- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.700
- 548
- 42
- Konu Sahibi Papatya010
-
Ailen ne kadar gereksiz şeyler istiyor. Eşinin yerinde olsam iyice sinir olurdumHep dilinde bu cumleler ne zaman ara desem soyluyor onlar kocan bizi aramazsa biz oraya gelmeyiz bizimle konusmayan birinin evine nasil gelelim diyorlar esimde bunu biliyor zaten gelmelerini istemiyor ondan surduruyor bunu
Tabiki gorusmek zorunda degil ama saygi duymak zorunda bunlar evliligin sagligi icin onemli. Saygisizligi su durduk yere engellemesi birden aramayi kesmesi telefon bekliyorum dedikleri halde aramamasiAnlamadım ben galiba adam karısının babasıyla anasıyla kardeşiyle görüşmeme kararı almış, sebep şu yada bu, sonuçta görüşmek zorunda değil dimi, kadının anasıda sürekli adama haber yolluyormuş arasında arasın diye, adamın saygısızlığı nedir?
Üzüldüm ben size. Eşiniz ne kadar değerli, tanımadığınız biri bir kötü laf etti, sizin canınız yandı. Ama o sizi herkesin önünde küçük düşürüyor, hak görüyor kendine, size de reva görüyor. Bekleyin kıymetim bilinecek diye. Siz böyle olduğunuz için adam da böyle. Siz değişmezseniz o da değişmeyecek.Evet saygisizlik yapmaya hakkı yok bende bunu kendisine anlatmaya calisiyorum beni birazda kotu bilsinler iyi bildilerde noldu bak diyor birde ben icine dustugum durumdan nasil kurtulcam diye buraya konu actim fikrinizi istedim esime hakaret edin diye degil
Tabiki degil ve asla savunabilecegim bi yan birakmadi bende. Ben yinede ailemi daha fazla koruklememek adina ortami yumusatmaya calisiyorum arar niye bu kadar taktiniz diyeSizce bu durumda haklı mı eşiniz?
Benim hayat görüşüme göre eşim ailemle görüşmeme kararı alamaz geçerli bir sebebi olmadığı sürece. Aynı şekilde ben de. Sevmeyebilir ama asgari düzeyde görüşüp saygısını korumak zorunda. Bunu yapamayacak insanla evli kalmanın bir anlamı yok bence.Anlamadım ben galiba adam karısının babasıyla anasıyla kardeşiyle görüşmeme kararı almış, sebep şu yada bu, sonuçta görüşmek zorunda değil dimi, kadının anasıda sürekli adama haber yolluyormuş arasında arasın diye, adamın saygısızlığı nedir?
Benim ne kadar uzuldugumu anlamasi icin toparlanip bi sureligine gitmem gerekiyor ama 3yasinda kucuk bi cocugumuz var ve okula gitmesi zorunlu. Bunun icin oldugum yerden ayrilamam tavir aldikcada cocuga yansiyor olumsuz etkileniyor.Üzüldüm ben size. Eşiniz ne kadar değerli, tanımadığınız biri bir kötü laf etti, sizin canınız yandı. Ama o sizi herkesin önünde küçük düşürüyor, hak görüyor kendine, size de reva görüyor. Bekleyin kıymetim bilinecek diye. Siz böyle olduğunuz için adam da böyle. Siz değişmezseniz o da değişmeyecek.
evet oyleymıs olay su kısaca anlatayımTeşekkür etmeyen aile değil mi ?
Esimle bireysel olarak sorunumuz yok olmadigi icinde bunca yildir evliyiz cocugumuzda cok sonra oldu. Yani onceden berigelen bi saygisizlik olsa bu kadar surmezdi bu evlilik. O yuzden hakareti kabul etmedimÜzüldüm ben size. Eşiniz ne kadar değerli, tanımadığınız biri bir kötü laf etti, sizin canınız yandı. Ama o sizi herkesin önünde küçük düşürüyor, hak görüyor kendine, size de reva görüyor. Bekleyin kıymetim bilinecek diye. Siz böyle olduğunuz için adam da böyle. Siz değişmezseniz o da değişmeyecek.
O evden gitmeden de birşeyler yapabilirsiniz, siz ne yapacağınızı gayet iyi biliyorsunuz. Gitmek gitmek diyorsunuz, gitseniz ne olacak? Adam iki özür çiçeğe sizi geri getirecek, sonra iş bi bahane daha bulmaya bakar.Benim ne kadar uzuldugumu anlamasi icin toparlanip bi sureligine gitmem gerekiyor ama 3yasinda kucuk bi cocugumuz var ve okula gitmesi zorunlu. Bunun icin oldugum yerden ayrilamam tavir aldikcada cocuga yansiyor olumsuz etkileniyor.
Görüşmek istemediğim görüşmeme kararı aldığım biri aramamı bekliyor diye niye arayayım ya, görüşmemek aramamak değil mi zatenTabiki gorusmek zorunda degil ama saygi duymak zorunda bunlar evliligin sagligi icin onemli. Saygisizligi su durduk yere engellemesi birden aramayi kesmesi telefon bekliyorum dedikleri halde aramamasi
Ya öff araba bulmuş, teşekkür beklemiş, teşekkür gelmeyince çocuk gibi küsmüş, aramıyormuş etmiyormuş. Gerçekten küçük bir şey yaptığı da bu arada. Benim eşim bunun gibi bir çok şeye ön ayak olmuştur şimdiye dek, bir kere de mevzusunu yapmadı.Davet ettim babami tabiki kardesim aramis esim acmamis annemlerde aramadilar cok onemsemediler sanirim cok buyuk bisey degil araba buldu onlara sadece
Bu kadar iyi, becerikli, uysal bir kadınla aklını peynir ekmek ile yememiş her adam geçinir. Ben gibi bir deli olsanız sizle bir gün evli kalır mıydı?Esimle bireysel olarak sorunumuz yok olmadigi icinde bunca yildir evliyiz cocugumuzda cok sonra oldu. Yani onceden berigelen bi saygisizlik olsa bu kadar surmezdi bu evlilik. O yuzden hakareti kabul etmedim
ay estagfurullah ya delı falan degılsınız gayet aklı basındasınız kendınıze oyle demeyınBu kadar iyi, becerikli, uysal bir kadınla aklını peynir ekmek ile yememiş her adam geçinir. Ben gibi bir deli olsanız sizle bir gün evli kalır mıydı?
Cok guzel ozetlemissiniz tesekkurler bende soyle bir disardan okudum durumun sacmaligini bi kez daha idrak ettim. Digerleri hep maddi sorunlarindan bahsediyorlar o yuzden kimse onlardan bisey beklemiyor. Ki soyle bi durumda var ailem bana geldiklerinde esim ne harciyorsa babam gizlice benim elime para tutusturup oyle gider o bonkörluk ediyor ama al su parayi kizim der esiminki simariklik tamamen. Babam elinden geldigince destekte bulunur herkese evime eşya da aldi cocugumun ameliyat parasinida verdi odasinida yaptı dugunumu bile babam yaptievet oyleymıs olay su kısaca anlatayım
damat bır arac satıcı ıcın yardımcı olmus satıcıyı elınde tutmus hep ıletısımdelermıs,
konu sahıbının aılesının ısını gormus yanı
aılesı tesekkur etmemıs
kocası da aılen bır tesekkur bıle etmıyor ben ıslerını gorene kadar ıyı guzel hos, ıs bıtınce unutuluyorum baskasına tesekkur etmeyı bılıyorlar bana gelınce yok demıs
konu sahıbının babası da sıze gelmek ıstıyorum ama kocan bızzat arayıp davet ederse demıs...
oncesınde araları ıyıymıs ama esının bazı cumlelerı var, senın aılen geldıgınde bırtek ben yedırıp ıcıyorum aılenın tek enayısı ben mıyım demıs mesela , dıger damat, cocuk falan onlar ellerını ceplerıne atmıyorlar bıle aılen o tarafa gıdınce demıs ... artık ne ıcın soyledı bu cumleyı bılmıyoruz hersey bu damatdan beklendıgı ıcın bunaldı mı soyledı yoksa sımarıklık mı yapıyor ,yoksa aılesı o dıger tarafa hep yapıp bu damat nasılsa elımızı cebımıze attırmıyor mu dıyor onu bılemıyoruz... araları bunca zaman ıyıyse nasıl bır tesekkur meselesıyle bu noktaya gelındı onu da anlayamıyoruz.
Bu güne kadarki saygısız sınır bilmez ilişkilerindense görüşmemeleri çok daha temiz bana göreBenim hayat görüşüme göre eşim ailemle görüşmeme kararı alamaz geçerli bir sebebi olmadığı sürece. Aynı şekilde ben de. Sevmeyebilir ama asgari düzeyde görüşüp saygısını korumak zorunda. Bunu yapamayacak insanla evli kalmanın bir anlamı yok bence.
Adam teşekkür etmediler diye telefonlarını açmamaya başlamış, engellemiş falan. Daha büyük terbiyesizlik karşısına geçip küfür etmek falan olur sanırım.
sımdı gorusmeye baslasalarda asla eskısı gıbı olamazlar yuz goz olundu bır kere maalesefCok guzel ozetlemissiniz tesekkurler bende soyle bir disardan okudum durumun sacmaligini bi kez daha idrak ettim. Digerleri hep maddi sorunlarindan bahsediyorlar o yuzden kimse onlardan bisey beklemiyor. Ki soyle bi durumda var ailem bana geldiklerinde esim ne harciyorsa babam gizlice benim elime para tutusturup oyle gider o bonkörluk ediyor ama al su parayi kizim der esiminki simariklik tamamen. Babam elinden geldigince destekte bulunur herkese evime eşya da aldi cocugumun ameliyat parasinida verdi odasinida yaptı dugunumu bile babam yapti
Yardım dediginizde bu mu ? Sanki hayatını kurtarmıs esinizede tesekkur edilmemisonlara araba buldu saticiyi elinde tuttu onlarda gidip aldilar esimde telefon beklemis sagol ugrastin falan gibisinden. Araba alinmadan once surekli iletisim halindelermis bizimkiler
Estagfurullah ne delisi yakistirmayin kendinize boyle seyler. Bende az delirmiyorum ama guzel kiskiririm cileden cikardigindaBu kadar iyi, becerikli, uysal bir kadınla aklını peynir ekmek ile yememiş her adam geçinir. Ben gibi bir deli olsanız sizle bir gün evli kalır mıydı?
Katip nokta atışı yapmışsınBundan dolayı küsülmez. Bu kadarlık iyilik bile zul gelmiş, arkası gelmesin diye fırsatını bulup küsüvermiş eşiniz.
Olması gerektigi gibi guzel saygida kusur etmem esimin benim ailemle ilgili sorunlari var. Buraya sık gelmelerini istemiyor
Yoo beceriksizin tekiyim, tembelim hiç canımı üzmem, öyle kimsenin kahrını çekmem, bir karış dilim var, laf soktuğum yer üç gün yaşar.at estagfurullah ya delı falan degılsınız gayet aklı basındasınız kendınıze oyle demeyın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?