Altınlara çökmemiş, para almış geri vermiş. Konu sahibi taksit taksit yazdığı için yanlış anlaşılıyor.Onu zamanında anneniz altınlarınıza çökerken düşünecekti
Şunu bir erkek annesi yapsa, yemediği beddua kalmaz kk dan.
Kadın aileleri olunca her şey mübah, her gün görüşmeler, altınları almalar, torun görmeler, gelmeler gitmeler….
En basindan beri boyledi cok karsi durdum ama hep ben uzulen oldum ezdrmemeye calsyrm zaten asla laf ettrmemeye calisiyrm.sAnnenizi ezdirmeyin bu adama diyeceğim ama sizde o potansiyel yok. Seviyorum ediyorum diye kendinizi de ezdirmişsiniz annenizi mi ezdirmeyeceksiniz.
Bence eşinizin neye sinirlendigini net olarak öğrenin eminim ki ailenizle görüşmemenizi söylemiyor yoksa yakınına taşınmaz annenizle de açık konuşun anne benim bı ailem bir düzenim var her gün gelip gidemem işlerim aksıyor deyin eşinizden yalan söylediğiniz için özür dileyinBen evlilige alstm 5.senm cidden alstm sanirim annemin yuzunden boyle seyler yasiyorum annemin dusunmesi lazim bazi seyleri ben bisey dedkden sonra uzuluyorum suan esim annemle gorusmdm dedm ve gorustm yalan solems oldm ve knusmuyor 2 gundur ne yapmaliym sizce
Ailelerde de ben sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Her gün görüşülse bile anne babaların, yahu evine git, artık bir ailen var senin,öyle her gün görüşeceksek neden evlendiniz,demeleri lazım. Onların da düşünceli olması lazım ama nerdeee... Çomak sokan sokana.Aileler de zor duruma düşürüyor eşleri böylelikle. Ayrıca Torunu görme bir gün de,ne olacak yani? Siz de eşinizin ailesiyle her haftasonu neden görüşüyorsunuz ki? Hiç mi eşinizle başbaşa bir plan yapmak istemediniz? İki tarafta da var sıkıntı.
Evet mizmasa ben neden yalan solim busfer ben isteyken kimblr baska neyalan soledn bana naslsa bn isteym diyor.s dedgm zamanlar cok oldu ama su siralar cok sık gorustgmz icin tartsmalarmz oluyor zaten ve ben cok yoruldumTek sorun annenizle görüştüğünüz için yalan söylemiş olmanız. Buna sizi mecbur etmiş anlattığınıza göre ama yinede yanlış.
Annemle istediğim kadar istediğim zaman görüşürüm, bunun için kimseden izin almam, hesap vermem. Yalan hele hiç söylemem.
Sizde net olun, annemle görüşmeme karışamassın diyemiyormusunuz?
Şimdi okudum, hala çoğunu verdi diyor tamamını demiyor.Altınlara çökmemiş, para almış geri vermiş. Konu sahibi taksit taksit yazdığı için yanlış anlaşılıyor.
Anneme diyorum bugun anlasa yarin tekrar dyor yok kahvltya gel yk yemege gel bilmem ne.s yipraniyorm ciddenBence eşinizin neye sinirlendigini net olarak öğrenin eminim ki ailenizle görüşmemenizi söylemiyor yoksa yakınına taşınmaz annenizle de açık konuşun anne benim bı ailem bir düzenim var her gün gelip gidemem işlerim aksıyor deyin eşinizden yalan söylediğiniz için özür dileyin
Bence ailenizle ilgili olumsuz şeyleri eşinizle paylaşmayın evinizle ilgili olumsuz şeyleri de kendi ailenizle paylaşmayın eşiniz ve aileniz sizi arada yıpratıyor istekleriniz konusunda iki tarafa da net olun
Valla mı? Ben de diyorum niye yaklaşık 10 senedir evliliğim oturmuyor, hep annemi her gün görmem yüzündenmiş. Tüh
Yapmayın allah aşkına ya, ne alakası var evliliğin oturmamasıyla aileyi görmenin?
Anneniz sorunlu, ben diyeyim.Anneme diyorum bugun anlasa yarin tekrar dyor yok kahvltya gel yk yemege gel bilmem ne.s yipraniyorm cidden
Annem oyle dedgnz gbi yapmadi dye anneme cok sinirli bu konuda evetŞimdi okudum, hala çoğunu verdi diyor tamamını demiyor.
Benim annem olsa, kendi hatası sebebiyle evimin huzuru bozulup boşanmaya kalksam, ayaklarıma kapanır git diye, damadı yalar yutar benim hatam vs, bunu telafiye çalışır, her normal insan gibi.
Bence de artık kiz tarafının ailesi daha çok sömürmeye başladı torununu görmeye hakkı var annenin parayı yemeye hakkı var erkek tarafına gelince hafta da bir ben olsam her gün torununu görmeye götürürüm evladımı düğün paralarını da aileme veririm madem öyle esitlik lazımAltın değil para imiş, bu sebepten boşanmaya kadar gitmiş mevzu, annesi de destek çıkmış konu sahibine.
Elbet evlattır destek çıkılır ama kendi hatan sebebiyle çocuğunun yuvasını yıkamazsın, nasıl bir bencillik bu?
Biraz .sAnneniz sorunlu, ben diyeyim.
Valla ben evden ayrıldıysam bir bildiğim vardır. Annem bana evine git dese onun evinden de çıkar giderim bana sahip çıkmadığı eşime malzeme verdiği için. Ki demez zaten.Ustteki taki konusu hakkinda yorum yapamicam simdi bilmiyorum herkesin adeti bir degisik ama eşiniz kotu niyetli biri sanki, bir anne cocuguna neden git desin yollasin?
Ben annemin evine gitsem annem bana git evine dön diyemez. Benim cocugum olsa ben de evime gelmiş cocuguma git diyemem.
Tartisma konusu eften puftense bir konuşma yaparim en fazla olumlu yonde ama geri git diyerek gonderemem.
Eşiniz annenizin arkanizda olmasindan rahatsiz belli ki sahip cikmasa geri yollasa işine gelecekti. Şöyle adamlar icin anneyi uzmeyin zaten eşiniz gormuyormuş bile.
Takı mevzusu olmustu dugunde kinada anneme bayaa para toplanmisti ve vermemisti esimle bu muhabbet olmstu ve birkere tartstm evden gttm anneme annem beni eve yollamadgi icin geri git kizim demedgi icin anneme karsi boyle oldu.
Evet empati hep yaparim ama benimki dedgn gbi birsey deil evimi isimi esimi aksatmiyormki.sEşin işten geldikten sonra her gün 2 saat ailesine gitse siz de bir yerde ee yeter artık demez misiniz?
Adam yalan konusunda haklı. Böyle birşey için kolaylıkla yalan söyleyen biri bana daha ne yalanlar anlatıyordur diye düşünebilir. Ben olsam kesin düşünürüm yani.Evet mizmasa ben neden yalan solim busfer ben isteyken kimblr baska neyalan soledn bana naslsa bn isteym diyor.s dedgm zamanlar cok oldu ama su siralar cok sık gorustgmz icin tartsmalarmz oluyor zaten ve ben cok yoruldum
Valla benim kocam düğün üstü annemin ihtiyacı olduğu için aldığı parayı geri istese ve bunun için boşanma eşiğine getirse mevzuyu boşarım o kocayı. Annemi de araya sokmam. Ne münasebet özür dileyecek, yalayacak falan bi deŞimdi okudum, hala çoğunu verdi diyor tamamını demiyor.
Benim annem olsa, kendi hatası sebebiyle evimin huzuru bozulup boşanmaya kalksam, ayaklarıma kapanır git diye, damadı yalar yutar benim hatam vs, bunu telafiye çalışır, her normal insan gibi.
Olay bukadta maaselefOha! Bunu bir kvde yapsa ve eş israarla halen annesi ile görüşse, o eş linç edilirdi! Kadin para çalmiş ve her gün o eve geliyor.
Daha olaylar vardir kesin ama anlatilmiyordur. Eş hakli, net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?