Eşim 30 kişiyi engellemiş

Bir insanın engelli listesine kadar bakmak nasıl bir güvensizliğin veya özgüvensizliğin örneğidir ki???
Şimdi ne yapacaksınız inanacak mısınız?
Yoksa bazıları sonradan konuşup engellediği kişiler olabilir mi diyeceksiniz?
Ne oldu şimdi trip yapınca mesela?
Eşiniz küfürbazmış kadına da küfür ediyor onu anladınız sadece
Gayet özgüveni yüksek bir kadınım. Ama güvenemiyorum o doğru. Erkek sonuçta yapar mı yapar. Yaparsa kendi kaybeder beni oglumuzu..

Benimde engelli listem doludur ama eşim sorduğunda açıklamamı yaparım küfür etmek neyin nesi. Suçunu bastırmak tamamen. Insan gibi anlat evlilik öncesi ise neden bu kadar sinirleniyor acaba ? Dikkatli ol çok ta güvenme derim.

Merhaba arkadaşlar çok canım sıkkın. Eşimin telefonunu karıştırdım ve ayarlardan 30 farklı numarayı engellediğini gördüm bu ne dedim. Cevap vermedi önce. Tekrar sorunca ne karıştırıyon evlilik öncesi şeyler dedi ama içime şüphe düştü nedense. Onunla konuşmuyorum eşimde bana ağır bir küfür etti trip atıyorum diye. Sizce normal mi ? Bu kadar kişiyi bir insan neden engeller ki? Hepsi kadın mıydı kafamda deli sorular 😔 2.5 yıllık evliliğiz ilk kez böyle bir şey geldi başıma fikir verin lütfen nasıl davranayım malesef kıskanç bir yapım da var...
Ben de cok kiskancim ya sizi cok iyi anliyorum. Ama böyle bir durum icine dert olduysa esine soylemeden once kendin ufak capli arastirma yap baktin bos kuruntu hiç haberi olmasin;) engellemesi bir kanit degil ama bir seyler yaptigina dair kendini doldurma bos yere

Benim annem tanıdığım en ahlaklı insan telefonunda 20 kişiyi engellemiş niye engelledin diyorum sapkınlık edeceğini düşündüğüme engeli basarım diyor kadının çevresi geniş e eşinin de öyledir muhtemelen 😅

40 yıl düşünsem engelli listesine bakmak aklımın ucundan geçmez. Oda benimkine bakmaz. Bence siz engelli olanlara değil eşiniz size küfür etmiş orda bi tavrınızı koyun. Ne sanıyor kendini hemen küfüre baş vuruyor karşısında ki kadın ve çocuğunun annesi terbiyesizlige gerek mi var.

Vallahi WhatsApp'ta engellenenler listemde 27 kişi var. Bunların 3-4 tanesi eskiden ilişkim olan birileridir. Geri kalanı da farklı sebeplerle nefret ettiğim kişiler. Instagram'da ve Facebook'ta belki yüzlerce kişi engellemişimdir. İnsanlar görüşmek istemedikleri kişileri engellerler. Bunda kuruntu yapacak ne var? Evlenmeden önce herkes telefon numarasını ve sosyal medya hesaplarını değiştirmek zorunda değil.

Kocanız kadına, üstelik karısına küfreden bir hanzo maalesef ama siz de özgüvenli değilsiniz bence. Kendine güvenen bir insan geçmişi didiklemez.

Engelleri kaldırmasını isteyin. Takip edin mesaj atan olacak mı?
Şahsen ben işkillenirdim. 30 tane kadın hazır ol da durmuş, eşinize mi atlayacak? Demek ki sakıncalı konuşmalar geçmiş aralarında.

Merhaba arkadaşlar çok canım sıkkın. Eşimin telefonunu karıştırdım ve ayarlardan 30 farklı numarayı engellediğini gördüm bu ne dedim. Cevap vermedi önce. Tekrar sorunca ne karıştırıyon evlilik öncesi şeyler dedi ama içime şüphe düştü nedense. Onunla konuşmuyorum eşimde bana ağır bir küfür etti trip atıyorum diye. Sizce normal mi ? Bu kadar kişiyi bir insan neden engeller ki? Hepsi kadın mıydı kafamda deli sorular 😔 2.5 yıllık evliliğiz ilk kez böyle bir şey geldi başıma fikir verin lütfen nasıl davranayım malesef kıskanç bir yapım da var...
Klasik kk konuları basladı
Bende engelli 50 kisi var?
Kocamı mı aldatıyorum ben

Yok abla bunun için niye boşanayım küçücük bebeğim var ona yazık
O ağır küfürü çocuğunuz da duydu mu? Konuşmaya başlayınca çocuğunuz da eder aynı küfürleri. Adam engellemiş geçmiş yetmiyor mu size? O 30 kişi engelli olmasa da, eşiniz görüşüp buluşuyor olsa da küçük bebeğiniz var diye boşanmazsınız zaten. Çok üstüne gittim ondan şey yaptı dersiniz kendinize.

Zaten "bilmiyorum/ne engeli" gibi bir şey dememiş ki. Önceki şeyler demek bir şeyler vardı artık yok demek. Boşanma isteğiniz yoksa eşelemeyle kendinize zulmedersiniz bence. Ben asıl küfre takıldım burada...

O kadar kişiyi görünce şok oldum kavga çıkardım kim onlar diye

Üşenmedim saydım telefonumda 50 kişi engelli, peki bunlar kim biliyor musunuz? İçinde tanıdığım taş çatlasa 3-4 kişi vardır gerisi dolandırıcı ve kendini polis diye tanıtanlar.

Bakın birini aldatmakla suçlayacaksanız elinizde net kanıt olması gerekir. Şüphedeyseniz susup beklemelisiniz ki deliller silinmesin.

Telefonunda gördüm fena oldum dayanamadım bağırdım olmaz. Haklı olduğunuz zaman bile haksız çıkarsınız.

Daha numaraların gerçek olup olmadığını bile bilmiyoruz oturmuş sadakat tartışıyoruz.

Klasik kk konuları basladı
Bende engelli 50 kisi var?
Kocamı mı aldatıyorum ben

Aynen bende de öyle.

Hepsi sapık dolandırıcı tipler internette o numaraları aratınca vatandaşımız gönlünden geçenleri paylaşmış zaten.

Hayır engelli listesinden nasıl aldatma düşünülmüş ki?

Biz kadınlar adamlara eski sevgililerinle çok görülme diyoruz sonra da engeli görünce kızıyoruz. Konu sahibini mutlu etmek mümkün değil.

Aynen bende de öyle.

Hepsi sapık dolandırıcı tipler internette o numaraları aratınca vatandaşımız gönlünden geçenleri paylaşmış zaten.

Hayır engelli listesinden nasıl aldatma düşünülmüş ki?

Biz kadınlar adamlara eski sevgililerinle çok görülme diyoruz sonra da engeli görünce kızıyoruz. Konu sahibini mutlu etmek mümkün değil.
Cünkü kendime özgüveni olmayan kocasını Tanrı gibi gören ama beni baskası almaz ortada kalırım mazallah
Bazen bi erkek yerine koyuyorum kendimi onun gözüyle bu davranışları sergileyen bi kadına nasıl bakardım diye düsünüyorum. Asla saygı duymazdım, kendisine saygısı olmayan cool davranmayan bi kadına kim neden saygı duysun.
Engelli listesinden aldatmaya varmak cok ayıp, cok! ( dipnot; eskiden aldatıp affetme gibi bi tablo yoksa)

Si bir de benim watsapı görseniz hepsi y.dışı,hepsi kadın.kocam sizin gibi karıştırıp sorsa argo lafları yerdi.
Aldattıgında şüphe ediyorsanız itiraf etmesini beklemeyin takipte kalın

bence eşin senden önce çok kızla konuşmuş.
netten bulmuştur.
evlenince de engellemiş

Benim telefonumda da bir sürü kişi engellenmiş vaziyette, abuk subuk yazanlar artık görüşmediğim bir sürü kişi var sadece engellemesi aldatmış anlamina gelmiyor
aynen ceylinim dediğin gibi

konu sahibi benim de çok engellediklerim var reklam için abonelik için arayan birçok no yu engelledim bende

Back
X