- 19 Mayıs 2020
- 47.689
- 214.304
- 598
- Konu Sahibi Papatya010
-
Ya zaten edilmiş teşekkür. Ertesi gün edildi diye bu tantana.adam bildiğin aracılık yapmış. araştırmış bulmuş. muhtemelen başka benzer rahatsızlıkları da olmuştur bu konuda patlamıştır.
ben de böyle şeylerde teşekkür etmeyenlerin insanı kullandığını düşünüyorum.
kimse kimsenin işini yapmak zorunda değil.
güzel biz söz söylemekse bedava.
alt tarafı sağol oğlum, yorduk seni de, gibi beylik cümleler söylenecek.
kendisi saygı göstermeyen ama kendine her daim saygı bekleyenlere sinir oluyorum.
kızıma odadan telefonumu getırırmısın dedım demın uyutmadan onceneden ama insan öz çocuğuna, anasına babasına da bir teşekkür etmez mi yardım görünce.
abartmak, günde 40 kere söylemek başka ama 1-2 cümle ile gönül yapmak lazım mutlaka.
Teşekkür etse hoş olur tabi, ama etmedi diye de dert edinip küsülmez yanineden ama insan öz çocuğuna, anasına babasına da bir teşekkür etmez mi yardım görünce.
abartmak, günde 40 kere söylemek başka ama 1-2 cümle ile gönül yapmak lazım mutlaka.
konu sahıbı 3 gun sonra aılesının zaten tesekkur edecektık dedıgını soyledı amaYa zaten edilmiş teşekkür. Ertesi gün edildi diye bu tantana.
Aynen esimin dusuncesi de bu peki bana napmami onerirsin herseyi oldugu gibi kabullenip aramiyosa aramasin napalim demekmibende boyle dusunuyorum
baskalarının dogum gunu olunca kutlayıp baskalarına tesekkur etmeyı bılen bana da etsın benım basım kel mı derım yanı bende...
bırde tesekkur ederdık ne var kı dıyen baba ,damat ozellıkle benı arasın davet etsın dıye de beklıyor kocasının nıye arıyım ya demesını de o yuzden normal buluyorum oyleyse boyle...
Bizimkilerde bunu soyluyor iste nolduda bu kadar bi anda degistiTeşekkür etse hoş olur tabi, ama etmedi diye de dert edinip küsülmez yani
evet küsülmez ama bana bır tesekkur bıle etmedıler dendıgı zaman da oglum sana da tesekkur edemedık bır arayayım hemde sesını duyayım bırde tesekkurumu ıleteyım demek ıstedım der buyuk olandaTeşekkür etse hoş olur tabi, ama etmedi diye de dert edinip küsülmez yani
canım bence artık benı bu meseleye dahıl etmeyın de acık acıkAynen esimin dusuncesi de bu peki bana napmami onerirsin herseyi oldugu gibi kabullenip aramiyosa aramasin napalim demekmi
Anladigim kadariyla gereksi samimiymis zaten iliski ailenizle. Benm esim babami cenazeden cenazeye isi dusunce arar. Babam da ayni sekilde. Ben cagiracaksam cagiririm babami ne alaka yani damattan neyi beklicek. Ayni sekilde onun ailesi de illa gelinimiz arasin die dusunmez ben de onunkilere cuma mesajidir kandil mesajidir atmam. Beklentiye girmesinler cagirmissiniz gelsin iste
Evet en sagliklisi boyle soylemek olacak ama zaten esimle denk gelemeyecekler aksam olmadan donecekmis baska arkadaslarida var yanindacanım bence artık benı bu meseleye dahıl etmeyın de acık acık
esıne hıc aılenın konusunu acma
babana da sen kızına gelıyorsun ,eger esın aramazsa gelmem dersen benı cıgnemıs olursun bugun kotu olursunuz yarın ıyı ama benım kalbımı kırdıgınla kalırsın . benı aranızda perısan ettınız uzdunuz benı dusun artık de babana . gelırsen mutlu olurum kapım acık esımde mutlu olur de
cunku demın bır yorumunda babam gelse esım surat asmaz dedın gordum... belkıde boyle buzlar erır?
o zaman hıııc sıkıntı yok zaten babanla senın problemın yok el kızıymıssın gıbı orası kocanın evı benı aramazsa sana gelmem demesı cok kırıcı ben olsam babama askolsun degerım gozunde bu kadar mı derdım...Evet en sagliklisi boyle soylemek olacak ama zaten esimle denk gelemeyecekler aksam olmadan donecekmis baska arkadaslarida var yaninda
Neden yıpranıyorsunuz onu da anlamadım ki? Bilinen bir hastalığınız yok. Alt tarafı iki laf edeceksiniz, bu kadar narin olmayın, böyle yaşanmaz.Bazen raydan cikmaninda bi ise yaramayacagini bilirsin ya hani. Ne gerek var bedensel olarak o kadar yipranmaya
Babanıza buna gerek olmadığını söyleyin, istediği gibi ziyarete gelir. Belliki sık da gelmiyor. Olay bu kadarsa kocanızın yaptığı bana biraz bahane gibi geldi.Tabiki babamla konustum davet ettim musait olursa gelecek ama esimdende telefon gelirse gelecek oyle duydum
Eşiniz tezlere konu olacak cinsten takıntılı bir kişilik.Esim kisasa kisasi cok sever oda uzattikca uzatir
Ya zaten edilmiş teşekkür. Ertesi gün edildi diye bu tantana.
Bu muydu? Resmen kibirden saçmalıyor kocanız. Fazla şımartmışsınız, bu kadarcık şey için ağzını açması bile saçma. Biz kadınlar ne çok şeye katlanıyoruz yaonlara araba buldu saticiyi elinde tuttu onlarda gidip aldilar esimde telefon beklemis sagol ugrastin falan gibisinden. Araba alinmadan once surekli iletisim halindelermis bizimkiler
kızıma odadan telefonumu getırırmısın dedım demın uyutmadan once
getırdı tesekkur ederım dedım
kızım 6 yasında
tesekkur kadar normal bırsey yok
satıs gorevlısıne bu elbısenın baska bedenı varmı dıye sordugumda gosterıyor ona da tesekkur edıyorum
market alısverısınde kasadakıne de tesekkur ederım ıyı gunler dıyorum
yer gosterene de tesekkur edıyorum
gorevlerı o olmasına ragmen dıyorum
Edildi diye hatırlıyorum da.. Ne gerek var yani? Ne kadar küçük hesaplar bunlar? 3 gün zor beklemiş, Allah'tan 3 gün olmuş, ertesi gün edilse harika bir bahane olmazmış küsmek için.konu sahıbı 3 gun sonra aılesının zaten tesekkur edecektık dedıgını soyledı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?