Annem kendini kötü hissediyordur bu şekilde ilerde kendi çocuğumuz bize bunu yapsa kırılmaz mıyız de vicdan yap bence.. Çünkü gerçekten öyle.
Doğru söylüyorsunuz en kısa zamanda ehliyet alıcamSiz araba kullanmayi bilmiyor musunuz? Ogrenin o halde. Onun yapmasina minnet etmeyin
Ihmal etmeyin lutfen, anneniz icin.Doğru söylüyorsunuz en kısa zamanda ehliyet alıcam
Aileme karşı değil kimseyi bırakmak almak götürmek ona göre değil babası da öyle ondan bulaşmış sanırım .. Zor geliyo git gel yapmakNe kadar ayıp. Neden istemiyor peki, bahanesi ne?
Yaşayacak ondan şüphem yok onun yerine ben utanıyorumEhliyet al sen götür
Çocuğun da sana yaşatsın bunu inşallah de başkada bişey deme hiç
Öyle mi yapmak lazım cinnet mi geçirmek lazım anlamadım kiAynı şeyi eltim yaşıyordu. En son ciddi kavga etti kız. Batsın araban deyip nerdeyse arabanın camını patlatıyordu.
Yok ama kendisinin beklentisi sonsuz ailesine karşı her konuda çok kızgınım ailemle hiç Bi problem yok gideriz görüşürüz samimidir ama bu götürme muhabbeti beni aşırı üzüyoGelinde böyle birinin ailesine objektif tarafsız yaklaşın insanın elinde olmaz heralde
Benim aileme nadılsa bende onun ailesine aynı muameleyi sergilemeliyim diye düşünür insan iyi mi olur hayır işi yokuşa sürer bu yaklaşım
Ailene kasıtlı olarak yapmiyomus hic degilse, genel huyunum bu olmasi teselli edici şu durumda..Aileme karşı değil kimseyi bırakmak almak götürmek ona göre değil babası da öyle ondan bulaşmış sanırım .. Zor geliyo git gel yapmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?