Eşim ailemi eve bırakmak istemiyor???

Benim eşim öyle yapsa teklif etmeyi ona bırakmazdım. Anne, baba hadi binin Ahmet, Mehmet sizi eve bıraksın. Onlar yok dese de, aa olur mu binin hadi derdim. Kapıyı açar zorla oturttururdum.
Ya evet çok haklısın ben niye onun teklifine bırakıyorum o Zaman da beş karış suratla götürüyo konuşmuyo gülmüyor annemlerde bin pişman oluyo

Araba kullanmak bukadar mı zor. Alın ehliyet siz götürün eşinizde olsa kimseye minnet etmeyin.

Arkadaşım bir erkek babadan ne görürse onu yapıyor sadece erkek degil kiz cocuklari da anneyi ornek aliyor.. küfürle yetistirirsen esine kufur eder doversen esini dover merhametli olmayi iyiligi ogretirsen daha fazlasini yapar.. Demek ki ailesinden bunu gormus umarim en kisa zamanda bu sinir bozucu durum duzelir ve sen de ehliyetini alir annecigini evine goturursun sıkma canını..

madem nadiren geliyo ailen, bu durumda kendi imkanlariyla gitmeleri de sorun olmamali. esinin birakip geri gelmesi gozunde buyuyor olabilir. abartmayin esinize bu kdr yuklenmeyin

Ben de bize gelenleri bırakmıyorum, eşim araç kullanmıyor ama gece olmasını bahane ediyorum çünkü gelince park yeri bulamıyorum. Bu kişiler aile değil tabi ama bekliyor insanlar. Senin durumunu çok iti anlıyorum lütfen ehliyet al, ihmal etme ve özel ders al direksiyon için.

ben eşinize hak verdim kusura bakmayın
geliyosalar artık metro var taksi var otobüs var ,hadi acil olur bir iki olur da öyle her zaman evine bırakılmaz ki
aynı şeyi onun ailesine yapsa bıraksa istemezdiniz bence ,biz de öyleydi kvalideye giderdik eşime git ablanı al git ablanı bırak gelip görücek olan gelir görür ,15 dk bir otobüs var ilçeye yok ondan bundan araba istenip oraya buraya gidilir ,bilemiyorum benim ailem de istemezdi eşim yorgun diye ,otobüse atlar gelir görürdü işimiz olmadığı zaman bırakırsın bu rutine binerse olmaz

Aynı şeyi eltim yaşıyordu. En son ciddi kavga etti kız. Batsın araban deyip nerdeyse arabanın camını patlatıyordu.
Ohh eline saglik kafasini patlatsaymis keske oylelerinin kafasini patlatmak lazim .. beyin nakli sart boyle adamlara utanmazlar terbiyesizler edepsizler

Benim esim mutlaka gotutur eve kim gelirse gelsin hatta annemleri memlekete kadar goturur cogu zaman otobusle gitmesinler diye ama gecenlerde bizimde benzer bi sorunumuz oldu bende dedim sen arkadaslarinla istedigin yere gidiyorsun o arabada benimde hakkim var butun sıkıntılarını ben cekiyorum.ben araba kullanamiyorum madem o zaman ben dedigim zaman sen gotureceksin beni gezmeye goturmesende olur ama bir rica ettigim zamanda kirmamalisin.arabayi sadece kendin gez diye almadik.

Ben olsam ben de bırakamazdım. Kimsede de duymadım eve bırakma olayını zaten. Her yere bin türlü ulaşım varken birini yarım saatlik yola götürüp getirmek... eşiniz çalışıyor mu bilmiyorum da mesela işten gelmiş, ertesi gün de işe gidecek biri için hiç kolay olmaz o iş. Ailenize yol yarım saatse, bırakacak kişiye gidiş dönüş 1 saat. Hiç çekilmez. Kusura bakmayın, ben size hak veremedim. Kuş uçmaz kervan geçmez, ulaşım bulunmaz ücra yerler olsa eyvallah derim. Mis gibi metro varmış, bu durumda gereksiz gelir bana birini aracımla evine bırakmak. Boşuna buradaki yorumların gazına gelip de baskı, kavga gibi olaylara girmeyin derim. Kimse değişmiyor. Evinizin huzurunu bozduğunuzla kalırsınız.

Bu kadar büyük bir meseleyse, ehliyet alıp geleni gideni siz bırakmalısınız. Buna eşinizin ailesi de dahil.

Götürmek zorunda değil aslında, kavga edilecek bir mevzu da değil ama yinede belki bir teklif etse gönül alır...

Ailen zaten eşinin nasıl karakterde olduğunu biliyordur bu saatten sonra götürmek için ısrar etse bile eşine tenezül etmezler bence...

Eşiniz sokağa kadar inip, götürmeyi teklif ediyormus. Daha ne yapsın? Anneniz babanız zahmet olmasın oglum diyorsa, ayaklarina kapanıp noooolur bırakayım diye yalvarması mı lazım? Anneniz babaniz da teklif edilince, aa oğlum ne iyi düşündün deyip kabul etsin o zaman

Ehliyet alın minnet edeceğinize. Adam bırakmak zorunda değil. Anneniz çalışıyorsa eşiniz de çalışıyor. Gelen geldiği gibi dönsün.

Yok ama kendisinin beklentisi sonsuz ailesine karşı her konuda çok kızgınım ailemle hiç Bi problem yok gideriz görüşürüz samimidir ama bu götürme muhabbeti beni aşırı üzüyo
kendi ailesini getirir götürür mü?
eğer öyleyse bencilmiş eşiniz
biran önce öğrenin araba kulanmayı diyeceğim de bu sefer de geç oldu diye göndermek istemez sizi dışarı

Peki eşin neden bırakmadığını söylüyor mu

Yani üşeniyor mu gece araba kullanmak mı istemiyor benzin mi bitiyor dönünce park yeri mi yok

Bizim bir enişte var benzine kıyamaz ama ona sorsan hemen ara seni bırakayım alayım vs de der

Oğlum bebekti aşı oldu huysuz vs işten geldik

Kv kp i alıp bize gelmişler habersiz akşam en iyi ihtimal 7 den hatta 8 den sonra

Neyse saat ilerledi Bebek ağlıyor vs vs

Eşim Kv kp e sizi götüreyim dedi eV'leri şehrin öteki ucunda bunlar da biz seninle kalalım oğlan ağlıyor vs vs dediler

Hayatımın en delirme anıydı gidin dedim gitmediler bir de sonra Bebek uyudu

Hem insanları emrivaki alıp gelmişler hem de geri dönüp bırakmamışlardı

Eşiniz de bu tipte ise cidden çirkin görünüyor ama metro pratik imiş trafikte git gel yerine uygun olabilir

Gıcık bir durum. Eve gelen misafir neden evine geri bırakılır anlamıyorum zaten. Eşin sinir oluyordur bu isteğine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…