Gitme bebeğini de gönderme.Merhaba hanımlar.
Aslında dert değil pek , Ben sizlere birşey danışmak istiyorum.
Yaklaşık 10 ay önce eşimle tartıştık (ne zaman annemlere gidelim desem tartışma çıkarır )ve ben 2 aylık hamileydim.babamda eşimin hamile oluşumdan sebep bana verdiği tepkiden dolayı eşime sinirlendi ve kızdı.biraz ağır konuştu.eşimde o günden beri ailemle konuşmuyor görüşmüyor.fakat babam her kız babasının verebileceği tepkiyi verdi.(ayrıca onun ailesi beni suçlu buldular sanırım hamileliğim boyunca beni arayıp sormadılar.doğum yapınca aradılar.)
Kısaca o günden sonra görüşmediler.ben doğum yaptım bebeğim 3 aylık.doğumda hastanede vs konuştular hastaneye babamın arabasıyla geldik gittik.ben ilk zamanlar annemlerde kaldım.ara ara eve geldim.bi kaç kez eşim eve geldiğimde bende sizi görmeye annenlere gelecektim dedi.bende mutlu oldum demekki babamın evine gidecek barışacaklar diye.eşimin ailesi memlekette doğumdan 10 gün sonra kardeşinin nişanı ortaya çıktı.eşimde mecbur memlekete nişana gitti.fakat geldikten sonra yine aynı şekilde aileme küslüğe devam etti sanki o sözleri o söylememiş gibi..
Asıl mesele mayısta eşimin kardeşi askere gidiyor. Henüz eşim bana söylemesede memlekete gitme planları yapıyor tabiki ben ve bebeğimle birlikte.şimdi ;
Aileme gitmeyen her gitmek istediğimde tartışma çıkaran o
Ailem burda diye kıskanan ve eşimi sürekli dolduran annesi
Kısacası ben gitmek istemiyorum ben aileme sürekli tek gitmek zorunda kalıyorum neredeyse evlendik evleneli aynı şeyleri yapıyor.
Kendiside ailesine tek gitsin ve nasıl bir duygu olduğunu tatsın istiyorum
Sizce yanlışmı düşünüyorum?
Çünkü artık dayanamayıp onlara anlattım.içime ata ata kendi kendimi yiyip bitirecektim yoksa.Bence yanlış
Neden gitmeyip ağızlarına laf düşüresin
Baban ne dedi bilmiyorum ama evli
Barklı insanlara karışmaktan yana değilim ben
Yani bir şey olursa kendi tartışmanı kendin yaparsın baban okuldaki velin gibi neden müdahale ediyor
Evet bende zaten ona kızıyorum beni hiç dinlemeden yargıladılar arayıp sormadılar.ayrıca eşimide dolduruyor annesiİki ailede müdahil olmamalıdır böylesi durumlarda. Aileye gitmemek ceza vermek mi anlamadım. Gelmezse gelmesin eşin sen tek git. Eşinin ailesine de kocana misilleme olsun diye degil seni doğuma kadar aramadilar diye darilmalısın.
Çünkü artık dayanamayıp onlara anlattım.içime ata ata kendi kendimi yiyip bitirecektim yoksa.
Eşinle tartışıyorsun fakat babanın evinden de çıkmamışsin tatlım.Merhaba hanımlar.
Aslında dert değil pek , Ben sizlere birşey danışmak istiyorum.
Yaklaşık 10 ay önce eşimle tartıştık (ne zaman annemlere gidelim desem tartışma çıkarır )ve ben 2 aylık hamileydim.babamda eşimin hamile oluşumdan sebep bana verdiği tepkiden dolayı eşime sinirlendi ve kızdı.biraz ağır konuştu.eşimde o günden beri ailemle konuşmuyor görüşmüyor.fakat babam her kız babasının verebileceği tepkiyi verdi.(ayrıca onun ailesi beni suçlu buldular sanırım hamileliğim boyunca beni arayıp sormadılar.doğum yapınca aradılar.)
Kısaca o günden sonra görüşmediler.ben doğum yaptım bebeğim 3 aylık.doğumda hastanede vs konuştular hastaneye babamın arabasıyla geldik gittik.ben ilk zamanlar annemlerde kaldım.ara ara eve geldim.bi kaç kez eşim eve geldiğimde bende sizi görmeye annenlere gelecektim dedi.bende mutlu oldum demekki babamın evine gidecek barışacaklar diye.eşimin ailesi memlekette doğumdan 10 gün sonra kardeşinin nişanı ortaya çıktı.eşimde mecbur memlekete nişana gitti.fakat geldikten sonra yine aynı şekilde aileme küslüğe devam etti sanki o sözleri o söylememiş gibi..
Asıl mesele mayısta eşimin kardeşi askere gidiyor. Henüz eşim bana söylemesede memlekete gitme planları yapıyor tabiki ben ve bebeğimle birlikte.şimdi ;
Aileme gitmeyen her gitmek istediğimde tartışma çıkaran o
Ailem burda diye kıskanan ve eşimi sürekli dolduran annesi
Kısacası ben gitmek istemiyorum ben aileme sürekli tek gitmek zorunda kalıyorum neredeyse evlendik evleneli aynı şeyleri yapıyor.
Kendiside ailesine tek gitsin ve nasıl bir duygu olduğunu tatsın istiyorum
Sizce yanlışmı düşünüyorum?
İnanın benim ailemle aramızda iki sokak var ama eşim bi hastalık bayram vs haricinde bi akşam çayına bile gitmez.bayram günleri bile akşam gider.Ama siz gitmezseniz bebeği de göndermeyeceksiniz. Sonuçta ailesinin size karşı kötü davranışı yoksa eşinize kızıp onları cezalandırmış gibi olacaksınız. Sık sık gitmenizi istese gitmeyin tabi derdim, ama yılda bir iki kez gideceksiniz anladığım, bence gitseniz iyi oluR.
Evet bende zaten ona kızıyorum beni hiç dinlemeden yargıladılar arayıp sormadılar.ayrıca eşimide dolduruyor annesi
Eşimle 2 aylık hamileyken tartıştım.babamın evindeyse doğumdan sonra bakıma ihtiyacım olduğu için kaldım...Eşinle tartışıyorsun fakat babanın evinden de çıkmamışsin tatlım.
Asla ben nereye bebeğim orayaGitmeyin ,bebek daha ufak zaten onu hic gondermeyin
Aslında babam çok sakin bir insandır çevresindede çok sevilir kimseyi kırmaz.ama en sonunda artık oda dayanamadı babam gibi birini bile çileden çıkardıBabana helal olsun her baba senin baban gibi olsaydı şu erkekler kadınlara bu kadar zarar veremezdi.
Bence gitme. Ve sebebini de açık açık söyle. Ya adam olur ailene saygıda kusur etmez ya da sen de onun ailesiyle küsersin annesi doldurduğu için!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?