Eşim ailemle görüşmek istemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
böyle bir terbiyesizlik mi var ya bak canım bu boşanma sebebi değil ama sende onun ailesiyle görüşme aynen misilleme yap ailen çok haklı agaç kavuğundan mı çıktın. senin benim aileme saygın yoksa benimde yok bitti. o noktada hala devam ederse ayrıl gitsin ya sen böyle bir evlililkte nasıl mutlu olacaksın silkele kendine getir haddini bilsin...

Aileniz eşinizin hassasiyetini bilmesine rağmen neden abuk subuk yorumlarda bulunuyor ailenizin suçunun farkındasınızdır umarım. Böyle konuşup konuşup sonra biz birşey yapmadık ki demiyorlar mı istedikleri kadar kültürlü olsunlar cahilin önde gidenidir benim gözümde yerine göre davranmayı bilmeyen ve kendi düşündüğünü en doğru zanneden insanlar.
Siz yuvanıza sahip çıkacaksınız aileniz sizi çok yanlış yönlendiriyor. Eşiniz size kötü mü davranıyor babalık görevini mi yerine getirmiyor alkol yabancı madde şiddet mi hakaret mi var ne var yani. Kendisine saygı duymayan insanlarla zoraki görüşmeyi istememesi en doğal hakkı kvniz sizi rencide edip üzse siz de istemezsiniz görüşmeyi

Canım o zaman annen biraz geçinmeyi öğrenecek. Yani herşeyi konuşmak herşeyi bilmek anlamına gelmiyor ben anlamıyorum insanlar çenelerini tutamıyor sonra benle görüşmek istemiyorlar diye ağlıyorlar bu çok yaygın sosyal bir problem ne yazık ki.

Aile içinde oğlumla olucaz bundan sonra. Ablamlar eşleriyle yengem abimle. Yegenlerimin babaları yanlarinda olacak benim oğlumun olmayacak. Ne diyim ki. Öyle kızgın ve kırgınım ki.

Ailenin biraz frene basması lazım eşin yüzde yüz nakli bence bir an önce dengeyi kurun önce çekirdek aile gelir.

Aile içinde oğlumla olucaz bundan sonra. Ablamlar eşleriyle yengem abimle. Yegenlerimin babaları yanlarinda olacak benim oğlumun olmayacak. Ne diyim ki. Öyle kızgın ve kırgınım ki.
kime?

Buna sebep olan eşiniz gibi yazmışsınız. Ama aile içinde sizin kocanız olmadan, oğlunuzun da babası olmadan duracak olmanızın sebebi aileniz. Suçlu onlar. Onlara kızmanız lazım.

Burada esinin sucu ne ben onu anlayamadim? Samar oglani mi bu, ailenin her dedigine kayitsiz sartsiz susup oturmak zorunda mi? Kac yasina geldigi halde nerede ne konusmasi gerektigini bilmeyen ailene kiril bence, hic kimse aileleri alttan almak zorunda falan degil.. istedigini soyleyen istemedigini isitir neticede..

Kızlar hepiniz yanildiniz. Aileme. Bir de İşin buralara gelmesine sebep olan kendime.

Hayır dediğim gibi aileme ve kendime. Eşime sadece belki biraz daha amaaaannnn diyebilen biri olsaydı diye. Ama eşim duygusal biridir kafasına takar. O şekilde umursamaz olamazdi. O yüzden ona hiç bir şey diyemem. Bundan sonra onun yanında olmaya calisicam. Bugüne kadar onu yalnız biraktim bu konuda. Ama bundan sonra insallah aynı hatayı yapmicam.

canım sen akıllanmazsın hiç umut yok yani
çocuğumun olduğu ortamda babasına saygısızlık ediliyor duşunmuyorsun da ne düşünüyorsun
boşanır mısın bilemem ama kocanın sevgisini saygısını kaybedeceğin kesin

Ailenizle eşiniz arasında dengeyi kurmak sizin göreviniz. Eşinizin haklı sebebi varsa, ailenizin ağzını kapatmayı bileceksiniz. Eşinizi ezdirmeyeceksiniz. Enişte menişte ne derse desin.

Bir an konuyu ben mi açmıştım acaba diye düşündüm bu kadar mı aynı olur yasanan.
Tam olarak ayni konularda benim ailem esime ve ailesine hakaret etti, o gjnden beri esim sadece anneannem vefat ettiginde bassagligi icin aradi. Onun disinda gorusmedi, istemedigi surece zorlamam da.

Kızlar hepiniz yanildiniz. Aileme. Bir de İşin buralara gelmesine sebep olan kendime.
Zamanla hersey düzelir merak etmeyin. Bazen yanlış kurulan düzene birisi dur der ve ister istemez çatışma ortamı doğar. O bu kadar da kötü birsey değildir aslinda. Birseylerin düzelmesi için sancılı bir süreçtir sadece. Bu dönemde yapılması gereken şey krizi en iyi şekilde idare etmektir.
Şöyle düşün; duragan suya bir taş atarsin ve su dalgalanmaya başlar. Daha sonra tekrar duraganlasir. Şimdi eşiniz ailenizi yeni bir yargı ile yuzlestirmis. Aileniz bu yuzlesmenin sancısini çekiyor. Ama zamanla o değer yargisini kabuk etmek durumunda kalacak ve sonrasinda sular durulacak. Size düşen sakin durmak

Bence eşini zorlama böyle daha iyi olur Eminim. Aynı şeyleri bizde yaşadık eşimin ailesi siyasi görüşümden dolayı vatan haini inancımdan dolayı san imansız ilan etti beni yüzüme bile söylediler. Görüşmek istemediğini eşime söyledim oda anlayışla karşıladı şimdi görüşmüyorum kafam rahat üstelik eşimlede aram iyi. Ama eşim baskı yapsaydı yada aldığım karardan dolayı misilleme yapmaya kalksaydı ortalık karışırdı. Eşine karşı anlayışlı ol yanında ol. Senin ailen eşin

yazım tarzından kırgınlık eşe gibi.eğer öyle ise düşüncesini uygulasın,boşansın.
zaten ailesinin eşine karşı tutumu konu sahibinden kaynaklanıyor.bunlara izin vermeyebilirdi.
bence de.
bir dahaki eşini iç güvey alır, rahat ederler.

düzenleme: en azından ailenin hatasını görmen, kabullenmen güzel.

eşin kötü biri değil. ancak ailenle içli dışlı olmak zorunda da değil.

amaaan diyen sen olmalısın bundan sonra. çünkü muhtemelen ailenden çok baskı göreceksin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…