En kötüsüde bu zaten, artik güvenemiyorum ona
biriktirdiğiniz parayı kendi hesabınızda biriktirin....
daha devamı gelir merak etmeyin.... benm babamda böyle çünkü....
kaç ev parası kaptırttık
Kader, ne kadar güzel işte, yorumların ciddiye alınıyor demek ki...
Okunup anlaşılıyorsun, daha ne olsun
Sevgili konu sahibi, bize göre kırılmakta haklısın başka bir görüşe göre de değilsin.
Sonuçta senin hissettiğin herşeyden önemli. Tek diyebilceğim, eşinin bu konu ile
ilgili fikirlerini 'dırdır' olarak nitelemesinin önüne geçmelisin. Bir şekilde onu, sizi,
birlikteliğinizi düşündüğüne, kardeşine kastınız olmadığına ikna etmelisiniz.
sen benim taktiği kullan bence verme eşine para sende ondan isteme kime borç veriyorsa versin tabii yetiyorsa maaşın sana evin belirli giderlerin ortak paylaşırsınız,eşin ister biriktirsin ister harcasın,sende biriktireceğine göre sıkıntı olmaz sanırım bizde olmuyor 14 yıldır böleyiz .ne şiş yansın ne kabap
fanatik misin sen?
ne bu hiddet yahu hem de Kader'e
Ne fanatik nede politikden hoşlanırım. Ayrıca karşı tarafa ( eşimin ailesine) tikim var...
Aah ah benim gibi oda tutumlu diye güvendim, benim maasimdan tüm faturalari ödüyoruz, onunkini ayri bi hesaba yatiriyoruz. Simden sonra bu sistemi degistirsem huzursuzluk cikar diye seslenmiyorum. Neden yaptigimi anlayacak cünkü.
Nasil yapacagimi bir bilsem, her söyledigim sey ona göre "dirdir".
valla bu araba mevzusu çıktı bizde, ben kiradayım tamam oda mantıklı şeyler düşünüyor ama biz buzamana kadar bişey sahibi olmadık,evde eşyam eskise tamiratını ben yaparım yoktan var ederim yani eşimde çok iyi bilir.ailenden para istesen dedi araba için, yok dedim benim ailem varsa seninde var onlar versin dedim.ayrıca bu zamana kadar ailenden çöp görmedim dedim ki ölede ,ödeyemeyeceğim yükün altına girmem yani sıfırdan kredi çekerim faizini öderim kimsenin konuşmasına izin vermem,çekelim beraber ortak ödeyelim dedim
eşin kabul etti mi?
tabii edecek ailesinden kimsenin para vermeyeceğini çok iyi biliyor ben de bildiğim için,o yüzden ailemden istemiyorum benimkiler verir ,bulur buluşturur verir babam, ama ben istemem her defasında benim ailemmi önderli yapıcak.taşın altına birazda onlar koysun elini.yani eşime de dedim olumsuz cevap alacağını bile bile isteme muhtaç olma ne o denize düş nede yılana sarıl
en azından laftan sözden anlıyo, yani uysal gibi eşin, belkide yıllar sonra anlamıştır böyle olmuştur tabi bilemem ama, sen mantıklıca sarsıyosun onu oda anlıyo geri adım atıyo anladığım kadarıyla
Farkındayım zaten Zadece benim fikrimde kimsenin olmadıgınıBen hiç aynı fikirde değilim. İnsan 2'ci deva arkadaşına bile verir! Ayrıca büyük bir mikarda istemiş olsaydi ve bu 4,5 değil olsaydı hakli olabilirsiniz derdim. Valla benim eşimde dir dir yapsa, bende tatsizlik çıkmazsın diye, demezdim..
benim eşimde kardeşine biraz para vermiş olsaydı ve bunu ikinci deva yapmış olsa, asla kıyameti koparmam! Cok ayıp bence..
benim için önemli, kardeşte olsa borç borçtur, evlenincede önemsemezsen ne ala, yarın bi gün bi bakarsın ailenin borç babası sen olmuşsun, benim babam öyle, kardeşi iphone kullanır babamın elinde bi takoz onlar hala yok der, sürekli ağlar yok diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?