Karışır onlar ama hata bende işte karışmalarına izin vermemeliydim fazla taviz verdimIyıde evlenmısım ailen ne karışırki bundan sonra.
son durum noldu annen duydu mu bebişi?Karışır onlar ama hata bende işte karışmalarına izin vermemeliydim fazla taviz verdim
Hayattaki duruşunsunuz hep böyle mi?Birazdan kardeşime mesaj atarak söyleyeceğim bakalım o biraz annecidir ama
Ailenle görüşmediğini etrafındakiler biliyormu bendede böyle bi durum var yanı aileni soranlara ne diyorsun mesela sana gelmediklerini falan çevrendekiler biliyormu bu arada bence çocuğun olacağını saklama bnçe ztn evli olduğun için böyle bir ihtimal olacağını bilmeleri lazımMerhabalar kızlar. Kısaca bahsedip sadece birkaç fikir alarak rahatlamak istiyorum. 5 yıllık evliyim ama evliliği biraz problemli oldu ailem eşimi istemedi düğüne katılmadı falan ve 5 yıldır evimize gelmiyorlar ben annemlere gidiyorum farklı şehirlerdeyiz zaten ben ayda bir kez gidip haftasonu dönüyorum. Bebeğim yoktu ama artık düşünmeye başladık ve hamile kaldım 5 haftalık hamileyim annemlere henüz söylemedim nasıl tepki vereceklerini bilemiyorum çünkü ne evime geliyorlar ne eşimle konuşuyorlar bugün söylemeyi düşünüyorum ama oof of
E hata sizde hakettiniz burdaki onlarca yorumu kaale almadınız. Herkes yanılıyor olamaz değil mi ?Kardeşime yazdım bana verdiği cevap hamileliğim büyük bir problemmiş gibi oldu çocuk yapmak zorunda mıydın bak anneme babama pat diye söyleme seni parçalarım yazdı bana
İnanın bi an konuyu ben açtım zannettim aynı şeyleri yaşıyoruz.tek fark eşimle aramdaki okul farkı olmaması. eşimin istenmemesi kararlı duruşu olan ve kendini ezdirmeyen bi insan olması. yani dişlerine göre değil ailemin. ben de 5 yıllık evliyim ve hamileyim. anneme söylediğimde tek cümlesi gör dünya kaç bucak dedi. ablam da ak bayram olacak diye bekleme bu haberle dedi.en son dün bu hamile halimle çok ağladım hem anneler günü hem doğum günümdü. ve kimse aramadı. komple hayatımdan çıkartıyorum onları.Kardeşime yazdım bana verdiği cevap hamileliğim büyük bir problemmiş gibi oldu çocuk yapmak zorunda mıydın bak anneme babama pat diye söyleme seni parçalarım yazdı bana
İnanın bi an konuyu ben açtım zannettim aynı şeyleri yaşıyoruz.tek fark eşimle aramdaki okul farkı olmaması. eşimin istenmemesi kararlı duruşu olan ve kendini ezdirmeyen bi insan olması. yani dişlerine göre değil ailemin. ben de 5 yıllık evliyim ve hamileyim. anneme söylediğimde tek cümlesi gör dünya kaç bucak dedi. ablam da ak bayram olacak diye bekleme bu haberle dedi.en son dün bu hamile halimle çok ağladım hem anneler günü hem doğum günümdü. ve kimse aramadı. komple hayatımdan çıkartıyorum onları.
Şu soru bile hala onları hayatınıza müdahil edeceğinizi gösteriyor. Boşa yazıyoruz burda size. Hele kardeşinizin o mesajında sonra dünyaya geldiğine pişman edemediyseniz onu daha çok bu kapıyı beklersiniz siz. Aman dikkat edinde eşinizin kapısı kapanmasın o sıra. Sabır taşı değil ya çatlar bir yerdePeki bebeğiniz doğduğu zaman nasıl davrandı anneniz
Aynı durum bizde de var malesef ben üni.mezunuyum nişanlım ilkokul (,bu sene açık liseye basladi) onun ailesi de şalvarlı cüppeli insanlar var nişanımın yapıldığı gün demedikleti kalmadı. Abim hala konuşmaz bize geldiklerinde evden çıkar gider. Bizim aileye layık değil diye. Ama bende direndim istiyorum dedim annemlere yakın ev tuttum.sagolsun nişanlım bi dedigimi 2 etmiyo. Ama siz eşinizle gidip dede anane olacağını solemelisiniz.Sevmeme sebepleri şu o iki yıllık ben se 4 yıllık mezunum onu nasıl beğendim ben güzelmiş im o çirkin konuşması bile düzgün değilmiş bir de ailesi annesi şalvar falan giyiyor bu konulardan bir başladı olmadı olmadı işte bize nasıl layık gördün onları dedi durdu annem hep oysaki burda her şey yolunda ama gelip görmek istemedi ev aldık aldığını yere bak çok çirkin dedi ev almak için en gezilecek yaşta arabanızı sattınız dedi vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?