Canım daha önce yaptım söylediğini ama bir işe yaramadı.o benim aileme uzak durdukça ben onun aileisne gittim tek bile gittim uzun süre kaldım ama malesef yine aynı yine aynı değişmedi anlayacağın.Nereye kadar bu gerginlik sürecek peki böyle? Bence git hem degisiklik olur senin icin hemde esin mutlu olur ailesi olarak yaninda oldugunuz icin. Sorunlardan kacarak degil uzerine giderek cozersiniz. Sen bir adım atınca esinde atacaktir bence seninle ailenin yanina gelecektir.
Ozaman bende gitmeme hakkımı kullanıyorum.beni salak yerine koyuyorlar.evlisiniz siz yahu, eşiniz görüşmeme hakkını kullanıyor ki kullanabilir de.. ama k.validenle ya da k.biraderinle aranda hiçbir sorun yokken sadece misilleme olsun diye gitmeyeceksen yanlış yaparsın.. eşinin tepkisi neydi bilmiyorum ama baban buna kesinlikle karışamaz hele hele ağır konuşmak hiç üzerine vazife değil.. aile ilişkilerinize anne-babalarınızı karıştırmayın, huzurunuz kaçmasın..
Asla demedim zaten annemlere git diye.fakat şimdi sadece gelmiyorummu desem yoksa sen aileme gitmedikçe bende gitmemmi desem kararsızım.Baban en iyisini yapmış, evladına sahip çıkmış, sahipsiz göre göre eziyorlar kadınları, ne demek 2 sokak ötede sadece bayramları akşam gider.... gitme kızım... senin ki aile değil mi???? Tek başına gitsin, sakın yalvarmada annemlere git diye, kaldırma götünü
Asla demedim zaten annemlere git diye.fakat şimdi sadece gelmiyorummu desem yoksa sen aileme gitmedikçe bende gitmemmi desem kararsızım.
Benim gideceğimden okadar eminki bana bilet bile bakmış.gitme sebebimiz ne kardeşi askere gidiyor.benim kardeşim amerikaya gitti ne aradı ne sordu nede yanına uğradı.hadi aileme küsüyorsun kardeşimin suçu ne haberi bile yok olanlardan onun.şimdi kendi kardeşine nası gitmemi beklersin.gerçekten salak yerine koyuyorlar insanıHamileyken üzerine yürümüş baban ayar çekmiş, helal olsun adam gibi adam... De ki senin ki aileyse, benim ki de aile, kusura bakma ben gelmiyorum, anlarsın beni böylece de... defolsun gitsin....
Çok sinir oluyorum böyle adamlara ya... bi de o gelmezse gelmesin, sen git diyenler var, ne münasebet ya... sen ağaç kavuğundan mı çıktın... inanmıyorum yazanların hiç biri aynı durumda gitmez... böyle bir durumda gidilmez çünkü...
Hem de ne salak yerine koyuyorlar... bişey derse benim kardeşimde sana hiçbişey yapmamıştı ama bir Allaha emanet ol'u çok gördün de...Benim gideceğimden okadar eminki bana bilet bile bakmış.gitme sebebimiz ne kardeşi askere gidiyor.benim kardeşim amerikaya gitti ne aradı ne sordu nede yanına uğradı.hadi aileme küsüyorsun kardeşimin suçu ne haberi bile yok olanlardan onun.şimdi kendi kardeşine nası gitmemi beklersin.gerçekten salak yerine koyuyorlar insanı
Gitmeyecegini soyledin mi esineBenim gideceğimden okadar eminki bana bilet bile bakmış.gitme sebebimiz ne kardeşi askere gidiyor.benim kardeşim amerikaya gitti ne aradı ne sordu nede yanına uğradı.hadi aileme küsüyorsun kardeşimin suçu ne haberi bile yok olanlardan onun.şimdi kendi kardeşine nası gitmemi beklersin.gerçekten salak yerine koyuyorlar insanı
Hayır henüz bana birşey söylemedi ama plan yaptığını biliyorumGitmeyecegini soyledin mi esine
Aynen öyle özellikle annesi ailem yanımda diye çok kıskanıyor.Sucun yokken hamilelik boyunca aramamislar seni.. Boyleleri bir de boyle suclu hissettirir insana kendini.. Hatan, saygısızlığın yoksa ezik buzuk durma karşılarında rica ederim..
Esin babanla tartismadan once ailene gitmek istediginde neden sorun cikariyordu? Kendi ailesi uzakta diye senin ailenle gorusmeyi kendi ailesine karsi bi suc mi sayiyor nedir? Annesi de dolduruyor demissin..
Peki sen simdi esinle gitmez ve gitmeme nedenini de aciklarsan, empati kurup anlayacak biri mi? Yoksa isler daha mi sarpa sarar?Aynen öyle özellikle annesi ailem yanımda diye çok kıskanıyor.
Malesef oda aileme giderken hep bir sorun çıkarıyor.gitmiycem demiyor hep bir bahanesi var.yorgunum dinlenmek istiyorum yağmur yağacak meteor düşecek vs vs.
Pek zannetmiyorum empati kuracağını.ya hiç sesini çıkarmayacak yada kavga çıkaracakPeki sen simdi esinle gitmez ve gitmeme nedenini de aciklarsan, empati kurup anlayacak biri mi? Yoksa isler daha mi sarpa sarar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?