- 19 Mayıs 2020
- 47.689
- 214.304
- 598
- Konu Sahibi Papatya010
-
Ne önemi var sürenin, empati yapamadığım kısmı o. Adamın ilk iyiliğiydi heralde, bi heyecan yapmış.büyütmesi anlamsız ama ertesi gün teşekkür etmek de hoş değil bence.
Esimin falso hareketinden dolayı. Nisanliyken hangi aile kizini baska bi sehire nisanlisiyla dogumgunu kutlamasina gonderirki ozellikle yasi 20bile olmayan kizlarini ailemde nisani aticaksin diye baskı yapti bende hem ona hem aileme kiskirdim ve sonuc olarak bayildigim icin acilde actim gozumu
Teşekkür etse hoş olur tabi, ama etmedi diye de dert edinip küsülmez yani
keske aılesı zamanında tesekkurunu etseymısde bahane vermeseymısEdildi diye hatırlıyorum da.. Ne gerek var yani? Ne kadar küçük hesaplar bunlar? 3 gün zor beklemiş, Allah'tan 3 gün olmuş, ertesi gün edilse harika bir bahane olmazmış küsmek için.
Kimsenin birbirine saygısı yok, ben böyle hakarete maruz kalsam damatlıktan reddederim, bunlar daha içe içe sokuluyor o da ilginç.keske aılesı zamanında tesekkurunu etseymısde bahane vermeseymıs
aslında kocası karısını zor durumda da bırakmıyor aılenle gorusmek ıstemıyorum benı zorlama dıyor
aılesı ısrarla kocana soyle bızı arasın dıye sıkıstırıp esıyle karsı karsıya getırıyor
bu durum bıle adama saygıları olmadıgını gosterır gorusmek ıstemıyorum dıyor otesı var mı :) ılla da benı arayacak cagıracak demek senın sozlerının hukmu yok demektır...
Bugüne kadar ortada herhangi bir saygısız ya da kendini bilmez ilişki olmamış ki ama. Sen konuyu okuduğundan emin misin?Bu güne kadarki saygısız sınır bilmez ilişkilerindense görüşmemeleri çok daha temiz bana göre
Esimin falso hareketinden dolayı. Nisanliyken hangi aile kizini baska bi sehire nisanlisiyla dogumgunu kutlamasina gonderirki ozellikle yasi 20bile olmayan kizlarini ailemde nisani aticaksin diye baskı yapti bende hem ona hem aileme kiskirdim ve sonuc olarak bayildigim icin acilde actim gozumu
Yalnız teşekkür etmediler diye değil anında teşekkür etmediler diye küsmüş. Kardeşi açıklamasını yapmış şu şu sebepten hemen arayamadım diye, eniştesini de aramış ama engellendiği için ulaşamamışadam bildiğin aracılık yapmış. araştırmış bulmuş. muhtemelen başka benzer rahatsızlıkları da olmuştur bu konuda patlamıştır.
ben de böyle şeylerde teşekkür etmeyenlerin insanı kullandığını düşünüyorum.
kimse kimsenin işini yapmak zorunda değil.
güzel biz söz söylemekse bedava.
alt tarafı sağol oğlum, yorduk seni de, gibi beylik cümleler söylenecek.
kendisi saygı göstermeyen ama kendine her daim saygı bekleyenlere sinir oluyorum.
Yalnız teşekkür etmediler diye değil anında teşekkür etmediler diye küsmüş. Kardeşi açıklamasını yapmış şu şu sebepten hemen arayamadım diye, eniştesini de aramış ama engellendiği için ulaşamamış
O kısmı bilmiyorum, sürenin ne önemi var ki? Adam açıklamasını yapıp özür dilemeye çalışmış mı, çalışmış. Orada konu kapanmalıydı.ama anladığım kadarıyla teşekkürün zamanı 3 gün falan
O kısmı bilmiyorum, sürenin ne önemi var ki? Adam açıklamasını yapıp özür dilemeye çalışmış mı, çalışmış. Orada konu kapanmalıydı.
Ailesiyle beraber oturmuyordu akrabalariyla yasiyordu bize saygisizlil yapti ondan hayir gelmez ilerde sana neler yapar diyerek nisani at dediler evlendik ve hic kotu muamelesini gormedimnişanın amacı zaten bu gidiş gelişlerin yapılabilmesi. gidince kayın ailenizde kalacaksınız sonuçta.
gitmekte ısrar ettiniz diye mi nişanı at dediler ?
Çok enteresan valla. Ben rahat insanım heralde birilerine yardım edince hiç teşekkür beklemiyorum. Ederlerse mutlu oluyorum etmezlerse aklıma bile gelmez.konunun uzaması ve küslük saçma.
ama o gün içinde edilmeyen teşekkürün bence de anlamı yok.
Emin misiniz bundan?hic kotu muamelesini gormedim
Niye,siz bostan korkulugumusunuz,o evin neyisiniz de davetiniz gecerli olmuyor?Tabiki babamla konustum davet ettim musait olursa gelecek ama esimdende telefon gelirse gelecek oyle duydum
Aynen surenin hicbi onemi yok baska zaman konustuklarindada soylenirdi. Izahini bana yaptilar benimki tutturdu bana soyleyeceklerdi sana degil. Gercekten gorusmek istemiyomus demekki bahanesinide bulduO kısmı bilmiyorum, sürenin ne önemi var ki? Adam açıklamasını yapıp özür dilemeye çalışmış mı, çalışmış. Orada konu kapanmalıydı.
Ailesiyle beraber oturmuyordu akrabalariyla yasiyordu bize saygisizlil yapti ondan hayir gelmez ilerde sana neler yapar diyerek nisani at dediler evlendik ve hic kotu muamelesini gormedim
Evet çok eminim diyorum ya aile konusunda hic karsi karsiya gelmedik evlendigimizden beri bu ilk oldiEmin misiniz bundan?
Aynen surenin hicbi onemi yok baska zaman konustuklarindada soylenirdi. Izahini bana yaptilar benimki tutturdu bana soyleyeceklerdi sana degil. Gercekten gorusmek istemiyomus demekki bahanesinide buldu
Az önce ben üzerine gidersem hakarete vardırıyor işi, seviyeyi aşağı çekiyor diyordunuz sanki.Evet çok eminim diyorum ya aile konusunda hic karsi karsiya gelmedik evlendigimizden beri bu ilk oldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?