Eşim ailemle konuşmak istemiyor

Aileniz de garip, 20 yaşinda bile olmayan kucuk buldugu kizlarina nişan yuzugu taktirabiliyorlar ama sehir disina gonderemiyorlar.

Benim ailem sehir disina da, tatile de gonderdi zamaninda, gonderirdi yani ve nişansiz şekilde.

Sizin neden eşinizin bu kadar huyuna gittiginizi anladim ben. Yapacak bir şey yok, ben de olsam cok ses etmezdim.

Teşekkür etse hoş olur tabi, ama etmedi diye de dert edinip küsülmez yani

küsülecek konu değil ama alınmak yada hoş bulmamak normal bence bu durumda.
damatta abartıyor ama ne biliyim arabayı bul satıcıyı ayarla önemsiz bir iş de değil.
nezaketen teşekkür edilecek bir şey bence.

Edildi diye hatırlıyorum da.. Ne gerek var yani? Ne kadar küçük hesaplar bunlar? 3 gün zor beklemiş, Allah'tan 3 gün olmuş, ertesi gün edilse harika bir bahane olmazmış küsmek için.
keske aılesı zamanında tesekkurunu etseymısde bahane vermeseymıs
aslında kocası karısını zor durumda da bırakmıyor aılenle gorusmek ıstemıyorum benı zorlama dıyor
aılesı ısrarla kocana soyle bızı arasın dıye sıkıstırıp esıyle karsı karsıya getırıyor
bu durum bıle adama saygıları olmadıgını gosterır gorusmek ıstemıyorum dıyor otesı var mı :) ılla da benı arayacaksın cagıracaksın demek senın sozlerının hukmu yok demektır...
bunu kayınvalıde yapsa kocan ne yapıyor bu durumda , bosver canın ıstemıyorsa arama derdık

Kimsenin birbirine saygısı yok, ben böyle hakarete maruz kalsam damatlıktan reddederim, bunlar daha içe içe sokuluyor o da ilginç.

nişanın amacı zaten bu gidiş gelişlerin yapılabilmesi. gidince kayın ailenizde kalacaksınız sonuçta.
gitmekte ısrar ettiniz diye mi nişanı at dediler ?

Yalnız teşekkür etmediler diye değil anında teşekkür etmediler diye küsmüş. Kardeşi açıklamasını yapmış şu şu sebepten hemen arayamadım diye, eniştesini de aramış ama engellendiği için ulaşamamış

ama anladığım kadarıyla teşekkürün zamanı 3 gün falan

nişanın amacı zaten bu gidiş gelişlerin yapılabilmesi. gidince kayın ailenizde kalacaksınız sonuçta.
gitmekte ısrar ettiniz diye mi nişanı at dediler ?
Ailesiyle beraber oturmuyordu akrabalariyla yasiyordu bize saygisizlil yapti ondan hayir gelmez ilerde sana neler yapar diyerek nisani at dediler evlendik ve hic kotu muamelesini gormedim

O kısmı bilmiyorum, sürenin ne önemi var ki? Adam açıklamasını yapıp özür dilemeye çalışmış mı, çalışmış. Orada konu kapanmalıydı.
Aynen surenin hicbi onemi yok baska zaman konustuklarindada soylenirdi. Izahini bana yaptilar benimki tutturdu bana soyleyeceklerdi sana degil. Gercekten gorusmek istemiyomus demekki bahanesinide buldu

Ailesiyle beraber oturmuyordu akrabalariyla yasiyordu bize saygisizlil yapti ondan hayir gelmez ilerde sana neler yapar diyerek nisani at dediler evlendik ve hic kotu muamelesini gormedim

ne yaptı ki ?
yani ailenizin tutumuna bakınca yaptığı şey abartılacak birşey de olmayabilir die merak ettim

Aynen surenin hicbi onemi yok baska zaman konustuklarindada soylenirdi. Izahini bana yaptilar benimki tutturdu bana soyleyeceklerdi sana degil. Gercekten gorusmek istemiyomus demekki bahanesinide buldu

neden sürenin önemi olmasın ? birinin işi halledilsin ama 5 hafta sonra sağol ya mı desin ?
gerçekten nezaket ve görgü ölmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…