Esim 2 gundur konusmuyor haklimi?

Dgru diyosunuz

Büyükbaş kim

eşin aşırı saçmalamış ,

sen kv gitmek istemesen hemen kısasa kısas yapıyor erkekler ,
senın yerinde olsam bende gidip gelmem

Ay yok artık.Pasa gönlüm kimle kac günde bir görüsmek isterse öyle görüsürüm ya.
Buna da kocam karar vermesin bi zahmet.

Bence konu anneyle görüsmeden cok buna es kisisinin karar vermesi.Ne münasebet?
Kendisi iste zaten,ben onu geleceksin diye zorlamadıgım sürece ondan niye izin alıyorum?
Bana sacma geldi.
Velim mi benim yani ne alaka?İstersem günde 5 kere görüsürüm

Empati kurdugumda ben isteyken hergun annesi evime gelse esimle cocugunma olsa evet itiraf ediyorum rahatsz olablrdm ve esimle paylasrdim bunu.annem ailem herseyim ama annem evet abartiyor ve bunu ben dengelicem artik bende bazen bunaliyorum ben calisirken de mesaj atardi ustune arardi deli olurdum

Kendinize yasama alani bırakın biraz. Ne annenizle hergun görüşün nede onu ailesi ile her hafta . Çok boğucu olmuyor mu sürekli görüşmek

Ben hiç haklı görmedim. O yokken ailenle yalnızlığını gidermen kadar normal bir şey yok. Eşin fesatlığından ortalığı karıştırıyor.
Zaten ailemle zaman geciriyorum ama annem olayi biraz abartiyor ..esim cok kiskanc acaba annemdenmi kiskaniyo bni

Kendinize yasama alani bırakın biraz. Ne annenizle hergun görüşün nede onu ailesi ile her hafta . Çok boğucu olmuyor mu sürekli görüşmek
Kendimizede zaman ayiriyoruz tabiki ama bazen abartiyilar iste boguluyorm enguzel kirmadan etmeden enaza indrmek. Mesela annm biraz once gelim kahve icelim yazms bende baska zaman icerz anne kizi uyutcm dedm ki oyle kirmadan etmeden yapck bse yok bunda darilcak birsey yok degilmi

Fesat erkek en sevmediğim

Aslinda kiskanc yapisi yoksa annemdenmi kiskaniyo beni baska bise yok aslinda oyle
Ahahahah
Hayır, dün yorumlarımda söyledim ve gerçekten ikiniz de hatalısınız.
Aile dışında başka bir hayatınız yok.
Bazı insan sık görüşür ama hayatının diğer partlarını da yönetebilir lakin sizde o yok.
Ne eşiniz ne siz bu konuda tam randımanlı değilsiniz, tüm boş zamanınız ailenizle geçiyor.

Mesela bebeğinizle çocuk atölyeleri var, onlara katılabilirsiniz, hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama bir sürü uygun aktivite oluyor.
Haftasonları ne kadar kötü de olsa avmlerle çocuk etkinlikleri, tiyatroları vb birçok alan açılıyor.
Eşinizle haftasonu kendiniz haftaiçi bunu destekleyebilir, haftaiçi kendiniz çocuklu bir arkadaşınızla program yapıp çocukları akranıyla sosyalleştirebilirsiniz.
Bir kısır döngüdesiniz, sıkıcı ve boğucu bir şey bu ve siz annenizden dolayı eşinizin yaptığı bu yanlışları da göremiyorsunuz.

Size geliyorlarsa ve eşiniz geldiğinde de hala evderlerse bundan hoşlanmıyor olabilir, kim hoşlanır.

Ama dışarda veya evinizi ihmal etmeden orda görüşmenize laf ediyorsa "Sen kim köpeksin" diyemediğiniz için yalan söylüyorsunuz.

Ben cocugumu dediginiz gibi aktibitelere etkinliklere goturuyorum oyun atolyesi de var onada goturuyorum haftasnu esimlede geziyoruz mesrla donuste annesi caya cagiriyor giduyoruz beni rahatsz etmedigi icin.ama havalar duzelsin iyice kizimla hic durmucam gezicem kimseyide takmicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…