Eşim ailemle konuşmak istemiyor

Bu kadar ağır konuşmasaniz bir yorumda bulunurken. Herkes sizin mizacinizda karakterinizde olabilir mi hanimefendi bu mümkün mü sizce ??!

33 sayfayı okuyamadım ama anladığım kadarıyla siz çok büyük bir hata yapıyorsunuz araya girerek. Bırakın yetişkin insanlar sorunlarını kendileri çözsünler. Arada kalırsanız bu hikayede yanan siz olursunuz.
Annenizin sizi darlaması aşırı saçma ve büyük bir psikolojik baskı. Sizin huzurunuzu da bozuyor. Kimse kimseyle görüşme mecburiyetinde değil. Belli ki önceden yaşanan olayların da birikimiyle ilişki kopmuş. Eşim bunları ilişkimize yansıtmıyor, huzurumuzu bozmuyor demişsiniz, siz de bozmayın. Bırakın herkes kendi kavgasını kendi versin.
Ben ne eşime ailemi araması için baskı yaparım (sormam bile arayıp aramadığını) ne de aynı baskının bana yapılmasına izin veririm. Yetişkin insanların sınırlarının olmasından daha doğal ne olabilir. Eşinizin sınırlarına saygı duyun. Kırıldığı noktayı anlamaya çalışın (araba mevzusundan fazlası var gibi), eğer yanlış anladığı yada abarttığı bir şey varsa düzeltin. Ve anne babanız bile olsa 3. kişiler için yuvanızın huzurunu bozmayın.

Haklisiniz ne kadar uzulsemde evliligimiz bu konudan daha onemli tesekkur ederim

onlara araba buldu saticiyi elinde tuttu onlarda gidip aldilar esimde telefon beklemis sagol ugrastin falan gibisinden. Araba alinmadan once surekli iletisim halindelermis bizimkiler
hiiiiiç kafanıza takmayın böyle böyle olan kafaya takana oluyor
eşiniz ister küssün babanız ister gelmesin
babanız damat çağırmadı diye sitem ederse "sende bir teşekkür bile etmemişsin sanırım baba. Beni işlerinize karıştırmayın
hasta olacağım sizin yüzünüzden" vs diyin

fazla hatırnazsınız ve kimseyle kötülük olmasın istiyorsunuz dimi

Evet darginlik sevmem cok guzel dediniz tesekkurler. Dayanamiyorum ozellikle canim dedigim insanlar arasinda bisey oluyorsa yani konu benle de ilgili olmayabilir kardeslerimin brbirine kusmesine bile dayanamam kalamiyorum kus ortamlarda

Katılıyorum, ek olarak bence konu sahibinin eşi bunu hemen bahane etmiş aramamak/görüşmemek için,kardeş engellenmiş aramalar kesilmiş vs.
Ayrıca her gün babası niye arasın damadıni,işi varsa arar görüşür,işi yokken zırt pırt araması abest zaten.
Beni aramıyorlar bahanesi çok saçma.
Eşini bu kadar arada bırakması da öyle.
Kocaman insanlar yani bunlar,ilişkilerini sevgi olmasa bile saygı çerçevesinde yüz göz olmadan,kırıp dökmeden yürutebilmeliler. En azından hayat arkadaşına azıcık saygısı olan,değer veren,arada hakaret,küfür yoksa affedilemeyecek,birbirinin yüzüne bakamayacak kadar kötü durumlar olmadıysa yukarıda yazdığım şekilde ilişkisini sürdürür.
Kolayına gelmiş,bahanesi olmuş eşinin, kisa ve net

Arabayı aldırana kadar araları çok iyi ve sürekli arıyorlarmış, araba alındıktan sonra ise bir teşekkür edecek fırsatları olmamış. Sizce burda bir sorun yok mu?

Aileniz ne zaman aradı eşinizi? Tahminimce günler sonra eşinizin alındığını öğrendikten sonra.

Kusura bakmayın ama küçük bir iyilik olarak gördüğünüz şey çokta küçük değil, temiz, uygun fiyatlı bir araba bulmak öyle kolay değil. Madem bu kadar küçük ve kolaydı aileniz niye bulamayıp eşinizden yardım istedi? Kaldı ki küçük bir iyilik yapmış dahi olsa teşekkür edilmeliydi. Oğlum bir bardak su getirse teşekkür ediyorum, ailenizde arayıp teşekkür etseydi bu sorunlar çıkmazdı.

Eşiniz alınmakta haklı.

Bu adam sizi azicik sevip deger verse babanizin gozune girmeye calisirdi. Bu kadar basit mevzudan da kusmezdi. Siz de babaniza hala soylemediyseniz soyleyin araba konusunda yardimci oldugu zaman tesekkur beklemis gelmeyince uzulmus. Eski mevzu ama durum bu deyin. Ben sizin yerinizde olsam babama daha o gun gizlice hatirlatma mesaji atardim tesekkur etsin diye. Ayrica ben sizin yerinizde olsam kocama derdim ki "sen benim ailemle kusersen ben de senin ailenle kuserim. Bu durum karsilikli." Damat beydeki egoya bak. Sizi sevmedigi ve deger vermedigi buradan belli oluyor.

Esim beni enayi yerine koydular kullanip attilar is olmadan once hergun arayan insanlar iş olunca kayboldular diyor ama benim hatrim icin bile aramayacakmis bunu kaldiramiyorum birazda
Ne yapmişki o kadar büyütülecek?
Sadece azcik ağizi yorulmuş
Sanki sırtında taş taşimiş ,tarla bellemiş
Iki tarafta çocuk gibi çok kaprisli
Babanizi davet edin ,gelmezse kendi bilir

Bu annemin fikri ama babamda oyle dusunuyordur eminim. Cumalari aramiyor aramiz cok iyiyken mesafe koydu bize biz naptik ben kayinbabasiyim onun benim sozumu saymiyor falan diyor beni yipratiyorlar arada
En nefret ettiğim konular,
Cumalari kandilleri aramiyorlar...blabla boş
Küsmek için bahane çok

mevzu beni aramıyorlar değil ki ama.
eşi onlar için araba bulmuş, satıcıyı da bekletmiş ve o sürede sürekli eşini aramışlar.
alım-satım işlemi bitince arama kesilmiş bir teşekkür bile olmadan.
adamın dert ettiği bu.
ha küsülür mü ? bence hayır. lafını çakar geçersin. yada bir daha yardıma ihtiyaç duyduklarında ilgilenmezsin olur biter.
ama bir düşünelim, bir insana yardımcı olurken bizi sürekli arasa ve işi bitince bir teşekkür etmeden aramayı kesse, amaaan 3 gün sonra teşekkür etsem nolur dese hoşumuza gider mi yoksa irrite mi oluruz ?

Esim beni enayi yerine koydular kullanip attilar is olmadan once hergun arayan insanlar iş olunca kayboldular diyor ama benim hatrim icin bile aramayacakmis bunu kaldiramiyorum birazda

kendini koy yerine.
işi çözene kadar her gün arayan insanlar, iş bitince bir teşekkür bile etmeden pat diye kesse iletişimi, bir de ya haklısın kabalık ettim kusura bakma demek yerine amaaan nolcak 3-5 gün sonra teşekkür etsem dese rahatsız olmaz mısın ?
ben bu detayı başta görmemiştim.
ben de sevmem işi olana kadar sürekli arayan yazan ama işi çözülünce susan insanları.

Eşiniz kendini fazla önemsiyor tamam teşekkür edebilirlerdi de yani bu kadar uzatılır mı engellemeler falan çocuk çocuk hareketler. Eşimin ailesi benimde ailem artık herkesin birbirine az buz iyiliği dokunuyor yani herşeyde teşekkür takdir mi beklenir. Bazı şeyler benimde ailem diyerek yapılmalı karşılık beklemeye gerek var mı ya.. kendi babası teşekkür etmese babasını mı nüfustan sildiricek?

Normal biri olsa benim içinde bu şekilde olur,görüşmemeyi dahi seçebilirim bu bir arkadaşsa amenna ama eşinin ailesi bu insanlar.
Bu sebeple hemen ailenle görüşmeyeceğim moduna girilmemeli.
Olan konu sahibine oluyor bu durumda,insan hayat arkadaşının hatrına bu kadar katı olmaz.
Daha mesafeli durur,bir sonraki ihtiyaç durumunda kendini geriye çeker,ilgilenmez vs hakkıdır ama küstüm,ailenle asla görüşmem vs biraz abartı.

Sadece teşekkür etmedi diye mi konuşmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…