Eşim 5. Kez ALDATTI.....

Mezhebiniz baya genismis 1. De bosanma olur genelde. 2 3 4 5. Derken... 5 yıllık evlilik daha sizin bilmedikleriniz de vardir mutlaka

Kızına çok düşkün baba deme bari.evladina düşkün adam ailesini defalarca bu hale sokar mi?cesaret edemiyorsun belliki yanlız cocuk büyütmeye.haksiz değilsin ama miden bulanmıyor mu o adama baktıkça.

Lütfen ama lütfen boşanmayacaksanız bizden tavsiye istemeyin.. Çünkü kimse size affet demeyecek.. Bir de o sapık adama eşim eşim falan demeyin.. 5 kere aldatılmak ne demek ya? Kızınız böyle sapık bir babası olduğunu bilse daha mı az üzülecek...? Boşanın bitsin.. O adamdan baba olmaz.. Ahlaki değerleri zayıf.. Koca zaten olamamış.. Bir şey soracağım özel olacak belki ama eşiniz sizi ilk kez aldatınca bu evliliği hadi devam ettirdiniz kızınız için de peki nasıl aynı yatağa girdiniz o sapıkla? Diyorum ki ben mi anormalim? O yüzden soruyorum.. Yani affetmeyip boşayan kadınlar mı anormal? Artık şüpheleniyorum kendimden.. Yani asla affetmem de yanlış bir şey mi yapmış olurum boşayarak mesela..?

Sizlerin bana böyle sert tepki göstermesine kızmıyorum aksine kendime gelmeye calisiyorum

O kadar haklısınız ki normal bir insan asla boyle bir hayatı tercih etmezdi....sizin yazdiklarinizla cesaret buluyorum daha güçlü hissediyorum
Sana sayfa sayfa yazılmadı mı daha önce? Yine son şans yazmışsın önceki konunda.
5. oldu hala sende tık yok. Anca sinir bozun böyle. Bir de her şeyi kabullenmiş bizimle dertleşiyor. Sinirlerim bozuluyor ezik kadın görünce ya.

Kendime değer vermek....iste tek sorunum bu sanırım...

Canım elimde deliller var ama daha fazla delil toplamaya çalışıyorum..

Adam 5 kere aldattiysa onu 3 -4 ile çarpın. Aleni yapilmaz bunlar. Hayat kadınları falan da vardir. Kesinlikle hiv testi ol seni korkutmak istemiyorum bulas riski düşük ama belli olmaz

Sizin bildiginiz 5., gercekte kimbilir kacinci.
Aldatma kisilik bozuklugudur. Cocugum icin bosanamiyorum diyenler de aslinda duzenin bozulmasindan, gelecek endisesinden korkup cocugu bahane edenlerdir. Her cocuk babaya duskundur. Ama oyle bir babayla da yetismemeli.

Ben ne derdindeyim siz nelere takiliyorsunuz

Çok teşekkür ederim canım bisey olursa sorarım ki kesinlikle ihtiyacım olucak....icerde müzik dinleyip aşk acısı çekiyor bu kadar bitmiş evliligimiz

Ben ne derdindeyim siz nelere takiliyorsunuz

Haklısınız derdinizi küçümsemiyorum zaten.Ama başlık açma şekliniz magazinel bir durum çağrıştırıyo ama ilgisi yok , konu çok ciddi.Böyle başlık açınca garip geldi hepsi bu.Yani derdiniz eşinizin sizi 5. kere aldatması ama siz magazin bülteni gibi yazmışsınız.Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.İnşallah çözersiniz bu durumu bir an evvel.

16 sayfa oldu suan hepside sana bosan dedi suan dusuncen ne merak ediyorum.haklisniz diyip kndini kenara cekme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…