Eşim ailem ve bebeğim

Sevmeme sebepleri şu o iki yıllık ben se 4 yıllık mezunum onu nasıl beğendim ben güzelmiş im o çirkin konuşması bile düzgün değilmiş bir de ailesi annesi şalvar falan giyiyor bu konulardan bir başladı olmadı olmadı işte bize nasıl layık gördün onları dedi durdu annem hep oysaki burda her şey yolunda ama gelip görmek istemedi ev aldık aldığını yere bak çok çirkin dedi ev almak için en gezilecek yaşta arabanızı sattınız dedi vs.
MaşAllah yani çok geçerli bir sebepmiş:işsiz:

Çocuk olunca barışırsınız inşallah hem torun daha tatlı derler ya
Aileniz küsmekte haklı görünmüyorlar gönül bu siz mutluysanız kimseye bisey demek düşmez Allah yavrunuzla beraber mutluluğunuzu daim etsin ❤

Sevmeme sebepleri şu o iki yıllık ben se 4 yıllık mezunum onu nasıl beğendim ben güzelmiş im o çirkin konuşması bile düzgün değilmiş bir de ailesi annesi şalvar falan giyiyor bu konulardan bir başladı olmadı olmadı işte bize nasıl layık gördün onları dedi durdu annem hep oysaki burda her şey yolunda ama gelip görmek istemedi ev aldık aldığını yere bak çok çirkin dedi ev almak için en gezilecek yaşta arabanızı sattınız dedi vs.
Sadece dış görünüş içinse bu tepki çok yanlış. Küçümser gibi tavırları var ailenizin. Bana sorarsanız biraz ailenize gitmeyi kesin artık onlar gelsinler size. Hiç mi merak etmiyorlar kızlarını, evlerini..

Eşim de birlikte gidelim istersen dedi ama annem kabul etmez sevmiyorum onu istemiyorum dedi hep babam öyle değil o daha sakin ama söyleyemedim işte öğreneli 10 gün oldu bugğn söylicem artık normal bir tepki alırsam da eğer eşimle gideriz dediğiniz gibi

ne güzel eşin var.
ben olsam beni istemeyenin ayağına gitmem derdim. :olamaz:
maşallah..
ailene gelince ne desem bilemedim 5 yıl yahu.

Böyle annen baban herseyı elestırıyorsa senı ıyı sındırmısler ben esımle bu sekılde gerekce gösteren aıle ıle asla görüsmem. Bu mutlu haberı bıle cekınerek soyluyorsam o anne babanın ne onemı var. Benım esım onlısans ben lısans mezunuyum o calısıyor ben evdeyım. Ikı yılla mı olctuler egıtım sevıyesını. Ayrıca erkegın cırkını guzelı olmaz erkek evını gecındırıyorsa edeplı ahlaklı ıse yeter. Bence sende görüsme o aıle ıle canları ısterse senı görmeye gelsınler.

Kusura bakma kardeşim ama anlattigin kadarıyla annenin hayatınizda olmamasi senin eşinin en büyük şansı...bence biraz daha bekle söylemek için ,5 hafta ailelere hamile olduğunu açıklamak için çok erken bir donem.Hakkinizda hayırlısı olsun

Anneniz sıfır olgunlukta biriymiş. Üzüldüm size de eşinize de.
Hayat sizin hayatınız. Eşime bu kadar anlayışsız davranan ailenin yanına her ay gitmezdim sanırım.
Bebek haberini de vermeyin. Böyle bir müjdeyi duymaya hakları yok.

Aileniz kibirlilerin önde gideni. Onlar bebeginize istediğin gibi sevinmezler normal insanlar gibi. Esinize üzüldüm. Herkes en azından saygılı bir aileyi hak ediyor.

İlk zamanlar birkaç ay görüşmedim ama sonra tabi özledim bu aldım gidip gelmeye başladım ama onlar gelmiyorlar çünkü nasılsa ben gidiyorum diye düşünüyorlar sanırım bir de istedikleri gibi plan yapıp bnei dahil ediyorlar şu tarihte şu var bak ona göre diye mesela ama benim de bir hayatım evim eşim var her tatilde orda olamamki gitmediğimde de bukez annem telefonlarımı açmıyor ya da açsa da nabıyosun Anne diyorum mesela iyi diyor sadece sen nabıyosun nasılsın falan yok sırf bu durumumu yaşamamak için de gittim geldim hep ama şimdi bebek bekliyorum bu çok farklı bir durummuş gerçekten

Bu haberi vermeyin diyen arkadaşlar eşim diyor ki nihayetinde onların kızısın ve belki sevinecekler bilmek onların da hakkı ve eğer tepkili davranırlarsa sen de artık nasıl davranacağına karar verirsin

Bu haberi vermeyin diyen arkadaşlar eşim diyor ki nihayetinde onların kızısın ve belki sevinecekler bilmek onların da hakkı ve eğer tepkili davranırlarsa sen de artık nasıl davranacağına karar verirsin
Güzelim "şimdi haberini verme" ...gebeliğin çok yeni ve genelde bebek kayıpları 12.haftaya kadar yaşanması olası birşey.Su an bu haberi verirsen ve pek çok hamilenin başına gelen bu tür birşeyi yaşarsan annen suçu damadının önlisans mezunu olmasına bağlar ...yine sen bilirsin

İlk zamanlar birkaç ay görüşmedim ama sonra tabi özledim bu aldım gidip gelmeye başladım ama onlar gelmiyorlar çünkü nasılsa ben gidiyorum diye düşünüyorlar sanırım bir de istedikleri gibi plan yapıp bnei dahil ediyorlar şu tarihte şu var bak ona göre diye mesela ama benim de bir hayatım evim eşim var her tatilde orda olamamki gitmediğimde de bukez annem telefonlarımı açmıyor ya da açsa da nabıyosun Anne diyorum mesela iyi diyor sadece sen nabıyosun nasılsın falan yok sırf bu durumumu yaşamamak için de gittim geldim hep ama şimdi bebek bekliyorum bu çok farklı bir durummuş gerçekten
Aile kıymetlidir ama bu kadar bencil annenin sürekli gönlünü yapmazdım ben.
Eşinizi kabul etmeyip , evinize 5 yıldır hiç gelmemeleri size de evlat olarak gerçek bir kıymet vermediklerini gösterir.
O yüzden çok da acele etmeyin çünkü torunları olacağına da sevinmeme ihtimalleri yüksek.
Siz çekirdek ailenize ve inşallah doğacak çocuğunuza odaklanın.

Kız kardeşim var ona mesaj atıp söyleyeceğim o annemin tepkisini biraz daha kestşrebilir ve bana biraz destek olabilir gibi geliyor

ailenizin egolari tavan yapmiş
ne var ne olmus şalvar giydilerse cirkinse insanin ici guzel olsun
kusura bakmayin ama aileniz vitrin gorunumu duzgun ama ici berbat insanlar

Eşiniz çok sabirliymis. Böyle bir tavrı ben kaldiramazdim şahsen. Neden tavrinizi koymuyorsunuz? Neden beş yıldir kaybetmekten korkan YALNIZCA sizsiniz?

Eşim de birlikte gidelim istersen dedi ama annem kabul etmez sevmiyorum onu istemiyorum dedi hep babam öyle değil o daha sakin ama söyleyemedim işte öğreneli 10 gün oldu bugğn söylicem artık normal bir tepki alırsam da eğer eşimle gideriz dediğiniz gibi
Bence telefonla söylemeden direkt kapılarına gidin. Kovmazlar ya. Sorun gördüğün an anneanne olacaksın, hamileyim, sana ihtiyacım var ve çocuğumu anneanneniz büyütmek istemiyorum de. Bu tarz cümleler birçok insanda etki eder. Umarım düzelir her şey. Ve çok mutlu olursunuz 🙏🏼

ha birde hadi esimi gectim ailesi icin soylenenleri gectim benim daha dogmamia bebegime cocuguma laf edecek kisiyi rezil eder birakirim kim oldugunun bir onemi yok

anneniz bana gore haksiz ne demek o 2 yil ben 4 yil...ayni sey bizim icinde gecerli ben ogretmenim esim fabrikada calisiyor ailem sorun yapmadi..gel gor ki ben atanamadim esim bakiyor bize ...guzellikte gorecelidir..sen begenmis sevmissin ki gonlun dusmus

Back
X