Eşim ailem ve bebeğim

dsuzun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
312
115
103
Merhabalar kızlar. Kısaca bahsedip sadece birkaç fikir alarak rahatlamak istiyorum. 5 yıllık evliyim ama evliliği biraz problemli oldu ailem eşimi istemedi düğüne katılmadı falan ve 5 yıldır evimize gelmiyorlar ben annemlere gidiyorum farklı şehirlerdeyiz zaten ben ayda bir kez gidip haftasonu dönüyorum. Bebeğim yoktu ama artık düşünmeye başladık ve hamile kaldım 5 haftalık hamileyim annemlere henüz söylemedim nasıl tepki vereceklerini bilemiyorum çünkü ne evime geliyorlar ne eşimle konuşuyorlar bugün söylemeyi düşünüyorum ama oof of

Sevmeme sebepleri şu o iki yıllık ben se 4 yıllık mezunum onu nasıl beğendim ben güzelmiş im o çirkin konuşması bile düzgün değilmiş bir de ailesi annesi şalvar falan giyiyor bu konulardan bir başladı olmadı olmadı işte bize nasıl layık gördün onları dedi durdu annem hep oysaki burda her şey yolunda ama gelip görmek istemedi ev aldık aldığını yere bak çok çirkin dedi ev almak için en gezilecek yaşta arabanızı sattınız dedi vs.

5 yıl bekledim acaba eşimi istrmemekte haklılar mıydı diye ama hiç bir sıkıntım yok çok şükür evimizi aldık her şey yolunda ve 30 yaşındayım artık bir evlat sahibi olmanın vaktiydi ama ne tepki alacağımı kestiremiyorum çok stresliyim
Sakın stes yapma üzülme. Anneler gününde söyle hem hediye hem sürpriz olur. Rabbim hepimize hayırlı evlat versin 💕💕💕

5 yıl bekledim acaba eşimi istrmemekte haklılar mıydı diye ama hiç bir sıkıntım yok çok şükür evimizi aldık her şey yolunda ve 30 yaşındayım artık bir evlat sahibi olmanın vaktiydi ama ne tepki alacağımı kestiremiyorum çok stresliyim
Yukarda bi arkadaşında dedigi gibi bence eşinle beraber gidin
Beş yılda cokta bi kin kalmamıştır ailende
Hem kapıdan kovacak halleri yokya

5 yıldır neyin küslüğü bu? Aileler biraz olgun davranmalı. Geçmiş geçmişte kalmış diyerek küslüğü sonlandırmalı. Hamile olduğunuzu söyleyin tabi evlisiniz bebeğinizin olmasından daha doğal bişy yok ki.

Bir sebep sunmadilar mi ailen eşini istememelerine karşılık? Eften püften sebepler miydi. Eşinız ailenize kendini kabul ettirmek için zamanında hiç adım attı mı. Bunlar önemli şeyler. Şuan için tavsiyem. Küçük küçüklüğünü yapıp eşinızle beraber ailenizi ziyarete gitmeniz. Yemeğe çıkarıp güzel mutlu haberi verip buzları eritmeniz.

Eşim de birlikte gidelim istersen dedi ama annem kabul etmez sevmiyorum onu istemiyorum dedi hep babam öyle değil o daha sakin ama söyleyemedim işte öğreneli 10 gün oldu bugğn söylicem artık normal bir tepki alırsam da eğer eşimle gideriz dediğiniz gibi

Tüm kararlarımı kendim verdim ve pişman olmadım ama ben de anne olacakken annem yanımda olsun istiyorum annem hep bekledi boşanırım giderim onun istediği gibi ya böyle durumu iyi ya da avukat doktor gibi statüsü yüksek biriyle evlenirim diye ama tabiki aklımdan bile geçmedi

Sevmeme sebepleri şu o iki yıllık ben se 4 yıllık mezunum onu nasıl beğendim ben güzelmiş im o çirkin konuşması bile düzgün değilmiş bir de ailesi annesi şalvar falan giyiyor bu konulardan bir başladı olmadı olmadı işte bize nasıl layık gördün onları dedi durdu annem hep oysaki burda her şey yolunda ama gelip görmek istemedi ev aldık aldığını yere bak çok çirkin dedi ev almak için en gezilecek yaşta arabanızı sattınız dedi vs.
Karşılarındaki insanları cahil diye küçümseyip kendileri cahilce davranan bir aile.
Utanıp sıkılacağınız birşey yok söyleyin ailenize.
Diğer arkadaşlar gibi düşünmüyorum ben eşinizle gidip onu küçük görür tarzda davrancaklarsa hiç muhattap etmeyin adamı ailenizle.

Kimbilir belki bu bebek aradaki buzları eritir
5 yıl küs kalınır mi anne baba olarak büyüklük yaparlar artik

Merhabalar kızlar. Kısaca bahsedip sadece birkaç fikir alarak rahatlamak istiyorum. 5 yıllık evliyim ama evliliği biraz problemli oldu ailem eşimi istemedi düğüne katılmadı falan ve 5 yıldır evimize gelmiyorlar ben annemlere gidiyorum farklı şehirlerdeyiz zaten ben ayda bir kez gidip haftasonu dönüyorum. Bebeğim yoktu ama artık düşünmeye başladık ve hamile kaldım 5 haftalık hamileyim annemlere henüz söylemedim nasıl tepki vereceklerini bilemiyorum çünkü ne evime geliyorlar ne eşimle konuşuyorlar bugün söylemeyi düşünüyorum ama oof of
nasıl bir kindarlık bu, bir ömür hayatmı geçer böyle...bence söyleme, karnın şişince kendileri sorsun...

Back
X