Eşim ailemle konuşmak istemiyor

Hayir esim karslı biz nigde dediginiz gibi annem kizistiriyor baya benim babamda sizinki gibi bizim eslerde hos gorurdu hep benim esim siyasi gorusunu asla acik etmez mesela tartismamak icin

Ay cok komikmisbenimde babam geline karisir bunu giymesin yakismiyor gibisinden
Valla benim babam da onu biraz yapacak oldu,dort bastan uyardik,karisamazsin baba,bu,senlik bir durum değil,sakin,asla.
Babaniz da yanlis yapiyor.
Annem de birseyler derdi,hic esime yansitmam,saygı gosteriyoruz diye buna haklari yok.

ama babanızda burada hatalı
esınız sıze kapım acık demıs daha ne desın
babanız gelıp gıtmem demıs
kocanız ben oglunuza kırgınım dedı dıye nasıl bılıyorsan oyle yap dıyerek babanız kestırıp atmıs kapatmıs sımdı de kocanızın aramasını beklıyorlar
ıkı gunluk dunya oglum kusluk olmasa keske ınsllah aranız duzelır bız buyukler uzuluyoruz boyle olunca dıyebılırdı babanız

hayır ben kesınlıkle sızın aıleyı daha suclu buluyorum

İyiliği iyilik için yapan biri 3-5 güne takılmaz, belki insanlar öyle kuru bir teşekkür ile geçiştirmek istemedi, bişeyler düşünüyorlardı, adam resmen yaptığı iyiliği unutmuyor.

bana mı ayıp geliyor sadece yapılan bir şey için hemen olumlu bir tepki vermek.
ben adamı savunmuyorum yaptığı abartı ama böyle şeylerde 3-5 gün beklersen anlamı kalmaz.
arar yada yazar teşekkür edersin. bir hoşluk yapacaksan da atıyorum arabanın şerefine yemeğe davet edicem vs dersin artık ne yapacaksan.

Eşin, kardeşin hatası yüzünden anne babaya küsmesi normal ama babanın tavrı normal değil öyle mi?

Bence de.
Sonucta orada kizi var.

e adam size kapım açık, buyrun gelin, ben oğlunuza bozuldum demiş.
oğlu da kocaman adamdır yani.
ikisinin arasında bir mevzu.

bence eşinizinki birikmiş şeylerin bir sonucu
baksanıza babayla damat konusmus
ben senın buyugunum hatırım yokmu bak gelıp gıtmem demıs
kocası aa sız hep buyrun kapım acık ama oglunuza kırgınım demıs
ogluna kırgınım dedı dıye adam kestırıp atmıs

cok dedıgım dedık caldıgım düdük tavrında bır baba
fazla karıstırıp kurcalıyor

20 den küçük kızı nişanlayan aile herhalde modern bir aile ile dünür olmuyorlardır, ona göre bir çevreleri vardır, etraf laf eder, ilerde kızın başına kakılır diye düşünülür.

göndermek istememelerine bir şey diyemem. herkesin hayat biçimi. azarlayarak mı söyledi, kızdı mı, bağırdı mı, aşağıladı mı onu merak ettim

Yok bence beni değil de, kendinizi iknaya çabalayın önce. Hoş, eşinizin saçma sapan kaprislerine hak vermek için bahaneler sıraladığınıza göre dünden ikna olmaya razısınız zaten.

Sırf ders vermek için de ayrılma tiyatrosu oynamayın bence, elinizde patlar mazallah.. ki gördük buralarda ağlayan ama yine de siz bilirsiniz tabi.

Ay cok komikmisbenimde babam geline karisir bunu giymesin yakismiyor gibisinden
sız babanıza demıyormusunuz
gelının gıydıgıne ne karısıyorsun baba ? dıye

babanız sanırım cok konusmayı seven bır adam

Oyle deme canim babalar aslinda ogullarinin bedeninde yasarlar
Ogullarina gelen hersey onlara gelir,canlarini siper ederler biri canlarini sikacak,ya da sevmeyecek diye akillari cikar.
Kizlari mi AA o da kim:)

e adam size kapım açık, buyrun gelin, ben oğlunuza bozuldum demiş.
oğlu da kocaman adamdır yani.
ikisinin arasında bir mevzu.
E ama tavır almış anne babaya bu yüzden. Aramayı sormayı kesmiş, iletişim kurmamış, karısının burnundan getirmiş yaptığı ufacık yardımı. Niye hala baba alttan alıyor. O da tavrını koymuş bir yerde dik dik konuşan damada. Çok da iyi yapmış. Keşke biraz kızı da babasını örnek alsa da kocasına tavrını koysa.

Kamu spotu da vereyim; ailenize kıymet vermeyen adamlar size de vermez, size kıymet vermeyen adamlar ailenize de vermez. Doğanın değişmez kanunudur bu.

ben de onu diyorum işte valla.
oğlu çocuk mu, koca insan ki araba alıyor.
damadıyla oğlu arasında mevzu.
kimse istemez tatsızlık ama babaya saygısızlık olmamış ki.
bence de baba yönetmek istiyor, kendi istediği gibi olmayınca koparıyor ilişkiyi.
ayrıca burada kızının hatırı var.
damadına oğlum haklısın işte gençliğine ver dese olay bitecek.
bu yüzden diyorum büyükler yapıcı olmalı.
büyüğe saygı göstermek başka ama bazı büyükler saygıyı şımarma hakkı olarak görüyor.

aradığında babaya saygısızlık etmemiş ki ama.
hani aradığında ters konuşsa, adamı bozsa eyvallah.
bence bu konu sadece bu olayla alakalı değil.
bana göre yılların birikimi olmuş. damatta birşeylerin kendince acısını çıkarıyor.
doğru mu ? değil.
iki tarafın da iletişim sıkıntısı var.

Sozumun ustune soz soyledi lafimi cignedi diye sinirleniyor babam beni nasil saymaz diye tamam konusuruz demeliymiş

Oyle deme canim babalar aslinda ogullarinin bedeninde yasarlar
Ogullarina gelen hersey onlara gelir,canlarini siper ederler biri canlarini sikacak,ya da sevmeyecek diye akillari cikar.
Kizlari mi AA o da kim:)
durum aynende bu...
bırı oglu dıgerı kızı
kızıyla damadını karsı karsıya getırıyor
bellıkı damatla oglan arasında bır gerılım olmus, ıkınızınde kendınıze gore haklı yanları var gonlum ıyı olmanızdan yana ınsallah aranız duzelır demek yerıne kursun yemıs gıbı tepkı verıyor

kesınlıkle aynen dedıgınız gıbı durum

bırde babasının orası kocanın evı aramazsa gelmem demesı de kızına verdıgı degerı gosterır

damat dunyanın en terbıyesız adamı bıle olsa orası kızımında evı bu cocuk agac kovugundan cıkmadı der normalde bır baba, kızına bızım ıcın kocanla ters dusme gerekırse dısarıda bıle gorusuruz der normalde...

benım babam boyle bır adam oldugu ıcın normalı bu gelıyor bana belkıde normal degıldır bılmıyorum ama

konu sahıbının babası gelının ne gıydıgıne de karısıyormus yanı cok karısan bır adam bu bellı

Babam demiş zaten aranizda cok yas farki var senin gibi dusunememistir gencligine ver. Esim bunu anlamak istemiyor herseye akli yetiyor bunada yetsin diye dusunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…