Önceleri gitmemesine hak verdim zaten hiçbir zamanda gidelim vs demedim.ama ailelerle küslük olmuyor malesefe sizde babanızı doldurmuşsunuz.. babanızda çocuk azarlar gibi azarlamış evli barklı adamı..hatayı ilk siz yapmışsınız ben olsam bende gitmem eşinizin yerinde..
ve sizin gitmeniz lazım..
Aslında babam çok sakin bir insandır çevresindede çok sevilir kimseyi kırmaz.ama en sonunda artık oda dayanamadı babam gibi birini bile çileden çıkardı
Konuyu dallandırıp budaklandırmamak için tartışma dedim ve o yüzden her kız babasının vereceği tepki dedm çünkü eşim üzerime yürüdü ve bunu hamileyken yaptıHer kız babasının vereceği tepki nedir
Bazı şeyleri genellememek lazım
Tartışmayın birbirinizi üzmeyin bak yakında çocuğunuz olacak kenetlenin mi dedi
Yani o tartışmada üzerime yürüdü ve bunu hamileyken yaptı.tartışma konusu ise babam bir gün önce aradı eşimi bi yerden et almış yarın gelin mangal yapalım dedi.eşim tamam dedi ama yarın olunca gitmemek için 40 bahane saydı bana.Ne yapmıştı eşiniz? Yani size ne yapıyor?
Yani o tartışmada üzerime yürüdü ve bunu hamileyken yaptı.tartışma konusu ise babam bir gün önce aradı eşimi bi yerden et almış yarın gelin mangal yapalım dedi.eşim tamam dedi ama yarın olunca gitmemek için 40 bahane saydı bana.
Aslında babasıyla bu konuyu konuştuk.bir kaç kez aradı beni fakat annesi hiç aramadı.ve daha sonra babasıda aramadı 9 ay boyuncaAyrica birsey daha sormak istiyorum siz esinizin ailesine karsi neden bu duruma geldiniz ki ilk olarak aramamalarina önemli bi sebeb mi var yoksa durduk yere mi tepkileri ?
Nasıl anlamadımBaban hamileligin ile ilgili nededi merak ettim ONA GORE yorum yapicam
+1Esiniz hamileyken üstünüze yürüyüp baban sahipsiz birakmamak icin sert dayattiysa k.bakmayinda esinizin isine gelmemis hakli olarak baba korumali zaten empati yapsin esiniz kizini ezdirirmiydi damada vs. Esinize gelince gitmedi madem sizde gitmeyin Torun seveceklerse gelsinler madem esinize de konusun guzelce devam ederse bu tutumuna kisasa kisas yapacaginizi belirtin ve yipranmamak icin yuvanizin sagligi icinde aileyi her konuda mudahil etmeyin siddet asagilama derin sorunlar disinda tabi kucuk tartismalarda konusmayi deneyin yuz goz olmayin .Siz iyi olursunuz bi zmn sonra aileler kalir ortada .Konusmalisiniz once bu konulari masaya yatirip empati dahilinde .
Simdi anladim demek istedigini esini memlekete tek gonder ailende arkanda anladigim kadariyla bu kadar pasif olma dik durNasıl anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?