Eşim 5. Kez ALDATTI.....

1 değil 2 degıl 3 degil 4 hiiic degil 5 evet yanlis duymadinjz tam 5 kavonoz bal reklami geldi aklima

Basliktan sonra konuyu da okumadim ama totale bakilirsa yenilen pehlivan gurese doymazmis deyip makarami yapip gidiyorum mösadenizle

Şu rahatlığınızdan sonra yurdum insanı gibi ilk olarak''oyy ben nerelere gidem'' demek istiyorum. Sonra şunu söylemek istiyorum,kocasından boşandı diye,işe başladı diye,ondan ayrıldı diye sevgilisi her gün bir kadını katlediyor daha geçen gün gencecik bir kız katledildi zira...
Şimdi gelelim size,bu tarz bir korkunuz mu var şayet var ise koruma talep edin ve boşanın ha dert bu değilse annelik bu olmamalı diye düşünüyorum yani anne olunca kadınlığınızı unutmuyorsunuz ya da anne olunca ''insan''lıktan çıkmıyorsunuz.Yani onur,gurur,haysiyet,şeref...
Kocasından tiksinen ve defahatle aldatılan kadın anneliğinin arkasına sığınmasın çünkü inanmıyorum,inanılmıyor... De ki,kocamı seviyorum ben hastayım ondan vazgeçemiyorum,inan o zaman daha samimi ve inandırıcı olur ama geçip''kızım için'' dramasını oynamayın rica edeceğim

tedavi cidden şart.
çünkü kızını bahane etse de kocasına takıntılı hastalık derecesinde.

er ya da geç kocası onu terkedecek. ve kızını umrsamadan intihar bile edebilir N nihan8080
O kadar haklısınız ki normal bir insan asla boyle bir hayatı tercih etmezdi....sizin yazdiklarinizla cesaret buluyorum daha güçlü hissediyorum

Yok hayır öyle biri değil asla ,öyle rahatsız edecek vs bi durumla karşılaşmam sadece herzaman ki gibi boşanma diye ağlar ancak

Canım eşimde ben de okumuş kültürlü iyi ailelere sahip insanlarız...maddi sorunumuz yok ee dış görünüş olark da gayet iyiyiz neden bunu defalarca yapıyor anlamıyorum....ne istiyor inan bilmiyorum....ben çok korkak cesaretsiz biriyim... ama butun yazılanlar inan çöpe gitmiyor hepsini tek tek okuyup daha da gücleniyorum emin ol buna....ben sadece beni caseretlendirin yaptığımın ne kadar yanlış olduğunu yüzüme vurun istiyorum

Boşanmak için aids olmayı mı bekliyorsunuz?Allah kurtarsın

Tatlım karakter meselesi bu.Daha doğrusu karaktersizlik.Sebebini ararken ömrün bitecek.Yapma bunu kendine.
Öyle bir tekme vur ki,sesi taa çinden duyulsun.

Aldatmak karakter sorunu hala sebep mi sorguluyorsunuz! Adam aldatmasa, ''ekmek aldın mı'' desen evet der almaz yalan söyler adamın maya bozuk yani anlıyor musun ve evet sana iyi olacak,,nce davranacak çünkü psikolojik olarak rahatlaması lazım,vicdanen rahat olması lazım siz de ona bu fırsatı gırla veriyorsunuz yahu adam mı kalmadı ger gün bir pislikle aynı yatağa giriyorsunuz daha da konuşmayayım lütfen !

Ondan nefret ediyorum bu son aldatmasini bildiğinden haberi yok

Canim psikoloğa git bak benn de yapamadım bende aldatildim ayrıca şiddet de görüyorum 6 aylik bebegim varr her gün ölmek istiyorum amaa maalesef bende üni mezunu meslek sahibi olduğum halde cesaret edemedim

Sen mutsuzken o kiza nasil annelik yapacaksin. O BABA da baba olsaydi da cocugum var diyip kariya kiza bakmasaydi

En çok korktuğumda bu zaten
Korkunun ecele faydayı yok.. bak incir reçeli diye bi film var izledin mi?? Birden aklıma ı geldi.. bi adam karısını aldatıyor aids kapıyo sonra karısına sonra kızına bulaşıyo Allah korusun.. bu son olmıcak..

Ama bu seferde seneler sonra birine aşık olup o beni birakacak

2. Cocuk icin konu bile acmissiniz 2 ay önce. Rica ederim kendinize biraz deger verin, kizinizla zamani geldiginde iki yetiskin gibi konusacaksiniz zaten. 2. Cocugu yapmadan bir karar vermeniz lazim.
Kesinlikle 2. Cocugu yapmicam esim istiyor ama ben aslaa....hem beni aldatıyor hem de çocuk istiyor

Bence de hiç kınamayın belki benimde bu olayları yasaya yasaya psikolojim bozulmuştur o yüzden hiç kimseyi kınamayın....herkes sağlıklı dusunemeyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…