Eşim ailemle konuşmak istemiyor

esınız sureklı saygı ve ılgı bekledıgıne gore hayatında hıc saygı ve sevgı gormemıs gıbı geldı bana
aılesı esınıze nasıl davranıyor anne babasıyla arası nasıl aılesıyle nasıl ıletısımı

Ben olsam çekilirdim aradan. Kocaman adam, benim zorumla mı arayacak ailemi. Ara ara diye darlasam daha da inada bindirir. E bindirmiş zaten. Bilemiyorum bence 2 taraf da gereksiz bir kibrin içinde. Benim ailem olsa "teşekkür etmediğiniz için kırılmış size" desem gönlünü almaya çalışırlar eşimin. Büyüklük bizde kalsın derler, çocukların bizim yüzümüzden araları bozulmasın derler.. Gerçi ben öyle bişey demem de, eşim aileme kırılsa, senin de ailen sayılır kendin hallet kendin konuş istemiyorsan konuşma derim. Babamı da arar, burası senin kızının evi başkasından davet bekleme derim. Ne bu hepiniz çocuk gibi davranıyorsunuz diyip ufak çaplı bir cinnet bile geçirebilirim.

bırebır aynı seyı dusunuyorum aynen bızde de boyle olurdu...

Anne baba kendi halinde insanlar babasi cok ilgisizmis harclik alabilmek icin kirk takla atarmis anneside hep kendi ailesine hizmete kosarmis cocuklarini ihmal etmis bizdede durum tam tersi cekemedigi bu

İşte bu!

bırebır aynı seyı dusunuyorum aynen bızde de boyle olurdu...
Iste bende o esikte oldugum icin buraya yazdım objektif insanlarin yorumunu alayim istedim. Birebir bunlari soyledimde yok diyor her iki tarafta o zaman herkes kendisi bilir dedim ozaman gorusulmeyecek dedi annem yani cok baski yapiyor bana

Ayni gun bi tesekkur edebilirlerdi bu konuda hak verdim sonrasinda yaptigi davranislari kabullenemedim engellemesi hic aramamasi falan
Eşiniz sizi de manipüle etmiş belli ki. Böyle hak vermek mi olur?
Bırakınız bu işleri.

Kayınbirader engelleyen, kayınbabadan teşekkür için kronometre tutan, saçma sapan takıntılı bir insan eşiniz.

O an oyle bi anlatti ki bana benim yerimde kim olsa dolar ama ona belli etmedim abartma falan dedim o hizla aileme acmasaydim keske konuyu hata ettim orda. Takintili aynen

Yapacağım tek şey ceviz kabuğunu doldurmayan bir sebebten eş ailesine tamamen küserdim ciddi ciddi.

Evet aynen durum bu herkes kendi namusunu dusunuyor. Bende kendi akil sagligimi dusunmek zorunda oldugum icin birbirinizi nasil bilmek istiyorsaniz oyle bilin benim hayat enerjimi sondurmeyin diyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…