- 13 Şubat 2021
- 3.937
- 8.955
- 108
- Konu Sahibi Papatya010
-
Esimin falso hareketinden dolayı. Nisanliyken hangi aile kizini baska bi sehire nisanlisiyla dogumgunu kutlamasina gonderirki ozellikle yasi 20bile olmayan kizlarini ailemde nisani aticaksin diye baskı yapti bende hem ona hem aileme kiskirdim ve sonuc olarak bayildigim icin acilde actim gozumuNişanlı iken neden kışkırdınız?
Hatirlattim tabiki tamam iste beni onemsemeyeni bende onemsemem dusuncesinde beni sevmesinler diyor zaten umrunda degil gibi davraniyor ama onlarida bana sormadan edemiuorYahu tamam birşey hakkında yardım ediliyorsa edilir, teşekkür edilecekse edilir ama merak ediyorum kendi ana babası teşekkür etmedi diye sildi mi hiç onları acaba??
Koca koca insanlarsınız bir teşekkür edilmedi diye dünya onun etrafında dönmüyor bunu hatırlatın eş dediğiniz insana!
Bi rahatsızlığınız mı var?Esimin falso hareketinden dolayı. Nisanliyken hangi aile kizini baska bi sehire nisanlisiyla dogumgunu kutlamasina gonderirki ozellikle yasi 20bile olmayan kizlarini ailemde nisani aticaksin diye baskı yapti bende hem ona hem aileme kiskirdim ve sonuc olarak bayildigim icin acilde actim gozumu
Esim kisasa kisasi cok sever oda uzattikca uzatirYapacağım tek şey ceviz kabuğunu doldurmayan bir sebebten eş ailesine tamamen küserdim ciddi ciddi.
Bence eline yılların fırsatı geçmiş siz daha evvel haklı sebeple ailesini istemediyseniz o da gün bugün diyor.12 yıllık evliyiz eşim aileme bi konuda yardimci oldu onlardanda hemen teşekkür bekledi aynı gün aranmadığı icin cok sinirlendi o gün bugundur konuşmuyor aramiyor sormuyor. Yarin babam yasadigimiz sehre is dolayisiyla gelecek asla aramam istemiyorum diyip duruyor bense cok arada kaldim ve utanıyorum rezil olucam lutfen cvp verin siz napardiniz?
Hayir aglamaktan hayir ayrilmicam diye karsi cikmaktanBi rahatsızlığınız mı var?
Yapacağınız tek şey onun ailesine anlatıp görüşmeyi kesmek, oturun iki başınıza. Ne alış ne veriş. En çok onun işine gelmeyecek bu durum.Hatirlattim tabiki tamam iste beni onemsemeyeni bende onemsemem dusuncesinde beni sevmesinler diyor zaten umrunda degil gibi davraniyor ama onlarida bana sormadan edemiuor
aılede kımse normal tepkıler vermıyor ama yaHayir aglamaktan hayir ayrilmicam diye karsi cikmaktan
Benim rahatsızlığım var, ama bu kadar korkmuyorum sesimi çıkarmaktan. En fazla bayılırım, ölmem ya. İlginç.Hayir aglamaktan hayir ayrilmicam diye karsi cikmaktan
ama ne desın oglunuz aılemle konusmuyor bende sıze kustum mu desınYapacağınız tek şey onun ailesine anlatıp görüşmeyi kesmek, oturun iki başınıza. Ne alış ne veriş. En çok onun işine gelmeyecek bu durum.
Yoo, insanlara güzelce anlatacak, ben artık başedemiyorum, bi de böyle yapalım diye.ama ne desın oglunuz aılemle konusmuyor bende sıze kustum mu desın
esının aılesıyle arasında sorun yoksa durduk yere nıye kotu olsun
bellı mı olur hayat bu esıyle babası bugun kotu yarın ıyı olurlar ondan sonra olan yıne konu sahıbıne olur bosu bosuna es aılesıyle arasını bozmus olur
yanlısı yanlısla duzeltemeyız kı
bende boyle dusunuyorumbir yardım alınca o anda teşekkür etmek en temel nezaket ve görgü kuralıdır.
eşiniz bir link bulup bakın araba diye yollamamış, satıcının başkasıyla anlaşmasını engellemiş ki eminim zarar da etmemişlerdir o alışverişten.
bunun için küs kalmak abartı ama kim olsa lafını sokar.
bir teşekkür etmeyi bu kadar önemsemeyen insan kardeşim olsa ona da mesafemi koyarım.
aılesıyle esı arasında dengeyı kuramayan kocaların yaptıgı hatayı yapmıs konu sahıbıYoo, insanlara güzelce anlatacak, ben artık başedemiyorum, bi de böyle yapalım diye.
Ben zaten esime bu konuda hak verdim ama sonrasinda esim kendi kendine kardesimi engelledi bunu duydular cok kizdilar ustune babamida aramiyor hic diye buyutuyolar. Yakininiza gelcek aramayacakmi babani diye baski yapiyor annem bana
bende boyle dusunuyorum
baskalarının dogum gunu olunca kutlayıp baskalarına tesekkur etmeyı bılen bana da etsın benım basım kel mı derım yanı bende...
bırde tesekkur ederdık ne var kı dıyen baba ,damat ozellıkle benı arasın davet etsın dıye de beklıyor kocasının nıye arıyım ya demesını de o yuzden normal buluyorum oyleyse boyle...
Yakın zamanda eşim aileme bir hoşluk yaptı. Herkes o kdr teşekkür etti ki, eşim en sonunda “ben bu aileden değil miyim, neden bana teşekkür ediyorlar” dedi.
Yani birşey yaptı diye de illa allamaya pullamaya da gerek yok. Ailenizin samimiyetini zaten bilmiyor mu?
Bazen raydan cikmaninda bi ise yaramayacagini bilirsin ya hani. Ne gerek var bedensel olarak o kadar yipranmayaBenim rahatsızlığım var, ama bu kadar korkmuyorum sesimi çıkarmaktan. En fazla bayılırım, ölmem ya. İlginç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?