- 2 Şubat 2018
- 169
- 80
- 48
- 36
- Konu Sahibi Minikellerr
-
bence de.
bir dahaki eşini iç güvey alır, rahat ederler.
düzenleme: en azından ailenin hatasını görmen, kabullenmen güzel.
eşin kötü biri değil. ancak ailenle içli dışlı olmak zorunda da değil.
amaaan diyen sen olmalısın bundan sonra. çünkü muhtemelen ailenden çok baskı göreceksin.
Allah size de yardım etsin insallah. Farklı hayatlarda aynı şeyi yasamisiz..Bir an konuyu ben mi açmıştım acaba diye düşündüm bu kadar mı aynı olur yasanan.
Tam olarak ayni konularda benim ailem esime ve ailesine hakaret etti, o gjnden beri esim sadece anneannem vefat ettiginde bassagligi icin aradi. Onun disinda gorusmedi, istemedigi surece zorlamam da.
son mesajı kocanı kastederek yazdığını düşündüm.Bir dahaki esini ic guveysi alırlar gibi bir söylemde bulunmanız hiç hoş değil. İnsan bazen yaşadığı olayın etkisiyle ilk anda çok saçma sapan fikirlere kapilabiliyor. Olay ilk patlak verdiğinde o anın duygusalligiyla ayrılmak gibi bir şey geçti aklımdan. Ama sonrasında veya şuan tabiki böyle bir şey düşünmüyorum. Hanımlar lütfen yorum yaparken kırmadan yapalim. Ben aranıza daha çok yeni katıldım. Baştan sogutmayin beni bu siteden. Çünkü çok beğendiğim ve güzel tavsiyeler alacağımı düşündüğüm için size katılmak istedim.
son mesajı kocanı kastederek yazdığını düşündüm.
o yüzden kusura bakma.
tekrar düzenledim.
öncelikle o duygusallıkla bebeğine rağmen mi boşanmayı düşündün, onu merak ediyorum.
eğer öyleyse gerçekten seni zorlayacak bu durum. o yüzden mantıklı ve adil olmaya çalışmalısın.
aileni ve kocanı dengelemek senin görevin bundan sonra.
Allah size de yardım etsin insallah. Farklı hayatlarda aynı şeyi yasamisiz..
Hanimlar çok kötüyüm. Annrmle konuştum. Bana da çok tepkililer. Tamam kırıldı ama bu kadar noluyor diyor bütün aileyle mesafe koymak ne diyor. En son gorustugumuzde babamla annemin elini opmemis. Hem bunun için hem aldığı bu tavır için gelip bizden özür dileyecek diyor. Ama ben eşimi biliyorum asla bu durumda gidip öyle birşey yapmaz. Annem sen de dersen "ben mutluyum kocamla, siz karışmayın" kendin bilirsin diyor . Ama eskisi gibi görüşmeyecegimiz için seninle de aramıza soğukluk girecek diyor. Gereken tepkiyi vermemisim ben de o yüzden bana tepkililer kırgınlar. Şuan aynı şehirde yaşadığım ablamda ve bana gelmeyecekmiş. Oradan evine dönecek.
Eşiniz hatalı değil ki neden özür dilesin.
El öpmek zorunda da değil.
Eşiniz yüzünden ailenizle aranıza neden soğukluk girsin, aileniz neden bu kadar eşiniz üzerinde söz sahibi olmal istiyor, gerçekten enteresan gelmiyor mu size de? Yani neden eşinizle görüşmeyince sizinle de araları bozulsun ki, kaç yıllık evlatlarısınız.
Hiç iyi niyetli değil aileniz.
Konuyu boşanmayı bile düşünüyorum diyerek açtınız ama eşiniz asıl bu kadar baskıya dayanamayıp boşanmak istiyorum diyebilir. Şahsen aileniz bana çok boğucu geldi.
Haklısınız bana da doğru gelmiyor . İşin kötü tarafı bu konularda benim fikirlerim aileme marjinal geliyor. Benim gibi düşünen yok. Şuana kadar duruşumu bozmadim. İnsallah devam edicem. Ben yuvamdan vazgeçmek istemiyorum. Ama sanki kötü evlat pozisyonuna düştüm. Çünkü onlara göre ailemi savunmuyorum.
farklılıklar olabilir ama sizin aileniz bunu bile bile konuşuyor bir de eşiniz alttan alıyor ve aileniz buna devam ediyor siz de boşanmayı bile düşünüyorsunuz hanımefendi eşiniz sabır taşı değil aileniz de hatalı görünüyor anlatmanıza göre.Hanımlar merhaba. Uzun zamandır sitenizi takip ediyordum sonunda katılmaya karar verdim. Fikirlerinize ihtiyacım var. Çok zor bir dönemden geçiyorum. Eşimin ailesi ve benim ailem arasında kültürel siyasi farklar var. Evlenmeden önce bunun farkindaydik. Ancak asabiliriz diye düşündük. 2.5yillik evliliğimizde ara ara ailem, eşimin yaninda hassasiyetlerini bildikleri halde kırıcı sözler söyledi. Asla bu sözler ona yönelik değildi genel yorumlardi hepsi ama eşim üstüne alındı. Aslinda ailemi çok severdi. Araları da ilk aylar hariç iyiydi. Ara ara soylenen sözleri alttan alıyordu. Sonunda bir kaç gün önce eşim aileme rest çekti. Mecbur zamanlar dışında görüşmem dedi.
Ancak ailem eşimi çok sever ve bu durumu kabullenmiyorlar. Biz ona bunu hakedecek birşey yapmadik diyorlar. Diğer iki enistemden de böyle şeyler görmedikleri için büyük tepki verdiler. Asla olamaz diyorlar. Arada kaldım. Bana o zaman sen de onun ailesine böyle davran bile dediler. Ama yanlışa yanlışla karşılık verilir mi? O kadar bunaldım ki düşünün 4.5 aylık bir bebeğim var ayrılmayı bile düşündüm. Yani böyle bir durum bizim ailede hiç görülmemiş bir durum bu yuzden çok ters geliyor aileme. Ne yapicam ben?
Bu akşam ablamlara gittik annem için. İlk karşılaşmalarında eşim annemin elini öptü. Sonra oturduk. Eşim laf atmadi anneme eniştemle konuştu hep. Biraz oturduktan sonra annemle ben oğlumu uyutmak için başka odaya geçtik. Orada oturduk hep. Kalkarken de eşim annemin yüzüne bakmadan biz de bekleriz dedi. Annem bir de bu akşamki bu tavırlarına çok bozuldu. Yarın sadece konuşmak için gelecekmiş bize. Korkuyla yarini bekliyorum
Aileniz hem suçlu olmuş hem güçlü arkasında olmanız gereken kişi eşiniz o söylemlerde ailesine dokundurmalar olmadığını ne biliyorsunuz kalpleri ancak Allah bilir bende olsam ailemin görüşlerine tam zıt kişilerle görüşmem bende eşimin ailesiyle görüşmüyorum ama sebep bu değil farklıyız ama sorun bu değil eşimse ailenle şu sebepten görüşmüyorum diye tekbir sebep sunamaz bana çünkü ona benden daha iyi davranıyorlar.Çok yakınım olan birinin birgün parkta birinin giyimini eşine göstererek güldüklerini gördüm biliyorum ki resmen dalga geçip gülüyorlar saygı duymadılarını zaten söylüyorlar sıkıntı şu ki gösterdikleri kişinin giyimi bana aileme çok yakın nerdeyse aynısı resmen soğudum mesafe koydum sonuçta neye gülüp dalga geçtikleri ortada böyle insanlarla görüşmenin anlamı yok.Hanımlar merhaba. Uzun zamandır sitenizi takip ediyordum sonunda katılmaya karar verdim. Fikirlerinize ihtiyacım var. Çok zor bir dönemden geçiyorum. Eşimin ailesi ve benim ailem arasında kültürel siyasi farklar var. Evlenmeden önce bunun farkindaydik. Ancak asabiliriz diye düşündük. 2.5yillik evliliğimizde ara ara ailem, eşimin yaninda hassasiyetlerini bildikleri halde kırıcı sözler söyledi. Asla bu sözler ona yönelik değildi genel yorumlardi hepsi ama eşim üstüne alındı. Aslinda ailemi çok severdi. Araları da ilk aylar hariç iyiydi. Ara ara soylenen sözleri alttan alıyordu. Sonunda bir kaç gün önce eşim aileme rest çekti. Mecbur zamanlar dışında görüşmem dedi.
Ancak ailem eşimi çok sever ve bu durumu kabullenmiyorlar. Biz ona bunu hakedecek birşey yapmadik diyorlar. Diğer iki enistemden de böyle şeyler görmedikleri için büyük tepki verdiler. Asla olamaz diyorlar. Arada kaldım. Bana o zaman sen de onun ailesine böyle davran bile dediler. Ama yanlışa yanlışla karşılık verilir mi? O kadar bunaldım ki düşünün 4.5 aylık bir bebeğim var ayrılmayı bile düşündüm. Yani böyle bir durum bizim ailede hiç görülmemiş bir durum bu yuzden çok ters geliyor aileme. Ne yapicam ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?