- 13 Mayıs 2017
- 41
- 12
- 38
Sizlerin bana böyle sert tepki göstermesine kızmıyorum aksine kendime gelmeye calisiyorumHer konuya ayni seyi yaziyorum yine yazicam kizinizi bahane etmeyin
Siz kocaniza hala asiksiniz diye bosaninca insanlar ayrildi diyecek diye cocuk demeyin
Biraz sayginiz olsun biraz mideniz olsun. 5 kez ne demek adam harem kurmus be.
Bide bu adamin koynuna girip cocuk planlayin sonra cocuklari dusunun o cocuklar boyle anne baba istermi acaba.
Sana sayfa sayfa yazılmadı mı daha önce? Yine son şans yazmışsın önceki konunda.O kadar haklısınız ki normal bir insan asla boyle bir hayatı tercih etmezdi....sizin yazdiklarinizla cesaret buluyorum daha güçlü hissediyorum
Çok korkuyorum bu yüzden ya birgün başıma gelirse o zaman is işten geçmiş olucakBence hiv hepatit testi ile başlayın yarin ve bosanma açın devaminds
Sihirli değneğimi getiriyorum bekleyin.Çok korkuyorum bu yüzden ya birgün başıma gelirse o zaman is işten geçmiş olucak
Kesinlikle hak veriyorumSen böyle düşündükçe daha aldatır seni. Hemen boşan o adamdann. O zaten diyordur boşanamaz benden diye ve de rahatlıkla yapıyordur bunları. Derhal boşan.
Kendime değer vermek....iste tek sorunum bu sanırım...eşiniz kızınıza çok mu değer veriyor böyle valla ben babam annemi 5 kezi bıraksın 1 kez bile aldatsın istemezdim ki bu sadece sizi değil kızınızı da aldatmak eşiniz ailesine değer vermiyor.Ailesine değer vermeyen bir baba ne kadar iyi ? siz boşanınca babalıktan da boşanılmıyor yine görüşürler yine hayatında olur biraz kendinize ve kızınıza değer verin önce sizin kendinize saygınız olsun asıl haksızlığı kızınıza böyle yapıyorsunuz.
Canım elimde deliller var ama daha fazla delil toplamaya çalışıyorum..Boşa artık şu adamı yoksa zaten o seni boşayacak yakındır, o zaman daha çok incinirsin, hemde ihanet sebebiyle maddi manevi tazminat alırsın bu fırsatı kaçırma artık, bu evlilik çoktan bitmiş malesef ve üzgünüm..
Ben ne derdindeyim siz nelere takiliyorsunuzKonu başlıkları maşallah magazin haberi verir gibi , konunun çarpıcı kısmı büyük puntolarla yazılmış , cümle bitmiş ama yine de sonuna üç nokta konmuş falan.Yani gerçekten dert edip çözüm arayan insan böyle magazin bülteni gibi başlık açmamalı.Konu tüm ciddiyetini kaybediyor gibime geliyor nedense.
Aynen öyle hasta bence bu asla degismezpiyasada or.u bitmez ama asıl yılan koynundaki kocan bunu unutma, 1kere oldu pişman desen belki ilk ve son şansı verebilirsiniz derdim ama artık senin kocan iflah olmaz malesef.
Çok teşekkür ederim canım bisey olursa sorarım ki kesinlikle ihtiyacım olucak....icerde müzik dinleyip aşk acısı çekiyor bu kadar bitmiş evliligimizBen evliliklerin bitmesine cok üzülüyorum ama maalesef bazi evlilikler de bitmeli.
Aslinda her sey ilk adimi atmakla başlayacak.
Bi cesaret kalkip bavulunuzu toplasaniz devami gelecek.
Hukuki olarak sormak istediginiz bir sey olursa ozelden yazabilirsiniz. Allah yardimciniz olsun umarim kendizde bu gucu bulursunuz.
Ben ne derdindeyim siz nelere takiliyorsunuz
Nedir gerçekten bilmiyorum ben de ne oldugunuyavv boyle aldatma mi olur bunun adi aldatma degil ki yani baska bir sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?