Eşim 5. Kez ALDATTI.....

Bende adam ya sayisal loto oynuyor. Yada dunya rekoru kiriyor ..bosanma sen daha bakalim hangisini yapmaya calisiyo bunu anla

Sen böyle düşündükçe daha aldatır seni. Hemen boşan o adamdann. O zaten diyordur boşanamaz benden diye ve de rahatlıkla yapıyordur bunları. Derhal boşan.

Senin bildiğin 5. Bu kabullenişle bence o 10-15 olmuştur.
Adamın keyfine diyecek yok. Evse kadın onu bekliyor. Çocuğuna bakıyor. Evini çekip çeviriyor.
Adam gezmelerde alemlerde.
Alışmış kudurmuştan beterdir. Siz başka tarafa bakmaya devam edin...

eşiniz kızınıza çok mu değer veriyor böyle valla ben babam annemi 5 kezi bıraksın 1 kez bile aldatsın istemezdim ki bu sadece sizi değil kızınızı da aldatmak eşiniz ailesine değer vermiyor.Ailesine değer vermeyen bir baba ne kadar iyi ? siz boşanınca babalıktan da boşanılmıyor yine görüşürler yine hayatında olur biraz kendinize ve kızınıza değer verin önce sizin kendinize saygınız olsun asıl haksızlığı kızınıza böyle yapıyorsunuz.

Boşa artık şu adamı yoksa zaten o seni boşayacak yakındır, o zaman daha çok incinirsin, hemde ihanet sebebiyle maddi manevi tazminat alırsın bu fırsatı kaçırma artık, bu evlilik çoktan bitmiş malesef ve üzgünüm..

Konu başlıkları maşallah magazin haberi verir gibi , konunun çarpıcı kısmı büyük puntolarla yazılmış , cümle bitmiş ama yine de sonuna üç nokta konmuş falan.Yani gerçekten dert edip çözüm arayan insan böyle magazin bülteni gibi başlık açmamalı.Konu tüm ciddiyetini kaybediyor gibime geliyor nedense.

Ben evliliklerin bitmesine cok üzülüyorum ama maalesef bazi evlilikler de bitmeli.

Aslinda her sey ilk adimi atmakla başlayacak.
Bi cesaret kalkip bavulunuzu toplasaniz devami gelecek.

Hukuki olarak sormak istediginiz bir sey olursa ozelden yazabilirsiniz. Allah yardimciniz olsun umarim kendizde bu gucu bulursunuz.

yavv boyle aldatma mi olur bunun adi aldatma degil ki yani baska bir sey

eşinizin yerinde olsam bende sizi aldatirdim.nasilsa kizima cok duskunum diye yedigim her halti affedecek bi esim var.ne duskunlugu sizce esiniz kizinizi sizin dusundugunuz kadar dusunseydi sirf bosanmayin diye aldatmazdi sizi defalarca kandirmayin kendinizi.aman basimizda bi erkek bulunsun dusuncelerinden cikin artik allah askina erkektir yapar,bosansam sanki diger erkekler cok mu iyi vs dusunceleri yillarca empoze ettiler kadinlara.bu kadar mi kiymetsiz hayatiniz.isterse baska adamlar da boyle yapsin ama o adamla olmayin.ne olursa olsun sizi aldatan bi adamla beraber devam edip kendinize haksizlik etmeyin

15. Kez aldattı , 25. Kez aldattı diye daha çooook konu açarsınız burda bu gidişle. Yazık çocuğa üzüldüm ben böyle bir evde ‘ evlilikte’ nasıl büyüyecek?

Bu arada böyle sürekli aldatılan anneye sahip kız çocukları ileride bunu normal görüp kendinden 20 3o yaş büyük adamlarla evleniyor

Devam ederek kızınıza haksızlık ediyosunuz. İleride aynı babası gibi bir adamı bulması kaçınılmaz. Ama dik durup acısına katlanırsanız ileride kızınızın da doğru kararlar almasına örnek olursunuz. Yaşı geldiğinde düzgün bir dille durumu anlatırsınız. O zaman kadar da haftasonları görüşür zaten babasıyla. 1 değil 2 değil 5 diyorsunuz bunun affedilecek yanı kalmamış.

bu gidişle daha milyon kere aldatilirsiniz... hadi ilkinde affettiniz, ikinci de niye yol vermediniz... bu nasil bir kabullenmisliktir. Daha çok konu açarsınız siz burda kiziniza da yazik öyle bi babayla büyüyecek, akli ermeye baslayinca herseyi fark edecek ve psikolojisi alt üst olacak; rol modeli anneyi defalarca aldatan baba... size de yazik kiziniza da...

Çok yıpratıcı , kahredici bu yaşadıkların.
Kendine reva görme bu durumu ne olur ..

Kızın için boşan asıl. O kızına bu kadar düşkün olsaydı aldatmazdı.
Demek ki dediğin gibi değil.
Kızın da bu ayrılığa alışacak. Küçükken daha kolay.

Aynen katılıyorum
Geçenlerde bir konu vardı doğum sonrası dönem eşler birbirinden uzaklaşmış konu sahibi aldatmadan şüpheleniyor annesi de bu dönemlerde olabiliyor kızım baban da aldatmıştı bunun için ayrılma diye akıl vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…