Eşim 5. Kez ALDATTI.....

Üste aynen böyle diyorlar eşinden ayrılsan başka erkeklerde aynısını yapicam vs kihicbir erkek umrumda olmaz bundan sonra

Bosanmaya cesaretin yoksa bir sonraki aldatmayi bekle o zamam canim.

Biz ne yapabiliriz ki sana burdan?

Emin ol kizin mutsuz bi evdeki anne babadansa mutlu ayri iki evdeki anne babayi daha cok sevecek... kesinlikle boşa almayin şu gururunuzu artik yerlere korkmayin yanliz ayakta durmaktan hirsli olun

Psikolojimin normal olmadığını biliyorum ben burda acı çekerken o içerde müzik dinleyip aşk acısı çekiyor...evlendigim günden beri yaşıyorum bu üzüntüyü hep uykusuz geceler ,kadınlık gururum vs hiçbirşeyim kalmadı...

16 sayfa oldu suan hepside sana bosan dedi suan dusuncen ne merak ediyorum.haklisniz diyip kndini kenara cekme
Bu konuyu beni cesaretlendirin diye açtım....inan şuan çok daha güçlü hissediyorum ve gerçekten artik boşanmak istediğime daha doğrusu buma cesaret edeceğim konusunda kendime daha çok güvenmeye basladim

Üste aynen böyle diyorlar eşinden ayrılsan başka erkeklerde aynısını yapicam vs kihicbir erkek umrumda olmaz bundan sonra
Bence hiç dogru düşünmüyorsunuz, işyerinde aynı yerde çalıştıgım bir bayan ihanet sebebiyle eşinden boşanmıştı, daha sonrada gidip evli bir erkeğin metresi olmuştu.ben ne anladım böyle ilişkiden, galiba kadın bastırılmış duygularıyla intikammı aldı, yada kendini bir b.k mu zannetti bilinmez ama sonu yine hüsran olmuştu bu seferde metresi oldugu adam binbirtürlü vaatle ortada bırakmıştı..öfkeyle hareket edip yanlış karar vermemelisin, başkalarının günahı neki..

Emin ol kizin mutsuz bi evdeki anne babadansa mutlu ayri iki evdeki anne babayi daha cok sevecek... kesinlikle boşa almayin şu gururunuzu artik yerlere korkmayin yanliz ayakta durmaktan hirsli olun
Yakın zamanda buraya gelip boşandım başardım demek istiyorum artik

Bu konuyu beni cesaretlendirin diye açtım....inan şuan çok daha güçlü hissediyorum ve gerçekten artik boşanmak istediğime daha doğrusu buma cesaret edeceğim konusunda kendime daha çok güvenmeye basladim

Fazlasiyla cesaretlenmis olman lazim busuru kadin buraya ayni seyleri yazdi.umarim bir sonraki konun "esim beni 6. Kez aldatti " yerine " o sapiktan bosandim" olur

Yaziim da hata olmuş cep telefonundan yazıyorum diye onu yazmak istemedim....bir daha hiç bir erkekle olmam umrumda olmaz erkek demek istedim....asla öyle bir insan degilim

Kızım eve giriyor babasını soruyor her dakika dilinde beni korkutan onun düşkünlüğü

Bu adam ölene kadar aldatır seni
Yapıcak birsey yok ya çekicen susup yada boşanıcan.düzelir falan diye bekleme
Baxı erkekler böyle evli olup bekarmış gibi yaşıyor.

Kızım eve giriyor babasını soruyor her dakika dilinde beni korkutan onun düşkünlüğü
O çocuk, amiyane olacak ama her gün dayak yese şiddete alışır ve artık duyarsızlaşır,yarın bir gün o da şiddet eğilimli olur. Yani çocuklara neyi verirsen ona alışır ve öyle büyür.
Sen şimdi ayrılırsan hemen olmasa da zamanla alışır ve seni anlar,yaşu geldiğinde neden boşandığınızı mantıklı bir şekilde anlatırsın zaten.Ona kötülük etme,güzeli yaşat güzele alışsın. Bak yine söylüyorum sen bu adama bağımlısın senin derdin evladın değil.Acilen psikolojik destek al şutla şu adamı

Içerde müzik açmış aşk acısı çekiyor derken? Sizinle evliyken baska biri icin mi acı çekiyor?
Eğer oyleyse sen bunun karısı degil annesi gibi olmuşsun be canım. O da ergen oglun mu? Evin işini gücünü yapan, cocuk bakan, yemek yapan vs. Bir de cocuk yapma isini gören....
Soyle bir iyice anlayarak okursan ne derece iğrenç, garip, aşırı anormal bir ortam ve durumdan bahsediyorum anlayacaksın.
Sen bu adamın neyisin? Bir insan nasıl bunu kendine yapabilir? Kızın büyüdüğü zaman bunları anlatsan bence her ikinizden de nefret eder. Bu nasıl bir ortam soktayim ya.
Adam evde kamerada baska bir kadinla 17 dk konuşur, aldatır, aşk acısı ceker evdeki kadın bilir ve susar. Aklım almıyor. Cehennemdesin çık, kurtul ya. Sinirleniyorum suan. Buyuk ihtimal bosuna yazıyorum. Boşanmaya niyetin yoksa konu açıp insanları rahatsız etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…