Eşim ailemle konuşmak istemiyor

Sozumun ustune soz soyledi lafimi cignedi diye sinirleniyor babam beni nasil saymaz diye tamam konusuruz demeliymiş
bırsey dıyecegım lutfen yanlıs anlamayın 80 yasında bazı adamlar boyle tepkıler verıyorlar
kendılerını saydırtmaya laf gecırtmeye ozellıkle cabalıyorlar yas gectı cocuklara maskara olmayayım korkusu mu ,nedır cozemıyorum ama bazı yaslılarda goruyorum bunu...

sener senın benım bo.un ustune yapamazsınız demesı gıbı tovbe tovbe

kocanızın babanıza sıze kapım acık demesı yetmemıs babanız egosunun oksanmasını ıstemıs uzatan babanız

Babamdan ziyade annem oyle dusunuyor beni cok sıkıştırıyor babam gorusuruz zaman kalirsa dedi zaten siz yuvanizda mutlu olun biz gorusmesekte olur demisti baska bir konusmamizda

Konu sahibi kendi diyor hiç alttan almadı dik dik konuştu diye. Baba bir adım atmış, güzellikle aramış konuşmuş gördüğü tavır dik dik konuşma.

Başka olaylar olsa konu sahibi kocasını haklı çıkarmak adına anlatırdı bence. Hala korumaya çalışıyor çünkü.

Babam neredeyse,kendi tanimadigi soz hakkina evimde tam anlamiyla sahip olduğum icin esimi uyaracakti gecmiste.
Ayni sekilde geline de kıyafet icin denedi.
Once bizden aldi cevabi,usulunce dedik ama dedik,karisamazsin,orada bir dur.

Inanirmisin benimde aklima o şaka geliyor hep babama kimse karsi cikmadi cikani goruncede yadirgiyor evet uzatiyor babam ama esimde tamam senin icin aricam demeli bence gonlumu yapmasi icin bu kadarinada hakkim var ama inadi gozunu burumus

Baska olay yok mevzu bundan ibaret bizimkinin icsellestirmesi. Ailem ne kadar pohpohlayip deger verse beni sevmiyolar aslinda diye dusunuyor. Bizimkiler acisindan biriken bisey yok esimin kendi icinde buyutmeleri

Esimin acisini cikarttigi tek sey ben aranmam gereken zamanda aranmadim onlarada degersizlik duygusunu yasaticam gorsunler diyor

Inanirmisin benimde aklima o şaka geliyor hep babama kimse karsi cikmadi cikani goruncede yadirgiyor evet uzatiyor babam ama esimde tamam senin icin aricam demeli bence gonlumu yapmasi icin bu kadarinada hakkim var ama inadi gozunu burumus
Emin ol bunlar bizde de var.
Sanki coluk cocukta yonetecek.
Oysa babam kendisi 20 yasindayken bile asla kendine müdahale ettirmezmiş.
Valla adil olun,esinizi de anlayin,kimseyi birbirine yem etmeyin.

Baska olay yok mevzu bundan ibaret bizimkinin icsellestirmesi. Ailem ne kadar pohpohlayip deger verse beni sevmiyolar aslinda diye dusunuyor. Bizimkiler acisindan biriken bisey yok esimin kendi icinde buyutmeleri
Valla iyi sabrediyorsunuz ne diyeyim. Empati yapamıyorum sizinle bir yerden sonra.

astrojurnal biriken bişey yokmuş.

Babamdan ziyade annem oyle dusunuyor beni cok sıkıştırıyor babam gorusuruz zaman kalirsa dedi zaten siz yuvanizda mutlu olun biz gorusmesekte olur demisti baska bir konusmamizda
sız detay verdıkce konustukca ben esınıze daha cok hak vermeye baslıyorum ama
en basta hatır gonul yapmayı bılen ama bunu yaparken esınızı atlıyorlar
esınız daha once saygısızlık yapmamıs ıyıde anlasıyorlarmıs ama esınız yıne daha once kardesınıze ıyılık yaptıgında canı sıkılmıs bu ıkıncıde de sıkılmıs ıkı kere ust uste esınızın canı sıkılmıs.
aılenız sızı cok arada bırakıyor kendı kızına bunu yapan el ogluna neler yapmaz?
gelının gıyımıne bıle karısan , oglunuza kırgınım dedı dıye ne yaparsan yap deyıp kestırıp atan bır babayla kocanızın gorusmek ıstememesını anlarım adam kapım sıze acık demesıne ragmen tepkı gormus oda nıyeymıs babanız ne derse bırebır ona tamam demedıgı ıcınmıs babanız cuneyt arkın falan mı kes uleeen bana tamam de uleeen seklınde yaklasıyor

esınızı ezıyor

herseyı gectım. gorusmek ıstemıyorum dıyen bır ınsana sureklı ara denmez aranması beklenmez cumaları nıye aramıyor dıye darlanmaz zorlanması buna bıle mudahale edılmesı saygısızca

sımdı dusunelım

bır konu acılsaydı...
benım kayınvalıdem eltımın gıyımıne bıle karısan, dıger eltımle veya kaynımla gorumcemle neyse gorusmek ıstemıyorum dedım dıye benı kestırıp atan, dedıgım dedık, bır tesekkuru bıle bana cok goren, uzak durmak ıstememe ragmen benı arayacak gonlumu yapacak dıye dıreten, kapım sıze acık dememe ragmen memnun edemedıgım bır ınsan. ben bu kayınvalıdeye karsı nasıl yaklasayım dıye konu acsaydınız
yemın edıyorum ıstısnasız herkes gorusmek zorunda degılsın canını sıkma kımse senı bunun ıcın zorlayamaz derdı :)

Babam neredeyse,kendi tanimadigi soz hakkina evimde tam anlamiyla sahip olduğum icin esimi uyaracakti gecmiste.
Ayni sekilde geline de kıyafet icin denedi.
Once bizden aldi cevabi,usulunce dedik ama dedik,karisamazsin,orada bir dur.
Bizde babama hep deriz onu kayinbabamz karissa kizariz sende bosver baba ne istiyosa giysin diye

Valla iyi sabrediyorsunuz ne diyeyim. Empati yapamıyorum sizinle bir yerden sonra.

astrojurnal biriken bişey yokmuş.
Bana yansitilan kadariyla kim icinde ne yasiyor bilemem ama onlardan yana sorun yok gibi. Bir tek takildikLri sozumuzu dinlemedi bizi saymadi. Evet empati kurulmasi zor bir durum tesekkurler fikirleriniz icin

Babam demiş zaten aranizda cok yas farki var senin gibi dusunememistir gencligine ver. Esim bunu anlamak istemiyor herseye akli yetiyor bunada yetsin diye dusunuyor
bende aynı seyı dusunuyorum
15 yasında degıl heralde kardesınız o da bır yetıskın
herseyı yapsın yapsın sonra da mıllet ama o kucuk cahıllıgıne ver dıyor
esınız rehabılıtasyon merkezı degıl kı ıdare etmek zorunda kalsın kaynını

haa madem oyle o kucuk cahıllıgıne ver dıyor babanız
o zaman babanızda buyuk esınız kucuk esınızın cahıllıgıne versın uzatmasın bır buyuk olarak

Bende boyle yorum bekliyordum
Herkes eşi suçlamış da aramiyorsa aramiyor
Sanki buradaki kadınlar kaynanayi hep arıyor soruyor.
Kaç kadın kaynanaya trip atıp evine gitmiyor.
O adama da konu sahibinin ailesi bir teşekkür etseymis yani .
Zor birşey mi?
Şimdi benim esim kardeşime araba bulmasına yardımcı oldu sonra kardeşime dedim bir yemek ismarla teşekkür et.
Çoğu gelin takdir görmek istemiyor mu kaynanadan?
Yemek yenmiş eline sağlık denmemis gibi birşey.

göndermek istememelerine bir şey diyemem. herkesin hayat biçimi. azarlayarak mı söyledi, kızdı mı, bağırdı mı, aşağıladı mı onu merak ettim
Kendi de ataerkil bir yapıdan gelip buna tepki göstermesi komik. Onun kızkardeşi nişanlı iken nişanlısı ile gitmiş mi oraya buraya sormak lazım.

valla ben kayınvalıdemı yolda gorsem tanımam seneler oldu gorusmeyelı . son damlada kestım attım artık yeter dıye o noktaya getırmeseydı
sımdı benı tefe koyarlar siper alayım .

Yani kisaca basligi esim acsaydi ona bunlari derdinizbu acidan bakinca evet bencede esimin ustune gitmemeliyim fazla.. annemede kulak tikamaliyim

Yani kisaca basligi esim acsaydi ona bunlari derdinizbu acidan bakinca evet bencede esimin ustune gitmemeliyim fazla.. annemede kulak tikamaliyim
ıkı taraf ısterse bırbırını yesın onlar bırbırını yerken sız kahvenızı yapın gecın oturun cekırdek cıtleyın :)
cok cıddıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…