayni ortamda olmak istemeyene yemekde hazirlamam hakszmiym sizce ?

Ana babamın evi benim de evim. neyse tabi bu senin düşüncen.
Ama bunu bir kural gibi yazman çok tuhaf.
Arkadas yenı evlımı bılmıyorum ben de ılk zamanlar gıtcem dıye sureklı kavga ederdim esım bak burası artık senın evın evını benımse alıs vs sımdı 10 yıllık evlı olunca ıkı de kucuk cocuk olunca evden hazırlanıp cıkmak zor geliyor eskı günlerde bırbırımızı bu konularda uzdugumuze uzuluyorum sımdı inatlaşma olmamalı

+1

iki yetiskin insansiniz oturup anlasma yapin haftada bir yada iki haftada bir hafta sonu cumartesi birinizin ailesi pazsr digerinizin ailesine gidin. Sizin hic isiniz yokmu surekli anne yada kv olmazki
Anne anne yada babaanede olunca cocugun duzenide bozuluyor yeme aliskanliklari yada ders calismiyorlar bir an once kendi duzeninizi kurun bence
Benim annemde her zaman cagirir ama isim var cocuklari gezdirecez gezmeye cikacaz alisveris yapacaz cocuklara ders calistiracam vs derim
Ben haftada bir kez yada iki haftada nlbir kez gidiyorum..

Ayy evet benim yazdığımda hiç evden çıkmasın kimseyi görmesin yazıyor
Yapışık ilişkiler beni rahatsız ediyor yapışık yapışık annesinden ayrılmak istemeyen annesiyle kalsın adamda aynı fikirdeymis zaten her gün gitmek istiyorsan orda kal diyormuş bence konu sahibi toptan annesinin evine yerleşsin eş ne hakla karışabilir bu sayede adam da rahat eder her gün bik bik annemde annem diyen üç yaşında gibi davranan karısından uzak olur :)

Cocugumun duzeni bozlck sekilde gorusmuyorum zaten ayarlicm insallah

Ben hergun annem annem demiyorm eksikminokuyorsnz anlamiyorumki herneyse herkese tesekkurler saygi duyuyorum

Busekilde yemek yaptm hazrlayip cagirasmda yk ve ne yicem ne cagrcm 2 gundur yapiydm kahvlti hazr gel yemek hazir gel diye ama bu aksam o isi geccek

Sizin eş ailesiyle ilgili bir travmanız mı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…