- 19 Mayıs 2020
- 47.349
- 212.691
- 598
- Konu Sahibi Papatya010
-
İşte hep kotayı evlenmeden önce dolduruyonuz ondan oluyo.Valla bizimkiler nisanlilikta baya bi naz yaptilar evlenince surmedi
İşte hep kotayı evlenmeden önce dolduruyonuz ondan oluyo.
Kime yazdınız anlayamadım dün yazana mıBu kadar ağır konuşmasaniz bir yorumda bulunurken. Herkes sizin mizacinizda karakterinizde olabilir mi hanimefendi bu mümkün mü sizce ??!
Anlattığınız her şey ayrı çirkin farkında mısınız? Ne kadar kötü karakterli bir eşiniz var.
Hayda bende bağ bağışladı sandimDavet ettim babami tabiki kardesim aramis esim acmamis annemlerde aramadilar cok onemsemediler sanirim cok buyuk bisey degil araba buldu onlara sadece
Haklisiniz ne kadar uzulsemde evliligimiz bu konudan daha onemli tesekkur ederim33 sayfayı okuyamadım ama anladığım kadarıyla siz çok büyük bir hata yapıyorsunuz araya girerek. Bırakın yetişkin insanlar sorunlarını kendileri çözsünler. Arada kalırsanız bu hikayede yanan siz olursunuz.
Annenizin sizi darlaması aşırı saçma ve büyük bir psikolojik baskı. Sizin huzurunuzu da bozuyor. Kimse kimseyle görüşme mecburiyetinde değil. Belli ki önceden yaşanan olayların da birikimiyle ilişki kopmuş. Eşim bunları ilişkimize yansıtmıyor, huzurumuzu bozmuyor demişsiniz, siz de bozmayın. Bırakın herkes kendi kavgasını kendi versin.
Ben ne eşime ailemi araması için baskı yaparım (sormam bile arayıp aramadığını) ne de aynı baskının bana yapılmasına izin veririm. Yetişkin insanların sınırlarının olmasından daha doğal ne olabilir. Eşinizin sınırlarına saygı duyun. Kırıldığı noktayı anlamaya çalışın (araba mevzusundan fazlası var gibi), eğer yanlış anladığı yada abarttığı bir şey varsa düzeltin. Ve anne babanız bile olsa 3. kişiler için yuvanızın huzurunu bozmayın.
hiiiiiç kafanıza takmayın böyle böyle olan kafaya takana oluyoronlara araba buldu saticiyi elinde tuttu onlarda gidip aldilar esimde telefon beklemis sagol ugrastin falan gibisinden. Araba alinmadan once surekli iletisim halindelermis bizimkiler
Evet darginlik sevmem cok guzel dediniz tesekkurler. Dayanamiyorum ozellikle canim dedigim insanlar arasinda bisey oluyorsa yani konu benle de ilgili olmayabilir kardeslerimin brbirine kusmesine bile dayanamam kalamiyorum kus ortamlardahiiiiiç kafanıza takmayın böyle böyle olan kafaya takana oluyor
eşiniz ister küssün babanız ister gelmesin
babanız damat çağırmadı diye sitem ederse "sende bir teşekkür bile etmemişsin sanırım baba. Beni işlerinize karıştırmayın
hasta olacağım sizin yüzünüzden" vs diyin
fazla hatırnazsınız ve kimseyle kötülük olmasın istiyorsunuz dimi
Katılıyorum, ek olarak bence konu sahibinin eşi bunu hemen bahane etmiş aramamak/görüşmemek için,kardeş engellenmiş aramalar kesilmiş vs.İki gün sonra teşekkür etseler sayılmıyor mu? Hiç hak verecek bir yanı yok kocanızın üzgünüm.
Benim eşim aileme bu şekilde yardım edip teşekkür bekliyorum dese ne teşekkürü yahu evlat olarak görevin o senin derim. Bunu bahane edip küsmeye kalksa küsmeyi öyle bir gösteririm ki ona dünyaya tersten bakar sonrasında. Kendi değerinizi yerin dibine sokuyorsunuz onu anladık da ailelerinize böyle davranılmasına izin vermeyin bari.
Ne yapmişki o kadar büyütülecek?Esim beni enayi yerine koydular kullanip attilar is olmadan once hergun arayan insanlar iş olunca kayboldular diyor ama benim hatrim icin bile aramayacakmis bunu kaldiramiyorum birazda
En nefret ettiğim konular,Bu annemin fikri ama babamda oyle dusunuyordur eminim. Cumalari aramiyor aramiz cok iyiyken mesafe koydu bize biz naptik ben kayinbabasiyim onun benim sozumu saymiyor falan diyor beni yipratiyorlar arada
Katılıyorum, ek olarak bence konu sahibinin eşi bunu hemen bahane etmiş aramamak/görüşmemek için,kardeş engellenmiş aramalar kesilmiş vs.
Ayrıca her gün babası niye arasın damadıni,işi varsa arar görüşür,işi yokken zırt pırt araması abest zaten.
Beni aramıyorlar bahanesi çok saçma.
Eşini bu kadar arada bırakması da öyle.
Kocaman insanlar yani bunlar,ilişkilerini sevgi olmasa bile saygı çerçevesinde yüz göz olmadan,kırıp dökmeden yürutebilmeliler. En azından hayat arkadaşına azıcık saygısı olan,değer veren,arada hakaret,küfür yoksa affedilemeyecek,birbirinin yüzüne bakamayacak kadar kötü durumlar olmadıysa yukarıda yazdığım şekilde ilişkisini sürdürür.
Kolayına gelmiş,bahanesi olmuş eşinin, kisa ve net
Esim beni enayi yerine koydular kullanip attilar is olmadan once hergun arayan insanlar iş olunca kayboldular diyor ama benim hatrim icin bile aramayacakmis bunu kaldiramiyorum birazda
Normal biri olsa benim içinde bu şekilde olur,görüşmemeyi dahi seçebilirim bu bir arkadaşsa amenna ama eşinin ailesi bu insanlar.mevzu beni aramıyorlar değil ki ama.
eşi onlar için araba bulmuş, satıcıyı da bekletmiş ve o sürede sürekli eşini aramışlar.
alım-satım işlemi bitince arama kesilmiş bir teşekkür bile olmadan.
adamın dert ettiği bu.
ha küsülür mü ? bence hayır. lafını çakar geçersin. yada bir daha yardıma ihtiyaç duyduklarında ilgilenmezsin olur biter.
ama bir düşünelim, bir insana yardımcı olurken bizi sürekli arasa ve işi bitince bir teşekkür etmeden aramayı kesse, amaaan 3 gün sonra teşekkür etsem nolur dese hoşumuza gider mi yoksa irrite mi oluruz ?
Sadece teşekkür etmedi diye mi konuşmuyor12 yıllık evliyiz eşim aileme bi konuda yardimci oldu onlardanda hemen teşekkür bekledi aynı gün aranmadığı icin cok sinirlendi o gün bugundur konuşmuyor aramiyor sormuyor. Yarin babam yasadigimiz sehre is dolayisiyla gelecek asla aramam istemiyorum diyip duruyor bense cok arada kaldim ve utanıyorum rezil olucam lutfen cvp verin siz napardiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?