- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
piyasada or.u bitmez ama asıl yılan koynundaki kocan bunu unutma, 1kere oldu pişman desen belki ilk ve son şansı verebilirsiniz derdim ama artık senin kocan iflah olmaz malesef.Cook isterdim emin ol:)
bu gidişle daha milyon kere aldatilirsiniz... hadi ilkinde affettiniz, ikinci de niye yol vermediniz... bu nasil bir kabullenmisliktir. Daha çok konu açarsınız siz burdaArkadaşlar cook ama cook kotuyum...5 yillik evliyim 3 yaşında kızım var... Eşim hiç durmadan beni aldatıyor...Evde bana çok iyi,her dedigimi yapar dışardan bakıldığında mutlu bir evlilik gibi gözüküyor sanırım ama hakikat öyle değil artik aldatılmaktan başka birini hayatımıza sokmasından biktim yoruldum..
Kızım babasına çok düşkün onsuz hiçbirşey yapamaz inanılmaz bir duskunluk bu ....karsilikli birbirlerine çok bağlılar. Kaç kez avukata gittim sonrasında ailelerin araya girmesi ve kızımıza kiyamadığım için boşanamadım...ama bu sonuncu olay geçen sene ki aynı kız yine görüşmeye başlamışlar....
Ayrıca cinsel içerikli fotograflar göndermişler başka bir kızla birbirlerine....bosanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum bir türlü korkuyorum....kizima haksizlik mi yapmış olurum sizce...
Var olmaz mıBosanmayacaksan niye kacinci oldugunu sayiyorsun Allah bilir birde sizin cinswl hayatiniz vardir
Aynen katılıyorumEvladın kızı erkeği olmaz ama kız annelerinin bu konularda daha cesur olması lazım bana göre
Yarın birgün kendi yuva kuracağı zaman elin adamında babasının özelliklerini arıyacak belki de
Ya da aldatıldığı zaman "annem sesini çıkarmadı demek ki doğrusu bu "diye düşünecek .
Asıl kızınızı düşünüyorsanız bu sapık (foto alışverişi yaptığı için) adamdan kurtulun biran önce....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?