- 25 Temmuz 2016
- 230
- 92
- 98
- Konu Sahibi Papatya010
-
Beni cagirdi gondermediler diye bagirdi anneme telefonda o yuzdenne yaptı ki ?
yani ailenizin tutumuna bakınca yaptığı şey abartılacak birşey de olmayabilir die merak ettim
Nezaket yok isin icinde evet haklisin iki tarafta birbirini hoş gormuyor bu konudaneden sürenin önemi olmasın ? birinin işi halledilsin ama 5 hafta sonra sağol ya mı desin ?
gerçekten nezaket ve görgü ölmüş.
Her cuma bizi arayacak nedir?Bugüne kadar ortada herhangi bir saygısız ya da kendini bilmez ilişki olmamış ki ama. Sen konuyu okuduğundan emin misin?
İş güç gosterisine donusmus,aileniz de az degil valla.Ben zaten esime bu konuda hak verdim ama sonrasinda esim kendi kendine kardesimi engelledi bunu duydular cok kizdilar ustune babamida aramiyor hic diye buyutuyolar. Yakininiza gelcek aramayacakmi babani diye baski yapiyor annem bana
Babamin bisey dedigi yokki bunu dusunen annem yukarda bahsettim. Aramazsa gelmezki dedi. Bende zaman bulursa gelecek esimle ne ilgisi var dedimNiye,siz bostan korkulugumusunuz,o evin neyisiniz de davetiniz gecerli olmuyor?
Babaniz asil hice sayıyor sizi soyleyeyim
Nezaket yok isin icinde evet haklisin iki tarafta birbirini hoş gormuyor bu konuda
Asosyal, takıntılı, kıskanç, inatçı ama hiç kötü muamelesini görmediniz? Hımm iyiymiş.Ailesiyle beraber oturmuyordu akrabalariyla yasiyordu bize saygisizlil yapti ondan hayir gelmez ilerde sana neler yapar diyerek nisani at dediler evlendik ve hic kotu muamelesini gormedim
Evet kesinlikle durum bu bende bu isin icinden herkes kendi bilir diyerek siyrilicam arada yipranan ben oluyorum kucuk cocugum var ve bana ihtiyaci var kafami bunlarla doldurmak istemiyorum artik derdim bana yeter cunkuİş güç gosterisine donusmus,aileniz de az degil valla.
Her cuma bizi arayacak değil. Artık cumaları bile aramıyor diye sitem etme o. Küstükten sonra aramamaya başlamış.Her cuma bizi arayacak nedir?
Evet haklisiniz ailem esimin bu konuyu gereksiz uzattigini soyluyor altinda baska sebepler ariyorlar bende ortami yumusatmak icin hayir yanlis dusunuyorsunuz baska sebep yok arar sorar dedigimde onu koruyorum saniyorlar daha cok sinirleniyorlarilk postumda da yazdım teşekkür en temel nezaket ve görgü kuralıdır. karşıdaki beklemese dahi insan işini halleden birine her şeyden önce teşekkür eder. arayamaz mesaj atar gene de ilk işi olur.
Özre bile gerek yok ki, kusur yok ortada. Her yaptığı iyiliğe kronometre tutan biri ise, yapmasın daha.O kısmı bilmiyorum, sürenin ne önemi var ki? Adam açıklamasını yapıp özür dilemeye çalışmış mı, çalışmış. Orada konu kapanmalıydı.
Beni cagirdi gondermediler diye bagirdi anneme telefonda o yuzden
Kadın iyi oldukça adam iyi işte. Azcık bile saçmalama, nazlanma hakkı yokAz önce ben üzerine gidersem hakarete vardırıyor işi, seviyeyi aşağı çekiyor diyordunuz sanki.
Özre bile gerek yok ki, kusur yok ortada. Her yaptığı iyiliğe kronometre tutan biri ise, yapmasın daha.
Sizi ikna etmeye cabalamayacagim cunku yolunda olmayan bir cocuksuz bir evlilik coktan biterdi ayaklarimin uzerinde duran biriyim maddi acidan kimseye bagimli degilim sevgi oldugu icin suruyor. Ders vermek icin uzaklasma isini de cocugum okula gittigi icin yapamiyorum duzenini bozmamak adinaAsosyal, takıntılı, kıskanç, inatçı ama hiç kötü muamelesini görmediniz? Hımm iyiymiş.
Ay çok şaşırıyorum cidden ya. Anne ne üslupla söylerse söylesin bir damat kayınvalideye bağırabilir mi ya? Mümkün mü böyle bişey?ne üslupla söyledi aileniz ?
mesela bazen söz nişan döneminde anne baba damada "dur daha sen kimsin" gibisinden laflar edebiliyor.
Evet haklisiniz ailem esimin bu konuyu gereksiz uzattigini soyluyor altinda baska sebepler ariyorlar bende ortami yumusatmak icin hayir yanlis dusunuyorsunuz baska sebep yok arar sorar dedigimde onu koruyorum saniyorlar daha cok sinirleniyorlar
Ders vermek için uzaklaşmayın zaten, çok saçma bir şey o. Siz döneceğinizi biliyorsunuz, adam döneceğinizi biliyor, o zaman gitmenin ne anlamı var?Sizi ikna etmeye cabalamayacagim cunku yolunda olmayan bir cocuksuz bir evlilik coktan biterdi ayaklarimin uzerinde duran biriyim maddi acidan kimseye bagimli degilim sevgi oldugu icin suruyor. Ders vermek icin uzaklasma isini de cocugum okula gittigi icin yapamiyorum duzenini bozmamak adina
Ay çok şaşırıyorum cidden ya. Anne me üslupla söylerse söylesin bir damat kayınvalideye bağırabilir mi ya? Mümkün mü böyle bişey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?