Eşim ailemle konuşmak istemiyor

Ben zaten esime bu konuda hak verdim ama sonrasinda esim kendi kendine kardesimi engelledi bunu duydular cok kizdilar ustune babamida aramiyor hic diye buyutuyolar. Yakininiza gelcek aramayacakmi babani diye baski yapiyor annem bana
İş güç gosterisine donusmus,aileniz de az degil valla.

ya valla babama arac alınacaktı esım motor ısınden ıyı anlıyor dıye rıca ettıler, esım kac gun gıttı ınceledı bır tatılı var ondada sabahtan aksama arastırdı
bır aracı begendıler
alıcısı var
esım sureklı dıl doktu guven verdı ıkna ettı sırf babam alsın dıye

babamlar el sıkıstılar aracı aldılar sonra babam o aracla bızı yemege davet ettı oyle hatırlıyorum hadı bının bakalım bır turlayalım dedı araca baktık gezdık sonra yemek yedık... 3 sene falan oluyor bu dedıgım boyle hatırlıyorum

Nezaket yok isin icinde evet haklisin iki tarafta birbirini hoş gormuyor bu konuda

ilk postumda da yazdım teşekkür en temel nezaket ve görgü kuralıdır. karşıdaki beklemese dahi insan işini halleden birine her şeyden önce teşekkür eder. arayamaz mesaj atar gene de ilk işi olur.

Ailesiyle beraber oturmuyordu akrabalariyla yasiyordu bize saygisizlil yapti ondan hayir gelmez ilerde sana neler yapar diyerek nisani at dediler evlendik ve hic kotu muamelesini gormedim
Asosyal, takıntılı, kıskanç, inatçı ama hiç kötü muamelesini görmediniz? Hımm iyiymiş.

Her cuma bizi arayacak nedir?
Her cuma bizi arayacak değil. Artık cumaları bile aramıyor diye sitem etme o. Küstükten sonra aramamaya başlamış.

Valla benim ailem kıymetli. Aranmak istiyorlarsa, mutlu olacaklarsa eşim arayacak. İncileri dökülmez arayınca. Böyle bir ricam olur da kırarsa beni bu sebeple bana değer vermiyor demektir zaten, o zaman da evli olmanın bir anlamı kalmaz.

ilk postumda da yazdım teşekkür en temel nezaket ve görgü kuralıdır. karşıdaki beklemese dahi insan işini halleden birine her şeyden önce teşekkür eder. arayamaz mesaj atar gene de ilk işi olur.
Evet haklisiniz ailem esimin bu konuyu gereksiz uzattigini soyluyor altinda baska sebepler ariyorlar bende ortami yumusatmak icin hayir yanlis dusunuyorsunuz baska sebep yok arar sorar dedigimde onu koruyorum saniyorlar daha cok sinirleniyorlar

O kısmı bilmiyorum, sürenin ne önemi var ki? Adam açıklamasını yapıp özür dilemeye çalışmış mı, çalışmış. Orada konu kapanmalıydı.
Özre bile gerek yok ki, kusur yok ortada. Her yaptığı iyiliğe kronometre tutan biri ise, yapmasın daha.

Özre bile gerek yok ki, kusur yok ortada. Her yaptığı iyiliğe kronometre tutan biri ise, yapmasın daha.

kronometre ile ne alakası var katip. teşekkür son derece insani bir şey.
işini gücünü bırakıp zaman ayırdığın birşey için teşekkür edilmesinden normal bir mevzu yok.
bu bir kusur.

Asosyal, takıntılı, kıskanç, inatçı ama hiç kötü muamelesini görmediniz? Hımm iyiymiş.
Sizi ikna etmeye cabalamayacagim cunku yolunda olmayan bir cocuksuz bir evlilik coktan biterdi ayaklarimin uzerinde duran biriyim maddi acidan kimseye bagimli degilim sevgi oldugu icin suruyor. Ders vermek icin uzaklasma isini de cocugum okula gittigi icin yapamiyorum duzenini bozmamak adina

Evet haklisiniz ailem esimin bu konuyu gereksiz uzattigini soyluyor altinda baska sebepler ariyorlar bende ortami yumusatmak icin hayir yanlis dusunuyorsunuz baska sebep yok arar sorar dedigimde onu koruyorum saniyorlar daha cok sinirleniyorlar

eşinizin ilk ve tek yardımı myıdı bu peki ?

Ders vermek için uzaklaşmayın zaten, çok saçma bir şey o. Siz döneceğinizi biliyorsunuz, adam döneceğinizi biliyor, o zaman gitmenin ne anlamı var?

Ay çok şaşırıyorum cidden ya. Anne me üslupla söylerse söylesin bir damat kayınvalideye bağırabilir mi ya? Mümkün mü böyle bişey?

hayır bağıramaz, her şeyden önce büyüğü. ama ailesinin tutumuna bakınca onların da çok normal davranmış olmayacaklarını düşündüm ister istemez.
babası söylemese annesi kocan babanı arasın demez. baba iyi anne kötü polis olmuş.
konu sahibinin ailesi de numunelik bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…