Eşim ailesine çok düşkün, hala beni karısı olarak kabullenmiyor

Hasta olduğunda bakacak mı ? Kötü gününde yardım edecek mi? Bunu düşünün ona göre adım atın. Ve şuan bunlara katlanıyorsunuz ama ne zamana kadar devam edebileceksiniz . İnsan bir yerden sonra doluyor
Bir defa hasta olmuştum annem de tesadüfen bizdeydi. Üstümü giydireceklerdi hastaneye gitmek için, eşim anneme ben giydiririm dedi o giydirdi. Yani öyle şefkati vardır ailesi yokken gayet iyiyiz dediğim gibi. Ama karakter olarak çok başına buyruk asi biridir canı istemediği konularda ailesini de dinlemez annesi duygu sömürüsüyle ikna edene kadar..

Cepte olanların değeri bilinmez, siz esiniz için ceptesiniz
Aslında en ufak rahatsız olduğum şeyde hemen söyler dökerim öyle alttan almam ya da halının altına süpürmem. Ama başkasının davranışına ne kadar müdahale edebilirim ki? Çalışıyorum iyi bi kariyerim var maaşım eşimden fazla. Neden öyle düşündünüz yazar mısınız?

Bi anasının koynuna girmediği kalmış.Sizinle cinsel birliktelik yaşadığında bile kıskanır bu kadın.Adam da içten içe uzaktır(!)Ben burda darlandım.Yol yakınken kaç kurtul.Bi de çocuk yaparsan onun anası da sen olmazsın.Kimin olacağına söylememe gerek yok sanırım.

Bugün bu mesajı yazmaktaki asıl sebebim şu; iki üç gün önce bi akrabasının ölümünün 3 senesi oldu diye annelerinde toplanmışlardı. Oraya beni kandırarak götürdü (virüsten dolayı kalabalığa girmiyorum bağışıklığım zayıf ve astımlıyım) sırf ailesinin gönlü olsun diye. Bugün benim babamın ölümünün 1.senesi ama eve az önce geldi ve küs olduğumuz için konuşmadan salona gidip tv açtı.. Bana hiç değer vermediğini yüzüme yüzüme vurmasından bıktım

E artık boşanırsınız. Zaten siz evlenmeden önce de size değer vermiyormuş. Evlenmiş olmak için evlenmiş. Annesi ve akrabaları "bekar kaldı" demesinler diye.

Onunla geçirdiğin her gün ömründen bir kayıp.O adamı da bırak sevdiğiyle mutlu Mesut geçirsin ömrünü.

Eğer bu kişi eşinizse keşke barışmasaydınız.
O zaman da belliymiş sizi umursamadığı.

Oğlak erkekleri anacı olursa kesinlikle karısını, çocuklarını umursamaz. Varsa yoksa annesi, ailesidir. Annesi ölse babasına, babası ölse kardeşine düşkün olur. İsterse 10 çocuğu olsun yine de değer vermez. Çevremde öyle biri var da ondan biliyorum. Kadın ne yaptıysa çare bulamadı. 3 çocukla ağlaya ağlaya devam ediyor evliliğine.

Özür dilemez falan dediniz ya, sizi kaybetme korkusu yok gibi geldi bana

Üzgünüm ama esiniz sizi sevmiyor, eger seviyorum.diyorsa da sevgi nedir bilmiyor.
eşim aslında sever ama sevgi göstermeyi hiç bilmez. görümcem bi defasında abim anneme düşkün ama beni sevip sevmediğini hiç bilmiyorum hiç bana sevgi göstermez diye bana ağlayarak anlatmıştı.. yani annesi kendine ah oğlum ben hastayım şöyleyim baban ilgilenmedi vs diye diye öyle bağlamış ki.. Evde bana başbaşayken sarmaş dolaş sarılıp tv izler başka koltukta otursam yanına çağırır sarılır. ona da ben alıştırdım gerçi :)

Ee hani çok severek evlenmiştiniz ?

evlenmeden once hıc mı sınyal vermedı ya yanlıs anlamayın sızı yargılamıyorum ama evlendıkten sonra abuk subuk huyları cıkan erkeklere uyuz oluyorum

Ben bosandigim için kolay kolay boşan demem kimseye nekadar zor olduğunu çok iyi bilirim ama ne bu adam ne ailesi düzelmez aksine sen yaptıklarını gormezden geldikçe normaldir ya ne zararı var bosverim dedikce yaptıklarının dereceside artar.bendede vardı bir ana bacilarina tapan adam olmadık.dugune giderdik gider annesini dansa kaldırirdi bende masada sap gibi kalır izlerdim ne salakmisim keşke o zamanlardan seneler öncesinde totosuna vursaymisim tekmeyi. anasının kucağına birakiver kadınlığını da onlar yapsın arkana bile bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…