Eşim ailesine çok düşkün, hala beni karısı olarak kabullenmiyor

ee ama evlenmeden once ne de nasil birisi oldugu belliymis ama cok severek evlendik demissiniz nasil oluyor anlamadim. telefonla sizle 5 dk bile konusmayan adamin sevgisinden nasil emin oldunuz???

esinizin davranislarina gelince, biz yurtdisinda yasiyioruz buna ragmen esim ailesine cok duskundur ama insaflidir da ben de bi kac kez benzer durumlar yasadim mesela cok begendigim pahali bi esyayi esime gostermistim biraz elimiz bollassin alalim diye adam ertesi gun onu gozunu kirpmadan gorumceme hediye olarak aldi bana gelince de ihtiyacim olan ayakkabi icin bu pahali daha ucuzunu alalim dedi ama ben oturup konusunca yaptigindan cok utandi. biliyorum ki bunlari gercekten dusunmeden yapiyor kendisine de pahali bisey almaz kendisini benimle bir tuttugu icin oyle davraniyor. Sukur adam gibi konusmamdan sonra hic oyle bir davranisi olmuyor hatta direkt ne istesem al canim der. yani esinizin durumu bendeki gibi gecici mi onu bi olcmek lazim. esim maalesef ailesi ile arasindaki bagi para/hediye/luks uzerinden kurmus en ufacik ozel bir gunu bile atlamayip illa pahali bir hediye alir. Sizin coluk cocuk olursa belki esin cekirdek aile olusunuzu farkeder ama pek sanmiyorum anlattiklarin pek oyle gostermiyor hele daha 1,5 yillik evlilikte bu kadar az cinsellik falan pek saglikli bir iliski kurulamamis aranizda.

Söylüyorsunuz da ne oluyor?

Boşuna beklemeyin düzelmez...hele birde çocuk olursa temelli çıkmaza girersiniz ki bu adama çocukta doğrulmaz o ayrı....gençlinizi heba etmeyin yok illa boşanmam çekeceğim derseniz de sakın çocuk yapmayın...bpşayın gitsin anasının dizinin dibinde otursun
Birde cinsellik yok demişsiniz üstelik yeni evli sayılırsınız
ne var peki?
Karakter yok sahiplenme yok cinsellik yok siz neden varsınız?

Oedipus kompleksi, Türk toplumdaki erkeklerin en büyük sorunu. Bu tür erkeklere "rahim kokulu erkekler" deniyormuş. Hatta böyle bir makale vardı.

Ne yazacagimi bilemedim.. ama çocuk yapma düşün derim..

evlenmeden once hıc mı sınyal vermedı ya yanlıs anlamayın sızı yargılamıyorum ama evlendıkten sonra abuk subuk huyları cıkan erkeklere uyuz oluyorum
Evlenmeden önce aileyle ilgili konular hiç yoktu, sadece annesi sürekli birileriyle görücü usulü evlendirmeye çalışıyodu ama eşim sevdiğimle evlenicem diye geri püskürtmüş hep. Ben ordan anladım kontrolcü olduğunu ve ayrı eve çıkmak istedim. Aslında içi eşim için yeni yaptırılmış daireleri vardı aile apartmanında ama eşim benim için ailesinin evinde bedava oturmak yerine onları da karşısına alarak kiraya çıktı. O yüzden eşim benim yanımda sandım. Ama evlendikten sonra ailesi oyuncağını başkası alan çocuk gibi saldırıya geçmeye başladılar eşim de hep onları mağdur görmeye başladı.. Annesi kendi istediği bi gelin bulup parmağında oynatmak istiyodu ama benim duruşumdan dolayı bana söz edemiyo, yüzüme beni çok sever gibi davranıp arkadan eşimi dolduruyo işte.. Evliliğin başlarında bu sorunlar olunca terapiste gittim ailesine düşkün olan erkek aranan bi özellik evine alışınca ailesi sen olacaksın sana düşkün olur bu iyi bişey dedi ama 1.5 yıl geçti hala biz ev arkadaşı gibiyiz..

Bosanmadan önce ıslak odunla döv yalnız düz bosanma bence.
Yok yani tam ıslatp ıslatıp dövmelik sülale.

eşinede cok kızamıyorum sımdı bu yazdıklarından sonra ama o aılesı bıldıgın evlılıgınızı baltalıyor.bu durumda adım atıp bu durumu sonlandırmakta eşine duser umarım dirayetlı sekılde yanında durur

Ben de sizin gibi hediyeyi görümceme verince eşimi karşıma alıp konuştum. Annenin kocası var, kardeşinin kocası var, akrabaların hep karı koca, ama sen hala onlara erkeklik yaparsan ben açıkta kalıyorum dedim. Her koca ailesine getiriyo sen oraya götürüyosun, onun kocası hiç iş yerinde verilen hediyeyi bize getiriyo mu dedim. aile düzeni için her erkek önce kendi karısına ilgi gösterecek kendi evine bakacak diye tane tane anlattım. En azından yarısını ona yarısını bana verirsin sen beni yok sayıyosun devamlı dedim. Öyle düşünmemiştim ben umursamadım hediye olsun diye verdim dedi. Anladı sandım. Sonra bikaç gün önce ve bugün yaşananlara yine bakınca konuşsam da hiç bişey değişmediğini farkettim..

O halde eşinizi terapiye götürün. Kaynana bu yaşa kadar getirmiş de eşiniz kova mı dolup boşalıyor?
Haydi her şeyi geçelim. Genelde erkekler için cinsellik su içmek gibidir, sürekli isterler.
Sizinki cinsellik de istemiyor.
Bu evliliği devam ettirmek için elde hiçbir iyi yan yok. Ki evlenmeden önce de aranız kötüymüş.
Sanırım siz de yaşım geçiyor, bir kocam olsun diye evlendiniz.

Mesele esinle ilgili. Gorumce kiskanc olabilir. Kaynana narsist bencil olabilir. Esiniz dengeleyecek. Sizin hakkinizi da size verecek. Bence oturup bir konusun. Bu bu konulardan rahatsizim. Degersiz hissediyorum. Ben olmasam da olur gibi davraniyorsun. Bana ihtiyacin yoksa ayrilalim deyin. Blof gibi degil ama bunu inanarak sakince soyleyin. Benimle niye evlendin deyin. Cinsellikte yok.. duygusallik da yok.

Eşim bir kez beni bir düğünde kız kuzeniyle yalnız bıraktı gitti diye kayınvalidem başının etini yedi, hala da bunu başına kakar. Ben o dönem o kuzeni tam tanımıyordum yine de yalnız kaldığım için o kadar bozulmadım bile, fakat eşimin annesi bana saygısızlık edildiğini düşündüğü için çok kızdı. Demem o ki böyle şeyler aileden öğrenilir. Bu yaşa kadar öğrenilmediyse daha da öğrenilmez. Ki bu sizin en küçük probleminizmiş. Cinsel hayat yok, sevgi göstermek yok, yalan var, gizli saklı var. Böyle evlilik olur mu, sorun kendinize ve yolunuzu ona göre çizin. Eminim daha iyisini hakediyorsunuz. Ha, bir de koskoca adam hala dolduruşa gelebiliyorsa o daha da büyük bir eksi. Umarım mutlu olursunuz.

Ne yazacagimi bilemedim.. ama çocuk yapma düşün derim..
Merhaba... Sizi o kadar iyi anıyorum ki ilk eşim aynı böyleydi ailesiyle aynı evde yaşardık ve evliliğimiz boyunca gün içinde beni bir kere bile arayıp sormazdı hep annesini arardı özel hayatımız yok denecek kadar azdı.. olduğu zamanda gider ablasına anlatırdı... bunları okuyunca geçmişte yaşadıklarım geldi aklıma çok zor boşan diyemem belki bi aile terapisti olabilir ama size değer vermeyen insanı sizde yok sayın... belki bu sefer fark eder bir eşi olduğunu.... Allah yardımcınız olsun bir kadın için en zoru eşinin onu anlamaması verdiği değeri hissettirmemesidir.. evliliği ayakta tutan sevgidir evet ama bu sevgi gösterilmedikten sonra olsa ne ollluuuurrrr olmasaaaa ne oluuuurrrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…