Eşim ailemle konuşmak istemiyor

Ya zaten edilmiş teşekkür. Ertesi gün edildi diye bu tantana.

neden ama insan öz çocuğuna, anasına babasına da bir teşekkür etmez mi yardım görünce.
abartmak, günde 40 kere söylemek başka ama 1-2 cümle ile gönül yapmak lazım mutlaka.
kızıma odadan telefonumu getırırmısın dedım demın uyutmadan once
getırdı tesekkur ederım dedım
kızım 6 yasında
tesekkur kadar normal bırsey yok

satıs gorevlısıne bu elbısenın baska bedenı varmı dıye sordugumda gosterıyor ona da tesekkur edıyorum
market alısverısınde kasadakıne de tesekkur ederım ıyı gunler dıyorum
yer gosterene de tesekkur edıyorum
gorevlerı o olmasına ragmen dıyorum

Aynen esimin dusuncesi de bu peki bana napmami onerirsin herseyi oldugu gibi kabullenip aramiyosa aramasin napalim demekmi

Teşekkür etse hoş olur tabi, ama etmedi diye de dert edinip küsülmez yani
evet küsülmez ama bana bır tesekkur bıle etmedıler dendıgı zaman da oglum sana da tesekkur edemedık bır arayayım hemde sesını duyayım bırde tesekkurumu ıleteyım demek ıstedım der buyuk olanda
babası ıllakı kocan benı arayıp davet edecek yoksa sana gelmem dıye konu sahıbını darlıyor ... annesı de kocana soyle babanı arasın dıye sıkıstırıyor

Aynen esimin dusuncesi de bu peki bana napmami onerirsin herseyi oldugu gibi kabullenip aramiyosa aramasin napalim demekmi
canım bence artık benı bu meseleye dahıl etmeyın de acık acık
esıne hıc aılenın konusunu acma
babana da sen kızına gelıyorsun ,eger esın aramazsa gelmem dersen benı cıgnemıs olursun bugun kotu olursunuz yarın ıyı ama benım kalbımı kırdıgınla kalırsın . benı aranızda perısan ettınız uzdunuz benı dusun artık de babana . gelırsen mutlu olurum kapım acık esımde mutlu olur de

cunku demın bır yorumunda babam gelse esım surat asmaz dedın gordum... belkıde boyle buzlar erır?

Evet en sagliklisi boyle soylemek olacak ama zaten esimle denk gelemeyecekler aksam olmadan donecekmis baska arkadaslarida var yaninda

babanemın bır sozu vardır
ıyı buyuk kotuyude ıyı eder der
buyuklerın davranısı onemlı
ınsan kendısıne kırılan bırıne ınat edıp ozellıkle belırlı yasa gelmıs daha ılımlı yaklasması beklenen buyuklerımızın benı aramazsan gelmem gıtmem demez ınada bındırmez ,kızıyla damadını karsı karsıya getırmez... en azından kızını sıkıntıya dusurmek ıstemez

ben ustume dusenı yapayım da yıne de küs kalacaksa kendı bılır en azından ben ona bahane vermeyeyım der buyuk olarak adımını atar yanı

Evet en sagliklisi boyle soylemek olacak ama zaten esimle denk gelemeyecekler aksam olmadan donecekmis baska arkadaslarida var yaninda
o zaman hıııc sıkıntı yok zaten babanla senın problemın yok el kızıymıssın gıbı orası kocanın evı benı aramazsa sana gelmem demesı cok kırıcı ben olsam babama askolsun degerım gozunde bu kadar mı derdım...

baban ararsa bekledıgını bılsın bır sıkıntı yokmus gıbı hıcbırsey olmamıs gıbı konus derım

valla hayat zaten zor bırde boyle seylere hıc gerek yok...

Bazen raydan cikmaninda bi ise yaramayacagini bilirsin ya hani. Ne gerek var bedensel olarak o kadar yipranmaya
Neden yıpranıyorsunuz onu da anlamadım ki? Bilinen bir hastalığınız yok. Alt tarafı iki laf edeceksiniz, bu kadar narin olmayın, böyle yaşanmaz.

Tabiki babamla konustum davet ettim musait olursa gelecek ama esimdende telefon gelirse gelecek oyle duydum
Babanıza buna gerek olmadığını söyleyin, istediği gibi ziyarete gelir. Belliki sık da gelmiyor. Olay bu kadarsa kocanızın yaptığı bana biraz bahane gibi geldi.

konu sahıbı sen kocana tesekkur ettın mı
ya canım ısının arasında sagol valla yardımcı oldun dedın mı?

onlara araba buldu saticiyi elinde tuttu onlarda gidip aldilar esimde telefon beklemis sagol ugrastin falan gibisinden. Araba alinmadan once surekli iletisim halindelermis bizimkiler
Bu muydu? Resmen kibirden saçmalıyor kocanız. Fazla şımartmışsınız, bu kadarcık şey için ağzını açması bile saçma. Biz kadınlar ne çok şeye katlanıyoruz ya, prensler teşekkürsüz yaşayamıyor

yani damadın bu konuyu bunca büyütmesi saçma ama lafı edilmeyecek kadar önemsiz bir şeyde değil.
ben tek sebebin bu olay olduğunu düşünmüyorum. bence benzer şeyler birikmiş. adam da en sonunda bu tepkiyi vermiş olabilir.

konu sahıbı 3 gun sonra aılesının zaten tesekkur edecektık dedıgını soyledı ama
Edildi diye hatırlıyorum da.. Ne gerek var yani? Ne kadar küçük hesaplar bunlar? 3 gün zor beklemiş, Allah'tan 3 gün olmuş, ertesi gün edilse harika bir bahane olmazmış küsmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…