eşim ailemle konuşmuyor çok yoruldum artık çoooookkk :((

durumunuza cok uzuldum bende olsam uzulurdum.sizin anneniz esinizinde annesi sayilir.annenizin miras konusunda olan evin yari hakkini yani parasini size verecekmis ve kardesinize de yarisi kalacak bunda buyutulecek birsey yok.esinizinde anneniz evden cikarken bi zahmet yataktan hemen kalkip ne oluyor anne ne acelen var bi dur ben birakayim demesi gerekirdi.ben daha cok esinizde hata buldum.annenize karsi da hep esinizi ve kendinizi hakli gormenizle anneniz esinize karsi kin duymaya baslamis.ben bayramda bile esimle el ele aileme gidip elini opemiyeceksem napayim ben bu evliligi..anne baba nine dede cocuklarimiz bunlarin uzerinde hakkimizin oldugu ve haklarinin oldugu insanlardir.burda olmasi gereken kucuk olarak esinizin ailenize gitmesi ellerini opmesi..onumuzdeki ramazan bayrami bunu yapabilir.oncesinde oruca girdigimiz gunlerde ramazan ayimiz mubarek olsun diyebilir.inatlik ve kin insani yer bitirir gerek yok.birde esinize soyleyin.muslumanin muslumana 3 gunden fazla kus durmadi helal degildir..birde dogrusu herkes gelinine ve damadina bayilmiyorlar arada evlatlari oldugu icin hos tutmaya calisiyorlar.annenize de bunu soyleyin.oda fevri hareletlerden kacinsin.sizde ailenizle olan sorunlari niye elin adamina anlatirsiniz.daha tanimadan ailenizi doldurmussun adami.esimi 5yildir taniyorum gidipte bi kez ailemle olan sorunumu paylasmadim.insallah yakinda barisirlar herkeste hatasini anlar ve ayni hatalara dusmez..

Anneniz haksız,ama genede kırmayın
Bence pek takmayın konuşurlarsa konuşurlar yeterki birbirlerinin arkalarından sizin yanınızda atıp tutup sizi huzursuz etmesinler buda zaten sizin elinizde.
zOrla güzellik olmaz ki zorlama sonucuda konuşma o an konuştukları kadar olur.

Yok canım ailem eşimin ailesiyle de görüşmüyor o zamandan beri maalesef. Annem olaydan sonra memlekete geri dönerken yolda kayınvalidem annemi arıyor hayırlı yolculuklar dilesin diye. Annem de kayınvalidemin olayı duyduğunu ve o sebepten dolayı aradığını düşünüp açmamış kayınvalidemin telefonunu. Sonra geri dönüp aramamış da. Kayınvalidem de başka zaman tekrar aramamış annemi. Daha sonrasında kayınpederim ameliyat geçirdi 2 kez, kayınpederin kardeşi vefat etti o zaman da aramadı annemler. Aslında kayınpederin kardeşi vefat ettiğinde annemler arayacaklardı kayınpederimi ama ben anneme eşimi de araması konusunda ısrar edince annem bana kızıp kayınpederimi de aramadı başsağlığı için. O zamandan beri de aramıyorlar iki taraf da birbirini işte. Aslında olayın çoğu yerinde benim hatalarım acemiliğim işi buraya getirdi farkındayım ama şu an bunun farkında olmam da hiçbi işe yaramıyor işte maalesef

Annemler beni miras hakkından tamamen men etmek istemiyorlar ama kardeşime 2 kat bana 1 kat pay vermek istiyorlar. Artık karşı çıkmıyorum zaten ben de. Çünkü kardeşime göre daha iyi gelirimiz olcak bizim. Eşimden benim hatrım için ailemle en azından özel günlerde görüşmesini istiyorum ama onlar beni aramadan asla aramam konuşmam diyor. Ben de bu konuda eşime çok bozuluyorum. Sonuçta ben onun ailesine onların gül yüzünü göreyim diye gitmiyorum eşimin hatrı için gidiyorum. O benim hatrımı hiçe sayıp gitmicem diye inat ediyor

Çok güzel anlatmışsın canım. Eşimle birlikte aileme gidip ellerini öpemeyeceksem ne yapayım ben bu evliliği gerçekten Şu an eşimden farklı bi ildeyim iş için. Cumartesi günü dönücem normalde ama eşime inat edip ailemi aramazsan eve dönmücem demeyi bile düşündüm yani. Daha fazla dayanamıyorum bu duruma. Ailemin yanına gittiğimde de annem sürekli söylüyor bana eşine söyle artık arasın bizi küslük devam etmesin diye. Ama onlar da hiçbi şey yapmıyor. Haklısınız bu konuda en çok hatalı olan kişi benim. Olanları eşime anlatmakla büyük hata ettim farkındayım bunun ama işte geri alamıyorum zamanı

Benimkide konuşmuyor 7 yıllık evliyim iki çocuğumuz var hiç arayıp sormaz ilk zamanlar bende üzülürdüm çok şimdi hiç takmıyor um değmez uzme sende boşver

esin sirf egosu icin yada seni ailenden koparmaya calisaydi burada esine haksiz derdim ama kirginliga sebep olan annen canim. ilk mesajinda biraz agir konustum kusura bakma
Estağfirullah canım. Eşim ilk anda haklı olsa bile benim hatrım için en azından ailemle bayramda özel günlerde görüşmesi gerekmez miydi? Benim eşimin ailesiyle aram iyi. Eşimin ailemle konuşmaması ve benim bu kadar üzüldüğümü bile bile inat etmesinden dolayı çok kırgınım ona. Ben onun ailesinin yanında sebepsiz yere suratımı assam hemen o da bana suratını asıyo ailesini huzursuz ediyormuşum diye. Bu konuda eşimin bana haksızlık yaptığını düşünüyorum.

Sen onun ailesine bayıldığın için mi görüşüyosun sanki?
Eşinin hatrına görüşüyosun.
Ben olsam asla görüşmem, ki zaten eşine karşı tek kozun bu.
Kullan derim, yola gelir.
İlk zamanlar kullandım bu kozu. Eşimin ailesini aramadım sormadım telefonlarını açmadım. Ama ne fayda. Eşim vazgeçmedi inadından. Sonra da o insanların bi suçu yok dedim onlar arayınca konuştum. 1 yıldan önceydi oldu bu durum da şimdi tekrardan denemeli miyim acaba? Artık dayanamıyorum sen konuşmazsan ben de konuşmuşsam demeli miyim eşime? Meydan okumalı mıyım bu konuda? İyi olmak yerine herşey daha mı kötü olur acaba bilemiyorum

Çok sağol canım. Eşimle bu konuyu kaç kez konuştuk sayısını bilmiyorum. Ama yok da yok. Konuyu açınca hemen sinirleniyor zaten. Bitsin istiyorum artık bu küslük daha fazla dayanamıyorum. Son zamanlarda sanırım stresten kısa süreli çarpıntım bile oluyo.

Benimkide konuşmuyor 7 yıllık evliyim iki çocuğumuz var hiç arayıp sormaz ilk zamanlar bende üzülürdüm çok şimdi hiç takmıyor um değmez uzme sende boşver
Benim çocuğum yok henüz. Ama annemin babamın yanına dul kadın gibi tek başıma gidip gelmek üzüyor beni. Aslında annemler barışmayı çok istiyor ama eşim arasın istiyorlar. Annem de onlara gittiğimde konuşuyor bana eşine baskı yap biraz arasın bizi gibisinden. Tavır koy biraz diyo. Sen de onun ailesine gitmeyeceğini söyle diyo.

Baktım eski konunuza.
Annenizin haklı olduğu tek bir nokta dahi görmedim.
Sizin yerinizde olsam eşime baskı yapmazdım, adamın yaptığı bişey yok.
Anneme bir iki konuşurdum,baktım yumuşamıyor, bir daha da denemezdim.
Dert etmeyin, çok zor birşey sizi anlıyorum, boşvermek kolay değil. Ama sizlik bir durum yok, anneniz çocukluk ediyor, yanlış davranıyor

Yaa size şöyle diyim onların birlikte iyi olduğunu göreyim de eşim eve dönünce bana çatabilir sıkıntı yok. Annem babam bu konuda daha fazla üzülmesin istiyorum artık yeter ki. Eşimin ailesiyle bir keresinde tartıştım ama sonrasında kayınvalide beni aradı diye konuşmaya devam ettim. Normalde pek sorun yaşamıyoruz ama. Bana iyi davranıyorlar gerçekten. Annem aslında eşimle konuşmak istiyor ama eşim onu arasın da öyle konuşsunlar istiyor.

Böyle devam ederse daha çok üzüleceğim ben. Kardeşimin seneye düğünü olcak eşim olmadan tek başıma gidicem. Çocuk istesem hamile kalsam annem gelmicek yanımda olamıcak bu durumda. İnsanın herhalde annesini en çok yanında istediği zamanlardır ama benim annem yanımda olamıcak. Çocuğumu görmeye bile gelemicek ben onlara gitmeden göremicek bizi. Şimdiden bunları düşünüp daha da çok üzülüyorum.

Yine de ben bırakın uzak kalsınlar diyorum. Bence eşler gerçekten tavır almak istiyorsa alabilmeli. Çocuk değil sonuçta karşınızdaki de, kendi fikri var muhakkak.. Siz beklentiye girdikçe daha da mutsuz olacaksınız bence.

annene katiliyorum esine soyle ya guzellikle ya restle sen sec de..ayrica dogum yaptiginda annen ona sormucak kizinin yanina tabiki gelecek ona karisamaz.

Annenizin doldurusuna gelmeyin sakın. Verdiği öğüt ilişkinizi çıkmaza sokar.

annene katiliyorum esine soyle ya guzellikle ya restle sen sec de..ayrica dogum yaptiginda annen ona sormucak kizinin yanina tabiki gelecek ona karisamaz.
Yok eşim karışmaz ama annem eşimle küs olduğu için gelmez. Kendisi de şimdiden bunu söylüyor zaten. Eşime rest çeksem ben de senin ailenle konuşmucam artık desem sen bilirsin konuşma ama ben yine de aramıcam anneni dicek büyük ihtimalle çünkü beni camdan aşağı at ben yine de aramıcam anneni şeklinde konuşmuş bir insan eşim maalesef

Eşimin yerinde olsaydım eşime kıyamazdım ailesiyle görüşmeye devam ederdim biliyorum. Çünkü ben büyükler haksız olsa bile onlara karşı küslük yapılmamalı diye düşünüyorum.

Bayramda eşim yine aramıcam biliyorum. Geçen sene de benim ailemin oturduğu mahalleye kadar götürdü beni bıraktı gitti sonra kendisi gelmedi. Yani zamana bırakarak çözülecek gibi değil bu durum maalesef ki

Annem eşim onu arasın diye söylüyor bana. Annem bu küslük artık bitsin istiyor ama aynı zamanda eşim onu arasın da öyle barışsınlar istiyor. Ben de aslında annem gibi düşünüyorum küçüklüğünü bilip eşim annemi aramalı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…