Esim 2 gundur konusmuyor haklimi?

Evet aynen osekil dusunuyor ama daha yalan soylemedim zaten hemende belli ederm beceremem.s ama kziicak tartscz ne yapaym.s

Annem oyle dedgnz gbi yapmadi dye anneme cok sinirli bu konuda evet
Ya arkadaşım lamı cimi yok, anneniz bir hata etmiş ve evliliğinize taa o zaman karışmış.
Bu para olur y olur z olur ama kendince el atmış.
Sizin anneniz olması bu durumu normalleştirmiyor, bu eşinizin ailesi olsaydı kavga çıkarın görüşmeyin derdim.
Her gün işsiz gibi görüşme çabası normal değil, bazı durumlar vardır birbirlerine yarendir o ayrı ama resmen can sıkıntısından sizi darlıyor anneniz muhtemelen başka bir hayatı yok çünkü ama sizin var.
Bunu idrak etmelisiniz.

Anneme diyorum bugun anlasa yarin tekrar dyor yok kahvltya gel yk yemege gel bilmem ne.s yipraniyorm cidden
Sizin anneniz ciddi anlamda sorunlu siz bu anne yüzünden çok yıpranirsiniz anneniz zaten bosanmanizi desteklemiş birde kendi hatası varken anneniz bence korkutucu ben damat olsam bende istemezdim

Hadiya

Sık gorusme diyor haftada 1 gorusun diyor torunlarini tbiki gorsunler ozlerler ama haftada 3 4 cok fazla diyor
Bacım ben anlayamadım. Şimdi sizin ara mesajlarınızı okurken “annemin de düşünmesi lazım” ifadenizi gördüm. Yani sizi anneniz zorla mı çağırıyor? Çok mu ısrarcı davranıyor? E siz de bu durumdan rahatsızsanız niye eşinizle aranız bozuluyor?

Evet evet bir ugrasi yok buyuzdn bana tutuluyor diye dusunuyorum

Evet izin alarak gidiyorum buda ayri bi uzucu durum annem geri git kizim demedgi icin biraz kıl oldu.
Anneniz neden geri git kızım desin?
Şimdi diğer mesajları da okudum
Kınada takılanı kız tarafı düğünde erkek tarafı alıyor bazı yörelerde. Tamam almış geri vermiş bunda sorun nedir? Kimse kv sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda kan davasına dönüşmediyse olay. Aynı yatağı paylaştığı insanın annesi ve saygı duymak zorunda bu adam. Ama sorun sizde de var bence. Mağdur edebiyatı yapıyorsunuz şu an. Annem geliyor gel diyor kocam da kızıyor haliyle modundasınız adam da bunu görüyor haklıyım diyor. Neden kocanızı kaybetmemek için annenizi yeriyorsunuz? Bakın adam istemediği bir adım attığınızda gayette sırtını çeviriyor size. Sizde hala amacı sadece evladını torununu görmek isteyen annenizi suçluyorsunuz hayret ettim. Haftada 3 4 yakında olan anneyi görmek doğal birşey. Üstelik insanlar damat gelmeden gidiyormuş evlerine. Kocanıza da buraya yazdığınız gibi anlatıyorsanız halihazırda olan kinine odun atıyorsunuz baya. Afedersiniz ama çıbanın başı sizsiniz

Değil.

Birinin bilgisi ve izni olmadan ona ait bir şeyi almak üstüne vermemek hırsızlıktır kudra…
Söyleyeceklerim bu kadar.

Evet empati hep yaparim ama benimki dedgn gbi birsey deil evimi isimi esimi aksatmiyormki.s
Eee adam da işe gidiyor onu aksatmıyor gidebileceği tek vakit işten sonra. Sizin gün içinde çok vaktiniz olduğu için normalmiş gibi görünüyor ama bence değil. Adam da haksız bu kadar karışamaz.
Ama her gün de gidilmez ya. Aileden kopamayan evlenmesin valla kadın erkek fark etmez

Hatası neymiş ki annesinin
Tam anlamadım
Parayı geri vermiş
Ama para yüzünden de karısını boşayacak seviyeye gelen adam karşısında kim olsa evladına destek çıkar.

Sizin anneniz ciddi anlamda sorunlu siz bu anne yüzünden çok yıpranirsiniz anneniz zaten bosanmanizi desteklemiş birde kendi hatası varken anneniz bence korkutucu ben damat olsam bende istemezdim
Aynen ya. Anneme canım feda ilk evlendiğimizde yakın diye sık sık gidiyorduk yine mi siz gezsenize eşek sıpaları niye ha bire geliyorsunuz ne biçim yeni evli bunlar diyordu. Olması gereken bu. Elbette istediği gibi görebilir annesini. Anne baba iki taraf için de atılmaz asla ama bu nedir yani. Hem kendi de rahatsız konu sahibi hem de eşiyle kötü oluyor.

Valla ben evden ayrıldıysam bir bildiğim vardır. Annem bana evine git dese onun evinden de çıkar giderim bana sahip çıkmadığı eşime malzeme verdiği için. Ki demez zaten.

Bence cocuguna git diyen annede sıkıntı var asıl.
Eşimin ailesiyle her hafta bile gorusmeyiz ayda bir belki, benim ailem zaten yurtdisinda hani oyle her gun gorusmeli bir ilişkimiz zaten yok ailelerle, yakin olsa da olmazdi ama kadin gorusmek istiyorsa şuan ki durum adami etkilemiyor, kizin annesini gormuyor bile nasıl gormedigi birinden bu kadar rahatsiz olur derdi başka sanki bilemedim.

Yani ben nasil davranayim sizce yardmci olunda biii

Eşinize hak verdiğim için söylemiyorum ama, biz annemle aynı apartmanda olduğumuz halde her gün görüşmüyoruz.

Altinlarda sorun yok evimizi flan aldik.evet kimada verdiler bizdede oyle ama erkek tarafi anlamiyordu bunu ve annem cogunu geri verdi
Evet şimdi anlaşıldı her şey ..

Kınada altın degil verilen paraları kiz tarafı alıyor bu saçma da olsa bir adettir doğru!

Herkesin adet vardır o yuzden para mevzuuna cok bisi diyemem. Zaten 3-5 bisi para toplanmıştır ciddi bisi olduğunu sanmıyorum .

Ben halen eşinize asla hak vermedim.
Çünkü ev almasaydınız emin olun o altınları ailesine verecekti, çoğunluk olmasa da belirli ve ciddi bırnyüzde oranı öyle oluyor . O yüzden bir kere de kiz tarafı yapsın mantıgındayım ki zaten o aldığı 3-5 kurusu da anneniz geri vermiş.
Alıpta geri veren pek olmaz

Hergün Gorusmek konusuna gelelım; eşiniz annenizin arkanızda olmasını, size bağlı olmasını çekemiyor. Bakın sizinde evladınız var ve evlendiğinde aynı şey sizin başınıza gelse bir düşünün?

Ama eşiniz sürekli ailenize maruz kalsaydı, evde yemek temizlik yapmamış olsaydınız ben eşinize sonuna kadar hak verirdim!

Bu konuda karşı tarafın ailesiyle kıyas saçma buluyorum cunku; evde olan genelde kadın oluyor erkek iş yerinde olduğu için ne kendi ailesine ne eşinin ailesini doğru düzgün göremiyor. O yüzden " kayınvalide olsaydi rahatsız olurdunuz " söylemleri saçma geliyor.
Evde siz ilgileniyorsunuz cunku onunla.
Erkek her türlü işte oluyor zaten.

Ve sizin de kafa yapınız değişik geldi bana
İçten içe eşinizi haklı buluyorsunuz aslında.
Eşiniz asla haklı degil
Çünkü eve geldiğinde kimseyle karıslasmıyor bıle
Ama buna rağmen istemiyor.
Kadına köle gözüyle bakan erkek yapısı işte.
Siz biraz daha ona yüz verırsenız ileride daha büyük sorunlarınız olur.

Ben annemle hergün telde konuşmam bile
Ama sizin bu yakınlıgınızı anormal bulmadım. Bazı insanlar boyledır

Kayınvalide alsaydı da bakalım siz ona kin duysaydınız
Eşiniz o zaman sizi nasıl yerden yere vururdu görürdünüz o zaman.

Son düzenleme:
Hatası neymiş ki annesinin
Tam anlamadım
Parayı geri vermiş
Ama para yüzünden de karısını boşayacak seviyeye gelen adam karşısında kim olsa evladına destek çıkar.
Tamamını vermemiş ve bilgileri olmadan el koymuş.
Yahu düşünüyorum kvdem bana ait bir eşyayı alsa para falan da değil ha, atıyorum bardak, hırsız o diye ortalığı ayağa kaldırırım, kaldı ki kocam buna çanak tutacak!
Ben kimim, bostan korkuluğu mu, bu ne biçim saygısızlık, nasıl bir yok sayılmak…

Insanın kendi evi olunca bilmiyorum hala anne babasıyla yaşıyormus gibi olması bana normal gelmiyor her gün gören de en çok annesini seviyor da olmuyor yani bir insan ne paylaşır istemediği halde her gün

İki tarafıda dengede tutmak sen ve eşinin görevi ne yaşanmış olursa olsun eşiniz annenize saygısızlık yapmamalı neticede sizin anneniz aynı şekilde annenizi de siz güzel bir üslupla uyarmalısınız torunlarını görmek tabiki hakkı ve eşiniz yokken gelip gitmesi şu durumda eşinizi de rahatsız etmemeli anlamadım garip bir ilişki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…