- Konu Sahibi Papatya010
-
esınızEvet haklisiniz ailem esimin bu konuyu gereksiz uzattigini soyluyor altinda baska sebepler ariyorlar bende ortami yumusatmak icin hayir yanlis dusunuyorsunuz baska sebep yok arar sorar dedigimde onu koruyorum saniyorlar daha cok sinirleniyorlar
Neden,babami ben cagiracagim,annem de diyecekki yok X cagiracak,yoksa niye gelsin.Babamin bisey dedigi yokki bunu dusunen annem yukarda bahsettim. Aramazsa gelmezki dedi. Bende zaman bulursa gelecek esimle ne ilgisi var dedim
Annem babam icin evet kardesime bu konuda bi yardimi daha olmustu ondada ona kizacak birsey bulmus bu da eklendi ustuneeşinizin ilk ve tek yardımı myıdı bu peki ?
Bence değil. Benim babam da kendisine küsen damadı olsa evime gelmezdi muhtemelen arayıp davet edilmeden ya da bir özür falan beklerdi. Evet benim de evim ama kocamın da evi. Siz size küs bir insanın evine gider misiniz davet edilmeden?hayır bağıramaz, her şeyden önce büyüğü. ama ailesinin tutumuna bakınca onların da çok normal davranmış olmayacaklarını düşündüm ister istemez.
babası söylemese annesi kocan babanı arasın demez. baba iyi anne kötü polis olmuş.
konu sahibinin ailesi de numunelik bence.
Aynen oyle iki tarafta bana kiziyor tavsiyeni dinlicem ve bu ise karismicam naparlarsa yapsinlar. Ben cagirdim yarin tekrar arar cagiririmesınız
aılenız kardesınızı kayırıyor dıye sınırlenıyor
sızın aılenızde
sız esınızı kayırıyorsunuz dıye sınırlenıyor
aslında cok ıyı anlasırlarmıs...
bırbırlerıne benzedıklerı ıcın catısıyorlar bır ıpte 2 cambaz oynamaz meselesı
Annem babam icin evet kardesime bu konuda bi yardimi daha olmustu ondada ona kizacak birsey bulmus bu da eklendi ustune
Bizimkilerin derdi bu evet kardesinle arayi duzeltsin babanlada konussun bizde unutalim bunu diyorlar resmenBence değil. Benim babam da kendisine küsen damadı olsa evime gelmezdi muhtemelen arayıp davet edilmeden ya da bir özür falan beklerdi muhtemelen. Evet benim de evim ama kocamın da evi. Siz size küs bir insanın evine gider misiniz davet edilmeden?
Anne diyebilir ya.hayır bağıramaz, her şeyden önce büyüğü. ama ailesinin tutumuna bakınca onların da çok normal davranmış olmayacaklarını düşündüm ister istemez.
babası söylemese annesi kocan babanı arasın demez. baba iyi anne kötü polis olmuş.
konu sahibinin ailesi de numunelik bence.
Evet kullanildim diyor zaten ama ben durumu ekstra abarttigini dusunuyorum. Ama gemileri yakacak kadar bir durum yok ortada bana gore dekullanıldığını hissediyor olamaz mı ?
eşinizin tavrını asla desteklemiyorum ama ufak tefek şeyleri sorun edip küsen biriyle ilişkiniz her zaman sorunlu olurdu.
gerçekten farkedemediğiniz bir rahatsızlık duymuş olamaz mi ?
Bence değil. Benim babam da kendisine küsen damadı olsa evime gelmezdi muhtemelen arayıp davet edilmeden ya da bir özür falan beklerdi. Evet benim de evim ama kocamın da evi. Siz size küs bir insanın evine gider misiniz davet edilmeden?
Bence haklılar. Dediğim gibi benim eşim aileme bu şekilde davranamaz ama ola ki davrandı özür dilemesi gerekir. Ailemi geçtim kendime saygısızlık olarak görürüm ben bunu.Bizimkilerin derdi bu evet kardesinle arayi duzeltsin babanlada konussun bizde unutalim bunu diyorlar resmen
Ay cok komikmisAnne diyebilir ya.
Bazilari her durumdan vazife cikarir.
Bir arkadasimin annesi,ben deri ceket sevmiyorum,. giymesin nisanlin demiş.
Kiz da,sevmiyorsan babama giydirmezsin,nisanlim sana mi soracak demis
Var yani oyle..
Anne diyebilir ya.
Bazilari her durumdan vazife cikarir.
Bir arkadasimin annesi,ben deri ceket sevmiyorum,. giymesin nisanlin demiş.
Kiz da,sevmiyorsan babama giydirmezsin,nisanlim sana mi soracak demis
Var yani oyle..
İyiliği iyilik için yapan biri 3-5 güne takılmaz, belki insanlar öyle kuru bir teşekkür ile geçiştirmek istemedi, bişeyler düşünüyorlardı, adam resmen yaptığı iyiliği unutmuyor.kronometre ile ne alakası var katip. teşekkür son derece insani bir şey.
işini gücünü bırakıp zaman ayırdığın birşey için teşekkür edilmesinden normal bir mevzu yok.
bu bir kusur.
Cok haklisiniz babam zaten aradi esimi neden boyle yapiyorsun diye oda hic geri vites yapmamis babamda ben senin buyugunum hic hatrim yokmu ozaman yaniniza gelip gitmem bende demis bizimkide yok olurmu siz hep buyrun demis ama ogluna kirginim demis babamda bildigin gibi yap deyip kapatmisya bence böyle bir durumda bir aile büyüğü olarak gurur yapılmaz. gidilir açıkça konuşulur karşıya oturtulup.
ha damat orada da saygısızlık yaparsa o zaman had bildirilir.
bu gibi durumlarda büyüklerin daha olgun ve yapıcı olması gerektiğini düşünüyorum.
Aile büyüğü dediğin gurur yapar ama zaten. Koca koca yaşlı başlı insanlar. Karşılarında saygısız bir adam var niye gitsin ayağına? Ben olsam babamın bu şekilde kocamın ayağına gelmesini de kabul etmezdim. Kocam gidip ya da arayıp hatasını telafi etmeli.ya bence böyle bir durumda bir aile büyüğü olarak gurur yapılmaz. gidilir açıkça konuşulur karşıya oturtulup.
ha damat orada da saygısızlık yaparsa o zaman had bildirilir.
bu gibi durumlarda büyüklerin daha olgun ve yapıcı olması gerektiğini düşünüyorum.
Evet kullanildim diyor zaten ama ben durumu ekstra abarttigini dusunuyorum. Ama gemileri yakacak kadar bir durum yok ortada bana gore de
Cok haklisiniz babam zaten aradi esimi neden boyle yapiyorsun diye oda hic geri vites yapmamis babamda ben senin buyugunum hic hatrim yokmu ozaman yaniniza gelip gitmem bende demis bizimkide yok olurmu siz hep buyrun demis ama ogluna kirginim demis babamda bildigin gibi yap deyip kapatmis
20 den küçük kızı nişanlayan aile herhalde modern bir aile ile dünür olmuyorlardır, ona göre bir çevreleri vardır, etraf laf eder, ilerde kızın başına kakılır diye düşünülür.ne üslupla söyledi aileniz ?
mesela bazen söz nişan döneminde anne baba damada "dur daha sen kimsin" gibisinden laflar edebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?