- 20 Şubat 2010
- 486
- 376
- 303
O kadar haklısınız ki normal bir insan asla boyle bir hayatı tercih etmezdi....sizin yazdiklarinizla cesaret buluyorum daha güçlü hissediyorum
Yok hayır öyle biri değil asla ,öyle rahatsız edecek vs bi durumla karşılaşmam sadece herzaman ki gibi boşanma diye ağlar ancakŞu rahatlığınızdan sonra yurdum insanı gibi ilk olarak''oyy ben nerelere gidem'' demek istiyorum. Sonra şunu söylemek istiyorum,kocasından boşandı diye,işe başladı diye,ondan ayrıldı diye sevgilisi her gün bir kadını katlediyor daha geçen gün gencecik bir kız katledildi zira...
Şimdi gelelim size,bu tarz bir korkunuz mu var şayet var ise koruma talep edin ve boşanın ha dert bu değilse annelik bu olmamalı diye düşünüyorum yani anne olunca kadınlığınızı unutmuyorsunuz ya da anne olunca ''insan''lıktan çıkmıyorsunuz.Yani onur,gurur,haysiyet,şeref...
Kocasından tiksinen ve defahatle aldatılan kadın anneliğinin arkasına sığınmasın çünkü inanmıyorum,inanılmıyor... De ki,kocamı seviyorum ben hastayım ondan vazgeçemiyorum,inan o zaman daha samimi ve inandırıcı olur ama geçip''kızım için'' dramasını oynamayın rica edeceğim
Canım eşimde ben de okumuş kültürlü iyi ailelere sahip insanlarız...maddi sorunumuz yok ee dış görünüş olark da gayet iyiyiz neden bunu defalarca yapıyor anlamıyorum....ne istiyor inan bilmiyorum....ben çok korkak cesaretsiz biriyim... ama butun yazılanlar inan çöpe gitmiyor hepsini tek tek okuyup daha da gücleniyorum emin ol buna....ben sadece beni caseretlendirin yaptığımın ne kadar yanlış olduğunu yüzüme vurun istiyorumNihan geçen konunda da cesaret istedin,cümbür cemaat verelim o cesareti diye çırpındık.Kimi sert yazdı kimi daha yumuşak.Her türlü denedik nitekim.Sen ne yaptın.Oturdun yerinde beşinci aldatma olayını bekledin.
Nihan ben yoruldum biliyor musun.Burda bu okuduklarıma üzülüp yardımcı olmaya çalışmak için döktüğüm dillerin çöp olmasından yoruldum.Dik duruşlu kadınlar yerine aciz kadınlar görmekten yoruldum.Yardımcı olmaya çalışan bunca insana hoşlarına gitmediği için değil,kendi acizlikleri yüzlerine tokat gibi vurulduğundan çemkiren kadınlardan yoruldum.Tutar yanı olmadığını kendi de bildiği halde,kızını,oğlunu,çalışmamasını,ailesini bahane edip saçma sapan evliliklerini sürdüren kadınlardan yoruldum.
Ben yoruldum,siz yorulmadınız.
Diğer konuna yazdığımı son kez,son bir umutla tekrar yazıyorum.
Aradığın cesaret kızının gözlerinde.Onun için yap kendin için yapamıyorsan.
Hadi be nihan hadi.
Canım eşimde ben de okumuş kültürlü iyi ailelere sahip insanlarız...maddi sorunumuz yok ee dış görünüş olark da gayet iyiyiz neden bunu defalarca yapıyor anlamıyorum....ne istiyor inan bilmiyorum....ben çok korkağın cesaretsizlik ama butu yazılanlar inan çöpe gitmiyor hepsini tek tek okuyup daha da gülemiyorum emin ol buna....ben sadece beni caseretlendirin yaptığımın ne kadar yanlış olduğunu yüzün e vurun istiyorum
Aldatmak karakter sorunu hala sebep mi sorguluyorsunuz! Adam aldatmasa, ''ekmek aldın mı'' desen evet der almaz yalan söyler adamın maya bozuk yani anlıyor musun ve evet sana iyi olacak,,nce davranacak çünkü psikolojik olarak rahatlaması lazım,vicdanen rahat olması lazım siz de ona bu fırsatı gırla veriyorsunuz yahu adam mı kalmadı ger gün bir pislikle aynı yatağa giriyorsunuz daha da konuşmayayım lütfen !Canım eşimde ben de okumuş kültürlü iyi ailelere sahip insanlarız...maddi sorunumuz yok ee dış görünüş olark da gayet iyiyiz neden bunu defalarca yapıyor anlamıyorum....ne istiyor inan bilmiyorum....ben çok korkağın cesaretsizlik ama butu yazılanlar inan çöpe gitmiyor hepsini tek tek okuyup daha da gülemiyorum emin ol buna....ben sadece beni caseretlendirin yaptığımın ne kadar yanlış olduğunu yüzün e vurun istiyorum
Ondan nefret ediyorum bu son aldatmasini bildiğinden haberi yokYa çok zor bir durum anlaşılan ama seninde elinde boşanmadan başka çaren Yok , çaresiz hissetme kendini emin ol ,çaren bu. Ve bir gün elbet iyi olacaksın kendine değere edişin bir gün..ama boşanmasının sürece ..ya hadi herşeyi geçtim de bu adamla yatabiliyormusun hala ..için nasıl alıyor bunu bir düşün..
En çok korktuğumda bu zatenYa sana ve biricik kızınıza hastalık bulaşırsa
Korkunun ecele faydayı yok.. bak incir reçeli diye bi film var izledin mi?? Birden aklıma ı geldi.. bi adam karısını aldatıyor aids kapıyo sonra karısına sonra kızına bulaşıyoEn çok korktuğumda bu zaten
Inşallah aynısını yapicam beye uğradığını sasiracakTatlım karakter meselesi bu.Daha doğrusu karaktersizlik.Sebebini ararken ömrün bitecek.Yapma bunu kendine.
Öyle bir tekme vur ki,sesi taa çinden duyulsun.
Ama bu seferde seneler sonra birine aşık olup o beni birakacakBu böyle gelmiş böyle gider ancak çok çok yaslaninca elden ayaktan düşünce bırakır.
Bkz:Mehmet ali erbil adam kaç yaşına geldi hala tam gaz devam.
Böyle adamlar degismezler.
Kızınızda elbet birgün büyüyecek yapayalnız kalacaksınız.
Hayatınızı kızınıza endeksli yaşamayin derim kendinizi de düşünün.
Bosanmayacaksaniz cesaretiniz yoksa da üç maymunu oynayın adamı takip etmeyin hayatınıza bakın.
Kesinlikle 2. Cocugu yapmicam esim istiyor ama ben aslaa....hem beni aldatıyor hem de çocuk istiyor2. Cocuk icin konu bile acmissiniz 2 ay önce. Rica ederim kendinize biraz deger verin, kizinizla zamani geldiginde iki yetiskin gibi konusacaksiniz zaten. 2. Cocugu yapmadan bir karar vermeniz lazim.
Aynen öyle bu benim yakalayabildiklerim 5 yakalayamadigim kactane vardır kimbilirYakaladığın 5, peki ya yakalamadıkların?
Bence de hiç kınamayın belki benimde bu olayları yasaya yasaya psikolojim bozulmuştur o yüzden hiç kimseyi kınamayın....herkes sağlıklı dusunemeyebilirBi önceki konudan farklı ne deneceğini düşünüyorsunuz.
Sizin gibi kadınları anlamıyorum ve sizi kınadığım için bir gün başıma gelmesinden korkuyorum. Ancak zaten herşeyi bile bile devam edebilmişsiniz. Buraya konu açıp da burdaki insanların canını sıkmaya huzurunu kaçırmaya ne hakkınız var . Gidin ve iğrenç evliliğinizde 2. çocuğunuzu yapın. Kocanız yakında takıldığı kızları sizin evinize getirir. Hep beraber takılırsınız. KK yı bu işe karıştırmayın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?